Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.01.2009., 22:53   #601
Svi nekako vrte jedne te iste...

Quote:
Plava barbika kaže: Pogledaj post
Meni su samo neke tamne ok,ali rijetkost je to. I nijedna mi se ne može usporedit sa plavom ženom

Kraljica...doslovno...

Rania

Za bolju ne znam...simply perfect.

...a ni Linardić nije loša..a tek kad se nasmije..ima savršeno nesavršene zube...uf

Old 29.01.2009., 23:19   #602
nešto iz ere kad silikonske usne i nosić od 2 cm nisu vladali.božanstveno lice.sinead o connor.

morska vila :D is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2009., 23:21   #603
prekrasna.putena.prirodna.elizabeth shue.
Odgovori s citatom
Old 29.01.2009., 23:24   #604
najlipša ikad.lauren bacall:

Odgovori s citatom
Old 29.01.2009., 23:45   #605
Quote:
morska vila :D kaže: Pogledaj post
Što je Mister No za njom ludova ..lip, lipa..samo uvik ozbiljna..svaka je lipša kad se nasmije
Old 30.01.2009., 00:26   #606
Quote:
morska vila :D kaže: Pogledaj post

omg...predivna...

inace sto se tice ove raspravice o tamnim i plavim curama...mah...ima prekrasnih i jednih i drugih...i slatkih plavusica i preseksi brineta i obrnuto i svakako...
ja jedino generaliziram u preferiranju prirodnog nad umjetnim. nekad nisam volila ni prenaglaseni seksipil ali sad mi vise ne smeta...brate kome drago i tko voli samo naprid.

a bas danas ja listam s dragim neke novine i u njima adriana lima. i kazem mu kako mi je sestra iskritizirala limu da ima cudan osmjeh, da joj uopce nije sexi, bla bla bla...i govorim mu da razumim da ima raznih ukusa i da je lipota relativan pojam ali opet da lima nije niti malo sexi? cudno mi to! a on meni: "ma da...je lipota relativan pojam...ali jebote to je lima...nema tu nista relativno!!!"
i dobro zbori!
*eva* is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2009., 00:35   #607
stvarno predivna žena (Lauren Bacall)

neki dan sam gledala njezin film... divna
zabranjena is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2009., 00:45   #608
Quote:
*eva* kaže: Pogledaj post
omg...predivna...

inace sto se tice ove raspravice o tamnim i plavim curama...mah...ima prekrasnih i jednih i drugih...i slatkih plavusica i preseksi brineta i obrnuto i svakako...
ja jedino generaliziram u preferiranju prirodnog nad umjetnim. nekad nisam volila ni prenaglaseni seksipil ali sad mi vise ne smeta...brate kome drago i tko voli samo naprid.

a bas danas ja listam s dragim neke novine i u njima adriana lima. i kazem mu kako mi je sestra iskritizirala limu da ima cudan osmjeh, da joj uopce nije sexi, bla bla bla...i govorim mu da razumim da ima raznih ukusa i da je lipota relativan pojam ali opet da lima nije niti malo sexi? cudno mi to! a on meni: "ma da...je lipota relativan pojam...ali jebote to je lima...nema tu nista relativno!!!"
i dobro zbori!
pred malo je na rtlu-u bila ona lista najuspješnijih manekenki,baš sam bila sa dečkom tad, moj je pak rekao da mu se lima ne sviđa, ni meni se njen osmijeh uopće ne sviđa i ne kužim famu oko nje, ono šta mi je fascinantno kod nje je da ponekad ima ful male sise a ponekad ogromne, dobri su ti wonderbra dajte amo jednog
a najsmješniji mi je kad vidi giselle (koja je bila na 1.mjestu te liste) pljuje po njoj da kako može bit najuspješnija, da mu je odvratna al dobro, njemu je i kate moss odvratna,šta on zna ah ti muški
Old 30.01.2009., 00:58   #609
Quote:
Chu Mei kaže: Pogledaj post
pred malo je na rtlu-u bila ona lista najuspješnijih manekenki,baš sam bila sa dečkom tad, moj je pak rekao da mu se lima ne sviđa, ni meni se njen osmijeh uopće ne sviđa i ne kužim famu oko nje, ono šta mi je fascinantno kod nje je da ponekad ima ful male sise a ponekad ogromne, dobri su ti wonderbra dajte amo jednog
a najsmješniji mi je kad vidi giselle (koja je bila na 1.mjestu te liste) pljuje po njoj da kako može bit najuspješnija, da mu je odvratna al dobro, njemu je i kate moss odvratna,šta on zna ah ti muški
nije lima savrsena ali je brate macka...oci, tilo, usne...uff...
pa i gisele...specificno joj je lice...ali ne bi rekla da je ruzna.
opcenito mislim da znamo biti malo prekriticni prema slavnim osobama. u smislu da cemo za lakse reci za prosjecnu poznanicu a pogotovo prijateljicu da je lipa nego za nekoga tko je jako eksponiran.
ne znam...meni su od zena ruzne recimo ona crvena iz sex i grad a i ova glavna carrie...one su mi bas ono bezvezne, bez susta i gusta, nepravilne...bas lose.
a tko ce to odredit. evo neki dan mi jedna poznanica (koja je usput receno jako niska, zdepaste grade, puna pristica, nepravilna lica, oooocaaajneee izgorene kose s izrastom itd) iskritizirala angelinu jolie...da kako je ocajna, izbuljenih ociju, usta ko guze od majmuna, spicaste glave...a ja je gledam i mislim se daj se zeno saberi. bezveze...sta bi onda trebala ona napravit? setat sa skartocom na glavi?!? biti bas tako kritican prema ljudima mi je ipak malo previse. jedva sam primucala
*eva* is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2009., 01:12   #610
Quote:
*eva* kaže: Pogledaj post
nije lima savrsena ali je brate macka...oci, tilo, usne...uff...
pa i gisele...specificno joj je lice...ali ne bi rekla da je ruzna.
opcenito mislim da znamo biti malo prekriticni prema slavnim osobama. u smislu da cemo za lakse reci za prosjecnu poznanicu a pogotovo prijateljicu da je lipa nego za nekoga tko je jako eksponiran.
ne znam...meni su od zena ruzne recimo ona crvena iz sex i grad a i ova glavna carrie...one su mi bas ono bezvezne, bez susta i gusta, nepravilne...bas lose.
a tko ce to odredit. evo neki dan mi jedna poznanica (koja je usput receno jako niska, zdepaste grade, puna pristica, nepravilna lica, oooocaaajneee izgorene kose s izrastom itd) iskritizirala angelinu jolie...da kako je ocajna, izbuljenih ociju, usta ko guze od majmuna, spicaste glave...a ja je gledam i mislim se daj se zeno saberi. bezveze...sta bi onda trebala ona napravit? setat sa skartocom na glavi?!? biti bas tako kritican prema ljudima mi je ipak malo previse. jedva sam primucala
meni se lima sviđa dok se ne nasmije i giselle mi je ok,zapravo ne znam šta da mislim o njoj a šta se tiče ove crvene i carrie, meni se crvena isto ne sviđa, a carrie iako je objektivno nelijepa ima mi nešto:S i nije mi grda.
a šta se tiče tvoje frendice, imam i ja dvije takve, ne želim bit zločesta, al mi se čini da uvijek tako ružno komentiraju baš one koje bi trebale mučat
Old 30.01.2009., 01:34   #611
Quote:
Chu Mei kaže: Pogledaj post
meni se lima sviđa dok se ne nasmije i giselle mi je ok,zapravo ne znam šta da mislim o njoj a šta se tiče ove crvene i carrie, meni se crvena isto ne sviđa, a carrie iako je objektivno nelijepa ima mi nešto:S i nije mi grda.
a šta se tiče tvoje frendice, imam i ja dvije takve, ne želim bit zločesta, al mi se čini da uvijek tako ružno komentiraju baš one koje bi trebale mučat
nije mi to frendica...nego cura koja se uvalila na kavu. ne druzim se ja s ljudima koji misle da je angie ruzna! salim se!
ali da...uglavnom od najzescih ridikula cujem najzesce kritike...
jel sad ovo zachatavanje??
*eva* is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2009., 23:06   #612
ja mislim da bi i limin osmijeh bio lijep da malo popravi zube...
inače cura mi je prelijepa.
Mary Lee is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2009., 23:13   #613

Mary Lee is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.02.2009., 23:18   #614

Mary Lee is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2009., 14:29   #615
Quote:
spyker22 kaže: Pogledaj post

divna je
fashionbabie is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2009., 09:54   #616
[QUOTE=spyker22;18495551]Svi nekako vrte jedne te iste...

kako se ona zove?
Mary Lee is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2009., 10:32   #617
[QUOTE=Marija073;18580187]
Quote:
spyker22 kaže: Pogledaj post
Svi nekako vrte jedne te iste...

kako se ona zove?

to ti je jordanska kraljica rania
fashionbabie is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2009., 10:32   #618
Quote:
Marija073 kaže: Pogledaj post
ja mislim da bi i limin osmijeh bio lijep da malo popravi zube...
inače cura mi je prelijepa.
Nisu joj pokvareni,malo su krivi,a to je čak i simpa kod nje.
Old 03.02.2009., 10:53   #619
Charlize Theron, jednostavno prelijepa

http://www.soundsofsuccess.nl/e107_p...0x1200-002.jpg
ova slika je velika pa evo samo link
Old 03.02.2009., 10:57   #620
Nadovezujem se i na Adrianu Limu i kraljicu Raniu, a favoriti su mi još Sienna Miller i Milla Jovovich

Zadnje uređivanje me in honey : 03.02.2009. at 11:35. Reason: izbrisana PREVELIKA slika! pročitaj pravila pdf-a.
Mer girl is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:22.