13.06.2015., 09:52
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
dawg kaže:
Smiješno mi je što se pravi ovoliki skandal oko ničega.
.
|
budeš vidio kad dođe kazna UEFE kako se ne radi o ničemu.
jedno vam garantiram, ko god je to crtao, mamića je ojačao.
|
|
|
13.06.2015., 09:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
sve su to ustaše, kasapi i koljači u našoj rvatskoj repstaciji
neka pati koga smeta !
|
|
|
13.06.2015., 09:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
PowerLock kaže:
Prijatelju, ne piši stvari zbog kojih ćeš zažaliti. Radije se upitaj koja bi "sorta" Hrvata netko morao biti pa da zbog njegovog rasporeda i obaveza RTS mijenja svoj TV program kako bi ga ugostila uživo na prvom programu večer uoči utakmice Srbija-Hrvatska u Beogradu? Dok ga se u Hrvatskoj tretiralo sa prezirom zbog vulgarnog vrijeđanja Jovanovića, RTS mu daje 30 minuta slobodnog medijskog prostora za promociju poslovnih interesa i da detaljno objasni uvrede protiv Jovanovića
Mamić je udbaš. Onaj koji diskreditira hrvatstvo i koji je uostalom i najodgovorniji za nogometni razdor između Dalmacije i ostatka Hrvatske. Efekti Mamićevog rada i djelovanja su anti-hrvatski.
|
X
Majke mi,ja što više razmišljam i gledam što sve pišu tatine kurvice po forumima-portalima i kakva im je vodilja odnosno cilj sve sam više pobornik teze da su to dupli agenti Beograda 
|
|
|
13.06.2015., 09:58
|
|
Style & Substance
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
divizija kaže:
|
Nije ga ojačao. Ako HNS ostane bez novca za plasman na EP Mamić neće biti ojačan. Bit će bankrotiran. I on i HNS. Pa ga onda možda više ni HDZ neće pozivati na donatorske večere (pri čemu ne mislim na cijeli HDZ - gradski odbor HDZ-ea u Splitu je već davno to smeće "pustilo niz vodu", ali njihova stajališta još nisu prevladala u središnjici te stranke koja ga i dalje tretira kao rado viđenog gosta na svojim domjencima).
|
|
|
13.06.2015., 09:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
-anamarija- kaže:
a bolje da si o ovome na kavi na rivi. vas se par skupi pa moralizirajte, onda argumentiraj kao sto i ovdi, to je tako i u drugim zemljama .
|
Gledaj, ja radim u turizmu, jedinoj uspješnoj grani u ovoj zemlji. Da nemamo tog turizma pa mi bismo bili dno dna, bankrot teški. Ovakvi huliganski potezi nam nanose ogromnu štetu za imidž zemlje u cilom svitu. Nikad se neću moć složit s ovakvim ''plemenitim'' potezima navodno usmjerenima prema Mamiću i Šukeru, kojima se ionako neće ništa dogodit. Presmiješno je to. Jedinu štetu ćemo nanit sami sebi ka Hrvatima, Splitu, Poljudu, itd.
|
|
|
13.06.2015., 10:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
divizija kaže:
|
Kazna će doći, dakako.
Zato jer su se svi mediji digli na noge.
Slično kao i u slučaju Šimunića, da nije došao prigovor od ministra, vjerojatno nitko nebi reagirao.
Hoću reći da se to (još jednom, po slikama koje sam vidio) moglo samo pripisati slučajnosti i to je to.
|
|
|
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
dawg kaže:
Smiješno mi je što se pravi ovoliki skandal oko ničega.
Čak, radi se o gomili crta i ne znam tko je i gdje vidio tu kukasti križ. To bi se u normalnim uvjetima ljudi samo nasmijali poput onih zgrada negdje što se vrtila slika na netu.
Ali ne ide to tako kod nas, treba napraviti skandal i vidjeti zmije kako bujaju, pa se odmah napravila frka i panika.
Conte je pravi gospodin, rekao je da nije vidio ništa i gotovo, u maniri "nebi se htel mešat".
Da Index, Jutarnji i slična ekipa nisu raspalili svim sredstvima, nitko nebi ništa skužio i sve bi prošlo u najboljem redu.
Samo ću se ograditi, pošto nisam bio na stadionu, možda iz nekog kuta to je vidljiv kukasti križ, ali po onim slikama što sam vidio na netu, to je gomila crta i možeš iscrtati tamo što god mozak poželi.
|
.
Potpis
Al tko će mazohistima Hrvatima objasnit..njihova glupost probija stratosferu.
Mislim tko ne kuži da su Šuker i ekipa izlobirali da se utakmica u Splitu igra pred praznim tribinama..nikakav Stevanović, nikakav Fare..to su samo njihovi psi na uzici....
Ni o kakvoj kazni HNS-u se nije pričalo dok utakmica nije prebačena u Split po političkom nalogu.
Mjesec i po dana od utakmice s Norveškom nitko nije pričao o nikakvoj kazni..a čim je utakmica prebačena u Split svi mediji na prvim stranicama su imali...UEFA drastično kažnjava Hrvatsku.
To ovakvi poput divizije ne kuže..s njima se manipulira kako god hoćeš.
već ranije sam napisao, sad kad su sredili utakmicu pred praznim tribinama u Splitu sad će se napravit neki razlog da se utakmica s Bugarskom prebaci iz Splita..jer Mamić i Šuker kad im je već naređeno iz politike da utakmicu prebace u Split ne žele slušat povike s tribina..
sve je pod kontrolon..čak je opcija da su uradili u dogovoru s mafijom iz Uefe čini izglednom..
|
|
|
|
|
and kiponsmajling!
Registracija: Jan 2006.
|
Quote:
wasp x kaže:
Gledaj, ja radim u turizmu, jedinoj uspješnoj grani u ovoj zemlji. Da nemamo tog turizma pa mi bismo bili dno dna, bankrot teški. Ovakvi huliganski potezi nam nanose ogromnu štetu za imidž zemlje u cilom svitu. Nikad se neću moć složit s ovakvim ''plemenitim'' potezima navodno usmjerenima prema Mamiću i Šukeru, kojima se ionako neće ništa dogodit. Presmiješno je to. Jedinu štetu ćemo nanit sami sebi ka Hrvatima, Splitu, Poljudu, itd.
|
da ono turisti otkazuju aranzmane, a guzva na naplatnim u Luckom nikad veca  bas ljude koji dolaze ovdje na odmor to zanima.
|
13.06.2015., 10:02
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
divizija kaže:
stvari su potpuno preusmjerene u drugom smjeru od željenog sa strane trocide i drugih navijača. al mulci ne kuže.
|
Preusmjerene? Aha. Dakle, navijači su cijelo ovo vrijeme imali potporu javnosti? Političku volju? Da, imaš pravo. Sve ti to jebeno kužiš. Znaš ti dobro sve što se probalo.
Ali pusti mulce kad oni to ne kuže. 
|
|
|
13.06.2015., 10:04
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
wasp x kaže:
|
Turisti će izbjegavat Hrvatsku Talijani I Nijemci posebno jer je netko vidio "kukasti krst" na Poljudu što je u rangu viđenja vanzemaljaca..
curo moja draga..)))))
|
|
|
13.06.2015., 10:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
divizija kaže:
ma to je sigurno 1/1, to je cilj vlasti i ovih mulaca koje su upregnuli. cilj je
1) diskvalificrati repku
2) okriviti za to "desničare i neofašizam koji buja"
i mulci se dadoše u to upregnuti. oni se bore protiv HNSa
ako to zbilja vjeruju, stvarno im je IQ na razini zimske temperature, i to jutarnje.
|
akoji je tvoj cilj ovdje? 
pokušavam dokučit već 20 postova...
|
13.06.2015., 10:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2004.
|
Neznam za vas, ali mene ova psihoza i atmosfera oko nogometa podsjećaju na rane 90-e. Kontroverze i incidenti ne prestaju nego se pojačavaju.
Onda sam mislio, kad smo dobili hrvatsku reprezentaciju da su takve stvari iza nas, kako sam samo bio naivan.
Evo, igramo odlične kvalifikacije i dvije utakmice sa vrhunskim protivnikom imamo umjesto dva spektakla, dva sranja.
Pitanje je hoćemo li više ikad imati reprezentaciju nakon čijih utakmica ćemo pričati samo o igri i rezultatu...
U stvari pitanje je koliko dugo ćemo još imati reprezentaciju
|
|
|
13.06.2015., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sedan kaže:
Turisti će izbjegavat Hrvatsku Talijani I Nijemci posebno jer je netko vidio "kukasti krst" na Poljudu što je u rangu viđenja vanzemaljaca..
curo moja draga..)))))
|
Momak moj dragi, nemaš ti pojma šta mene sve gosti pitaju. I kako su osjetljivi na neke stvari. Stoga se ne pravi pametan.
|
|
|
13.06.2015., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Trebalo bi raspustiti cijeli hns, ukinuti i zabraniti organizirano igranje nogometa na 5 godina, a ove idiote koji sebe zovu navijači besplatno angažirati na izgradnji infrastrukture u RH, na 5-20 godina ovisno o onome za što su evidentirani u nekoliko prošlih godina. Jer ionako nogometa neće biti pa da im ne bude dosadno.
|
|
|
13.06.2015., 10:08
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
dawg kaže:
Kazna će doći, dakako.
Zato jer su se svi mediji digli na noge.
Slično kao i u slučaju Šimunića, da nije došao prigovor od ministra, vjerojatno nitko nebi reagirao.
Hoću reći da se to (još jednom, po slikama koje sam vidio) moglo samo pripisati slučajnosti i to je to.
|
kazne Hrvatskoj dođu samo kad se naručuju.
Mamić je naručivao kazne od UEFE za povike "Mamiću cigane" kako bi se riješio protivnika na tribinama.
Šuker i Mamić su naručili prazni Poljud kod Uefe.
UEFA a i FIFA djeluju po mafijaškom modelu i sigurno neće financijski naštetii svojim mafijašima ispostavama u Hrvatskoj.
Mirno spavajte, kazne neće biti.
|
|
|
|
|
oće sperme oni
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
wasp x kaže:
|
Odakle izlazite više?? S kim ja dilin grad i ko vama ljudi moji kroji mišljenje?!??
Molim Vas, ajde te na politiku, modu, turizam ili Teens, odakle god da ste došli, i ne vraćajte se..
|
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
-anamarija- kaže:
da ono turisti otkazuju aranzmane, a guzva na naplatnim u Luckom nikad veca  bas ljude koji dolaze ovdje na odmor to zanima.
|
Da, kao ti radiš s njima pa znaš što sve njih zanima 
|
|
|
13.06.2015., 10:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
wasp x kaže:
Momak moj dragi, nemaš ti pojma šta mene sve gosti pitaju. I kako su osjetljivi na neke stvari. Stoga se ne pravi pametan.
|
ne znamo mi što nju gosti pitaju 
pa odakle si ti ispala na ovu temu 
|
|
|
13.06.2015., 10:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
BSD kaže:
Odakle izlazite više?? S kim ja dilin grad i ko vama ljudi moji kroji mišljenje?!??
Molim Vas, ajde te na politiku, modu, turizam ili Teens, odakle god da ste došli, i ne vraćajte se..
|
Eto dilimo isti grad al ne i isto mišljenje, očito. Nemoj ti meni govorit di ću i kako ja šta govorit i pisat. Meni mišljenje ne kroji nitko, što se za tebe već ne bi moglo reć. Tobožnji navijači ionako nemaju vlastito mišljenje, nego ste izmapulirana masa. Ako ne vidiš da je ovo sad prešlo granice nogometa onda je to žalosno i zabrinjavajuće.
|
|
|
13.06.2015., 10:12
|
|
oće sperme oni
Registracija: Feb 2013.
|
Ja obavezno kad bukiran apartman u Njemačkoj obavezno pitan kakva je politička situacija u gradu.
Ona zna sa turistima jer je pitaju  
Kako te pitaju :Može li biftek, boca vina, i, ovaj, slušaj, cua san da su tu fasisti jel to istina?
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:22.
|
|
|
|