Reality TV Orwell is a happy man. |
Pogledaj rezultate ankete: Tko treba biti pobjednik Survivora 4?
|
Luciano (žuti tim) i Uroš (zeleni tim)
|

|
6 |
20.69% |
Luciano (žuti tim) i Ksenija (zeleni tim)
|

|
1 |
3.45% |
Lara (žuti tim) i Uroš (zeleni tim)
|

|
12 |
41.38% |
Lara (žuti tim) i Ksenija (zeleni tim)
|

|
3 |
10.34% |
nitko!
|

|
7 |
24.14% |
|
|
23.05.2025., 23:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
E luciano nisi jedini - i da je nama netko rekao da ces ti biti pobjednik ne bi vjerovali
|
|
|
23.05.2025., 23:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
Quote:
čipsolina kaže:
Ja prije tjedan dana procitala spojler da je luci osvojio i rekoh nema sanse  neko je to izmislio  sad evo vjerujem 
|
Pa o tome se pise ima 2 tjedna po drustvenim mrezema
|
|
|
23.05.2025., 23:41
|
|
cura fina
Registracija: Jan 2009.
|
Matijin pogled  za gif 
|
23.05.2025., 23:44
|
|
that's what she said
Registracija: May 2010.
|
Jesu pokupili Lucijeve konfete da mogu baciti na Uroša?
|
|
|
23.05.2025., 23:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2024.
|
Čestitke Luciju 
Meni osobno je malo lošiji dojam o njemu u odnosu na početak, ali kad ga razdvojim od Ivana i Liz, nema mu se šta previše zamjerit, malo je princezica, ali to i sam kaže za sebe. Nekako mi u njemu nikad nije bilo nekog gnjeva i ljubomore, stvarno je uvik bio smiren i korektan.
Glupe su mi priče o namještanju poligona, svake godine bude mix svega, mislim da ovo nije iznenađenje, mogao je bilo tko od njih dvoje uzet.
I Urosa sam zapikirala u početku, vidila sam u njemu to nešto, je da je dosadan, ali je pobjednik ahahahha
|
|
|
23.05.2025., 23:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2023.
|
Ni ja ne bih uložila Ni eura na Lucija na početku.
Ali nekako mi je on zapravo bio najkonstatniji u osvajanju bodova i bio je stalno odličan.Lara se probudila pred kraj.
Jedini minus mu je što je preživio, a ne zna vatru naloziti. 
Drago mi je i zbog Uroša. Isto zasluženo.
|
|
|
24.05.2025., 00:17
|
|
.......samo smiješak.....
Registracija: Aug 2009.
|
Odgledano ne gledljivo finale ali što je tu je.Ne mogu se pohvaliti s gledanjem zadnjih mj. dana. Bljutavo.
I naravno, da vas sve pozdravim do iduće sezone,do tada ostanite zdravi, veseli i dobri.
|
24.05.2025., 10:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Čiča mića, gotova je priča
Luci voli lovca opakih mišića
Ksenči i Lara, pijane ko majke
žvače se kokos, uz zvuke balalajke
nisam uspio jučer pogledati. mislio sam da je neka drama kad ne pogledaš finale nekog natjecanja... ali, nije. do gledanja 2025. na poligonima očekujem Franu Ridjana i Vedrana Mlikotu. da dođu do finala.
|
|
|
24.05.2025., 11:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2023.
|
Pa komšije,
Još jedna sezona završena. Ne znam iskreno šta da misim o svemu. Nešto mi nije legla. Finale je zaista bilo bezveze i slažem se sa Matijom koji rekao da osećaj povratka za finale je kao da su turistički došli. Suludo što su to uradili, ali valjda da zaštite pobednika da se pročuje?!
Highlights su mi definitivno Nikijeva lepota (neurotična) i Ivan sa puštenom kosom. Nije bilo loše za gledati sve to. Mada iskreno kako se približavali kraju, Miloš mi bio sve zanimljiviji.
Pobednici - svakako su obojica bila dobra na poligonima i ovako. Nemam ništa loše da kažem o njima, ali mi je sve to nekako bezlično. Mislim da će biti brzo zaboravljeni. Pa čak ni prošlogodišnjeg se ne sećam(o).
Ali bar je bilo par živopisnih likova kojih ćemo se sećati.
Vreme da promenim avatar.
Jedan pumpajući pozdrav za sve!
|
24.05.2025., 11:25
|
|
Elementarna nepogoda
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
strijelčic@ kaže:
Lara je pobijedila Lucia i Marka bez ikakve prednosti na igri za finale, vidjelo se da su i ona i Ksenija egal u brzini sa muskim protivnicima, sve ovisi kako koja igra kome vise lezi, neovisno o spolu.
|
Govorio sam o poligonima u finalu.
|
|
|
24.05.2025., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2025.
|
Bila je ovo prva emisija ovog formata koju sam gledala i nije me se nešto dojmilo... Jel se to uvijek svodi samo na te neke puke poligone? Padaju mi razne druge stvari koji bi im se mogle zadati, u smislu preživljavanja u prirodi i opće izdržljivosti, a ne igre s tjelesnog iz osnovne škole...
No, najzanimljiviji mi je bio mali neratvanin, iskren i svoj. Kad se makne sva manekenija i inflencerstvo, on je bio vrlo osvježavajuće lice.
Pobjednici bezveze, obojica, ali ajde, onaj zeleni krakonja je možda i malo zaslužio, što se za žutoga baš i ne može reći. I tak...
|
|
|
24.05.2025., 12:19
|
|
Elementarna nepogoda
Registracija: Dec 2009.
|
Sjećam se da je davno na Nova TV išla emisija ovakvog tipa 'Opstanak', 'Survivor' ili tako nešto, gdje su im plemenski i pojedinačni zadaci bili ekstremno teški, bilo je dosta ozljeda i sl. Bila je samo jedna sezona i najvjerojatnije nisu mogli pronaći kandidate za novu sezonu jer je bilo teško.
|
|
|
24.05.2025., 16:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
Quote:
Ord Mantel kaže:
Sjećam se da je davno na Nova TV išla emisija ovakvog tipa 'Opstanak', 'Survivor' ili tako nešto, gdje su im plemenski i pojedinačni zadaci bili ekstremno teški, bilo je dosta ozljeda i sl. Bila je samo jedna sezona i najvjerojatnije nisu mogli pronaći kandidate za novu sezonu jer je bilo teško.
|
To je isti show, samo je bio blizi originalnoj licenci od ove verzije
|
|
|
24.05.2025., 16:45
|
|
#TheTruth
Registracija: Apr 2008.
|
Domaći Opstanak je išao na HRT-u, dok je američki Survivor išao na Nova TV.
|
24.05.2025., 16:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
Romantica kaže:
Ja zovem još uvijek 
Sjećam se kad sam objašnjavala frendu koji nije iz ZG kud treba ići i rekla da ide autoputom i on je otišao na zaobilaznicu i završio negdje u PM. Dva mjeseca nije razgovarao samnom.
|
kaj se tiče on-topica:
Lara mi je bila totalno bezveze, bljutava i stvarno ne bi volio da je ona pobjedila. prošlogodišnja pobjednica "žutih" je bar od početka bila zanimljiva.
a Brnabić... sad pred kraj mi je malo simpatičnija postala, pogotovo kad vidim kako se borila protiv MVP-a sezone, al u onom periodu kad su bili svijetlo/tamno zeleni je nisam mogao smislit.
sve u svemu, od finalista pobjedili moji favoriti, iako su mi Marko i Matija simpatičniji od ovih ostalih polu-finalista. tamo od one velike hajke na Marka kad je osvojio osobni imunitet sam navijao za njega.. al nije htjelo..
|
24.05.2025., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2013.
|
I ove godine su se kao i prethodnih saznali pobjednici tako da im nista nije vrijedilo to vracanje nakon tri mjeseca, ako su ih uopste iz tog razloga vracali.
|
|
|
25.05.2025., 02:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2015.
|
Da, samo su se sada saznali prije 2tjedna. Ovako bi se znali prije nego je show poceo i gledanost bi bila 0. Retardirano je ovo vracanje al najbitnija im je gledanost.
|
|
|
25.05.2025., 06:11
|
|
#svejekrivajuzina
Registracija: Apr 2021.
|
Meni je taj naš Survivor i dalje bezveze format. Nema nikakve veze s pravim Survivorom. Zato ga i ne gledam, a ovo sto vidim usput mi je dovoljno da zaključim da je baš bezveze. Sve se svodi na misicave ljude koji prolaze neke dječje poligone.
|
26.05.2025., 16:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2023.
|
Ček ček
Kakva je ovo druga sezona Survivora?
All star izgleda
Ali da li samo za Srbiju?
https://www.instagram.com/reel/DKHlm...hjZzE4aWk2MG92
|
26.05.2025., 16:47
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
Quote:
Bobbs kaže:
|
To je repriza 2. sezone koja će ići na Nova S, da upotpune ljetnu shemu 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:55.
|
|
|
|