Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.09.2024., 07:52   #6221
Quote:
felga kaže: Pogledaj post
Piskavac, vjeruj mi da nećemo. Duboko pratim temu klimatskih promjena. Volio bih da zima bude jaka kao nekad, ali nema od te priče ništa.

Nećemo sigurno imati jaku zimu, možemo samo imati puno ekstrema. Što znači, moguće je da budu mećave snijega, ali će se brzo topiti i opet pola Hrvatske pod vodom

Znači klima će sve više pokazivati ekstreme, ali ne jaku, hladnu i dugu zimu. To se sigurno neće dogoditi jer smo sjebali planet.
Old 15.09.2024., 23:59   #6222
Možda vi nećete al mi izgleda hoćemo da imamo jaku zimu:
https://www.blic.rs/vremenska-progno...eti-se/3qf9l6p
Old 16.09.2024., 17:20   #6223
Ne vjerujem metereolozima, a novinarima posebno. Prvi katkad ne mogu ujutro dati točnu prognozu za poslijepodne ili večer istoga dana, a od drugih nema većih lažova, koji su spremni na sve da bi prodali ono što pišu.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2024., 11:18   #6224
Quote:
Truman kaže: Pogledaj post
Možda vi nećete al mi izgleda hoćemo da imamo jaku zimu:
https://www.blic.rs/vremenska-progno...eti-se/3qf9l6p
E moj Trumane, sad bi ti samo napisao, da ne pišeš baš pametne postove. Da se malo blaže izrazim, ali bih ti uživo u lice rekao nešto puno gore.
Old 17.09.2024., 19:45   #6225
Mene zanima hoće li se netko ispričati zbog pisanja budalaština ako zima ne bude hladnija od prosjeka
Micholino is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2024., 14:54   #6226
Mislim da ne trebaš očekivati neočekivano.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2024., 15:44   #6227
Quote:
satir_ kaže: Pogledaj post
Mislim da ne trebaš očekivati neočekivano.
Točno. Tako ne trebate ništa očekivati niti od Donalda Trumpa. To je (opet) pušiona.
Old 19.09.2024., 00:43   #6228
Quote:
Mobil kaže: Pogledaj post
Točno. Tako ne trebate ništa očekivati niti od Donalda Trumpa. To je (opet) pušiona.
Moze se od Bajdena ocekivati da odvali neku glupost.. njega da se pita kakva nas zima ceka, bas bi me zanimao njegov iskren odgovor
iormas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2024., 11:06   #6229
Bidena bi pitao kakva nas zima očekuje? He he.
Ima aktuelnih tema:

Kamala će ga pojesti (Trumpa).

P.S. Ne radi postavljanje slika u postu, prije je radilo.
Old 19.09.2024., 12:42   #6230
Quote:
Mobil kaže: Pogledaj post
Bidena bi pitao kakva nas zima očekuje? He he.
Ima aktuelnih tema:

Kamala će ga pojesti (Trumpa).

P.S. Ne radi postavljanje slika u postu, prije je radilo.
Kamala je zmija! guta sve pred sobom.. kad ona dodje bice trnovito.

Najverovatnije ce da, izgleda ona biti novi lider najinformisanije, najrasprostranjenije i najmocnije sile na svetu.

Posle Bajdena nista ne bi trebalo da iznenadjuje mislim.. eto ko zna ako ni za vreme "njegove vladavine" nije nista drasticno doslo mozda se tako izvucemo i sa zmijom..ko zna.

Imamo mi ovde drakule i ajkule na vlasti koji rade za iste te vladare iz senke.
Ko zna sta su nam smislili i sta je sledece..

Meni je jos u glavi sto je Swab reka za 2025 da ce dotle trebati ljudi odluciti oce li u srednji vek tj u prirodu ili ce u moderrnu civilizaciju gde ce se trebat prihvatiti neke stvari kako bi se tamo uslo.

Dok je trajao covid i licilo je da ce doci do toga..da su ostali odlucni sa cjepivima i da niko nigde bez dokaza o cjepjenoscu ili testa vec bi doslo do veoma nezgodnih situacija.
No dosao je rat u Ukraini i ko vetar odneo covid u zaborav pa sad ne znam kako ce se ostvariti Swabova vizija.

Nije da sam zeljan da do toga dodje no ne vidim kako bi do toga sad za godinu dana doslo?

Izgleda nas stalno samo strase i da im je to neka fora kako nas drze u slepilu a dotle nas polako kuvaju.

Uskoro ce sve vise bit bolesnih zbog celog sistema visokih frekvencija novih tehnologija i sve vise otrova u hrani,kozmetici i svemu sto nas okruzuje.
Uskoro ce sve manje biti cistih voda, to se vec dogadja..pre 70/80 godina i Dunav i Sava i Tisa su bile pitke vode iz reke direktno!!!
Uskoro ce vazduh i kise biti sve zagadjenije od kemtrejlova, te zbog toga sume sve bolesnije i priroda generalno.

Sta nas ceka uskoro?
Zivi bili pa videli!)

Svako dobro!!))
iormas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2024., 14:01   #6231
Nece se nista znantno promijeniti kad dodje Kamala, nastavit ce se sve kako i je. Isto kako se nastavilo i pod Obamom, i po Trudeauom, i pod Macronom i svim EU politicarima. Voda ce nastaviti teci, jedino na sta oni mogu utjecati je povecati kolicinu tj brzinu vode.
Isto je i sa Trumpom, on bi potencijalno samo smanjio kolicinu/brzinu vode, citaj promjena. Zaustaviti promjene ne moze, i nece, jer je sustav takav.

Ovo drustvo na ovoj strani svijeta je toliko duboko zaglibilo u mocvari da je jednostavno nemoguce da jedan covjek u kakti demokratskom sustavu napravi neke radikalne promjene. Ako ljudi zele radikalne promjene onda moraju ici putem diktature gdje jedan covjek odlucuje o svemu. A znamo kako to ide tj ne ide.
amstel is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2024., 14:17   #6232
Quote:
amstel kaže: Pogledaj post
Ako ljudi zele radikalne promjene onda moraju ici putem diktature gdje jedan covjek odlucuje o svemu. A znamo kako to ide tj ne ide.
Ako zelis promenu ucini je sam.

To sto nas ceka uskoro ne mora biti isto ono sto tebe ceka uskoro.

Volim rec ne budi balvan kad naidje voda pa da te lupa o obalu vec budi riba pa plivaj.

Opet postoje i vise sfere pa tako ne mozemo mnogo protiv njih i imas i licne vise sfere protiv kojih ne mere no covekom mozes ostati valjda.

Ziveli!)
iormas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2024., 14:56   #6233
Quote:
iormas kaže: Pogledaj post
Ako zelis promenu, ucini je sam.

To sto nas ceka uskoro, ne mora biti isto ono sto tebe ceka uskoro.

Volim rec ne budi balvan kad naidje voda pa da te lupa o obalu, vec budi riba pa plivaj. .... Ziveli!)
Stoga učimo plivati, dok ima vremena i mira.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2024., 17:14   #6234
Opet će Hrvati na istočnu frontu, baš kao nekad. Plenki je zato i išao u Ukrajinu da podmetne "tuđa" leđa.
Old 19.09.2024., 17:29   #6235
Vjerojatnost za to postoji, ali nadam se da se neće dogoditi.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2024., 18:48   #6236
Felga,hoćeš li se ti boriti za Domovinu,ako te pozovu?

A ti Satire?
Jorge Talambas is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2024., 19:07   #6237
Quote:
Jorge Talambas kaže: Pogledaj post
Felga,hoćeš li se ti boriti za Domovinu,ako te pozovu?

A ti Satire?
Dragovoljno se javljam da ti Ja kazem .

Za prodanu Briselsko / Sorosevu / Globalisticku prciju ?

Ako ti je toliko stalo odi ti na Istocni front , ja necu .

Odi ti ili posalji svoje dijete da pati i gine za tudje interese , sta se ceka ?

Lp
Casius is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.09.2024., 01:03   #6238
Casius je odlično odgovorio. Nema se tu što dodati.
Old 20.09.2024., 09:01   #6239
-.Toni.- is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.09.2024., 09:46   #6240
Quote:
iormas kaže: Pogledaj post

Meni je jos u glavi sto je Swab reka za 2025 da ce dotle trebati ljudi odluciti oce li u srednji vek tj u prirodu ili ce u moderrnu civilizaciju gde ce se trebat prihvatiti neke stvari kako bi se tamo uslo.

Dok je trajao covid i licilo je da ce doci do toga..da su ostali odlucni sa cjepivima i da niko nigde bez dokaza o cjepjenoscu ili testa vec bi doslo do veoma nezgodnih situacija.
No dosao je rat u Ukraini i ko vetar odneo covid u zaborav pa sad ne znam kako ce se ostvariti Swabova vizija.

Nije da sam zeljan da do toga dodje no ne vidim kako bi do toga sad za godinu dana doslo?

Izgleda nas stalno samo strase i da im je to neka fora kako nas drze u slepilu a dotle nas polako kuvaju.

Uskoro ce sve vise bit bolesnih zbog celog sistema visokih frekvencija novih tehnologija i sve vise otrova u hrani,kozmetici i svemu sto nas okruzuje.
Uskoro ce sve manje biti cistih voda, to se vec dogadja..pre 70/80 godina i Dunav i Sava i Tisa su bile pitke vode iz reke direktno!!!
Uskoro ce vazduh i kise biti sve zagadjenije od kemtrejlova, te zbog toga sume sve bolesnije i priroda generalno.

Sta nas ceka uskoro?
Zivi bili pa videli!)

Svako dobro!!))
Pa da, može ići sporije, ali prije da će biti naglih ubrzanja kao za vrijeme plandemije. Točne datume ne znaju ni jači entiteti, oni mogu samo zazivati, poticati znakovima vremena, provocirati da je vrijeme da se nešto ostvari. Naizgled nepovezane puzle se polako grade, i u jednom momentu će im jedna puzla sve njih spojiti u cjelinu. Ta puzla koja nedostaje je globalni kolaps događaj. To može biti prirodna kataklizma, objekt iz svemira, emp udari, nova pandemija.....jer kako su ono u više navrata kroz povijest najavili: "ako bi se pojavio zajednički problem za planet, to bi nas ujedinilo". - ta zamka odlično zvuči, pogotovo zamisli to uslijed ratova, nestašica i boleština, kada splašene mase čeznu za pomoći.
Istovremeno jača AI, čeka se da dobije moć, autoritet će mu biti dan u periodu kaosa.

Zanimljiviji dio mi je ovaj poslije globalne kataklizme, kako će biti prezentiran lažan spas, rješenja.
sanzibar is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:43.