Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Hrana i zdravlje

Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.05.2013., 22:00   #6301
Quote:
strumfeta6 kaže: Pogledaj post
Lajko i snjezana moram priznat da ste me i malo zbunili. Ako sam dobro razumila po vama mogu jest tu konzervu koja sadrzi soju??!! hm jel?
Vec si sama sebi odgovorila u gornjem postu,sa druge strane ja je osobno ne bih jeo....
lajko is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 07:28   #6302
Jutro! Eto ga mjesec dana mi je danas djete i napokon sam se vagala! U mjesec dana skinila sam 8 kg! Ja sam zadovoljna kako tih 8 manje izgleda! Zanima me sada jel to malo ili nije sta sam skinila? hvala! Do optimalne tezine imam jos skinit 12kg .
strumfeta6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 08:44   #6303
Quote:
Jutro! Eto ga mjesec dana mi je danas djete i napokon sam se vagala! U mjesec dana skinila sam 8 kg! Ja sam zadovoljna kako tih 8 manje izgleda! Zanima me sada jel to malo ili nije sta sam skinila? hvala! Do optimalne tezine imam jos skinit 12kg .
Ajmo reci da je to za prvi mjesec dijete upravo idealno.Sad ce se brzina mrsavljenja lagano usporavati ali te to ne treba obeshrabriti jer je to normalno.Cestitam.
lajko is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 08:57   #6304
HVALA LAJKO! mislila sam da je to nekako sporo,al iskreno kad i pogledam da je to zdravije polagano nego nagli gubitak. ovako još sam puna pitanja :-) pa me zanima još nisam nikako prelazila tih 20 UH i dali ja mogu biti još na tih 20 UH oko mjesec dana?
strumfeta6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 09:02   #6305
iako sam otprilike jela do nekih 10 UH dnevno ponekad koji dan dođe do 20 UH. do duše možda je kod mene išlo i sporije jer sam jela dosta ćesto pancetu domaču između obroka koja je jako slana pa zadržava vodu. al sve u svemu volim to što vidim na sebi da je manje!
strumfeta6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 10:46   #6306
Mislim da je 8 kg za mjesec dana više nego dobar rezultat....Ja bi voljela skinuti još 8 kg i za to sam si dala 3 mjeseca....Daj Bože...do ljeta ćemo biti u top formi .
ivapetar is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 10:57   #6307
IVA PETAR do ljeta čemo biti prave koke :-) ja se nadam da ču tako izgledati jer nikada nisam bila mršava i zato sam se napokon odlućila da nešto poduzmem jer želim doćekat ljeto a i ostala godišnja doba mršava!!!!! tako da si polako ispunjavam želju!!!! i jedva ćekam da vidim kako je to :-)
strumfeta6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 11:18   #6308
Upravo to....mislim da nikad nisam bila na "dijeti" 5 tjedana, uvijek bi puno prije prekidala i sada ne odustajem.....idem do 68 kg (zadnji put sam toliko kila imala u 6 razredu osnovne) i biti ću glavna faca u selu
ivapetar is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 12:08   #6309
IVA PETAR i meni je 68 kg optimalna kilaža :-))))))))))onda ćemo skupa do cilja. i ja planiram još 3 mj biti na djeti pa kasnije održavanje!!!! hajd pa nek nam je sa srećom!!! :-)))))))) danas za doručak sam popekla pola pome i jaja i 2 trokutića zdenke sira, za rućak ću popećene tikvice sa jajima i jednu mozarelu a vjerojatno neću većerat jer radim nočnu smjenu.
strumfeta6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2013., 18:58   #6310
Quote:
HVALA LAJKO! mislila sam da je to nekako sporo,al iskreno kad i pogledam da je to zdravije polagano nego nagli gubitak. ovako još sam puna pitanja :-) pa me zanima još nisam nikako prelazila tih 20 UH i dali ja mogu biti još na tih 20 UH oko mjesec dana?
Mozes slobodno.Ipak posto ti je do sada vec otislo dosta,savjetovao bih ti da prijedjes u drugu fazu.Usporit ce se mrsavljenje ali ce u svakom slucaju biti bolje za organizam.Dva do tri kilograma mjesecno je i vise nego dovoljno.Ne valja sve naglo skinuti koliko god mi to zeljeli.
lajko is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2013., 14:00   #6311
Ovaj vikend sam se malo opustila, ali danas nastavljam dalje....odlično se osjećam i ne želim se vraćati na staro. Zanimljivo je to što bez obzira što sam jučer zgriješila ne osjećam grižnju savjesti....znam da od danas idem hrabro dalje !
ivapetar is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.05.2013., 13:28   #6312
pozdrav ekipa...jako malo vremaena imam,pa vam se nikako javit...ja idem dalje, nisam brljavila, vaga kazuje kilo gore kilo dole pa se vrtim sad oko te 2 brojke, ali imala sam mengu pa valjda zato....hm nadam se...kako vama ide???
strumfeta6 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2013., 12:15   #6313
Pozdrav svima!! Evo ja sam danas zapocela sa ovom dijetom. Prosle godine sam skinula 10kg i bila jako sretna.Sada ponovo zelim 5kg skinuti,a puno mi je lakse kada imam sa kim to podjeliti i pitat neki savjet,ako nesto neznam. Ovako jutros sam pojela 2 kuhana jaja i 4 snitice salame.,za rucak cu pileca prsa i zelenu salatu i za veceru malu pilecih prsa. A sta mi prporucate za sutra? Hvala svima!! Pozz
mimii-m is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2013., 20:57   #6314
pozdrav atkins ekipi
ja sam na ovoj dijeti evo već 15 dana,pridržavala sam se u potpunosti i laksa sam za 4 kg.prezadovoljna !!! Još 2-3 kg i to je to. E sad,inače imam problema sa probavom ali od kada sam na dijeti katastrofa-ništa ne ide van Uz neke preparate i nekako,ali i to sa velikom mukom. Danas sam prekršila dijetu,dobila sam sa sela veću količinu trešanja i svjesno sam odlučila da ih potamanim(ne sve) ,a sve za opšte dobro,da malo regulišem probavu. Danas,i nema više. Sad me zanima koliko vremena treba da se organizam vrati u stanje ketoze i da nastavim mršaviti !? Nadam se ne više od dva dana,ali vi ste tu sa tačnijim informacijama.
Inače i ranije sam bila na ovoj dijeti u par navrata,po potrebi,uglavnom kad tokom zime nabacim par kg,svaki put uspješno.
Hvala svima na odgovoru
pozz
hakerka is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2013., 11:56   #6315
Quote:
mimii-m kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima!! Evo ja sam danas zapocela sa ovom dijetom. Prosle godine sam skinula 10kg i bila jako sretna.Sada ponovo zelim 5kg skinuti,a puno mi je lakse kada imam sa kim to podjeliti i pitat neki savjet,ako nesto neznam. Ovako jutros sam pojela 2 kuhana jaja i 4 snitice salame.,za rucak cu pileca prsa i zelenu salatu i za veceru malu pilecih prsa. A sta mi prporucate za sutra? Hvala svima!! Pozz
Evo tu ces naci neke ideje.Samo pazi nisu bas svi za prvu fazu.
https://www.forum.hr/showthread.php?t=618625&page=6
lajko is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2013., 11:59   #6316
Quote:
hakerka kaže: Pogledaj post
pozdrav atkins ekipi
ja sam na ovoj dijeti evo već 15 dana,pridržavala sam se u potpunosti i laksa sam za 4 kg.prezadovoljna !!! Još 2-3 kg i to je to. E sad,inače imam problema sa probavom ali od kada sam na dijeti katastrofa-ništa ne ide van Uz neke preparate i nekako,ali i to sa velikom mukom. Danas sam prekršila dijetu,dobila sam sa sela veću količinu trešanja i svjesno sam odlučila da ih potamanim(ne sve) ,a sve za opšte dobro,da malo regulišem probavu. Danas,i nema više. Sad me zanima koliko vremena treba da se organizam vrati u stanje ketoze i da nastavim mršaviti !? Nadam se ne više od dva dana,ali vi ste tu sa tačnijim informacijama.
Inače i ranije sam bila na ovoj dijeti u par navrata,po potrebi,uglavnom kad tokom zime nabacim par kg,svaki put uspješno.
Hvala svima na odgovoru
pozz
Nakon najkasnije 48 sati si ponovno u ketozi i pocinjes oslobadjati visak tekucine iz organizma ali to ne znaci da mrsavis(mislim na skidanje masnih naslaga).Tek nakon dva tjedna se moze govoriti o nekom sigurnom padu tezine.E dobra vijest je da ja taj visak koji se stvori u jednom danu brljavljenja vecinom voda.
lajko is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2013., 18:48   #6317
Dragi moji, evo čitam vas već cca mjesec dana i pratim vaše postove. Na Atkinsu sam nešto više od mjesec dana i pridržavam se svih uputa. Međutim za ovo vrijeme sam skinula samo 2,5 kg s tim da mi već 2 tjedna stoji ( u stvari malo gore malo dolje i tako sam na istom). Po vašim postovima koje sam pročitala čini mi se preeemalo Mislim da se držim pravila i da me možda malo usporava sir kojeg jedem umjereno i vrhnje za šlag. Moj dnevni meni izgleda otprilike ovako D: 1 jaje i 1 trokutić Zdenka sira R: pečeno meso 1-2 kom uz neku satu ( zelena ili kupus ili paradajz ili krastavci ) U: vrhnje za šlag s malo limuna ( to je samo ponekad kad me ulovit kriza za slatkim ) V: uglavnom isto ko ručak ili kobasica sa šnitom gaude i kiseline krastavcima. Pijem dosta tekućine i u zadnje vrijeme Sassy vodu . Prije sam bila na UN- u i od 2. mjeseca skinula 14,5 kg. Da li to možda ima kakve veze jer mi je sva voda otišla već prije. Mislila sam da će mi na Atkinsu ići barem približno kao na UN-u i sad se već osjećam malo razočarano. Jesam možda negdje pogriješila? Molim malu pomoć jer mi je ostalo još puno za skinuti - bar jos toliko )
Mare71 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2013., 19:39   #6318
Pozdrav svima. Iščitao sam puno stranica i ovdje i na drugim mjestima prije no sam krenuo sa Atkinsom početkom mjeseca, ali volio bih dobiti ovdje koji savjet od iskusnijih. Na dijeti sam 16.dan, dosad sam skinuo 6,5 kg i ne pada mi nešto teško, još uvijek držim ovu do 20UH granicu iako je prošlo 2 tjedna jer bih volio izgubiti još 10 kilograma cca. Da počnem jesti još neke namirnice ili da se držim ovih 20UH slobodno još koji tjedan? Jer čitao sam da se diže jedan tjedan na 25 pa na 30 u drugoj/trećoj fazi, al ono, to su tako male cifre da i dalje skoro sve što ne jede se na dijeti, ne možeš jesti ni na 25,30,35 UH. Kako ste vi podizali to, što ste postepeno uvodili i jel okej biti još neko vrijeme na 20, pa onda krenuti u druge faze ako želimo veći gubitak ili nije preporučljivo? Hvala. Pozdrav
Romeo_Đerek is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2013., 08:17   #6319
Quote:
Mare71 kaže: Pogledaj post
Dragi moji, evo čitam vas već cca mjesec dana i pratim vaše postove. Na Atkinsu sam nešto više od mjesec dana i pridržavam se svih uputa. Međutim za ovo vrijeme sam skinula samo 2,5 kg s tim da mi već 2 tjedna stoji ( u stvari malo gore malo dolje i tako sam na istom). Po vašim postovima koje sam pročitala čini mi se preeemalo Mislim da se držim pravila i da me možda malo usporava sir kojeg jedem umjereno i vrhnje za šlag. Moj dnevni meni izgleda otprilike ovako D: 1 jaje i 1 trokutić Zdenka sira R: pečeno meso 1-2 kom uz neku satu ( zelena ili kupus ili paradajz ili krastavci ) U: vrhnje za šlag s malo limuna ( to je samo ponekad kad me ulovit kriza za slatkim ) V: uglavnom isto ko ručak ili kobasica sa šnitom gaude i kiseline krastavcima. Pijem dosta tekućine i u zadnje vrijeme Sassy vodu . Prije sam bila na UN- u i od 2. mjeseca skinula 14,5 kg. Da li to možda ima kakve veze jer mi je sva voda otišla već prije. Mislila sam da će mi na Atkinsu ići barem približno kao na UN-u i sad se već osjećam malo razočarano. Jesam možda negdje pogriješila? Molim malu pomoć jer mi je ostalo još puno za skinuti - bar jos toliko )
Mislim da si u pravu.Voda je otisla vec i prije tako da si sad u biti samo nastavila sa mrsavljenjem.Zastoj je normalna pojava pogotovu za tebe koja si presla sa jednog nacina prehrane na drugi.Vjerujem da ce to opet uskoro krenuti.Izbaci Zdenka sir.
lajko is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2013., 08:22   #6320
Quote:
Romeo_Đerek kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima. Iščitao sam puno stranica i ovdje i na drugim mjestima prije no sam krenuo sa Atkinsom početkom mjeseca, ali volio bih dobiti ovdje koji savjet od iskusnijih. Na dijeti sam 16.dan, dosad sam skinuo 6,5 kg i ne pada mi nešto teško, još uvijek držim ovu do 20UH granicu iako je prošlo 2 tjedna jer bih volio izgubiti još 10 kilograma cca. Da počnem jesti još neke namirnice ili da se držim ovih 20UH slobodno još koji tjedan? Jer čitao sam da se diže jedan tjedan na 25 pa na 30 u drugoj/trećoj fazi, al ono, to su tako male cifre da i dalje skoro sve što ne jede se na dijeti, ne možeš jesti ni na 25,30,35 UH. Kako ste vi podizali to, što ste postepeno uvodili i jel okej biti još neko vrijeme na 20, pa onda krenuti u druge faze ako želimo veći gubitak ili nije preporučljivo? Hvala. Pozdrav
U prvoj fazi mozes biti koliko god to zelis.Znaci dok ne postignes zeljenu tezinu.
Ipak,radi zdravlja bih ti preporucio da poveces lagano unos U.H na recimo 30 gr tako da ces moci jesti vise povrca.10 gr U.H nije tako malo kad pogledas koliko salate,sampinjona,krastavca i ostalog dozvoljenog povrca mozes pojesti.
lajko is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:49.