Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
24.03.2025., 08:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Quote:
Webeto kaže:
Da, hejtam ih. I uopče umjesto uopće.
Kako je netko rekao - ili si jedno ili si drugo.
To što je izlika za NEKE od njih da ih "okolina tjera da se ožene" (starci, vjera, pichka materina) pa se zovu biseksualci a u biti su pederi je  .
Vezu da ne spominjem - vežeš se za osobu, počneš graditi nešto i onda se on sjeti da bi radije bio sa ženom i imao dijete.
Ono, jebi se.
Stoga, da, hejtam.
|
Iz pozicije osobe koja je imala biseksualna iskustva mogu reći da smo mi zapravo pederi u očima str8-era, a još više u gay-eva. Čak se usudim tvrditi da su str8-eri puno beneloventniji prema bisex frajerima od pedera.
Za pedere smo mi upravo ovo što je uvaženi forumaš Webeto tako lijepo sročio.
Mene osobno to ne dira nimalo jer samo ja znam što sam i što me pali, što mi je seksualno napeto, a što romantično i ne treba mi jedan Webeto raditi psihoanalizu. Ono što me smeta je da su gay-evi koji su u našem društvu u prilično sjebanoj poziciji, koji taže razumjevanje okoline, koji bi trebali razumjeti da postoji nešto drugačije od "normalnog", izuzetno isključivi. Al to ide njima na dušu. Naravno ne svima, ali moje iskustvo je da je većina istog stava ko Weby
|
|
|
24.03.2025., 08:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2017.
|
Quote:
Zylinder kaže:
Mene osobno to ne dira nimalo jer samo ja znam što sam i što me pali, što mi je seksualno napeto, a što romantično i ne treba mi jedan Webeto raditi psihoanalizu. Ono što me smeta je da su gay-evi koji su u našem društvu u prilično sjebanoj poziciji, koji taže razumjevanje okoline, koji bi trebali razumjeti da postoji nešto drugačije od "normalnog", izuzetno isključivi. Al to ide njima na dušu. Naravno ne svima, ali moje iskustvo je da je većina istog stava ko Weby
|
Slažem se s Webyjem, ili si klip ili si Zylinder.
|
|
|
24.03.2025., 09:00
|
|
עם ישראל חי
Registracija: May 2010.
|
Problem je gluma. U konzervativnim drustvima muskarci se tako izjasnjavaju jer je lakse. To inace steti ljudima koji zaista jesu bi jer im se zbog ovih prvih ne vjeruje.
Kod zena je obrnuta situacija. Postoji trend da su " malo bi" jer im je to fora, a zapravo su hetero. Takoder stete bi zenama.
|
|
|
24.03.2025., 20:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2024.
|
Poz ljudi, Uskoro sam u Zagrebu nedelju dana, da li postoji neki pub, klub, sauna, bilo sta gdje se okupljaju gej momci?  ))
|
|
|
25.03.2025., 00:01
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2012.
|
Quote:
bubi mir kaže:
Problem je gluma. U konzervativnim drustvima muskarci se tako izjasnjavaju jer je lakse. To inace steti ljudima koji zaista jesu bi jer im se zbog ovih prvih ne vjeruje.
Kod zena je obrnuta situacija. Postoji trend da su " malo bi" jer im je to fora, a zapravo su hetero. Takoder stete bi zenama.
|
zašto je tako teško prihvatiti da netko voli jebat i žene i muškarce?
|
|
|
25.03.2025., 01:53
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
Saans kaže:
Poz ljudi, Uskoro sam u Zagrebu nedelju dana, da li postoji neki pub, klub, sauna, bilo sta gdje se okupljaju gej momci?  ))
|
klub - hot pot u petrinjskoj
|
|
27.03.2025., 20:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2022.
|
Oću li ikad bit sritan? Oću li cil život morat ić kroz isti krug, di mi se neko sviđa, a znan da ne mere niš bit, čak i ako su isto gej, jerbo je društvo oko mene takvo kako je. Sve i da završimo skupa, to neće durat jerbo će uvik se dećidat za ono šta mu familija žele.
Dopada mi se lik, jedva se znademo, no par put san vidi kako gleda kriomice k meni iako time ča me gleda mora okrenit leđa svojin prijateljin, i neke ostale znake. No jopet, znan da san tu brespomoćan. Kad partimo na faks, virojatno se nećemo više nikad vidit, a vako imademo samo par miseci jošćer. Sve i da neš bude izmeju nas, ka da znan da će na kraju odabrat neku curu.
Mrzin ovaj život, ne zbog oneg ča osićan, vego otoga šta je društvo kakvo je, tako gadno i glupo. Nade san izgubija, volje isto neman, svaki korak i pokušaj moran se kontat oću li slučajno neš ujebat i sebe i drugu osobu metnit u lošu poziciju. Zašto su ljudi vaki?
|
|
|
27.03.2025., 22:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
xBunBunx kaže:
Oću li ikad bit sritan? Oću li cil život morat ić kroz isti krug, di mi se neko sviđa, a znan da ne mere niš bit, čak i ako su isto gej, jerbo je društvo oko mene takvo kako je. Sve i da završimo skupa, to neće durat jerbo će uvik se dećidat za ono šta mu familija žele.
Dopada mi se lik, jedva se znademo, no par put san vidi kako gleda kriomice k meni iako time ča me gleda mora okrenit leđa svojin prijateljin, i neke ostale znake. No jopet, znan da san tu brespomoćan. Kad partimo na faks, virojatno se nećemo više nikad vidit, a vako imademo samo par miseci jošćer. Sve i da neš bude izmeju nas, ka da znan da će na kraju odabrat neku curu.
Mrzin ovaj život, ne zbog oneg ča osićan, vego otoga šta je društvo kakvo je, tako gadno i glupo. Nade san izgubija, volje isto neman, svaki korak i pokušaj moran se kontat oću li slučajno neš ujebat i sebe i drugu osobu metnit u lošu poziciju. Zašto su ljudi vaki?
|
Ovdje se piše književni, da te svi razumijemo
Poslano sa mog WDY-LX1 koristeći Tapatalk
|
|
|
27.03.2025., 22:58
|
|
chargé d'affaires
Registracija: May 2012.
|
Ma ajde molim vas sve se razumije. Koji je to dijalekt tocno jel to stari dalmatinski?
A inace savjet, uvijek se mozete odselit iz Hrv ako vam ne pase situacija 
|
|
|
28.03.2025., 11:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
nicky2009 kaže:
|
Književni?
Književni je valjda sve što je zapisano u knjigama pa tako i dijalekti.
Vjerojatno si mislio na standardni. Ali neka si ti njemu rekao..
|
|
|
28.03.2025., 11:18
|
|
Uvijek korak ispred
Registracija: Aug 2012.
|
Meni je baš simpatičan dijalekt. 
|
28.03.2025., 11:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
[QUOTE=xBunBunx;107801709]Oću li ikad bit sritan? Oću li cil život morat ić kroz isti krug, di mi se neko sviđa, a znan da ne mere niš bit, čak i ako su isto gej, jerbo je društvo oko mene takvo kako je. Sve i da završimo skupa, to neće durat jerbo će uvik se dećidat za ono šta mu familija žele.
Mrzin ovaj život, ne zbog oneg ča osićan, vego otoga šta je društvo kakvo je, tako gadno i glupo. Nade san izgubija, volje isto neman, svaki korak i pokušaj moran se kontat oću li slučajno neš ujebat i sebe i drugu osobu metnit u lošu poziciju. Zašto su ljudi vaki?[/QUOTE
Čini mi se da si premlad da očajavaš ? tek moraš na faks? Znači još si u školi? Ako je tako gledaj faks kao novu mogućnost.Čini mi se da danas mlađe generacije su puno otovorenije prema lgbt-u nego je to bilo 90-ih ili početkom 2000 kad sam ja biou školi.
A ako te brine mišljenje društva, okoline, zanemari ih, ako je netko homofob nećeš ga moći promijeniti,aali nmajvjerojatnije ćeš pronaći puno osoba koje će te i dalje voljeti i podržavati.To govorim iz iskustva.
|
|
|
28.03.2025., 14:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2025.
|
Na faksu ćeš upoznati nove ljude i umrežiti se. Bez brige, tvoje vrijeme dolazi. 
|
|
|
28.03.2025., 19:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
nicky2009 kaže:
|
Knjižveni jezik uključuje i moj dijalekt, jerbo se na njemen pisala književnost. Standardni jezik je nešto drugovačije.
Btw, ne postoji neka regula koja forsira korišćenje standardnog jezika, a virujen da debelu većinu razumiš.
Quote:
Jobi kaže:
Ma ajde molim vas sve se razumije. Koji je to dijalekt tocno jel to stari dalmatinski?
A inace savjet, uvijek se mozete odselit iz Hrv ako vam ne pase situacija 
|
Ja san iz zapadne hercegovine, no što se dijalekta tiče, malo je sorta iz mojega sela specifična. Odresta san meju baban i didan, pa ono. Naj volin domaći dijalekt. Jedna baba je imala tendenciju govorit ča umisto ča, pa i ja nekad začakan u uspomenu na nju.
Što se tiče selidbe vanka, ne bi tija, iskreno. Možda Italija, ali i oto je teži slučaj, jednostavno iman taj tipični problen balkanaca di ne bi moga durat vanka. Moja zemlja, moje selo, moj zavičaj, moja kuća- sve mi je to zavazda blisko srcu.
Quote:
lexluthor84 kaže:
Čini mi se da si premlad da očajavaš ? tek moraš na faks? Znači još si u školi? Ako je tako gledaj faks kao novu mogućnost.Čini mi se da danas mlađe generacije su puno otovorenije prema lgbt-u nego je to bilo 90-ih ili početkom 2000 kad sam ja biou školi.
A ako te brine mišljenje društva, okoline, zanemari ih, ako je netko homofob nećeš ga moći promijeniti,aali nmajvjerojatnije ćeš pronaći puno osoba koje će te i dalje voljeti i podržavati.To govorim iz iskustva.
|
A vidi, sve to razumin, i razumin da će mi faks otvorit oči većen i širen i boljen svitu, ali jopet, i vode volin nekog, i vode želin bit i živit. Meni je san obnovit didovu kuću, i imat tu familiju i živit tu. No teško je, pogotovo zbog orijentacije.
Sviđa mi se lik, i ositin (do neke mjere) da i on imade interesa u me, bilo to platonično ili romantično, ne znan.
Ža mi je šta moran 'bacit' svaku osobu, svaku mogućnost, koja je mogla bit, radi fundementalnog problema društva. Osićan se loše zbog toga, jerbo sad volin nekog, i sad želin nekog, a znan da u većini slučajeva ću ultimo bit sam. Bija š njin ili ne bija, znan da je veća šansa da me ostavi za curu.
|
|
|
29.03.2025., 08:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
xBunBunx kaže:
Ja san iz zapadne hercegovine, no što se dijalekta tiče, malo je sorta iz mojega sela specifična. Odresta san meju baban i didan, pa ono. Naj volin domaći dijalekt. Jedna baba je imala tendenciju govorit ča umisto ča, pa i ja nekad začakan u uspomenu na nju.
Što se tiče selidbe vanka, ne bi tija, iskreno. Možda Italija, ali i oto je teži slučaj, jednostavno iman taj tipični problen balkanaca di ne bi moga durat vanka. Moja zemlja, moje selo, moj zavičaj, moja kuća- sve mi je to zavazda blisko srcu.
|
Stani malo, ovakav govor ne postoji u zapadnoj Hercegovini ni pod razno. Jedino bi se moglo pripisat nekom otočkom, iako ni to ne bi rekao. Koristiš i neke talijanizme koje nikad nisam čuo u Dalmaciji, a kamoli Hercegovini. Tako dok se ne identificiraš za mene si trol.
|
|
|
29.03.2025., 17:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
xBunBunx kaže:
|
e pa drži se ti onda svog sela jer tu nikakvog dečka dovesti nećeš niti će ti on htjeti doći. 
|
|
|
29.03.2025., 20:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
piki kaže:
e pa drži se ti onda svog sela jer tu nikakvog dečka dovesti nećeš niti će ti on htjeti doći. 
|
Pa kako ti znadeš da neki ne bi tija doć? Jesi upozna čitavu populaciju?
Čemu toliki dešper?
Oto što ja volin svoje selo, i što bi tija da su stvari drugovačije, i oto kako ću postupit su komplet druge teme.
Quote:
tavrh kaže:
Stani malo, ovakav govor ne postoji u zapadnoj Hercegovini ni pod razno. Jedino bi se moglo pripisat nekom otočkom, iako ni to ne bi rekao. Koristiš i neke talijanizme koje nikad nisam čuo u Dalmaciji, a kamoli Hercegovini. Tako dok se ne identificiraš za mene si trol.
|
1. postoji
2. ko te prči
|
|
|
29.03.2025., 21:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
xBunBunx kaže:
Pa kako ti znadeš da neki ne bi tija doć? Jesi upozna čitavu populaciju?
Čemu toliki dešper?
Oto što ja volin svoje selo, i što bi tija da su stvari drugovačije, i oto kako ću postupit su komplet druge teme.
|
ne znam, možda ti se posreći pa bude neki i koji bi htio. ali jako teško, gejše su paranoične i u većim gradovima, možeš misliti na šta bi to ličilo u nekom selu.  skrivanje i ostale čari, da, toga bi sigurno moglo biti. 
|
|
|
29.03.2025., 21:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
piki kaže:
ne znam, možda ti se posreći pa bude neki i koji bi htio. ali jako teško, gejše su paranoične i u većim gradovima, možeš misliti na šta bi to ličilo u nekom selu.  skrivanje i ostale čari, da, toga bi sigurno moglo biti. 
|
Selo je većinski stari ljudi koji će umrit u cca 10ak godina. Ne virujen da će se imat od vele stvari skrivat.
No jopet, razumin.
Želja živit na selu je jedno, mogućnost otoga radi orijentacije je drugo. Jopet naglašavan, želja =/= stvarnost.
|
|
|
31.03.2025., 00:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
piki kaže:
|
Lik je trol. Low level.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:15.
|
|
|