Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.03.2024., 21:24   #621
prije sam gledao Tucsona
sad mi je nekako ko neka kištra
Sportage bolje djeluje i bolje se nosi s vremenom
ali uđeš u kružni tok ponaša se kao brod, a i ti motori su im jedno na papiru a drugo uživo (dovoljni su, fluidni, tihi, ali di je to od nekih performansi....)
medley is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2024., 12:27   #622
Quote:
Pegazbre kaže: Pogledaj post
Auuu koliko ogorcenosti na ovom forumu...jel ste vi sad ljubomorni sto ja nemam problema a vi imate pa sad zelite da i ja imam iste takve probleme i da treba da mrzim svoj auto i da ga prodajem?

Ne vidim cemu ovakvi odgovori i komentari?!?! Nikoga nisam ubedljivao da kupi auto, dao sam savete i nasa zapazanja. Nas auto dobro sluzi i zadovoljava nase potrebe a ako ste toliko ogorceni na vas primerak, slobodno ga prodajte i trebate da ga prodate ako ne uzivate u njemu i ne odgovara vam a ne da zbog vaseg nezadovoljstva napadate druge ljude kako oni sad lazu ili ubedjuju sami sebe kako su kupili dobar auto...
Nisam ljubomoran a ni ogorčen, drago mi je da nemate problema kao ja s autom.
Nigdje u mojim postovima nisam davao savjete ni preporuke dali netko treba kupiti ili ne navedeni auto. Kako voziti i sl.

Samo sam iznio svoje iskustvo s autom.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
sacozg is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2024., 08:50   #623
Pozdrav, dal netko ima tucaona n line verziju 1.6 benzinac od 150 hp. Kako ste zadovoljni generalno? Rasprodali su se skoro svi, ostale su mi opcije shimmering white i silver verzija.
pierina is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2024., 08:57   #624
Koja je cijena?
marinnn is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2024., 09:49   #625
Nema nitko tog Tucsona, ovo tvoje je prvi upis na temi od 32 stranice.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2024., 11:10   #626
ekipa, kakva je situacija sa wireless android autom ? znam da prvi modeli nemaju podrsku, da li je to mozda dodano u 2023-2024 ? Ako netko ima da je nedavno kupio auto..

U salonu vele da ima, ali nigdje drugdje nisam naletio na tu informaciju..samo da ce facelift imati..
Igor666 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2024., 11:17   #627
Koliko znam, bezicni Android auto/Carplay imaju samo modeli u pocetnom paketu opreme sa manjim infotainment-om dok u svimn stalim paketima, koji imaju drugaciji centralni display, ide samo zicni.

Nezvanicno, proizvodjaci navigacije na tim modelima, zbog licenci, traze da se zakomplikuje pristup i koriscenje drugih navigacja...
Pegazbre is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2024., 13:49   #628
Da, oni sa 8" imaju wireless a oni iz skupljeg paketa opreme sa 10.2" mogu samo preko žice.

Gledao sam neki video gdje su rekli da će navodno od izlaska ove nove Kone svi modeli imati wireless.
Vader is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2024., 00:18   #629
Quote:
pierina kaže: Pogledaj post
Pozdrav, dal netko ima tucaona n line verziju 1.6 benzinac od 150 hp. Kako ste zadovoljni generalno? Rasprodali su se skoro svi, ostale su mi opcije shimmering white i silver verzija.
Imam ja 2022g.crni,
Pogledaj moje objave, ima.i slika!

30 000 km, + set zimskih guma na alu felgama, možemo se dogovoriti za cijenu!

Novi je mene koštao 281 000kn
(37 300€)!

sacozg is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2024., 15:04   #630
Quote:
sacozg kaže: Pogledaj post
Imam ja 2022g.crni,
Pogledaj moje objave, ima.i slika!

30 000 km, + set zimskih guma na alu felgama, možemo se dogovoriti za cijenu!

Novi je mene koštao 281 000kn
(37 300€)!

Lipo izgleda, ja sam zakapario u salonu n line premium plus paket pa cu viditi iduci tjedan jel zadovoljava potrebe.
pierina is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2024., 23:39   #631
Quote:
pierina kaže: Pogledaj post
Lipo izgleda, ja sam zakapario u salonu n line premium plus paket pa cu viditi iduci tjedan jel zadovoljava potrebe.
Sretno!
Ako nije tajna koliko te koštao?

sacozg is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2024., 13:11   #632
Quote:
Sretno!
Ako nije tajna koliko te koštao?

40000 eura
pierina is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2024., 13:13   #633
Quote:
_MK_ kaže: Pogledaj post
Nema nitko tog Tucsona, ovo tvoje je prvi upis na temi od 32 stranice.
Hvala što si se logira i potrudia odgovoriti.
pierina is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2024., 15:46   #634
Quote:
tony_bird kaže: Pogledaj post
Ja ne razumem zašto vam je lampica problem? Ako se isključi nakon nekon vremena. Dobro je da vas upozori da treba da ga malo produvate na otvorenom putu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Upravo tako, mislim bolje da me upozori,
moje je iskustvo da se ne treba voziti dugo, meni se isključila nakon 5 minuta vožnje, ali vožnje kako je navedeno u nekim klipovima na netu. Dakle, zagrijan motor i 3500 do 4000 obrtaja u 4 ili 5 brzini, i pustite gas na 5 sekundi, valjda se u tim momentima čisti gpf, tako par puta i gpf se pročisti...
ciroa is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2024., 12:36   #635
ekipa, da li netko zna da li se moze podesavati papucica gasa ?

jednostavno je previsoka, ja ne kuzim kako je moguce da su je tako stavili..noga me ubija nakon kratke voznje, sto ce tek biti na nekoj duzoj.. skoro da stoji vertikalno.

ovako stoji https://m.media-amazon.com/images/I/...AC_SL1134_.jpg
Igor666 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.05.2024., 19:52   #636
Dobar dan, kada radim update navigacije za Tcson stare podatke obrišem ili samo novo nasnimim gore na originalnu SD karticu?
Old 13.07.2024., 13:39   #637
Nakon 2g i 4mj. Primijetio da Hyundai Tucson 2022. na poklopcu motora nedostaje ona zaštitna tkanina slika 3!
I da rubu poklopca kod brisača vidljiva oštećenja., slika 1 i 2¡
Provjerio na više Tucsona u gradu, na nekoliko njih na istom mjestu, bila su vidljiva ista oštećenja. Većina kupljena u auto.hr ili Gašparić auto, ( tako bar piše na držaču registarskih pločica), gdje sam i ja svoj kupio.

Ima tko slična iskustva?

sacozg is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2024., 15:12   #638
Quote:
Nakon 2g i 4mj. Primijetio da Hyundai Tucson 2022. na poklopcu motora nedostaje ona zaštitna tkanina slika 3!
I da rubu poklopca kod brisača vidljiva oštećenja., slika 1 i 2¡
Provjerio na više Tucsona u gradu, na nekoliko njih na istom mjestu, bila su vidljiva ista oštećenja. Većina kupljena u auto.hr ili Gašparić auto, ( tako bar piše na držaču registarskih pločica), gdje sam i ja svoj kupio.

Ima tko slična iskustva?

Kaj ne staviš brisače u servisni položaj već ih samo digneš pa si ogrebeš haubu?

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
Old 13.07.2024., 16:57   #639
Većina proizvođača na benzincima ne stavlja izolaciju. Da, dizanjem brisača netko ti je oštetio haubu. Tvoj model nažalost nije jedini kojem suvozački brisač zapinje ako ga se diže iz nultog položaja.
djurak84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2024., 17:13   #640
Hyundai voli "upakirati" izolaciju u top pakete opreme...
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:07.