Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus

Koronavirus Obavezna EU covid-potvrda.
Podforum: Skeptici

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.01.2022., 18:41   #621
Quote:
z_k kaže: Pogledaj post
Slobodno nam objasni prirodnu selekciju.
Prirodna selekcija bi bilo ne miješanje farmaceuta u evoluciju ljudske vrste.
Ovako već dugo nema prirodne selekcije u našem rodu, a svojim ponašanjem utječemo i na evoluciju drugih vrsta na planeti.
Born in 1966 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 18:48   #622
Quote:
z_k kaže: Pogledaj post

Cak sam i ostavio celavu Darwinovu glavu u screenshotu
Hehe, burn
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 18:56   #623
Đoković pritvoren na aerodromu u Fashistraliji! Odbijaju mu dati vizu iako su dva nezavisna medicinska tijela odobrila izuzeće od cijepljenja.

ĐOKOVIĆA TRETIRAJU POPUT KRIMINALCA
"Najboljeg tenisača svijeta tretiraju poput kriminalca, ima skandalozan tretman. Drže ga u jednoj prostoriji u pritvoru, čuvaju ga dva policajca, zabranili su mu mobilni telefon i kontakt s bilo kim iz njegovog tima", piše Telegraf.

ĐOKOVIĆEV OTAC: NITKO NE MOŽE KOD NOVAKA
"Novak je trenutno smješten u sobi na aerodromu u Melbourneu i kod njega nitko ne može ući", rekao je Novakov otac Srđan Đoković.

Nadam se da će Novakova osveta biti nemilosrdna, ovo zaslužuje masne tužbe, a Australian Open treba ugasiti. Čovjek je jedan od najboljih tenisačica svih vremena i nadam se da će taj status dobro znati iskoristiti, nije on bilo tko...
Strepite is online now  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 19:03   #624
Quote:
Strepite kaže: Pogledaj post
Đoković pritvoren na aerodromu u Fashistraliji! Odbijaju mu dati vizu iako su dva nezavisna medicinska tijela odobrila izuzeće od cijepljenja.

ĐOKOVIĆA TRETIRAJU POPUT KRIMINALCA
"Najboljeg tenisača svijeta tretiraju poput kriminalca, ima skandalozan tretman. Drže ga u jednoj prostoriji u pritvoru, čuvaju ga dva policajca, zabranili su mu mobilni telefon i kontakt s bilo kim iz njegovog tima", piše Telegraf.

ĐOKOVIĆEV OTAC: NITKO NE MOŽE KOD NOVAKA
"Novak je trenutno smješten u sobi na aerodromu u Melbourneu i kod njega nitko ne može ući", rekao je Novakov otac Srđan Đoković.

Nadam se da će Novakova osveta biti nemilosrdna, ovo zaslužuje masne tužbe, a Australian Open treba ugasiti. Čovjek je jedan od najboljih tenisačica svih vremena i nadam se da će taj status dobro znati iskoristiti, nije on bilo tko...
Oprosti, ali ispao je tupson - bio bi junak da nije otišao iz protesta. Pa bilo je već športaša koji su imali integritet.

Ali je prevladala pohlepa - razumijem ja da vrhunski športaši imaju ograničeno vrijeme na raspolaganju, ali trebao je odbiti. Ne suosjećam s ovim, razočaralo me što je uopće pristao na ponižavanja i prije nego što je otputovao.
Arijela is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 19:20   #625
Quote:
Arijela kaže: Pogledaj post
Oprosti, ali ispao je tupson - bio bi junak da nije otišao iz protesta. Pa bilo je već športaša koji su imali integritet.

Ali je prevladala pohlepa - razumijem ja da vrhunski športaši imaju ograničeno vrijeme na raspolaganju, ali trebao je odbiti. Ne suosjećam s ovim, razočaralo me što je uopće pristao na ponižavanja i prije nego što je otputovao.
Vrhunski sportaš ne odustaje, zato i je vrhunski sportaš
Strepite is online now  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 19:32   #626
"Nemam pojma što se događa, drže mi sina u zarobljeništvu pet sati. Ovo je borba za slobodni svijet. Ovo nije borba samo za Novaka nego borba za cijeli svijet. Cijeli svijet mora krenuti i pobuniti se protiv stoke. Ako ga ne puste za pola sata, skupit ćemo se na ulici, ovo je borba za sve", rekao je Đokovićev otac.

nije baš diplomatski, ali nije ni u krivu
antifan is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 19:36   #627
Đokovića su zbog straha od širenja korone izolirali i oduzeli mu mobitel.

Australci očito sumnjaju na 5G?!

Old 05.01.2022., 19:36   #628
Quote:
antifan kaže: Pogledaj post
"Nemam pojma što se događa, drže mi sina u zarobljeništvu pet sati. Ovo je borba za slobodni svijet. Ovo nije borba samo za Novaka nego borba za cijeli svijet. Cijeli svijet mora krenuti i pobuniti se protiv stoke. Ako ga ne puste za pola sata, skupit ćemo se na ulici, ovo je borba za sve", rekao je Đokovićev otac.

nije baš diplomatski, ali nije ni u krivu
Preslabe riječi je uporabio.
Arijela is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 19:54   #629
Skida se sa zvaničnog državnog sajta.

https://dserver.bundestag.de/btd/17/120/1712051.pdf

RKI (vedre i oblače) izradio jedan scenario epidemiju SARS COV virusa 2012.godine. Po njima SARS COV virus se sa divlje životinje prenosi na čoveka , mesto događaja pijaca u jugoistočnoj Aziji. Dva putnika dolaze jedan na sever , sajamski grad (Hanover ?) drugi na jug UNI grad. Ljudi obolevaju od virusa uglavnom svi neki čak više puta , stariji preko 65 godina su najugroženiji , deca prolaze lako. Smrtnost po njima velika 10%. Period inkubacije 3-5 dana, bolest do 14 dana, svi zaraženi obolevaju, simptomi pov.temp, suvi kašalj, otežano disanje , proliv , na rentgenu vidljive promene na plućima.... Prenošenje virusa kapljičnim putem ....
Nelson Piquet is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 20:15   #630
Ovo sto se događa Djokovicu treba zabrinuti sve ljude koji iz nekog razloga ne smiju primiti cjepivo, ja imam jednog prijatelja koji ne smije primiti cjepivo, nikakva nisu preporucena, vecina nije preporucena, necu ulaziti u detalje njegovog stanja zdravstvenog. I sad imate covjeka tenisaca koji je poslao anonimno odboru sastavljenom od eksperata (doktora, imunologa) svoje povijesti stanja i zbog cega nije dobro za njih da prime cjepivo, i anonimno se svaka dokumentacija pregledavala od strucnjaka i temeljem ciste znanosti i medicine onima koji su zdravstveno dokazali da cjepivo nije dobro dobili su izuzece.

I sad na scenu stupa ono o cemu tu pricamo mjesecima ali neki idioti ne zele shvatiti . Dolazi politika i birokracija, i ne vodi se strukom, medicinom, znanosti , spoznajom, nego zeli poslati politicku poruku u cilju povecanja cijepljenja i promoviranja ideja iznad osobe, iznad zdravlja pojedinca, i zele pokazati nitko nije iznad "zakona". I premda se provela ova procedura od struke, potpuno anonimno, oni inzistiraju na sili, na prijetnji, to je opasnije od 1000 korona, ovo je bolest koja je zahvatila svijet.

Ovo nema veze sa zdravljem, s medicinom, sa znanstvenom spoznajom, sa strukom, ovo je politiziranje, fasizam i cisto ludilo, di je pojedinac i zdravlje nisu bitni, a najmanje znanost, struka i spoznaja. Ovo je tesko ludilo.
BobHurly is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 20:31   #631
Quote:

Đoković lovi titulu najtrofejnijeg svih vremena.Ne pratim tenis, ali mislim da ima isti broj GS-a kao i Federer i Nadal, pa mu je ovo prilika da se odvoji.

Quote:
BobHurly kaže: Pogledaj post
Ovo sto se događa Djokovicu treba zabrinuti sve ljude koji iz nekog razloga ne smiju primiti cjepivo, ja imam jednog prijatelja koji ne smije primiti cjepivo, nikakva nisu preporucena, vecina nije preporucena, necu ulaziti u detalje njegovog stanja zdravstvenog. I sad imate covjeka tenisaca koji je poslao anonimno odboru sastavljenom od eksperata (doktora, imunologa) svoje povijesti stanja i zbog cega nije dobro za njih da prime cjepivo, i anonimno se svaka dokumentacija pregledavala od strucnjaka i temeljem ciste znanosti i medicine onima koji su zdravstveno dokazali da cjepivo nije dobro dobili su izuzece.

I sad na scenu stupa ono o cemu tu pricamo mjesecima ali neki idioti ne zele shvatiti . Dolazi politika i birokracija, i ne vodi se strukom, medicinom, znanosti , spoznajom, nego zeli poslati politicku poruku u cilju povecanja cijepljenja i promoviranja ideja iznad osobe, iznad zdravlja pojedinca, i zele pokazati nitko nije iznad "zakona". I premda se provela ova procedura od struke, potpuno anonimno, oni inzistiraju na sili, na prijetnji, to je opasnije od 1000 korona, ovo je bolest koja je zahvatila svijet.

Ovo nema veze sa zdravljem, s medicinom, sa znanstvenom spoznajom, sa strukom, ovo je politiziranje, fasizam i cisto ludilo, di je pojedinac i zdravlje nisu bitni, a najmanje znanost, struka i spoznaja. Ovo je tesko ludilo.
Sada je već prošlo punih 6 sati ispitivanja, kao da je okorjeli kriminalac.
Ne znam što bih rekao za Australiju.Čak i ako zaboravimo njihovo ludilo u zadnje dvije godine prije mjesec i pol dana počele su se pojavljivati informacije o "kampovima".Ovdje se pisalo o "fake newsima" da bi na kraju ispalo da australska vlada ima objavu na službenoj web stranici.Vrijedi podsjetiti i na retoriku i izgled lica njihovog premijera dok je pričao o ausweisu, vojsci i sl.
Totalno ludilo, koje će im se kao bumerang vratiti.Tko će tamo ići nakon svega?
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 20:42   #632
Na stranu sad što mislite privatno o njemu ili njegovom postupku, ali ako naprave iznimku za njega, kako se tek posrano trebaju osjećati onaj 56. ili 68. igrač svijeta kojem su zabranili ulazak i igranje turnira jer nisu cijepljeni. Jel nije i to malo licemjerno i pokazatelj da možeš što god želiš ako si najbolji na svijetu i doslovno ti diktiraš pravila igre.

Pravila su pravila, fašistička ili ne, ali je netko te odluke donio. Te spike u stilu "ma mogu bre jedino da mi ga duvaju" bi možda nešto i značile da je on sam odbio igrati i kao utjecajna osoba poslao poruku svijetu, ali ovako bi mu se napravio ustupak samo radi njegovog statusa. Da je isto napravio Marin Čilić, bez obzira na grand slam titulu rekli bi mu široko ti polje, igraj banjalučki challenger i ko te jebe. Bez tebe možemo igrat. Bez ovog ipak ne mogu.

I uvijek sam pobornik toga, ili svi ili nitko. Ili prestanite jebavat ljude u mozak i pustite svijet da živi ili strpajte sve u tor konačno i ko Macron u nekom bunilu da priznaju što im je krajnja namjera. Majke mi, više bih cijenio takvu iskrenost nego laž za laž koju prodaju pod dobročiniteljstvo.
Nick Marshall is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 20:47   #633
Quote:
Nick Marshall kaže: Pogledaj post
Na stranu sad što mislite privatno o njemu ili njegovom postupku, ali ako naprave iznimku za njega, kako se tek posrano trebaju osjećati onaj 56. ili 68. igrač svijeta kojem su zabranili ulazak i igranje turnira jer nisu cijepljeni. Jel nije i to malo licemjerno i pokazatelj da možeš što god želiš ako si najbolji na svijetu i doslovno ti diktiraš pravila igre.

Pravila su pravila, fašistička ili ne, ali je netko te odluke donio. Te spike u stilu "ma mogu bre jedino da mi ga duvaju" bi možda nešto i značile da je on sam odbio igrati i kao utjecajna osoba poslao poruku svijetu, ali ovako bi mu se napravio ustupak samo radi njegovog statusa. Da je isto napravio Marin Čilić, bez obzira na grand slam titulu rekli bi mu široko ti polje, igraj banjalučki challenger i ko te jebe. Bez tebe možemo igrat. Bez ovog ipak ne mogu.

I uvijek sam pobornik toga, ili svi ili nitko. Ili prestanite jebavat ljude u mozak i pustite svijet da živi ili strpajte sve u tor konačno i ko Macron u nekom bunilu da priznaju što im je krajnja namjera. Majke mi, više bih cijenio takvu iskrenost nego laž za laž koju prodaju pod dobročiniteljstvo.
Struka mu je dala pozitivno misljenje. Struka je iznad politike.
Alessio Rastani is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 20:54   #634
Vi neki ne shvacate da se svi ne smiju cijepiti. Recimo ja imam prijatelja koji ne smije, necu ulaziti u zdravstveno stanje, ali ne smije, doktor koji ga lijeci "struka" je rekla ne, nikako.

Dakle tu govorimo o 26 ljudi koji su poslali anonimno dokumentacije, struka nije znala o kome odlucuje i Djokovic je dobio izuzece.

Zdravlje pojedinca ne moze biti politika. Pa ja to tu tupim i neki forumasi mjesecima. Vi neki ne mozete shvatiti to. Zato prisilno cijepljenje veci idiotizam i izdavanje iskaznica za to. To je ludost.

Ali ovo je jasan dokaza politizacije, birokratizacije. Dakle svi ovi "znanstveni" forumasi koji su tu nasiroko pricali struka, znanstvena spoznaja su mama ili kako bi meksikanci rekli Padre, sad valjda vide, struka nije bitna, znanost jos manje, tu govorimo samo o percepciji i politickoj sili, odluke nisu znanstvene nego politicke, za sve nas, mene, tebe i evo Đokovica, nemaju nikakav nas interes i nase zdravlje u vidu, jos manje struku, njihovo misljenje i znanost.

Australian Open je trazio od imunologa i doktora medicine da odredi smjernice za izuzeca, jer su svjesni da neki ljudi imaju zdrav.stanja zbog kojih nije pozeljno cijepiti. Oni su ih odredili prije par mjeseci. Onda su svi koji su to trazili slali svoje dokumentacije, panel eksperata imunologa i doktora medicine je anonimno pregledao sve poslano i dao svoje misljenje . To je meni znanost i struka, navodno nit vodilja cijelog svijeta i ovih ostromjerasa.

Inace siliti bilo koga na cijepljenje sto je medicinski postupak , određivati protivno volji osobe terapije, je cisti oblik fasizma i preuzimanje kontrole nad tijelom pojedinca, to je sramotno opce pomisljati protivno volji nekome raditi.

Ali izbrisali su termin moje tijelo moj izbor jednom zauvijek. Ne, nasa su tijela, a izbor je njihov , ako je tijelo nase dok neki panel ne odredi neko vece dobro i tad gubimo pravo odluke nad njim, to je sklizak teren, to je idiotizam, ali neka onda ozakone to, to je cisti fasizam.

Neka prijedlog pod ovom parolom vode Nasa tijela, Macronov izbor.
BobHurly is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 21:04   #635
Quote:
Australian Open je trazio od imunologa i doktora medicine da odredi smjernice za izuzeca, jer su svjesni da neki ljudi imaju zdrav.stanja zbog kojih nije pozeljno cijepiti. Oni su ih odredili prije par mjeseci. Onda su svi koji su to trazili slali svoje dokumentacije, panel eksperata imunologa i doktora medicine je anonimno pregledao sve poslano i dao svoje misljenje . To je meni znanost i struka, navodno nit vodilja cijelog svijeta i ovih ostromjerasa.

Ne vjerujem da je on tamo odletio bez veze, njegov tim je morao dobiti neko zeleno svjetlo da odluče sjesti u avion za Australiju. Ne ide se na turnir valjda tako da se ukcraš pa negdje na letu čekaš da ti se premijer na presici obrati i obznani uvjete dolaska.

U tom smislu ovo je organizacijski skandalozno, ali psihopatologija je očito dobila svojih pet minuta.

I da mu je mobitel uzet, pa s čim to ima veze.
Illana is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 21:07   #636
đoković je medicinsku dokumentaciju o svojoj autoimunoj bolesti dostavio dvjema odvojenim stručnim komisijima i tako dobio odobrenje da nastupi na australian openu necijepljen. navodno je postupak bio anoniman i otvoren svim tenisačima.

pomalo iznenađuje tolika neinformiranost s obzirom da npr. index već danima jaše po ovoj temi.
antifan is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 21:10   #637
Inace unistavaju svijet, za ciji i koji racun ne znam, ali ceka nas ogromna inflacija, gubitak vrijednosti novca, veliko siromastvo i ludilo. Netko ce izaci bogatiji masivno, vidimo ekonomska istrazivanja koja prate povecanje bogatstva, rast bogatstva bogatih veci je nego ikad u godinama pandemije, ocekivao bi obrnuto, gubitak vrijednosti.

Ovo je fasizacija drustva, ozakonjavanje fasizacije, javljaju se te mracne ideje, di se određene ljude krivi za mutacije virusa, za smrti, demonizira ih se i dehumanizira, radi se na polarizaciji drustva, podjeli i generira se masivna kriza koja vec stize, zahvatile je neke drzave, a sad ce biti plakanja i tu kad cijena energije od Aprila pocme letiti u nebo.

Ovo nije nikakava zavjera, ovo se događa i događati ce se, podaci jasno pokazuju rast bogatstva 2020 i 2021 veci nego ikad, jaz između siromasnih drzava i drustva veci nego ikad, isto između pojedinaca u tim drustvima. Cijela situacije je kako sam je opisao realna. Sramotno, ali mi je zao sto nas povijest nista nije naucila. Tko iz nje ne uci, osuđen je da je ponavlja. Generira se najveca financijska kriza mozda u povijesti, bolesno i to jasno svi gledamo i cekamo.
BobHurly is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 21:13   #638
Quote:
Inace unistavaju svijet, za ciji i koji racun ne znam, ali ceka nas ogromna inflacija, gubitak vrijednosti novca, veliko siromastvo i ludilo. Netko ce izaci bogatiji masivno, vidimo ekonomska istrazivanja koja prate povecanje bogatstva, rast bogatstva bogatih veci je nego ikad u godinama pandemije, ocekivao bi obrnuto, gubitak vrijednosti.

Ovo je fasizacija drustva, ozakonjavanje fasizacije, javljaju se te mracne ideje, di se određene ljude krivi za mutacije virusa, za smrti, demonizira ih se i dehumanizira, radi se na polarizaciji drustva, podjeli i generira se masivna kriza koja vec stize, zahvatile je neke drzave, a sad ce biti plakanja i tu kad cijena energije od Aprila pocme letiti u nebo.

Ovo nije nikakava zavjera, ovo se događa i događati ce se, podaci jasno pokazuju rast bogatstva 2020 i 2021 veci nego ikad, jaz između siromasnih drzava i drustva veci nego ikad, isto između pojedinaca u tim drustvima. Cijela situacije je kako sam je opisao realna. Sramotno, ali mi je zao sto nas povijest nista nije naucila. Tko iz nje ne uci, osuđen je da je ponavlja. Generira se najveca financijska kriza mozda u povijesti, bolesno i to jasno svi gledamo i cekamo.
Valjda se ne može naučiti, uvijek imaš većinu koja ništa ne razumije. Uvijek poslušna većina uništi zemlju.
Arijela is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 21:17   #639
Na stranu sad tko je i sto je Novak, ali vi zaista ne znate da dolje nema odstupanja od propisa?
Da je dobio vizu ne bi bilo nikakvog problema, zasto je cekao zadnji tren i zasto se nadao da ce moci bez nje samo on zna.

Da se razumijemo, podrzavam ga u njegovoj ustrajnosti, ali ovdje je napravio glupost i prema njemu se postupa jednako kao prema bilo kojoj "normalnoj" osobi na planetu.
SixthFloor is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 21:19   #640
Quote:
Valjda se ne može naučiti, uvijek imaš većinu koja ništa ne razumije. Uvijek poslušna većina uništi zemlju.
Meni je većina koja “ništa ne razumije” pomogla da lakše dobijem dobar posao. Konkurencija u životu je jaka i što više ima neukih to je bolje za ostale.

“If something cannot go on forever, it will stop” - Herbert Stein
glosa is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:20.