Banke, osiguranja, krediti Ja ne radim za novac. Ja radim za kamatu. |
|
|
10.12.2024., 15:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Hvala na savjetima!
|
|
|
24.12.2024., 00:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2023.
|
Apple Pay stiže početkom godine, po projekcijama sredinom ili krajem siječnja.
|
|
|
24.12.2024., 19:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2018.
|
Quote:
ugovor kaže:
Apple Pay stiže početkom godine, po projekcijama sredinom ili krajem siječnja.
|
Super!
|
|
|
05.01.2025., 21:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2024.
|
Zna li se možda kad će nadogradnja aplikacije za poslovne korisnike?
|
|
|
07.01.2025., 01:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Koliko kosta OTPgo po novome?
Mogu li sa OTPgo pristupiti eGradani, kao sto se moze sa fizickim tokenom?
Mogu li sa OTPgo pristupiti internet bankarstvu, kao sto se moze sa fizickim tokenom?
I moze li se sa OTPgo prebacivati na strani IBAN, recimo Revolut i slicno?
|
|
|
07.01.2025., 02:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2017.
|
Push poruka za potvrdu plaćanja online. Ne mogu to dokučiti, nemam inteligenciju popratiti
|
|
|
07.01.2025., 08:55
|
|
tiki
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
zlrjgnhh kaže:
Koliko kosta OTPgo po novome?
Mogu li sa OTPgo pristupiti eGradani, kao sto se moze sa fizickim tokenom?
Mogu li sa OTPgo pristupiti internet bankarstvu, kao sto se moze sa fizickim tokenom?
I moze li se sa OTPgo prebacivati na strani IBAN, recimo Revolut i slicno?
|
Ja placam 1.9E tekuci + otp mobilno i internet bankarstvo.
Možeš
Možeš
Može
Quote:
Bossmanidis kaže:
Push poruka za potvrdu plaćanja online. Ne mogu to dokučiti, nemam inteligenciju popratiti
|
Huh?
|
|
|
07.01.2025., 09:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Jel se kome desilo da mu pin od kreditne radi na bankomatu, ali na POSu ne. Imao sam čak slučaj u poslovnici gdje sam htio dići keš i nije prolazilo, pa sam otišao na bankomat i podignuo. Nakon toga u trgovini opet ne prohvaća pin.
|
|
|
07.01.2025., 13:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Tiki, evo primjer. Nešto poželim kupiti, ostavim podatke, transakcija uredno ide, no za potvrdu je potrebno otvoriti pushmporuku na OTP aplikaciji(ne stiže putem SMS), valjda u rođeni, a ne znam kako doći do te poruke, kako ispuniti onemac kodove i onda u konačnici istekne vrijeme i radnja ostane nezavršena, odnosno ne uspijevam obaviti plaćanje.
Već sam imao slične probleme s 3DS, otišao u banku, ispunio formulare, dao potpise i dobio novu WEB karticu s koje sam uredno donedavno plaćao bez push poruke, valjda je to početkom kalendarske godine promijenjeno.
Postoji pojašnjenje na Googleu, na OTP pitanja, no izgubim se u koracima
|
|
|
07.01.2025., 15:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Push poruka ne dolazi u obliku SMSa, nego u obliku notifikacije koju kliknes i onda te vodi u app da obavis korak potvrde transakcije. Da li ti je u postavkama omoguceno da ti OTP app moze slati notifikacije? Ako nije, onda niti ne mozes dobit push notifikaciju. Ali cak i to ne bi trebao biti problem jer meni nekad ne dode push za autorizaciju niti od PBZ-a, niti od Erstea, ali ako udem npr. u Erste app i odem pod mToken, tako vidim pod transakcije za potpisivanje tu koju trebam potvrdit, potvrdim je i onda prode. Nemam OTP app, ali trebalo bi se moc unutar app negdje odobriti transakcija kao i kod ove dvije.
|
|
|
07.01.2025., 21:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
be.redy kaže:
Push poruka ne dolazi u obliku SMSa, nego u obliku notifikacije koju kliknes i onda te vodi u app da obavis korak potvrde transakcije. Da li ti je u postavkama omoguceno da ti OTP app moze slati notifikacije? Ako nije, onda niti ne mozes dobit push notifikaciju. Ali cak i to ne bi trebao biti problem jer meni nekad ne dode push za autorizaciju niti od PBZ-a, niti od Erstea, ali ako udem npr. u Erste app i odem pod mToken, tako vidim pod transakcije za potpisivanje tu koju trebam potvrdit, potvrdim je i onda prode. Nemam OTP app, ali trebalo bi se moc unutar app negdje odobriti transakcija kao i kod ove dvije.
|
Hvala iako vjerujem da neću to srediti. Nije mi valjda uključeno, a u token ne uspijevam ući jer ne znam koje brojeve trebam upisati. Veoma jednostavno nama nekima je veoma komplicirano, tako mi je za sve u životu pa razumijem da vam je zamorno.
|
|
|
07.01.2025., 21:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
A gledaj, stvarno nije komplicirano. Ako imas koga pitat da ti pokaze, pa zapisi korake i onda taj salabahter koristi dok ti ne ude u ruku kako ide. Ako su moji starci mogli naucit sve tako, a stvarno nisu sa tehnologijom na ti, onda mozes i ti. Pitanje je uopce koliko ces moci zaobilazno ici sa prepaidovima itd. U nekom momentu ce autentifikacija (na neki nacin) bit za sve transakcije jer prevaranti isto postaju sve sposobniji, pa naravno da ce banke ici za sustavima zastite korisnika. Tako da se bolje sada potrudit za naucit. 
|
|
|
08.01.2025., 02:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
Tiki kaže:
Ja placam 1.9E tekuci + otp mobilno i internet bankarstvo.
Možeš
Možeš
Može
Huh?
|
Stari ima paket vec par godina koji placa 5.20 eura, ima i fizicki token.
Da li je bolje ostati na tom paketu ili uzeti nesto novo?
|
|
|
13.01.2025., 15:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2004.
|
ja imam senior kod OTPa, sve isto kao na početnom TKu samo manja pretplata mjesečno.
ja sam imao standardni OTP paket, ne znam u koji bi on sada ulazio jer ih ima previše, možda Digitalni nisam siguran, kad sam otišao u penziju prešao sam u senior i razlika mi je samo u mjesečnoj naknadi sve je ostalo isto.
|
25.01.2025., 10:52
|
|
nemoguće se dogodilo
Registracija: Feb 2008.
|
htjela sam provjeriti stanje na računu, uđem u aplikaciju, stoji obavijest da aplikaciju moram ažurirati.
ok, pokušam ažurirati, tamo stoji da je zadnje ažuriranje bilo u 12/24., nema novog, vratim se na aplikaciju gdje su mi ponuđene dvije opcije s početka - ažuriraj ili zatvori......koji k....ovog sranja nije bilo sa starom aplikacijom  
|
|
|
25.01.2025., 11:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Otp go? Evo ja se uredno ulogirao bez ikakvog updatea...
|
|
|
25.01.2025., 12:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
hermes birkin kaže:
htjela sam provjeriti stanje na računu, uđem u aplikaciju, stoji obavijest da aplikaciju moram ažurirati.
ok, pokušam ažurirati, tamo stoji da je zadnje ažuriranje bilo u 12/24., nema novog, vratim se na aplikaciju gdje su mi ponuđene dvije opcije s početka - ažuriraj ili zatvori......koji k....ovog sranja nije bilo sa starom aplikacijom  
|
obriši aplikaciju i ponovno ju instaliraj moguće da ti se na nju nakalemio virus i sad te traži da klikaš dok ti ne razbiju zaštitu. uz pomoč suporta instaliraj ponovno app. mora raditi.
|
25.01.2025., 14:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2023.
|
OTP banka - iskustva
Quote:
mrcina 22222 kaže:
moguće da ti se na nju nakalemio virus i sad te traži da klikaš dok ti ne razbiju zaštitu.
|
HAHAHAHAHAH
Ma najbolje sve aplikacije obrisati i plaćati račune na pošti. Tko zna kakvi sve virusi vrebaju u bespućima naših mobitela. 
|
|
|
25.01.2025., 14:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ugovor kaže:
HAHAHAHAHAH
Ma najbolje sve aplikacije obrisati i plaćati račune na pošti. Tko zna kakvi sve virusi vrebaju u bespućima naših mobitela. 
|
zato ja ne koristim mZABU, niti mOTP. em što se optimizacija mobitela mijenja kod jebene svake nadogradnje pa neki programi koji su nekad uredno radili na istom tom mobitelu nakon nadogradnje se razjebu. ada ne kažem da google play ne kontrolira što sve neki stavljaju u taj shop pa uredno možeš pokupiti zlonamjerni program ili igru, tko će mi nadoknaditi izgubljene novce zbog takvog javašluka od googla i da oni ne priznaju ako je takav softver došao iz njihivog google playa usprkos uklanjanja takvog softvera iz googl trgovine koja je ćak dokumentirana njihovim porukama da se obrišu ti programi jer su maligni. da ne kažem da vam hakeri mogu uči u mobitel kad se sjete, evo i ameri koriste te programe kada im zatrebaju a kamoli neče zlonamjerni hakeri, rusi su sada u jeku zbiog sranja između rusije i zepednih zemalja. nekad su to radili indijci a vidim da su i kod nas krenuli sa takvim pokušajima ček su neke žene dobile prijeteče poruke na mobitele od tih seronja, prvom prilikom kad ih se otkrije nogom u guzicu van iz EU, neka putinu uzimaju rublje.
|
25.01.2025., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
mrcina 22222 kaže:
obriši aplikaciju i ponovno ju instaliraj moguće da ti se na nju nakalemio virus i sad te traži da klikaš dok ti ne razbiju zaštitu. uz pomoč suporta instaliraj ponovno app. mora raditi.
|

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:10.
|
|
|
|