Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Fakulteti i visoka učilišta

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.10.2011., 18:44   #621
jel za tehnologiju 1 za kolokvije dovoljno učiti iz prezentacija il treba i iz knjige?
borg991 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2011., 20:23   #622
Završni (maturalni) rad srednje škole

Imam Završni (maturalni) rad iz predmeta Hidraulike i pneumatike i zanima me jeli i ako da koliko pomaze ta ocjena pri upisu u ovaj faks
Old 03.10.2011., 20:24   #623
ne pomaže
borg991 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2011., 20:51   #624
Quote:
The_End kaže: Pogledaj post
Nije obavezna...donosi pluseve .

Labos ti je u istočnoj zgradi.
Zgrada pored muzičke akademije...a ulaz ti je iza te zgrade.Mislim da pise neki natpis,ali nisam siguran...vecinom tamo je.
muzička akadamija?
jedini ulaz u istocnu zgradu za koji ja znam je onaj iza B dvorane
raisin03 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2011., 20:56   #625
Joj
Vecinom vjezbe su u toj zgradi pored akademije,kako god se zvala
Old 03.10.2011., 21:43   #626
Quote:
borg991 kaže: Pogledaj post
jel za tehnologiju 1 za kolokvije dovoljno učiti iz prezentacija il treba i iz knjige?
Polimere, obradu odvajanjem, i ljevarstvo ti je dovoljno učiti iz prezentacija, eventualno uzet pitanja iz vanjske kopiraonice jer se neka znaju ponavljat. A za deformiranje bi ti pored prezentacija dobro došla i knjiga.
Mr. Man is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2011., 23:18   #627
Quote:
ne pomaže
Zasto onda to uopce pišemo
Old 04.10.2011., 00:01   #628
može li se gdje online naći skripta prof. semenskog, uvod u statiku sa zbirkom zadataka?
nabavila sam sauchinu skriptu, ali nije mi dovoljna, nisam bila na dosta predavanja i sad mi fali početak i teško nadoknađujem pa sam mislila i ovo nabaviti. može i link u PP.
tenkju.
Old 04.10.2011., 00:29   #629
Quote:
Minime007 kaže: Pogledaj post
Zasto onda to uopce pišemo
zato jer si tehnička škola i uvijet za završetak škole ti je maturalni rad, a državna matura ti nije obavezna za razliku od gimnazijalaca kojima je državna matura obavezna, a maturalnu radnju su im ukinuli s uvođenjem državne mature..plus, da se vidi da si barem nešto naučio vezano uz svoj smjer u tih 4 godine školovanja
borg991 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2011., 10:51   #630
Quote:

koje knjige je on uopće naveo za literaturu ?
MsNarcissa is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2011., 18:49   #631
neznam kako se zovu al vidio sam ih u skriptarnici u izlogu..pogledaj pod predavanjem u dvorani, vidio sam da su neki kupili
borg991 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2011., 18:56   #632
Quote:
enedielle kaže: Pogledaj post
može li se gdje online naći skripta prof. semenskog, uvod u statiku sa zbirkom zadataka?
nabavila sam sauchinu skriptu, ali nije mi dovoljna, nisam bila na dosta predavanja i sad mi fali početak i teško nadoknađujem pa sam mislila i ovo nabaviti. može i link u PP.
tenkju.
Probaj u knjižnici...a mislim da nema skripta,tj.te printane knjige od Semenskog.
Old 05.10.2011., 14:30   #633
Prodajem knjigu i zbirku zadataka iz Terme 1, obe skupa za 100 kuna. Ponude na PM
efesbe is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2011., 16:03   #634
kolko puta se smije izostat sa ovih laboratorijskih vježbi iz tehnologije?
Old 06.10.2011., 18:00   #635
Ni jednom mislim,ako svako poglavlje ima samo JEDNE vježbe.
Old 06.10.2011., 19:34   #636
bila sam jučer kod tajnice za tehnologije 1 i NE SMIJEŠ izostat ni s jednih vježbi... ako izostaneš gubiš pravo na potipis iz tehnologije.
MsNarcissa is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2011., 07:47   #637
Quote:
MsNarcissa kaže: Pogledaj post
bila sam jučer kod tajnice za tehnologije 1 i NE SMIJEŠ izostat ni s jednih vježbi... ako izostaneš gubiš pravo na potipis iz tehnologije.
mislim da ima opcija za odradit vježbu u nekom drugom terminu, pojavi se to na oglasnoj ploči tam
hyacintha is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2011., 11:27   #638
Quote:
MsNarcissa kaže: Pogledaj post
gdje je ta tajnica iz tehnologije, gdje je njihov zavod, ja imam ispričnicu da sam bila bolesna. ima tko kakav mail da se javim jer gledam na zavod tehnologije stranica im ne radi il ja krivo gledam
Old 07.10.2011., 12:44   #639
naravno da ima ta opcija, ali je kolega/ kolegica zakasnila na to jer su se vježbe održavale ovaj tjedan....
kad sam ja bila ( u srijedu) dala mi je na izbor samo četvrtak od 10 -12, iako sam joj rekla da tad imam vježbe iz nečeg drugog...
ta tajnica je u sjevernoj zgradi, pored porte imaš tlocrt pa pogledaj, jednostavno je

EDIT: sad sam pročitala da si rekla da si bila bolesna - a gle, to će ti sigurno uvažit, pa neće valjda biti toliki idioti da ti to ne uzmu u obzir... tajnica ti se preziva Tucman ( ona ti je za te polimere zadužena), a ko kod nje ništa ne uspiješ onda imaš drugu - Vesna Đidara.
sretno

Zadnje uređivanje MsNarcissa : 07.10.2011. at 12:50.
MsNarcissa is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2011., 15:26   #640
Quote:
enedielle kaže: Pogledaj post
tenkju.
imaš Muftićevu knjigu na FSB centru

evo ti link
http://www.fsb-centar.com/download/file.php?id=2001

ak nebreš prek linka skinuti onda se moraš logirati na fsb centar

Makar, najbolje bi ti bilo da sjedneš na sat vremena s nekim kolegom ko je hodal na predavanja (ili sa starijim kolegom) da ti to objasni. Gradivo je prejednostavno
d._m. is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:42.