|
|
26.06.2024., 15:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Svicar kaže:
Bravo za govornika
Sto testovi kazu?
.Na kojem vozilu, koja dimenzija da su se tako lose pokazale, koliko vozilo ima kilometar?
|
Testirao sam ja (na zalost). A naljepnicu oznake A ima bas za dimenziju koju sam imao na autu. Tad nisam citao testove.
Koji auto? Poslovna tajna
|
|
|
26.06.2024., 15:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
Svicar kaže:
Poslovna tajna,...
Priznas li naljepnice ili ne
|
Evo, sam si dokazao da si jedan veliki licemjer, a usto i lažljivac.
|
|
|
26.06.2024., 15:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2017.
|
Quote:
Svicar kaže:
Poslovna tajna,...
Priznas li naljepnice ili ne
|
Naljepnice nemaju veze s vezom.
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk
|
|
|
26.06.2024., 16:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2004.
|
Quote:
genius_one kaže:
Testirao sam ja (na zalost). A naljepnicu oznake A ima bas za dimenziju koju sam imao na autu. Tad nisam citao testove.
Koji auto? Poslovna tajna
|
Tu smo da citamo i testove,poenta je da Vi nesto sporite a eto i ta poznata marka po,kvalitetu tebi ne valja….
Da znamo dimezijuvise bi znali i lakse je potraziti test , Vi to zelite tie testove…
Ja sam legalista i priznajem institucije immetode kako se oznake stavljaju oznake na naljepnicama…
Quote:
Drago_Gervais kaže:
Evo, sam si dokazao da si jedan veliki licemjer, a usto i lažljivac.
|
Po cemu sam lazljivac…
Bile su 21,pa 20,sada su balonke..

|
|
|
26.06.2024., 16:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Lažljivče licemjerni.
|
|
|
26.06.2024., 16:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Drago_Gervais kaže:
Lažljivče licemjerni.
|
Sto sam ja tebe slagao, pojasni covjece…..
Ovo su zimske, njih sam potrosio ,gume bacio a felge su u HR, lijep dizajn ali opet sam u prekrsaju, carina mi je sad za vratom
Na ovim je dosao
Ali balonke su najbolje, njih sam u HR kupio, ako se na jesen zateknem u HR zna se koje se stavljaju
|
|
|
26.06.2024., 17:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Uniroyal ljetne.
|
|
|
26.06.2024., 17:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Licemjeru
|
|
|
26.06.2024., 17:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Svicar kaže:
Sto sam ja tebe slagao, pojasni covjece…..
Ovo su zimske, njih sam potrosio ,gume bacio a felge su u HR, lijep dizajn ali opet sam u prekrsaju, carina mi je sad za vratom
Na ovim je dosao
Ali balonke su najbolje, njih sam u HR kupio, ako se na jesen zateknem u HR zna se koje se stavljaju
|
Lažove.
|
|
|
26.06.2024., 19:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Svicar kaže:
Tu smo da citamo i testove,poenta je da Vi nesto sporite a eto i ta poznata marka po,kvalitetu tebi ne valja….
Da znamo dimezijuvise bi znali i lakse je potraziti test , Vi to zelite tie testove…
Ja sam legalista i priznajem institucije immetode kako se oznake stavljaju oznake na naljepnicama…
Po cemu sam lazljivac…
Bile su 21,pa 20,sada su balonke..

|
Michelin Energy Saver ne valja po nikome. Ali valja po naljepnici.
Ok, lazem. Znam osobu kojoj valja. Toj osobi je najbitnije da se ne trosi, da dugo traje.
A meni je bitnije da "drzi cestu". A sam sam se uvjerio da govno pliva. Sad me to ne cudi (ipak je to eko guma), ali tada nisam razmisljao o tome...
Nakon tog govna sam uzeo Uniroyal. Nebo i zemlja. S tim gumama (istih dimenzija) sam prolazio kroz lokve bez da bi me zanijelo, kao da nije bilo lokve. Na mokrom drzi super. Jedina mana joj je bila sto se brzo trosila.
|
|
|
26.06.2024., 20:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Drago_Gervais kaže:
Lažove.
|
Quote:
miro06 kaže:
Licemjeru
|
Nadam se da ste sada dobro, cimnuo sam sina pa sam ga i pitao, Lancia Musa oba seta su ESA(ajd potrazitencijemsu to gume) te bi mogle biti iz Kine 
Alfa sa kardanom…Pirelli Scorpion, valjda tako nekak…..imaju i zimske ali su pohranjenje ne sjeca se, Stelvio ima samo 15.000 km mozda se na snimku moze vidjeti koje su, 20 tke su…ovo je su sa zimskim setovima….
U zadnjih 20 godina praktikovalo se da se ima dva seta….
Ako jos nekih imate pitanja izvoli, tu sam Vam na raspolaganju, kao i uvijek bi ti ce mi veliko zadovoljstvo….
Evo i za Z4 , pri kraju se vide koje su , te bi mogle biti neka divlka marka, nikad cuo….morao je na tehnicki pa su kupite neke jevtine zimske
https://youtu.be/K04NBlAwvrE?si=CWj5k9zSEMElLVSb
Evo nadjoh i fotku kada se obiteljskom voznom parku pridruzio prelijepi Stelvio, ista im je i boja…
Ali ka jos uvijek ne kopcam sto to Vama treba

|
|
|
26.06.2024., 21:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Quote:
genius_one kaže:
Michelin Energy Saver ne valja po nikome. Ali valja po naljepnici.
Ok, lazem. Znam osobu kojoj valja. Toj osobi je najbitnije da se ne trosi, da dugo traje.
A meni je bitnije da "drzi cestu". A sam sam se uvjerio da govno pliva. Sad me to ne cudi (ipak je to eko guma), ali tada nisam razmisljao o tome...
Nakon tog govna sam uzeo Uniroyal. Nebo i zemlja. S tim gumama (istih dimenzija) sam prolazio kroz lokve bez da bi me zanijelo, kao da nije bilo lokve. Na mokrom drzi super. Jedina mana joj je bila sto se brzo trosila.
|
Tipićna Balkanska prica.
Kupis auto na kredit ili das zadnje pare i onda nemaš za gume. Možda ne ti osobno ali primjer takvih u Hr je bar 90%.
Nek selo vidi šta je auto.
|
|
|
26.06.2024., 21:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Brljator kaže:
Tipićna Balkanska prica.
Kupis auto na kredit ili das zadnje pare i onda nemaš za gume. Možda ne ti osobno ali primjer takvih u Hr je bar 90%.
|
Zelis reci da su te gume koje je on rabio lose gume…..ako ne vjerujemo naljepnicama onda nam preostaju testovi koji nisu losi, ali on krije dimenziju, da li je prednji ili zadnji pogon, imaju negdje sa Golfom,negdje Mercedes C klase…..
Pitelli na Alli je na suhom ludo dobar ali po mokrom nemozes krenuti ako ne pazis, ali na 15.00= km polako treba misliti o zamjeni a imao je i zumski set….
Gume su ti uvijek kompromis….
|
|
|
26.06.2024., 21:36
|
|
Pila žaga testera
Registracija: May 2008.
|
A ga jebete s tim eko gumama, ccc....
Vozio sam i Energy saver i Ecocontact.
Kakve su? Pa do 2 - 3 godine starosti potpuno prihvatljive, čak i za moje kriterije. Da li bi ih mijenjao ODMAH jer su došle na vozilu? Nema šanse. Ionako su zapravo u te 2 - 3 godine većinom samo nešto lošije od baš premium guma.
Šta, jel netko misli da ima boljih cjelogodišnjih? 
|
26.06.2024., 21:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
jpm kaže:
Uniroyal ljetne.
|
Jesu  njih sam kopletne kupio krajem treceg mjeseca u Osijeku, tako mu dosle na vozilu, tipu se nisu svidjale, nije imao za opremu ali je nabavio vece kotace, menu bas dobre, udobne, tihe i dobro drze cestu….
Quote:
HHmischko kaže:
A ga jebete s tim eko gumama, ccc....
Vozio sam i Energy saver i Ecocontact.
Kakve su? Pa do 2 - 3 godine starosti potpuno prihvatljive, čak i za moje kriterije. Da li bi ih mijenjao ODMAH jer su došle na vozilu? Nema šanse. Ionako su zapravo u te 2 - 3 godine većinom samo nešto lošije od baš premium guma.
Šta, jel netko misli da ima boljih cjelogodišnjih? 
|
Bas tako, kada poderes prolostas iskutva i nesto dobrog probrati, ove sad ove balonke jesu jadne ali su udobne i dobro drze cestu, 21 su uzas koliko tuku…
|
|
|
26.06.2024., 21:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Brljator kaže:
Tipićna Balkanska prica.
|
Ja pogledam testove pa uzmem jedno od prve 3 na testu (gdje zanemarim eko ocjenu).
Vec sam napisao da mislim da se na gumama ne bi trebalo stediti.
|
|
|
27.06.2024., 09:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
Drago_Gervais kaže:
Lažove.
|
Lik stavlja slike random automobila, od gazde, od poznanika koji ima bau firmu i slično i to predstavlja ko svoje.
Pri tome ne odgovara koje gume privat ima već skreće sa teme pa baljezga o nekim naljepnicama, hvali se i ostalo.
A gnom se sad prebacio i na PP i misli da je dostojan nekakvog suvislog odgovora. Nije.

|
|
|
27.06.2024., 10:10
|
|
Registrirani korisnik
|
[QUOTE=bubimir13;104231587]Lik stavlja slike random automobila, od gazde, od poznanika koji ima bau firmu i slično i to predstavlja ko svoje.
Pri tome ne odgovara koje gume privat ima već skreće sa teme pa baljezga o nekim naljepnicama, hvali se i ostalo.
A gnom se sad prebacio i na PP i misli da je dostojan nekakvog suvislog odgovora. Nije.
E moj ocajnice, zar je dogorilo do nokata, to je mnogo gore nego sto sam ocekivao…..
Pokazem u slikama kao prvacicima koje gume se koriste, cimnem sina u CH i zamolim ga da pogleda koje su gume na ostalim vozilima , trazim fotke jer ni sam ne znam jer mi rijetko kupujemo i ne pisem da vozim kineske (sto ste ocekivali )gume , sem na kamionima, ali oni nisu tema….
Meni jos uvijek nije jasno zasto Vi na tome isistirate ali kada vec zelite….
Sef mi dao vozilo da skocim malo do Plodina  , pa malo da vozim RC od 17.7. 2023  kako tebi sef ne da vozim njegov
Kako sam vec rekao, ja te potpuno razumijem, ali da je si toliko ocajan rastuzio sam se…..
|
|
|
27.06.2024., 11:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Štovani,
Lažete.
Sa štovanjem,
Rvacka sirot'nja u potpisu
|
|
|
27.06.2024., 15:26
|
|
Savjetnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
Svicar kaže:
Sada smo sdruzeni odred  ne mijenja stvar…
Vidi, ja sam postavio konkretno pitanje, sa gumom nije zadovoljan i samo me zanimalo na kojem vozilu……
Nego da li sam se ja tebi ikad obratio,  ovdje se pise o ljetnim gumama a svako svoje frustracije neka ostavi po strani…
Ovdje na forumu se kunu u testove, na testu nisu lose prosle a u naljepnice se ne vjeruje…
|
I tebi su se postavljala pitanja pa nisi odgovorio na njih. Prvo kod sebe čisti onda kenjanje drugima.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:13.
|
|
|
|