Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.06.2024., 15:41   #641
Quote:
Svicar kaže: Pogledaj post
Bravo za govornika

Sto testovi kazu?
.Na kojem vozilu, koja dimenzija da su se tako lose pokazale, koliko vozilo ima kilometar?
Testirao sam ja (na zalost). A naljepnicu oznake A ima bas za dimenziju koju sam imao na autu. Tad nisam citao testove.
Koji auto? Poslovna tajna
genius_one is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 15:52   #642
Quote:
Poslovna tajna,...

Priznas li naljepnice ili ne
Evo, sam si dokazao da si jedan veliki licemjer, a usto i lažljivac.
Drago_Gervais is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 15:54   #643
Quote:
Poslovna tajna,...

Priznas li naljepnice ili ne
Naljepnice nemaju veze s vezom.

Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk
JoJoWhite is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 16:03   #644
Quote:
genius_one kaže: Pogledaj post
Testirao sam ja (na zalost). A naljepnicu oznake A ima bas za dimenziju koju sam imao na autu. Tad nisam citao testove.
Koji auto? Poslovna tajna
Tu smo da citamo i testove,poenta je da Vi nesto sporite a eto i ta poznata marka po,kvalitetu tebi ne valja….
Da znamo dimezijuvise bi znali i lakse je potraziti test , Vi to zelite tie testove…
Ja sam legalista i priznajem institucije immetode kako se oznake stavljaju oznake na naljepnicama…

Quote:
Drago_Gervais kaže: Pogledaj post
Evo, sam si dokazao da si jedan veliki licemjer, a usto i lažljivac.
Po cemu sam lazljivac…
Bile su 21,pa 20,sada su balonke..

Svicar is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 16:05   #645
Lažljivče licemjerni.
Drago_Gervais is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 16:31   #646
Quote:
Lažljivče licemjerni.
Sto sam ja tebe slagao, pojasni covjece…..
Ovo su zimske, njih sam potrosio ,gume bacio a felge su u HR, lijep dizajn ali opet sam u prekrsaju, carina mi je sad za vratom

Na ovim je dosao

Ali balonke su najbolje, njih sam u HR kupio, ako se na jesen zateknem u HR zna se koje se stavljaju
Svicar is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 17:01   #647
Uniroyal ljetne.
jpm is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 17:38   #648
Licemjeru
miro06 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 17:51   #649
Quote:
Sto sam ja tebe slagao, pojasni covjece…..
Ovo su zimske, njih sam potrosio ,gume bacio a felge su u HR, lijep dizajn ali opet sam u prekrsaju, carina mi je sad za vratom

Na ovim je dosao

Ali balonke su najbolje, njih sam u HR kupio, ako se na jesen zateknem u HR zna se koje se stavljaju
Lažove.
Drago_Gervais is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 19:25   #650
Quote:
Tu smo da citamo i testove,poenta je da Vi nesto sporite a eto i ta poznata marka po,kvalitetu tebi ne valja….

Da znamo dimezijuvise bi znali i lakse je potraziti test , Vi to zelite tie testove…

Ja sam legalista i priznajem institucije immetode kako se oznake stavljaju oznake na naljepnicama…

Po cemu sam lazljivac…

Bile su 21,pa 20,sada su balonke..

Michelin Energy Saver ne valja po nikome. Ali valja po naljepnici.
Ok, lazem. Znam osobu kojoj valja. Toj osobi je najbitnije da se ne trosi, da dugo traje.
A meni je bitnije da "drzi cestu". A sam sam se uvjerio da govno pliva. Sad me to ne cudi (ipak je to eko guma), ali tada nisam razmisljao o tome...
Nakon tog govna sam uzeo Uniroyal. Nebo i zemlja. S tim gumama (istih dimenzija) sam prolazio kroz lokve bez da bi me zanijelo, kao da nije bilo lokve. Na mokrom drzi super. Jedina mana joj je bila sto se brzo trosila.
genius_one is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 20:05   #651
Quote:
Lažove.
Quote:
miro06 kaže: Pogledaj post
Licemjeru
Nadam se da ste sada dobro, cimnuo sam sina pa sam ga i pitao, Lancia Musa oba seta su ESA(ajd potrazitencijemsu to gume) te bi mogle biti iz Kine
Alfa sa kardanom…Pirelli Scorpion, valjda tako nekak…..imaju i zimske ali su pohranjenje ne sjeca se, Stelvio ima samo 15.000 km mozda se na snimku moze vidjeti koje su, 20 tke su…ovo je su sa zimskim setovima….

U zadnjih 20 godina praktikovalo se da se ima dva seta….

Ako jos nekih imate pitanja izvoli, tu sam Vam na raspolaganju, kao i uvijek bi ti ce mi veliko zadovoljstvo….

Evo i za Z4 , pri kraju se vide koje su , te bi mogle biti neka divlka marka, nikad cuo….morao je na tehnicki pa su kupite neke jevtine zimske

https://youtu.be/K04NBlAwvrE?si=CWj5k9zSEMElLVSb

Evo nadjoh i fotku kada se obiteljskom voznom parku pridruzio prelijepi Stelvio, ista im je i boja…

Ali ka jos uvijek ne kopcam sto to Vama treba

Svicar is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 21:08   #652
Quote:
genius_one kaže: Pogledaj post
Michelin Energy Saver ne valja po nikome. Ali valja po naljepnici.
Ok, lazem. Znam osobu kojoj valja. Toj osobi je najbitnije da se ne trosi, da dugo traje.
A meni je bitnije da "drzi cestu". A sam sam se uvjerio da govno pliva. Sad me to ne cudi (ipak je to eko guma), ali tada nisam razmisljao o tome...
Nakon tog govna sam uzeo Uniroyal. Nebo i zemlja. S tim gumama (istih dimenzija) sam prolazio kroz lokve bez da bi me zanijelo, kao da nije bilo lokve. Na mokrom drzi super. Jedina mana joj je bila sto se brzo trosila.
Tipićna Balkanska prica.
Kupis auto na kredit ili das zadnje pare i onda nemaš za gume. Možda ne ti osobno ali primjer takvih u Hr je bar 90%.
Nek selo vidi šta je auto.
Brljator is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 21:23   #653
Quote:
Brljator kaže: Pogledaj post
Tipićna Balkanska prica.
Kupis auto na kredit ili das zadnje pare i onda nemaš za gume. Možda ne ti osobno ali primjer takvih u Hr je bar 90%.
Zelis reci da su te gume koje je on rabio lose gume…..ako ne vjerujemo naljepnicama onda nam preostaju testovi koji nisu losi, ali on krije dimenziju, da li je prednji ili zadnji pogon, imaju negdje sa Golfom,negdje Mercedes C klase…..
Pitelli na Alli je na suhom ludo dobar ali po mokrom nemozes krenuti ako ne pazis, ali na 15.00= km polako treba misliti o zamjeni a imao je i zumski set….
Gume su ti uvijek kompromis….
Svicar is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 21:36   #654
A ga jebete s tim eko gumama, ccc....

Vozio sam i Energy saver i Ecocontact.

Kakve su? Pa do 2 - 3 godine starosti potpuno prihvatljive, čak i za moje kriterije. Da li bi ih mijenjao ODMAH jer su došle na vozilu? Nema šanse. Ionako su zapravo u te 2 - 3 godine većinom samo nešto lošije od baš premium guma.

Šta, jel netko misli da ima boljih cjelogodišnjih?
Old 26.06.2024., 21:44   #655
Quote:
jpm kaže: Pogledaj post
Uniroyal ljetne.
Jesu njih sam kopletne kupio krajem treceg mjeseca u Osijeku, tako mu dosle na vozilu, tipu se nisu svidjale, nije imao za opremu ali je nabavio vece kotace, menu bas dobre, udobne, tihe i dobro drze cestu….

Quote:
HHmischko kaže: Pogledaj post
A ga jebete s tim eko gumama, ccc....

Vozio sam i Energy saver i Ecocontact.

Kakve su? Pa do 2 - 3 godine starosti potpuno prihvatljive, čak i za moje kriterije. Da li bi ih mijenjao ODMAH jer su došle na vozilu? Nema šanse. Ionako su zapravo u te 2 - 3 godine većinom samo nešto lošije od baš premium guma.

Šta, jel netko misli da ima boljih cjelogodišnjih?
Bas tako, kada poderes prolostas iskutva i nesto dobrog probrati, ove sad ove balonke jesu jadne ali su udobne i dobro drze cestu, 21 su uzas koliko tuku…
Svicar is online now  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 21:56   #656
Quote:
Brljator kaže: Pogledaj post
Tipićna Balkanska prica.

Ja pogledam testove pa uzmem jedno od prve 3 na testu (gdje zanemarim eko ocjenu).
Vec sam napisao da mislim da se na gumama ne bi trebalo stediti.
genius_one is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2024., 09:12   #657
Quote:
Lažove.
Lik stavlja slike random automobila, od gazde, od poznanika koji ima bau firmu i slično i to predstavlja ko svoje.

Pri tome ne odgovara koje gume privat ima već skreće sa teme pa baljezga o nekim naljepnicama, hvali se i ostalo.

A gnom se sad prebacio i na PP i misli da je dostojan nekakvog suvislog odgovora. Nije.

bubimir13 is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2024., 10:10   #658
[QUOTE=bubimir13;104231587]Lik stavlja slike random automobila, od gazde, od poznanika koji ima bau firmu i slično i to predstavlja ko svoje.

Pri tome ne odgovara koje gume privat ima već skreće sa teme pa baljezga o nekim naljepnicama, hvali se i ostalo.

A gnom se sad prebacio i na PP i misli da je dostojan nekakvog suvislog odgovora. Nije.

E moj ocajnice, zar je dogorilo do nokata, to je mnogo gore nego sto sam ocekivao…..

Pokazem u slikama kao prvacicima koje gume se koriste, cimnem sina u CH i zamolim ga da pogleda koje su gume na ostalim vozilima , trazim fotke jer ni sam ne znam jer mi rijetko kupujemo i ne pisem da vozim kineske (sto ste ocekivali )gume , sem na kamionima, ali oni nisu tema….
Meni jos uvijek nije jasno zasto Vi na tome isistirate ali kada vec zelite….
Sef mi dao vozilo da skocim malo do Plodina, pa malo da vozim RC od 17.7. 2023 kako tebi sef ne da vozim njegov

Kako sam vec rekao, ja te potpuno razumijem, ali da je si toliko ocajan rastuzio sam se…..
Svicar is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2024., 11:19   #659
Štovani,

Lažete.

Sa štovanjem,

Rvacka sirot'nja u potpisu
bubimir13 is online now  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2024., 15:26   #660
Quote:
Sada smo sdruzeni odred ne mijenja stvar…

Vidi, ja sam postavio konkretno pitanje, sa gumom nije zadovoljan i samo me zanimalo na kojem vozilu……

Nego da li sam se ja tebi ikad obratio, ovdje se pise o ljetnim gumama a svako svoje frustracije neka ostavi po strani…

Ovdje na forumu se kunu u testove, na testu nisu lose prosle a u naljepnice se ne vjeruje…
I tebi su se postavljala pitanja pa nisi odgovorio na njih. Prvo kod sebe čisti onda kenjanje drugima.
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:13.