Reality TV Orwell is a happy man. |
|
|
09.03.2013., 00:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
nista se ne plati.. svi su se dobrovoljno prijavili..
pod ugovor sam , tako da neke stvari ne smijem otkriti.. a vec sam dobila dosta opomena.. a kazna je 10soma kuna 
|
kužim..
A daj mi reci, ona situacija, ne znam kako se tip zove, što je odbio upoznati se sa gospođama koje su došle, kako je to izgledalo u živo? Jeste vi ostali vidili kad se to događalo?
|
09.03.2013., 00:32
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
BellaTheCat kaže:
kužim..
A daj mi reci, ona situacija, ne znam kako se tip zove, što je odbio upoznati se sa gospođama koje su došle, kako je to izgledalo u živo? Jeste vi ostali vidili kad se to događalo?
|
HAHHAHAHAHA... daaaa... to je bilo prvo snimanje u ivanicu neko eko selo... tamo smo sviii bili zajedno od ranog jutra do ponoci... - taj Marko .. je zadnji dosao na red za razgovor sa zenama koje su se javile za njega.. - ugl. nesto ga puklo i nije htio sa ostalima razgovarati.. vidio je da su sve starije zene... a to nije smio vidjeti.. jer se nije smjelo znati koja ide kod koga na razgovor.. - i tako je on odustao od svega.. to je to ..
|
|
|
09.03.2013., 00:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
HAHHAHAHAHA... daaaa... to je bilo prvo snimanje u ivanicu neko eko selo... tamo smo sviii bili zajedno od ranog jutra do ponoci... - taj Marko .. je zadnji dosao na red za razgovor sa zenama koje su se javile za njega.. - ugl. nesto ga puklo i nije htio sa ostalima razgovarati.. vidio je da su sve starije zene... a to nije smio vidjeti.. jer se nije smjelo znati koja ide kod koga na razgovor.. - i tako je on odustao od svega.. to je to ..
|
Tko se tebi učinio, ili ti je, najsimpatičniji od muških, a tko od ženskih osoba što si tamo vidila/upoznala? Onako, iz prve ruke 
|
09.03.2013., 00:40
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
BellaTheCat kaže:
Tko se tebi učinio, ili ti je, najsimpatičniji od muških, a tko od ženskih osoba što si tamo vidila/upoznala? Onako, iz prve ruke 
|
Marinko definitivnoo.. toliko pozitivna i zabavnaa osoba ..legendaaa...
Anto je iza kamera jako draga osoba..
tamo sam od cura komunicirala vecinom sa majom,marinom - koje znam vec godinama... - njih je mama prijavila.
pricala sam sa innom, iako se nismo prije toga znale..
i naravno Lucija heheh... super je cura -
Dok sam npr. sa Anitom tek nesto prije peljesca dosla u kontakt jer sam saznala da je i ona iz sesvete.. a na peljescu smo se jos vise upoznale 
i sada se i dalje vidimo... 
|
|
|
09.03.2013., 00:44
|
|
Moje sunce
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
|
Znači da farmeri ne biraju sami sebi djevojke preko pisama?
Jer ako biraju, sumnjam da bi ovaj farmer iz okolice Osijeka odbio se sastati sa osobama koje je sam izabrao.
I kako su njega zapale baš te starije žene, a kod onog na moru komadi, kod onog sa djecom komadi...
|
09.03.2013., 00:48
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Artois kaže:
Znači da farmeri ne biraju sami sebi djevojke preko pisama?
Jer ako biraju, sumnjam da bi ovaj farmer iz okolice Osijeka odbio se sastati sa osobama koje je sam izabrao.
I kako su njega zapale baš te starije žene, a kod onog na moru komadi, kod onog sa djecom komadi...
|
sami biraju.. ali nisu sve stavile svoje fotke u pismu.. i on je bio zadnji za razgovor.. znaci vidio je ko je ostao i da one idu kod njega..
al nisam previse bila u toj drami... niti sam njega upoznala. to je sve sto znam.
|
|
|
09.03.2013., 00:52
|
|
Moje sunce
|
Ok, hvala na odgovoru.
Eto budući farmeri, možete izvući zaključak da bez slike ništa 
|
09.03.2013., 00:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
tamo sam od cura komunicirala vecinom sa majom,marinom - koje znam vec godinama... - njih je mama prijavila.
Dok sam npr. sa Anitom tek nesto prije peljesca dosla u kontakt jer sam saznala da je i ona iz sesvete.. a na peljescu smo se jos vise upoznale 
|
Onako ukupno gledajući sad iz distance, bi ponovila? 
|
09.03.2013., 00:58
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
BellaTheCat kaže:
Onako ukupno gledajući sad iz distance, bi ponovila? 
|
DEFINITIVNO..  divno iskustvo.. osim te treme pred kamerama... lakse mi je stat ispred fotica na to sam se naviknula i to je to . hehhe...
a zapravo je najjjzabavnije kad se kamere ugase .. to je show... i da to snimaju aaauuuu... 
|
|
|
09.03.2013., 01:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
DEFINITIVNO..  divno iskustvo.. osim te treme pred kamerama... lakse mi je stat ispred fotica na to sam se naviknula i to je to . hehhe...
a zapravo je najjjzabavnije kad se kamere ugase .. to je show... i da to snimaju aaauuuu... 
|
 cool..
jesi primjetila da se netko zaljubio? (tu mislim i na jednostrano)
|
09.03.2013., 01:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
onaj "marinko" il kak se zove lik, kao da se drogira ili kao da je pijan svaki put.. to neki droksić ?
a lucija mi je daleko najzgodnija i najljepša ove sezone.
poslije nje silvija mi je isto divna, a ove ostale nisu ni za što da se tako izrazim..
i onaj matija mi je isto ok, baš se vidi da je lik zabavan
|
|
|
09.03.2013., 01:07
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
BellaTheCat kaže:
 cool..
jesi primjetila da se netko zaljubio? (tu mislim i na jednostrano)
|
daaaaa 
|
|
|
09.03.2013., 01:11
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
NećešRazbojniče kaže:
onaj "marinko" il kak se zove lik, kao da se drogira ili kao da je pijan svaki put.. to neki droksić ?
poslije nje silvija mi je isto divna, a ove ostale nisu ni za što da se tako izrazim..
|
Marinko je jednostavno takav.. ne drogira se... niti je pijan na tv.. stvarno je skroz zabavna i dobra osoba.. osim sto ga malo teze razumjem kad prica
svatko ima svoje misljenje o izgledu... ali nikako da sam ja nizasto 
|
|
|
09.03.2013., 01:12
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
NećešRazbojniče kaže:
|
Marinko je jednostavno takav.. ne drogira se... niti je pijan na tv.. stvarno je skroz zabavna i dobra osoba.. osim sto ga malo teze razumjem kad prica
svatko ima svoje misljenje o izgledu... ali nikako da sam JA nizasto 
|
|
|
09.03.2013., 01:56
|
|
Moje sunce
|
Sada sam tek pročitao što si napisala.
Znači to se nije simultano snimalo, nego je išlo po redu kao.
A koliko se dugo ostajalo kod farmera? Tjedan-dva?
|
09.03.2013., 08:49
|
|
Sve Super Stvari Su Sa...
Registracija: Mar 2003.
|
Sve cure u showu se čine prave alkićke, samo gledaju gdje se i kako napit 
|
|
|
09.03.2013., 09:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
mavita kaže:
A jesi li vidjela one "svilene" jastuke,prestali su se proizvoditi prije 40 godina.
Moja pokojna baba ih je imala u spavaćoj sobi + punjenu divlju patku.
Vidi Zvonimirovih komada  .
|
Ovo mi je totalno glup komentar. Kako bi trebala imat uredenu kucu zena koja ima 60 godina i hoda na plac. Zena zivi u skladu sa godinama i moralom za razliku od one od 51 gidine sta plese po sanku u onoj rozoj haljini i glupiranja po placu sa izjavama ljubav je na selu a sex na zelju. Zbog tog svog ponasanja i je sama i meni je to grozno za gledat.
Dalmatinac mi je najbolji i njegove cure su mi super. Istrijan ima umisljene kocke,silvija mi je isto ok a ove kaj su dosle ovom liku sa trije djece mi nisu jasne,pogotovi lucija,uz svoju curicu i tri decka ce imat vremena za oblacenja i stikle i glumatanja a o neredu da i ne pricam. Fuj,zao mi je djecaka. Jucer sam ugasila na pol emisije,stvarno pretjerivaju.
|
|
|
09.03.2013., 11:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
ono malo što sam škicnuo -pa to liči na štajga show , počevši s voditeljicom. što veli pravobraniteljica za djecu ?
|
|
|
09.03.2013., 11:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
ninaaaa4 nisam skuzila koju ulogu ti imas u ljns? 
|
09.03.2013., 12:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
ninaaaa4 kaže:
|
Ti si Nina?
Ako nisi Anita, a isto si iz Sesveta, a Gabrijela je mislim iz Virovitice? I bila si na Pelješcu

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:55.
|
|
|
|