Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.03.2013., 00:25   #6621
Quote:
ninaaaa4 kaže: Pogledaj post
nista se ne plati.. svi su se dobrovoljno prijavili..

pod ugovor sam , tako da neke stvari ne smijem otkriti.. a vec sam dobila dosta opomena.. a kazna je 10soma kuna
kužim..

A daj mi reci, ona situacija, ne znam kako se tip zove, što je odbio upoznati se sa gospođama koje su došle, kako je to izgledalo u živo? Jeste vi ostali vidili kad se to događalo?
Old 09.03.2013., 00:32   #6622
Quote:
BellaTheCat kaže: Pogledaj post
kužim..

A daj mi reci, ona situacija, ne znam kako se tip zove, što je odbio upoznati se sa gospođama koje su došle, kako je to izgledalo u živo? Jeste vi ostali vidili kad se to događalo?
HAHHAHAHAHA... daaaa... to je bilo prvo snimanje u ivanicu neko eko selo... tamo smo sviii bili zajedno od ranog jutra do ponoci... - taj Marko .. je zadnji dosao na red za razgovor sa zenama koje su se javile za njega.. - ugl. nesto ga puklo i nije htio sa ostalima razgovarati.. vidio je da su sve starije zene... a to nije smio vidjeti.. jer se nije smjelo znati koja ide kod koga na razgovor.. - i tako je on odustao od svega.. to je to ..
ninaaaa4 is offline  
Old 09.03.2013., 00:36   #6623
Quote:
HAHHAHAHAHA... daaaa... to je bilo prvo snimanje u ivanicu neko eko selo... tamo smo sviii bili zajedno od ranog jutra do ponoci... - taj Marko .. je zadnji dosao na red za razgovor sa zenama koje su se javile za njega.. - ugl. nesto ga puklo i nije htio sa ostalima razgovarati.. vidio je da su sve starije zene... a to nije smio vidjeti.. jer se nije smjelo znati koja ide kod koga na razgovor.. - i tako je on odustao od svega.. to je to ..
Tko se tebi učinio, ili ti je, najsimpatičniji od muških, a tko od ženskih osoba što si tamo vidila/upoznala? Onako, iz prve ruke
Old 09.03.2013., 00:40   #6624
Quote:
Tko se tebi učinio, ili ti je, najsimpatičniji od muških, a tko od ženskih osoba što si tamo vidila/upoznala? Onako, iz prve ruke
Marinko definitivnoo.. toliko pozitivna i zabavnaa osoba ..legendaaa...
Anto je iza kamera jako draga osoba..

tamo sam od cura komunicirala vecinom sa majom,marinom - koje znam vec godinama... - njih je mama prijavila.
pricala sam sa innom, iako se nismo prije toga znale..
i naravno Lucija heheh... super je cura -

Dok sam npr. sa Anitom tek nesto prije peljesca dosla u kontakt jer sam saznala da je i ona iz sesvete.. a na peljescu smo se jos vise upoznale
i sada se i dalje vidimo...
ninaaaa4 is offline  
Old 09.03.2013., 00:44   #6625
Quote:
Znači da farmeri ne biraju sami sebi djevojke preko pisama?
Jer ako biraju, sumnjam da bi ovaj farmer iz okolice Osijeka odbio se sastati sa osobama koje je sam izabrao.
I kako su njega zapale baš te starije žene, a kod onog na moru komadi, kod onog sa djecom komadi...
Old 09.03.2013., 00:48   #6626
Quote:
Artois kaže: Pogledaj post
Znači da farmeri ne biraju sami sebi djevojke preko pisama?
Jer ako biraju, sumnjam da bi ovaj farmer iz okolice Osijeka odbio se sastati sa osobama koje je sam izabrao.
I kako su njega zapale baš te starije žene, a kod onog na moru komadi, kod onog sa djecom komadi...
sami biraju.. ali nisu sve stavile svoje fotke u pismu.. i on je bio zadnji za razgovor.. znaci vidio je ko je ostao i da one idu kod njega..

al nisam previse bila u toj drami... niti sam njega upoznala. to je sve sto znam.
ninaaaa4 is offline  
Old 09.03.2013., 00:52   #6627
Ok, hvala na odgovoru.

Eto budući farmeri, možete izvući zaključak da bez slike ništa
Old 09.03.2013., 00:52   #6628
Quote:

tamo sam od cura komunicirala vecinom sa majom,marinom - koje znam vec godinama... - njih je mama prijavila.

Dok sam npr. sa Anitom tek nesto prije peljesca dosla u kontakt jer sam saznala da je i ona iz sesvete.. a na peljescu smo se jos vise upoznale
Onako ukupno gledajući sad iz distance, bi ponovila?
Old 09.03.2013., 00:58   #6629
Quote:
Onako ukupno gledajući sad iz distance, bi ponovila?
DEFINITIVNO.. divno iskustvo.. osim te treme pred kamerama... lakse mi je stat ispred fotica na to sam se naviknula i to je to . hehhe...

a zapravo je najjjzabavnije kad se kamere ugase .. to je show... i da to snimaju aaauuuu...
ninaaaa4 is offline  
Old 09.03.2013., 01:05   #6630
Quote:
DEFINITIVNO.. divno iskustvo.. osim te treme pred kamerama... lakse mi je stat ispred fotica na to sam se naviknula i to je to . hehhe...

a zapravo je najjjzabavnije kad se kamere ugase .. to je show... i da to snimaju aaauuuu...
cool..
jesi primjetila da se netko zaljubio? (tu mislim i na jednostrano)
Old 09.03.2013., 01:05   #6631
onaj "marinko" il kak se zove lik, kao da se drogira ili kao da je pijan svaki put.. to neki droksić ?
a lucija mi je daleko najzgodnija i najljepša ove sezone.
poslije nje silvija mi je isto divna, a ove ostale nisu ni za što da se tako izrazim..
i onaj matija mi je isto ok, baš se vidi da je lik zabavan
NećešRazbojniče is offline  
Old 09.03.2013., 01:07   #6632
Quote:
cool..
jesi primjetila da se netko zaljubio? (tu mislim i na jednostrano)
daaaaa
ninaaaa4 is offline  
Old 09.03.2013., 01:11   #6633
Quote:
NećešRazbojniče kaže: Pogledaj post
onaj "marinko" il kak se zove lik, kao da se drogira ili kao da je pijan svaki put.. to neki droksić ?
poslije nje silvija mi je isto divna, a ove ostale nisu ni za što da se tako izrazim..
Marinko je jednostavno takav.. ne drogira se... niti je pijan na tv.. stvarno je skroz zabavna i dobra osoba.. osim sto ga malo teze razumjem kad prica

svatko ima svoje misljenje o izgledu... ali nikako da sam ja nizasto
ninaaaa4 is offline  
Old 09.03.2013., 01:12   #6634
Quote:
NećešRazbojniče kaže: Pogledaj post
Marinko je jednostavno takav.. ne drogira se... niti je pijan na tv.. stvarno je skroz zabavna i dobra osoba.. osim sto ga malo teze razumjem kad prica

svatko ima svoje misljenje o izgledu... ali nikako da sam JA nizasto
ninaaaa4 is offline  
Old 09.03.2013., 01:56   #6635
Sada sam tek pročitao što si napisala.
Znači to se nije simultano snimalo, nego je išlo po redu kao.

A koliko se dugo ostajalo kod farmera? Tjedan-dva?
Old 09.03.2013., 08:49   #6636
Sve cure u showu se čine prave alkićke, samo gledaju gdje se i kako napit
SETRA Samoborček is offline  
Old 09.03.2013., 09:28   #6637
Quote:
mavita kaže: Pogledaj post
A jesi li vidjela one "svilene" jastuke,prestali su se proizvoditi prije 40 godina.
Moja pokojna baba ih je imala u spavaćoj sobi + punjenu divlju patku.

Vidi Zvonimirovih komada .
Ovo mi je totalno glup komentar. Kako bi trebala imat uredenu kucu zena koja ima 60 godina i hoda na plac. Zena zivi u skladu sa godinama i moralom za razliku od one od 51 gidine sta plese po sanku u onoj rozoj haljini i glupiranja po placu sa izjavama ljubav je na selu a sex na zelju. Zbog tog svog ponasanja i je sama i meni je to grozno za gledat.
Dalmatinac mi je najbolji i njegove cure su mi super. Istrijan ima umisljene kocke,silvija mi je isto ok a ove kaj su dosle ovom liku sa trije djece mi nisu jasne,pogotovi lucija,uz svoju curicu i tri decka ce imat vremena za oblacenja i stikle i glumatanja a o neredu da i ne pricam. Fuj,zao mi je djecaka. Jucer sam ugasila na pol emisije,stvarno pretjerivaju.
linola is offline  
Old 09.03.2013., 11:24   #6638
ono malo što sam škicnuo -pa to liči na štajga show , počevši s voditeljicom. što veli pravobraniteljica za djecu ?
lobor995 is offline  
Old 09.03.2013., 11:32   #6639
ninaaaa4 nisam skuzila koju ulogu ti imas u ljns?
Old 09.03.2013., 12:10   #6640
Quote:

Ti si Nina?
Ako nisi Anita, a isto si iz Sesveta, a Gabrijela je mislim iz Virovitice? I bila si na Pelješcu
vlovrec is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:55.