Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje

Zdravlje Najvažnija stvar na svijetu
Podforumi: Žensko zdravlje, Stomatologija i oralna higijena

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.08.2024., 13:54   #6641
Pročitala sam temu, i idem pokušati. Dan prvi.
Nek mi onaj gore pomogne
MidnightWoman is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 13:56   #6642
Nakon što je prošlo evo 10 mjeseci trenutno sam u fazi kao da nisam nikada ni pušio, nemam apsolutno nikakvu želju niti pomisao da bih zapalio, dakle ne nedostaje mi niti 0,1% što mi je apsolutno fascinantno jer ranije kada sam prestajao cijelo vrijeme sam kao nepušio ali u meni je gorila želja za cigaretom, sada ništa tako da znam da sam napokon slobodan.
Old 13.08.2024., 13:58   #6643
Quote:
thadd kaže: Pogledaj post
Nakon što je prošlo evo 10 mjeseci trenutno sam u fazi kao da nisam nikada ni pušio, nemam apsolutno nikakvu želju niti pomisao da bih zapalio, dakle ne nedostaje mi niti 0,1% što mi je apsolutno fascinantno jer ranije kada sam prestajao cijelo vrijeme sam kao nepušio ali u meni je gorila želja za cigaretom, sada ništa tako da znam da sam napokon slobodan.
Bravo!
Samo neka tako i ostane!
Bluebell62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 13:58   #6644
Quote:
MidnightWoman kaže: Pogledaj post
Nek mi onaj gore pomogne
Sretno i naravno obavezno pogledaj: https://www.youtube.com/watch?v=qcT88zqCmDg

Ja sam prestao sada napokon uz veliku pomoć navedenog filma, nadam se da će i tebi pomoći.
Old 13.08.2024., 14:06   #6645
Quote:
Nek mi onaj gore pomogne

Sve počinje prvim danom i prvim korakom! Meni je danas 6 mjeseci, 181 dan.
Piše na aplikaciji da bi inače za to vrijeme popušila 3274 cigarete. Zvuči zastrašujuće, zar ne?
A piše i da sam uštedila 753 eura. I počastila sam se u to ime putovanjem u Toskanu. I već planiram slijedeće putovanje!
A tako i ti pokušaj nagraditi se svakim ušteđenim eurom, nečim što voliš! Pa kad poželiš zapaliti, pomisli na motive i na nagradu!

Bluebell62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 15:05   #6646
Quote:
Nek mi onaj gore pomogne
Ajde javljaj kako ide! Nije loše pogledati ovaj film što ga je thadd preporučio, ja sam ga isto gledala u prvim danima prestanka.

Ne znam kako će ti izgledati prvi dan, ja ga se točno sjećam, prošao mi je u apsolutnom bunilu, nadam se da će te držati ideja da bi ovo mogao biti prvi dan tvog novog života!
Amatita is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 15:07   #6647
Quote:
Bravo thadd, to je baš dobro za pročitati!

Mene opali tu i tamo koja krizica, ali baš krizica. Ali svakako sam sigurna da bih prije lizala pod u wc-u nego zapalila cigaretu
Amatita is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 15:08   #6648
Quote:
Nek mi onaj gore pomogne
E i nije loše instalirati neki app da pratiš te neke glavne pokazatelje, meni je pomoglo
Amatita is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 15:29   #6649
Quote:
Amatita kaže: Pogledaj post
Bravo thadd, to je baš dobro za pročitati!

Mene opali tu i tamo koja krizica, ali baš krizica. Ali svakako sam sigurna da bih prije lizala pod u wc-u nego zapalila cigaretu
Pod krizica misliš želja za zapaliti, zamiriše ti odnekud pa te podsjeti ili tek tako padne na pamet pa bi kao zapalila? Nakon koliko vremena prođe?

Da, aplikaciju je super instalirati, meni i dalje prati iako ne znam gdje su novci koje prikazuje.
Old 13.08.2024., 15:56   #6650
Quote:
Pod krizica misliš želja za zapaliti, zamiriše ti odnekud pa te podsjeti ili tek tako padne na pamet pa bi kao zapalila? Nakon koliko vremena prođe?
Ili mi zamiriše od nekoga ili npr. bude neka situacija gdje mi je prije baš bio gušt zapaliti. Npr. obožavala sam odmah nakon plivanja zapaliti, to mi je uvijek bio hit

Ma to se radi o sekundama da mi padne na pamet i prođe želja, dakle ne traje niti par minuta, ne bih rekla da je išta strašno, ali da je prisutno - je.
Amatita is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.08.2024., 15:56   #6651
E da, nisam se ni ja obogatila nakon prestanka pušenja
Amatita is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 09:40   #6652
Quote:
E da, nisam se ni ja obogatila nakon prestanka pušenja
Nije baš da sam se obogatila, ali 150 eurića koje bih mjesečno skurila u dim, sad svaki mjesec uplaćujem na posebni račun i to je moj “travel money”!
A i manje sjedim po kafićima - prije 6 mjeseci po dva puta dnevno, sad dva put tjedno, ako i toliko!
Tako da osjetim uštedu, ali za značajniji iznos ipak moraju proći godine i godine
Bluebell62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 12:19   #6653
Quote:
Bluebell62 kaže: Pogledaj post
Nije baš da sam se obogatila, ali 150 eurića koje bih mjesečno skurila u dim, sad svaki mjesec uplaćujem na posebni račun i to je moj “travel money”!
A i manje sjedim po kafićima - prije 6 mjeseci po dva puta dnevno, sad dva put tjedno, ako i toliko!
Tako da osjetim uštedu, ali za značajniji iznos ipak moraju proći godine i godine
Ma ja sebi kupila dizajnersku torbu za nagradu nakon par mjeseci Tako da ima taj moment gdje kužiš da sad novac možeš preusmjeriti na neke stvari poput putovanja, odjeće i slično... ali daleko to od nekog ludo većeg standarda
Amatita is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.08.2024., 12:39   #6654
Thumbs up

Quote:
Ma ja sebi kupila dizajnersku torbu za nagradu nakon par mjeseci Tako da ima taj moment gdje kužiš da sad novac možeš preusmjeriti na neke stvari poput putovanja, odjeće i slično... ali daleko to od nekog ludo većeg standarda
Točno, trošiš novce za nešto drugo, ali evo samo za ovaj sad zubni makeover, trebala sam štedjeti od nepušenja cca 7 godina! Iako su sad cigarete skupe!
Kad pomnožim sve pušačke mjesece od osamnaeste godine, dođem do velike svote, ali nije to baš ni točna računica jer su cigarete bile znatno jeftinije!

Kako bilo, bolje i zdravije je trošiti na putovanja, dizajnerske torbe kao ti ili skupe parfeme!
Bluebell62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 12:41   #6655
Quote:
Bluebell62 kaže: Pogledaj post
Iako su moje brojke još jako sitne, (tek 5,5 mjeseci), ja sva happy uzivam u novom osmijehu i novom nepušačkom statusu. Čak sam i težinu vratila na prednepušačkih 51 kg!
Gdje su nam Coca i Crtani????
evo me, recidiviran, ubrzo opet krcem sa nepušenjem. ovaj put me je sjebalo "daj da probam jedan HEETS" šta reći
crtani94 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.08.2024., 13:21   #6656
Quote:
crtani94 kaže: Pogledaj post
evo me, recidiviran, ubrzo opet krcem sa nepušenjem. ovaj put me je sjebalo "daj da probam jedan HEETS" šta reći
Old 16.08.2024., 03:30   #6657
uzivam u novom osmijehu

kupila dizajnersku torbu
Old 16.08.2024., 12:44   #6658
Quote:
domash kaže: Pogledaj post
uzivam u novom osmijehu

kupila dizajnersku torbu
Eto jedan slikoviti prikaz što se može očekivati nako prestanka
Amatita is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.08.2024., 07:58   #6659
danas ravno 3 godine nepušenja. ne nedostaje mi ni najmanje. osim što lijepo dišem ne primječujem neko veliko poboljšanje zdravlja.

pušio sam dvije kutije dnevno i ako je sad najjeftinija 4 eura kad se to pomnoži ispada da sam uštedio oko 8800 eura. nažalost taj novac mi je postepeno klizao kroz prste, nisam ga uštedio i ne čini mi se da sam nešto bogatije živio.

zbog onog smrada kojeg sad primjećujem kod drugih pušaća drago mi je da više ja nisam takav.
Old 19.08.2024., 08:40   #6660
Zaključila sam da se moram odmaknuti iz društva pušača jer je nemoguće drugačije kada ti svaki put kada napraviš mali pomak netko dođe s dvije četiri kutije i još te nutka i smije ti se u lice kako nećeš uspjeti.
Hopinka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:05.