|
|
13.08.2024., 13:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2008.
|
Pročitala sam temu, i idem pokušati. Dan prvi.
Nek mi onaj gore pomogne 
|
|
|
13.08.2024., 13:56
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Nov 2022.
|
Nakon što je prošlo evo 10 mjeseci trenutno sam u fazi kao da nisam nikada ni pušio, nemam apsolutno nikakvu želju niti pomisao da bih zapalio, dakle ne nedostaje mi niti 0,1% što mi je apsolutno fascinantno jer ranije kada sam prestajao cijelo vrijeme sam kao nepušio ali u meni je gorila želja za cigaretom, sada ništa tako da znam da sam napokon slobodan. 
|
13.08.2024., 13:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Quote:
thadd kaže:
Nakon što je prošlo evo 10 mjeseci trenutno sam u fazi kao da nisam nikada ni pušio, nemam apsolutno nikakvu želju niti pomisao da bih zapalio, dakle ne nedostaje mi niti 0,1% što mi je apsolutno fascinantno jer ranije kada sam prestajao cijelo vrijeme sam kao nepušio ali u meni je gorila želja za cigaretom, sada ništa tako da znam da sam napokon slobodan. 
|
Bravo!
Samo neka tako i ostane! 
|
|
|
13.08.2024., 13:58
|
|
Neregistrirani korisnik
|
Quote:
MidnightWoman kaže:
Nek mi onaj gore pomogne 
|
Sretno i naravno obavezno pogledaj: https://www.youtube.com/watch?v=qcT88zqCmDg
Ja sam prestao sada napokon uz veliku pomoć navedenog filma, nadam se da će i tebi pomoći.
|
13.08.2024., 14:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MidnightWoman kaže:
Nek mi onaj gore pomogne 
|

Sve počinje prvim danom i prvim korakom! Meni je danas 6 mjeseci, 181 dan.
Piše na aplikaciji da bi inače za to vrijeme popušila 3274 cigarete. Zvuči zastrašujuće, zar ne?
A piše i da sam uštedila 753 eura. I počastila sam se u to ime putovanjem u Toskanu. I već planiram slijedeće putovanje!
A tako i ti pokušaj nagraditi se svakim ušteđenim eurom, nečim što voliš! Pa kad poželiš zapaliti, pomisli na motive i na nagradu!

|
|
|
13.08.2024., 15:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
Quote:
MidnightWoman kaže:
Nek mi onaj gore pomogne 
|
Ajde javljaj kako ide! Nije loše pogledati ovaj film što ga je thadd preporučio, ja sam ga isto gledala u prvim danima prestanka.
Ne znam kako će ti izgledati prvi dan, ja ga se točno sjećam, prošao mi je u apsolutnom bunilu, nadam se da će te držati ideja da bi ovo mogao biti prvi dan tvog novog života!
|
|
|
13.08.2024., 15:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
thadd kaže:
|
Bravo thadd, to je baš dobro za pročitati!
Mene opali tu i tamo koja krizica, ali baš krizica. Ali svakako sam sigurna da bih prije lizala pod u wc-u nego zapalila cigaretu
|
|
|
13.08.2024., 15:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MidnightWoman kaže:
Nek mi onaj gore pomogne 
|
E i nije loše instalirati neki app da pratiš te neke glavne pokazatelje, meni je pomoglo
|
|
|
13.08.2024., 15:29
|
|
Neregistrirani korisnik
|
Quote:
Amatita kaže:
Bravo thadd, to je baš dobro za pročitati!
Mene opali tu i tamo koja krizica, ali baš krizica. Ali svakako sam sigurna da bih prije lizala pod u wc-u nego zapalila cigaretu
|
Pod krizica misliš želja za zapaliti, zamiriše ti odnekud pa te podsjeti ili tek tako padne na pamet pa bi kao zapalila? Nakon koliko vremena prođe?
Da, aplikaciju je super instalirati, meni i dalje prati iako ne znam gdje su novci koje prikazuje. 
|
13.08.2024., 15:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
thadd kaže:
Pod krizica misliš želja za zapaliti, zamiriše ti odnekud pa te podsjeti ili tek tako padne na pamet pa bi kao zapalila? Nakon koliko vremena prođe?
|
Ili mi zamiriše od nekoga ili npr. bude neka situacija gdje mi je prije baš bio gušt zapaliti. Npr. obožavala sam odmah nakon plivanja zapaliti, to mi je uvijek bio hit 
Ma to se radi o sekundama da mi padne na pamet i prođe želja, dakle ne traje niti par minuta, ne bih rekla da je išta strašno, ali da je prisutno - je.
|
|
|
13.08.2024., 15:56
|
|
Registrirani korisnik
|
E da, nisam se ni ja obogatila nakon prestanka pušenja
|
|
|
14.08.2024., 09:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Amatita kaže:
E da, nisam se ni ja obogatila nakon prestanka pušenja
|
Nije baš da sam se obogatila, ali 150 eurića koje bih mjesečno skurila u dim, sad svaki mjesec uplaćujem na posebni račun i to je moj “travel money”!
A i manje sjedim po kafićima - prije 6 mjeseci po dva puta dnevno, sad dva put tjedno, ako i toliko!
Tako da osjetim uštedu, ali za značajniji iznos ipak moraju proći godine i godine
|
|
|
14.08.2024., 12:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Bluebell62 kaže:
Nije baš da sam se obogatila, ali 150 eurića koje bih mjesečno skurila u dim, sad svaki mjesec uplaćujem na posebni račun i to je moj “travel money”!
A i manje sjedim po kafićima - prije 6 mjeseci po dva puta dnevno, sad dva put tjedno, ako i toliko!
Tako da osjetim uštedu, ali za značajniji iznos ipak moraju proći godine i godine
|
Ma ja sebi kupila dizajnersku torbu za nagradu nakon par mjeseci  Tako da ima taj moment gdje kužiš da sad novac možeš preusmjeriti na neke stvari poput putovanja, odjeće i slično... ali daleko to od nekog ludo većeg standarda
|
|
|
14.08.2024., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Amatita kaže:
Ma ja sebi kupila dizajnersku torbu za nagradu nakon par mjeseci  Tako da ima taj moment gdje kužiš da sad novac možeš preusmjeriti na neke stvari poput putovanja, odjeće i slično... ali daleko to od nekog ludo većeg standarda
|
Točno, trošiš novce za nešto drugo, ali evo samo za ovaj sad zubni makeover, trebala sam štedjeti od nepušenja cca 7 godina! Iako su sad cigarete skupe!
Kad pomnožim sve pušačke mjesece od osamnaeste godine, dođem do velike svote, ali nije to baš ni točna računica jer su cigarete bile znatno jeftinije!
Kako bilo, bolje i zdravije je trošiti na putovanja, dizajnerske torbe kao ti ili skupe parfeme!
|
|
|
15.08.2024., 12:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
Bluebell62 kaže:
Iako su moje brojke još jako sitne, (tek 5,5 mjeseci), ja sva happy uzivam u novom osmijehu i novom nepušačkom statusu. Čak sam i težinu vratila na prednepušačkih 51 kg!
Gdje su nam Coca i Crtani????
|
evo me, recidiviran, ubrzo opet krcem sa nepušenjem. ovaj put me je sjebalo "daj da probam jedan HEETS" šta reći 
|
|
|
15.08.2024., 13:21
|
|
Ja sam seronja
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
crtani94 kaže:
evo me, recidiviran, ubrzo opet krcem sa nepušenjem. ovaj put me je sjebalo "daj da probam jedan HEETS" šta reći 
|

|
16.08.2024., 03:30
|
|
zemniče, čuješ poj?
Registracija: Jan 2020.
|
uzivam u novom osmijehu

kupila dizajnersku torbu

|
16.08.2024., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
domash kaže:
uzivam u novom osmijehu

kupila dizajnersku torbu

|
Eto jedan slikoviti prikaz što se može očekivati nako prestanka 
|
|
|
19.08.2024., 07:58
|
|
zemniče, čuješ poj?
Registracija: Jan 2020.
|
danas ravno 3 godine nepušenja. ne nedostaje mi ni najmanje. osim što lijepo dišem ne primječujem neko veliko poboljšanje zdravlja.
pušio sam dvije kutije dnevno i ako je sad najjeftinija 4 eura kad se to pomnoži ispada da sam uštedio oko 8800 eura. nažalost taj novac mi je postepeno klizao kroz prste, nisam ga uštedio i ne čini mi se da sam nešto bogatije živio.
zbog onog smrada kojeg sad primjećujem kod drugih pušaća drago mi je da više ja nisam takav.
|
19.08.2024., 08:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2017.
|
Zaključila sam da se moram odmaknuti iz društva pušača jer je nemoguće drugačije kada ti svaki put kada napraviš mali pomak netko dođe s dvije četiri kutije i još te nutka i smije ti se u lice kako nećeš uspjeti.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:05.
|
|
|
|