|
|
23.02.2023., 11:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Didi kaže:
@Soulshaker
Hvala, no nigdje ne vidim tablicu za preporučenu količinu. Naglašavam preporučenu.
|
https://ibb.co/qYfQWZP
https://ibb.co/mTKbYK8
|
|
|
25.02.2023., 07:30
|
|
spameričina prijateljica
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Soulshaker kaže:
|
Hvala.
Možda se javi i Mike Bro pa nam kaže kako mu psica napreduje. Prema onome što je napisao ovdje i ovdje, daja više nego duplo u odnosu na ovu tablicu, ali je tu vjerojatno navedena količina za odrasle pse. Rekla bih da su psici hrana jednostavno jako sviđa pa zato liže zdjelicu.
Uostalom, kod pasa se zbilja brzo vidi jesmo li pogriješili u količini - uglavnom je potrebno desetak dana da pas počne mršavjeti ili se debljati odnosno u ovom slučaju zaostajati u rastu.
|
|
|
25.02.2023., 19:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Probali sa kudo hranom.
Uzeli crveno meso i povrće. I nakon mjesec dana odlučili jedan tjedan hranili samo briketima, bez kuhanog. I bila je loša stolica, vele skoro proljev. Ne znam, da nastavimo još neko vrijeme, možda se normalizira?
Jel imao tko još problema sa mesom i povrćem? Dali se isplati isprobavati druge okuse kad mu ovaj ne odgovara?
|
25.02.2023., 22:28
|
|
spameričina prijateljica
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
Belliall kaže:
Jel imao tko još problema sa mesom i povrćem?
|
Kudo je dehidrat? Sa sirovim mesom i obarenim povrćem nikad nisam imala problema. Ovo ne poznajem.
Quote:
Dali se isplati isprobavati druge okuse kad mu ovaj ne odgovara?
|
Ja ne bih. 
|
|
|
26.02.2023., 07:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Ok, vraćamo se na Brit care.
Ako nekome odgovara Kudo meso i povrće imam neotvorenu vreću od 15kg i dajem je za koliko sam i platio, 360kn.
Osobno preuzimanje u gradovima Delnice i Karlovac. Za više info privatna poruka.
|
27.02.2023., 21:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2003.
|
Došlo nam dvomjesečno štene, od uzgajivača smo dobili Royal Canin za štence no psić slabo jede. Pojede cca pola svake porcije, jedino je malo bolje kad malo namočimo hranual svejedno dio ostavi. Ima netko sličnih iskustava?
|
|
|
27.02.2023., 22:24
|
|
...pahuljice padajte...
Registracija: Sep 2003.
|
Mi smo dobili upute da na pocetku svakako hranu mocimo, dapace - da ju cak pustimo par sati da skroz omeksa. I imali smo par nekih komzervica koje smo dobili za poklon i to je bas jako slasno pojela, za razliku od suhe hrane.
|
|
|
28.02.2023., 08:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
Lei kaže:
Mi smo dobili upute da na pocetku svakako hranu mocimo, dapace - da ju cak pustimo par sati da skroz omeksa. I imali smo par nekih komzervica koje smo dobili za poklon i to je bas jako slasno pojela, za razliku od suhe hrane.
|
Ma da, no nama su rekli da ak se navikne na mekano da nece kasnije htjeti suho...
|
|
|
28.02.2023., 08:58
|
|
...pahuljice padajte...
Registracija: Sep 2003.
|
Ma polako prelazis... malo po malo. Nasa je bila jako "teska" po pitanju hrane na pocetku, doslovno smo je nutkali, molili, preklinjali da jede  Znali smo cesto podvaliti i neki mito i korupciju, tipa malo jogurta ili svjezeg sira ili komadice neslanog kuhanog mesa.... Obavezno je jela puno obroka ali po malo. I stalno neka natezanja. Onda kako ju je prosao pubertet i sve - sad jede ko luda, kumi i moli da joj damo hranu i kad joj nije vrijeme i pojede odjednom cijelu dnevnu kolicinu bez da trepne (a kao mala je znala pojest par zalogaja pa pustit)
|
|
|
17.03.2023., 13:01
|
|
#TheTruth
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
igi13 kaže:
kako su cijene skocile u nebo zadnjih mjeseci, gdje je najpovoljnije kupovati hranu, rijec je o taste of the wild..
jel ima kakav web shop tj. jel se isplati narucivati hranu izvan lijepe nase? mozda
i, zanima me koja bi hrana bila tu negdje po kvaliteti s taste of the wild(losos 12,2kg), a da jos cijena nije preko 450kn..?
tnx 
|
I mene isto ovo zanima! Kakav je BRIT CARE, losos i krumpir, bez žitarica?
|
20.03.2023., 14:04
|
|
sklona bogatim muževima
Registracija: Oct 2010.
|
Kupuje li tko Fish4Dogs Superior Weight Control?
Vidim da su cijene oko 100 eura za 12 kg, zanima me ima li gdje barem malo jeftinije od toga.
E: Kupila sam sa steanice Belugoplus.eu, oni su uvoznik za Hrvatsku valjda. Trenutno je na akciji po 83.40 €.
|
19.04.2023., 14:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2018.
|
Ljudi dragi ,shvatite nema loše hrane ,a ni dobrog dehidrata.
Dehudrat je nužno zlo,a najbolji je onaj koji vašem psu odgovara.
Moze ndehidrat s bajboljim sastavom bit najlosiji za vaseg psa a, pas se može preporodit na nekakvoj prosjecnoj ili po recenzijama losijoj hrani.
Slušajte svog psa,da je kakec kompaktan ,redovit i ne preobilan,da nema zadaha,mljackanja nspuhanosti,da pas ima energije i da je opce stanje psa dobro.Kada nađete hrsnu koja po svemu odgovara vasem psu bilo to u rangu royala ili Acane ili neceg treceg ostanite na njoj i ne mjenjajte
Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
|
|
|
07.05.2023., 10:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Koja dehidrirana hrana bi bila neki best buy?
Trenutno smo na Brit Premium i labradorica ga voli; ranije je bila na Eukanuba (voljela je i to  )...sad gledamo što je još OK u tom rangu 15-20 kn/kg?
Upit je postavljen najviše zbog rasta/oscilacija cijena, da imamo i neku drugu hranu u vidu.
|
|
|
08.05.2023., 03:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Mi presli s brit premiuma na aston..
Isto labić.. nije bas obozavala taj brit a mozda se i zasitila.
Oko 50e 20kg vreča..
Probni uzorak 500g cca 5e pa probajte s njom..
Ja sam uzeo taste of country..
|
|
|
12.05.2023., 09:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
anything but angel kaže:
Koju bi hranu preporučili za njemačku boksericu, 1.5 godinu staru? Grain free ili ne i koji brand?
Bila je na Akani, ali smo mijenjali zbog premekane i često rijetke stolice i plinova. Sad je već neko vrijeme na Taste-u, ali situacija sa stolicom je jednaka, a u zadnje vrijeme često povrati žutkastu slinu ujutro i/ili navečer i ponekad odbije hranu. Paraziti isključeni kao i bolesti sa sličnim simptomima, inače je dobre volje i ima energije i dlaka joj je sjajna, ali definitivno se zbog ovih simptoma moramo pozabaviti pronalaskom odgovarajuće joj hrane. Gledala sam Brit Care ili Sam’s Field, ali sad vidim da ovdje spominjete i Nekmari i Kudo… Malo sam se pogubila, svaki bi mi savjet dobro došao  Hvala 
|
Husse - javite im se i recite koje probleme imate i oni će vam predložiti koja bi bila najbolja hrana iz njihovog asortimana. Ja imam 2 psa i jedan ima jako osjetljiv želudac, a probao sam jako puno kvalitetnih hrana i s ovom još nisam imao nikakvih problema.
https://www.husse.hr/
|
|
|
03.06.2023., 16:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2018.
|
Od veterinara i veterinarskih tehničara ces malo saznat.Meni moja veterinarka koju jako cijenim i opcenito je jako cijenjena kaze da je hilss odlicna hrana.
Veterinari uče o prehrani zivotinja(svih) samo jedan semestar odnosno semestar traje 15 tjedana po pretpostavljam cca 4h i to je onda pre pre malo da bi se kvalitetno mogle obradit sve životinje.
Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:05.
|
|
|
|