Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.04.2018., 13:09   #6761
Kako je velik Ronaldo!

Živimo u doba dva najveća ikad a vi umisto da uživate svađate se ko je bolji?!
Papy is offline  
Old 04.04.2018., 13:19   #6762
Najbolje mi je od svega kad pored ovakve golcine vi sad idete vaditi metre i mjeriti da li je on bio bolji od jednih ili drugih Škarica u povijesti.
Pazi samo ovog sa van Bastenom. Samo on je to vidio djeco. Nitko drugi nikad nije ni čuo za vB osim njega, koji je uostalom još i Pelea uživo gledao. Da ti nije Broj 1 možda nešto u rodu?
Old 04.04.2018., 13:48   #6763
Quote:
andy jazz kaže: Pogledaj post
Sevilla je igrala pametno na OT, ali je i domaćin bogme jako glupo odigrao. Bayern im takvu priliku na Allianzu neće pružiti. Izvukli su idealan rezultat, sad će to doma samo potvrditi. Sevilla bi morala poraditi na preciznosti i pretvaranju tih silnih šansi u golove.
Sevilla ima fini tempo igre, definitivno su u stanju bilo kome stvoriti veliki broj šansi, a čak i ovakvi neprecizni zabiju. Problem je obrana. Protiv Barce su prosuli dva gola prednosti u par minuta, a jučer praktički zabili dva autogola. Bayernu ne možeš takve poklone davati, oni to ne promašuju.
Grupa Queen is offline  
Old 04.04.2018., 13:58   #6764
Quote:
vmro kaže: Pogledaj post
Nagledao sam se ja makazica-golova... Bar je Ibrin trebao da vam bude poznat, sa mnogo vece duljine i mrtvog kuta...Da je CR7 juce bio takav koliko li bi tada svrsavali, ne da mi se i razmisljati....
koji, ono s centra? dobra ti je definicija mrtvog kuta
ecobarbarus is offline  
Old 04.04.2018., 14:20   #6765
Quote:
Slobodan kaže: Pogledaj post
Impresivno.

Sent from my LG V20 using Tapatalk
ovo je još najbolesniji detalj od jučer, tek sam danas vidio te mjere

danas smo uz liverpool
Old 04.04.2018., 14:30   #6766
Quote:
bilidres kaže: Pogledaj post
I dalje je sasvim jasno da je Messi bolji od Ronalda, ali ono bitno je da svaki pravi domoljub ne voli Modrića.
Jesu li Messi i Ronny domoljubi ? Xabi Alonso ?
Bossmanidis is offline  
Old 04.04.2018., 14:31   #6767
Pa dobro sad, svake ovakve škarice igrač mora visoko dići nogu da poklopi loptu. Skakači u vis takvu visinu preskaču cijelim tijelom. Ronaldo i jest sam po sebi visok, ne bih ovo nazvao nikakvim čudom, gol je sam po sebi lijep i bez nekog sad čuđenja oko centimetara.
Grupa Queen is offline  
Old 04.04.2018., 14:38   #6768
Quote:
Carlos kaže: Pogledaj post
Onda su pogodili u prognozama, pravi Messijev nasljednik.
Old 04.04.2018., 14:40   #6769
Quote:
pepeto1 kaže: Pogledaj post
Covjek ima 33 godine, naravno da je promjenio stil igre. Danas je napadac koji je tu da trpa golove, niko ne moze protiv godina
DA slažem se, i tu je jedan od najboljih ako ne i najbolji danas, ali za toliko hvaljenje nekoga kao najboljeg po meni treba imati nešto više od neprikosnovenog nosa za gol

Pa jebote jedan debeli Higuaín bolje i točnije organizira igru na 30m

Imam osjecaj svaki put kad je Ronaldo pod pritiskom da krivo doda ili izgubi loptu, bar ovu godinu, a dribling mu je živa patetika unazad dvi godine, pa jebote jedan Inesta bolje i više dribla od Ronalda.

Možda je to samo subjektivan dojam pošto sam navikao bolje od velikih igraca.
DarkRaven is offline  
Old 04.04.2018., 14:49   #6770
Quote:
DarkRaven kaže: Pogledaj post
DA slažem se, i tu je jedan od najboljih ako ne i najbolji danas, ali za toliko hvaljenje nekoga kao najboljeg po meni treba imati nešto više od neprikosnovenog nosa za gol

Pa jebote jedan debeli Higuaín bolje i točnije organizira igru na 30m

Imam osjecaj svaki put kad je Ronaldo pod pritiskom da krivo doda ili izgubi loptu, bar ovu godinu, a dribling mu je živa patetika unazad dvi godine, pa jebote jedan Inesta bolje i više dribla od Ronalda.

Možda je to samo subjektivan dojam pošto sam navikao bolje od velikih igraca.
navikao si na bolje...
svašta se ovdje da pročitati..teža psihijatrija
daj mi samo objasni kakve ima koristi juventus od higuainove maestralne organizacije igre na 30m?
kakvu korist real ima od Ronalda,vjerujem ne treba crtati čak ni tebi i sličnima.
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Old 04.04.2018., 15:12   #6771
Quote:
angrif kaže: Pogledaj post
ovo je još najbolesniji detalj od jučer, tek sam danas vidio te mjere

danas smo uz liverpool
Daaa. I Lebron James se oduševio skokom a mislim da to sve govori. Naravno, uz faraona. Nego ovaj šugavi RTS kod mene prenosi Barcu-Romu a preko streama inače ne volim da gledam (a ko pa voli) ali izgleda da ću morati.

Slobodan is offline  
Old 04.04.2018., 15:15   #6772
Nakon onog sranja od tekme jučer danas gledamo proper nogomet, uzima City s jedan razlike, rekao bi 1-2. Barca 3-4 komada sigurno zabija.
Old 04.04.2018., 15:19   #6773
Nakon onog jucer dode ti zao sta Spursi nisu prosli.Juve se vise ne moze braniti ko prije u vezi prespori za ista ozbiljno.Doslo mi zao sto sam potrosio 90 min vremena zivota na ono sinoc.

Veceras ulazim sa velikim ocekivanjima,samo se bojin da to nebi u prvih 20 min sve otislo u k.
Mighty Red is offline  
Old 04.04.2018., 15:55   #6774
Je li gotovo kolektivno izdrkavanje na uspjele skarice brat bratu iz 750 tog pokusaja
sparco is offline  
Old 04.04.2018., 16:07   #6775
Stvarno šteta za Tottenham sudeći po rezultatu jučer.
albundyy is offline  
Old 04.04.2018., 16:08   #6776
priznajem, dobre su škarice taman da se odrežu oni njegovi retardirani kovrčavi pramenovi
Ajutokintumi is offline  
Old 04.04.2018., 16:10   #6777
Pogledajte na netu reakciju Balea nakon Kristijanovih makazica... Kakva ljubomora.

Slobodan is offline  
Old 04.04.2018., 16:12   #6778
Quote:
Slobodan kaže: Pogledaj post
Pogledajte na netu reakciju Balea nakon Kristijanovih makazica... Kakva ljubomora.
Slavi ih kao i Ronaldo njegove
Laporta is offline  
Old 04.04.2018., 16:14   #6779
Quote:
albundyy kaže: Pogledaj post
Stvarno šteta za Tottenham sudeći po rezultatu jučer.
Pa pruzili bi puno bolji otpor to nije uooce upitno.

Jednostavno im se potrefilo da su ih s onakvim nogometom.prosli,bas potrefilo.
Mighty Red is offline  
Old 04.04.2018., 16:20   #6780
Quote:
Laporta kaže: Pogledaj post
Slavi ih kao i Ronaldo njegove

Sent from my D5803 using Tapatalk
Overturre is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:28.