Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
16.09.2024., 18:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2018.
|
E pa sad da vidimo hoće li veliki Cagatay biti bolje tretiran od Buraka od strane Tims 
Sigurno hoće, samo je moj Burito bio zanemarivan tamo a sve im donio u zadnje 3 godine sam
Ja im i dalje želim propast svim srcem
Sutra se vjenčavamo, džabe vam fotošop
https://x.com/theeluunaa/status/1835365802360385975
|
|
|
16.09.2024., 18:32
|
|
a sve iskusnija
Registracija: May 2004.
|
Quote:
MaliCvele kaže:
E pa sad da vidimo hoće li veliki Cagatay biti bolje tretiran od Buraka od strane Tims 
Sigurno hoće, samo je moj Burito bio zanemarivan tamo a sve im donio u zadnje 3 godine sam
|
Nemoj bona, da gledam Çağataya rahat 
|
|
|
16.09.2024., 18:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neiskusna domina kaže:
Nemoj bona, da gledam Çağataya rahat 
|
Drži gaće kad ja bacim kletvu
Evo već su počeli izbori za partnericu mu, nitko nije dovoljno dobar - tabiki de
Najbolje da sam sa sobom snimi što god naumili 
|
|
|
16.09.2024., 18:46
|
|
a sve iskusnija
|
Quote:
MaliCvele kaže:
Drži gaće kad ja bacim kletvu
Evo već su počeli izbori za partnericu mu, nitko nije dovoljno dobar - tabiki de
Najbolje da sam sa sobom snimi što god naumili 
|
Trebao bi ponovo sa Serenayom, sad kad su odrasli 
A mene bas briga s kim ce, ja cu zbog njega gledati  sto se mene tice, moze i Sumeyya opet, samo da Krsmanka ne vidi sta pisem
|
|
|
16.09.2024., 18:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neiskusna domina kaže:
Trebao bi ponovo sa Serenayom, sad kad su odrasli 
A mene bas briga s kim ce, ja cu zbog njega gledati  sto se mene tice, moze i Sumeyya opet, samo da Krsmanka ne vidi sta pisem
|
Pa najviše koliko vidim ovi neprežaljeni šiperi i žele Seru 
Ne znam koliko je to realno, moj dojam je da se oni ni nacrtani ne mogu vidjet, al kaj mi znamo.kaj se sve može smutiti tamo 
|
|
|
16.09.2024., 19:03
|
|
a sve iskusnija
|
Quote:
MaliCvele kaže:
Pa najviše koliko vidim ovi neprežaljeni šiperi i žele Seru 
Ne znam koliko je to realno, moj dojam je da se oni ni nacrtani ne mogu vidjet, al kaj mi znamo.kaj se sve može smutiti tamo 
|
Ma nisam ja neki ljubitelj Serenaye, ali mi je zao sto je s onim gejom, pa kontam da to Çağa malo razdrma  e on nije nikad glumio s Hande jelde? 
|
|
|
16.09.2024., 19:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neiskusna domina kaže:
Ma nisam ja neki ljubitelj Serenaye, ali mi je zao sto je s onim gejom, pa kontam da to Çağa malo razdrma  e on nije nikad glumio s Hande jelde? 
|
Ne, vjerujem da ona neće s Tims skoro, al nikad ne znaš 
Priželjkujem to samo da mu fanice sjebe 
|
|
|
16.09.2024., 19:23
|
|
a sve iskusnija
|
Quote:
MaliCvele kaže:
Ne, vjerujem da ona neće s Tims skoro, al nikad ne znaš 
Priželjkujem to samo da mu fanice sjebe 
|
Pa i ja sam mu fanica  sta cu kad imam veliko srce, imam bar 10 omiljenih glumaca
A Çağataya posebno cijenim zbog stila zivota, malo radi, a onda uziva, boli ga tuki za medijima, novinarima, tracevima. Neki se satrase da pljucnu na njega, a cojk cijelo ljeto peca i naslikava se s ribama, pravim ribama 
|
|
|
16.09.2024., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neiskusna domina kaže:
Pa i ja sam mu fanica  sta cu kad imam veliko srce, imam bar 10 omiljenih glumaca
A Çağataya posebno cijenim zbog stila zivota, malo radi, a onda uziva, boli ga tuki za medijima, novinarima, tracevima. Neki se satrase da pljucnu na njega, a cojk cijelo ljeto peca i naslikava se s ribama, pravim ribama 
|
Peca on i druge ribe 
|
|
|
16.09.2024., 19:40
|
|
a sve iskusnija
|
Quote:
MaliCvele kaže:
Peca on i druge ribe 
|
One se same pecaju 
|
|
|
16.09.2024., 19:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neiskusna domina kaže:
One se same pecaju 
|

|
|
|
16.09.2024., 19:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2023.
|
Quote:
Red Coat kaže:
Mene samo jedna stvar zanima , jel znaju oni da ima život i karijera i posle Capkina ? Doduše sad skandali traju 1 do 2 dan max , ali opet je ovo bruka za oboje tj svi znamo ko će teže sparti ljagu kad sve prođe ,a proćiće
Sve ono zbog čega sam volela da gledam turske serije ne postoji više , uvek je bilo ovih treševa nebuloznih ali mogao si da odabereš sigurno u sezoni 2-3 koje su ok . Šta ih je izdvajalo od ostalih sapunica -dobra gluma i da kažeš neki realizam u odnosima ljudskim . Nema više , ende
|
Svjesni su oni, svjesni i to itekako. PR. A oni koji im rade isti su loši u tome kao politika u poštenju  Miješanje privatnog i poslovnog nikad nije dobro, pogotovo ako partneri ili supružnici rade na istom mjestu jer dolazi do ovakve eskalacije, a em da se sačuva zdrav odnos, zamisli biti od 0-24 s nekim, dolazi brzo do zasićenja u 90 posto slučajeva.
Turske serije sam počela gledati jer eto htjela sam doći u doticaj s drugim kulturama, makar preko ekrana. Imali su realizam u ljudskim odnosima, kvalitetan dramaturški i glumački kadar. Ovo sad, sve copy paste jednih drugih, nema tu ni kvalitete niti kvalitetnog treša. Započnu priču dobro, onda je srozaju do kraja
Evo i vijest, Selo, Oya i neka Eylul iz Kardeslerim su kako piše radio Mileva zvana teta Birsa potvrđeni za cast Muzeja nevinosti, snimanje bi trebala početi u listopadu za Netflix, trebalo bi imati 9 epizoda
https://x.com/birsenaltuntas1/status...64923843572114
Quote:
MaliCvele kaže:
Sutra se vjenčavamo, džabe vam fotošop
https://x.com/theeluunaa/status/1835365802360385975
|
Cvele, čestitam
Odsad ti je i službeno zet, ima da nas častiš  
|
16.09.2024., 20:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Sümeyye makar top mačka , najviše mrzim ove okate pućkaste koje se i zovu sve nešto isto Sibel , Lize Mize Özge ono kad ih ne razlikujem uopšte
Drago mi je zbog Sela ,još jedna "drugačija" uloga plus iz literature , ali i dalje mislim da oni ne mogu da naprave seriju po toj knjizi
Dal da gledam emily in paris ? Gleda li neko od vas ? Vaća me sezonska depresija pa bi da se oraspoložim malo ...depresija koja je naglo povećana saznanjem da je prošlo 19 godina od filma Gordost i Predrasude 
|
16.09.2024., 20:20
|
|
fırfırlı♥cadı
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Red Coat kaže:
Sümeyye makar top mačka , najviše mrzim ove okate pućkaste koje se i zovu sve nešto isto Sibel , Lize Mize Özge ono kad ih ne razlikujem uopšte
|
 ja se i ne trudim vise da zapamtim koja je koja. bukvalno su njih 10 iste potpuno. i sve lice na Fahriye
ispratih mater jucer  stigla je, sve super proslo. smrzava se sad kaze.
kod nas je jos uvijek ljeto ovdje 
|
|
|
16.09.2024., 20:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Detalji od Birse
Caga će navodno dobiti rekordnih 3.5 mil lira po epki.
Scenarij piše Ethem 
Tv serija za Kanal D
Opet nesretna ljubavna priča 
Ne znam dal sam shvatila dobro da je ženski lik pjevačica ...mora da je Hadise
|
|
|
16.09.2024., 20:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2022.
|
I meni Sumeye lepa nije wow savrsena ali mi je bolja svakako od te 20 glumica koje su bile u Kardeslerim, Duy Beni i sve te serije i izgledaju isto..
Znaci Cagatay potpisao za Tims, oni su imali neku seriju u planu sa Ezgi Mola samo ne znam jel za Netflix ili Disney plus, ali mozda nije ta mozda sasvim treca neka
A to da su kao produkcija dno su opet dokazali, ja ne vidim nikakvu promociju nove serije Siyah Kalp, dali su jednu najavu za drugu epizodu i to je to, vrte iste fotke prosle epizode, dosta je i to
@Cvele znaci opet Ethem i Tims ovaj put bez Buraka, mozda im krene iako ne bih volela, tako ispada da je problem bio Burak
|
|
|
16.09.2024., 20:30
|
|
a sve iskusnija
|
Quote:
Red Coat kaže:
Drago mi je zbog Sela ,još jedna "drugačija" uloga plus iz literature , ali i dalje mislim da oni ne mogu da naprave seriju po toj knjizi
Dal da gledam emily in paris ? Gleda li neko od vas ? Vaća me sezonska depresija pa bi da se oraspoložim malo ...depresija koja je naglo povećana saznanjem da je prošlo 19 godina od filma Gordost i Predrasude 
|
Ako ces da lijecis depru, gledaj Love is blind UK 
|
|
|
16.09.2024., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
saymyname kaže:
I meni Sumeye lepa nije wow savrsena ali mi je bolja svakako od te 20 glumica koje su bile u Kardeslerim, Duy Beni i sve te serije i izgledaju isto..
Znaci Cagatay potpisao za Tims, oni su imali neku seriju u planu sa Ezgi Mola samo ne znam jel za Netflix ili Disney plus, ali mozda nije ta mozda sasvim treca neka
A to da su kao produkcija dno su opet dokazali, ja ne vidim nikakvu promociju nove serije Siyah Kalp, dali su jednu najavu za drugu epizodu i to je to, vrte iste fotke prosle epizode, dosta je i to
@Cvele znaci opet Ethem i Tims ovaj put bez Buraka, mozda im krene iako ne bih volela, tako ispada da je problem bio Burak
|
A u čemu je bio problem?
Što im sa Sahmaran bio rekord na Netflix
Što.im Marašli imao rekordnu prodaju na Mipcom kad je izašao
Što im.BB jedina serija koja je Zlatnu ružu dobila i Seoul nagradu ...
Što im ALA i dalje izvor prihoda i prodaje i što su muzli HanBur samo u ime fanova a nisu im ni jedan promotivni intervju osigurali, fotkanje , ništa
Ja im samo mogu reći 
Nisam ljuta na tebe da ne misliš 
Samo sam alergična žešće na njih 
Sad mi je lakše kad sam se ispucala 
|
|
|
16.09.2024., 20:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2022.
|
Ma nismo dobili nista, od fotke sa citanja scenarija, sto vidim skoro sve produkcije objavljuju, nesto iza kamere klip, do fotosesije i intervju, bukvalno nista, oni nista nisu izgubili jer nisu ulozili ni 5 lira
A evo vidim da oni nastavljaju tako, steta samo za glumce
Ma imamo sada Cobanicu i eto konacno da mi se posreci sa serijom koju gledamo zajedno 
|
|
|
16.09.2024., 20:52
|
|
≠ <•••> 12B
Registracija: Jan 2011.
|
witch kod tebe ljeto a kod mene noina arka mode snorhlujeme
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:37.
|
|
|
|