Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
17.06.2023., 16:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2021.
|
slej vokali!
|
|
|
17.06.2023., 17:52
|
|
Species 5618
Registracija: Nov 2009.
|
ikakav info oko Australije 2024?
|
|
17.06.2023., 18:00
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
manchild kaže:
ikakav info oko Australije 2024?
|
Službeno nema, neslužbeno - ostaju 
|
|
|
13.07.2023., 09:55
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Izrael - stand-in proba
Zadnji kadar je u potpunosti izmijenjen, izgleda da su imali u zamisli puno više plesnih pokreta koji bi se vidjeli izbliza, isto kao i više Noinih izmjena na samim LED ekranima  Kad ogromna Noa na LED ekranu maše kosom  Šteta što to nisu ostavili.
|
|
|
31.07.2023., 12:55
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Quote:
PamSwynford kaže:
Euromix je otkrio kako je drugi Noin izbor za Eurosong bila pjeva "Deja Vu" koju su napisali Jordi, Ron Beaton i Itay Shimoni. Postoje dvije verzije pjesme (izraelska i engleska).
Izraelska verzija pjesme se očekuje tijekom srpnja.
|
Vidim da je objavljeno na novitetima, ali neka i tu bude jer je aktualno za 2023. godinu. Noa Kirel objavila je drugu pjesmu koja je bila u konkurenciji za odlazak na Eurosong. Kako sam i pretpostavio, pjesma je dosta lošija, vjerujem da bi i ovdje ubacila neki dance break, ali sve u svemu Unicorn >>>>>>>>>>> Deja Vu.
|
|
|
01.08.2023., 10:07
|
|
La gente purtroppo parla
Registracija: Aug 2013.
|
Jesam li jedina koju ta pjesma vuče na ubrzanu verziju "Leptira"?
|
|
02.08.2023., 00:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
Vidim da je objavljeno na novitetima, ali neka i tu bude jer je aktualno za 2023. godinu. Noa Kirel objavila je drugu pjesmu koja je bila u konkurenciji za odlazak na Eurosong. Kako sam i pretpostavio, pjesma je dosta lošija, vjerujem da bi i ovdje ubacila neki dance break, ali sve u svemu Unicorn >>>>>>>>>>> Deja Vu.
|
Meni se sviđa i ova pjesma, ali se slažem da joj je Unicorn bio bolji odabir 
|
|
|
02.09.2023., 14:15
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
|
Family show
Noa Kirel - Unicorn (Izrael)
|
|
|
09.09.2023., 01:21
|
|
Moderator
Registracija: Dec 2015.
|
Jedna od najljepših stvari ove godine pobjeda je Australije u 2. polufinalu i to samo s televoting-only sistemom. Ne toliko zbog pjesme (bilo je i boljih, ngl), koliko zbog toga što je baš Australija u pitanju. Opet se pokazalo koliko je bitno dobiti dobar broj nastupa, govorim već mjesecima da će sigurno o tome voditi računa produkcija u Liverpoolu, nije nimalo slučajno da je čast zatvaranja polufinala dobila upravo Australija. Ako su postojale sumnje oko nastavka njihove participacije, vjerujem da su tim rezultatom otklonjene. Ipak, mnogo se tu pita i financije, naravno, pa evo pričekajmo da vidimo što i kako dalje. Možda Dami Im opet interno dogodine? Ili ona neka iz Shepparda koja se, iz ne znam kojeg razloga, spominjala prošle godine? Volio bih da ostanu u svakom slučaju, država koja mi je dala Katu uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu i to ništa neće moći promijeniti.
Treće mjesto izraelske lutkice i princeze, prvo od ostatka svijeta nakon Švedske i Finske (klasa za sebe), jedna mi je od najdražih stvari ove godine, u inat svim hejterima. Odličan svršetak sezone za Noicu, posebno mi je bilo drago što ona, takva mlada zvijezda u takvom jednom usponu, nije omašila i što je opravdala očekivanja. Sad joj je samo nebo granica, uspješno je preskočila i ovu prepreku! Drago mi je da je imalo sretan završetak nešto što je započelo kao „prisila“, mada je tu i marketing odigrao jako bitnu ulogu, sigurno. Ona mi djeluje kao kalibar nekoga tko bi za 2-5 godina mogao ponovno pokušati, nadam se da hoće. Tog puta nadam se da će doći s boljim tekstom, dok melodija, produkcija i beat mogu ubijati kao i ove godine, nećemo se žaliti. Mislim da je netko to već i spomenuo, tekst djeluje kao da ga je sklapalo dijete od 12-15 godina, netko s vrlo bazičnim znanjem i poznavanjem jezika. Anyway, bravo Noa!
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:54.
|
|
|
|