Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2015., 10:41   #661
Quote:
ŽUTI MRAVI kaže: Pogledaj post
Kazu da istina najvise zaboli.
Old 13.06.2015., 10:41   #662
Quote:
u prolazu kaže: Pogledaj post
...
Za koga češ glasat na izborima za NO?
Woodgate is offline  
Old 13.06.2015., 10:42   #663
Quote:
Woodgate kaže: Pogledaj post
Za koga češ glasat na izborima za NO?
Koga boli kurac za nekakav NO...neznam ni sta je to niti me zanima.
Old 13.06.2015., 10:43   #664
Quote:
Koga boli kurac za nekakav NO i HNS.
Pa ako si se već deklarirao kao navijač Hajduka očekujem da te barem malo interesira novi NO.
Woodgate is offline  
Old 13.06.2015., 10:43   #665
Quote:
Theravada kaže: Pogledaj post
Ništa. Zauzimati high moral ground, proglasavati se normalnim, i naguziti se još koje desetljeće.

U tom su rvati svjetski prvaci, zbog čega i uživamo takav ugled u svijetu.
OK, hvala, poslušat ću tvoj savjet.
Što ćeš ti napraviti?

Quote:
JWR kaže: Pogledaj post
Sada nista.Gledaj sa strane kao i dosad i ne pokusavaj odabrati stranu.Ne pripadas niti jednoj
To je točno, od ovih ponuđenih opcija ne pripadam ni jednoj.
Kojoj opciji ti pripadaš?
Old 13.06.2015., 10:44   #666
Quote:
AS-AD kaže: Pogledaj post
kao da si borci za pravdu i poštenje nisu dovoljno zabili autogol sa divljanjem po italiji, sad i ovo.

još ovi što potenciraju da su ovi iz hns-a to napravili. ma kako da ne, sigurno bi sebi milijune izbili iz džepa. pa bar bi trebali znati ti borci za pravdu koji se već toliko bore protiv njih da im je novac draži od svega.

ovako će u narednim danima još više javnost biti na strani mamića i klike, a zbog čega? zbog par narkomančića i povodljivih delikvenata koji svoje isprazne živote pokušavaju popuniti borbom za poštenje i mafiju a ni sami ne shvaćaju da ih mafija voza i upravlja njima kako im prdne.

bravo hajduk, bravo torcida, bravo sdp
Da bi mogao komentirati problematiku, ne samo hrvatskog nogometa, bilo koju drugu temu, prvo bi se trebao upoznati s njome.
Ovo kao da se ja uhvatim komentirati o kulinarstvu
katmanda is offline  
Old 13.06.2015., 10:46   #667
Quote:
Woodgate kaže: Pogledaj post
Pa ako si se već deklarirao kao navijač Hajduka očekujem da te barem malo interesira novi NO.
Te stvari su me prestale zanimati ima 20 godina. Woodgate..ja navijam za Hajduka, ali .ipak je to tek sportski klub...a koji inace te uprave mijenja od kada je svijeta i vijeka...i nikad na zelenu granu. Koga god da se izabere ja potpisujem, ionako unaprijed znam da ce bit zakurac.

Ali pustimo Hajduk imaju teme samo za njega, vratimo se kukastom krizu na Poljudu...i poruku koju je splitska mladez odaslala hrvatskoj i svijetu.
Old 13.06.2015., 10:48   #668
Vidim moj je post je izazvao reakcije, poprilično kratke, sitne i infantilne ali doći će valjda i neki školovani splićo pa pokušat kolko tolko argumentirano nešto napisati. taj će valjda znati šta svastika predstvalja, šta je sam split doživio pod tom svastikom i koliko je zapravo taj događaj vjetar u leđa hnsovoj vrhuški u daljnoj demonizaciji splita i samopromociji sebe kao poslovnih ljudi koji žele sve najbolje.

možda neko i uspije iščitati šta želim reći ali prvo će se morati maknuti od moje slike. možete vi to
Old 13.06.2015., 10:48   #669
Daj moderator mozes li ovo zakljucat, podijelit kartone i odjebat ovo sve?
Mislim da netko dode na politiku pisat o nogometu dobio bi karton
Spuštalica is offline  
Old 13.06.2015., 10:48   #670
Quote:
Bask kaže: Pogledaj post
To je točno, od ovih ponuđenih opcija ne pripadam ni jednoj.
Kojoj opciji ti pripadaš?
Ako nisi naš, njihov si. Nemojmo se lagat.
zagreb jug is online now  
Old 13.06.2015., 10:49   #671
Quote:

Ali pustimo Hajduk, vratimo se kukastom krizu na Poljudu...i poruku koju je splitska mladez odaslala hrvatskoj i svijetu.
Dobro jel ti stvarno ne kužiš koja je poruka?
Old 13.06.2015., 10:49   #672
Quote:
Ali pustimo Hajduk imaju teme samo za njega, vratimo se kukastom krizu na Poljudu...i poruku koju je splitska mladez odaslala hrvatskoj i svijetu.
Evo i ovaj zna počinitelje...
DelmatST is offline  
Old 13.06.2015., 10:49   #673
Quote:
zagreb jug kaže: Pogledaj post
Koji su to naši, a koji njihovi? Možeš biti precizniji? Ozbiljno pitam.
Old 13.06.2015., 10:50   #674
Dečki, zaš vi njima išta objašnjavate? Dobro je reko zagreb jug, obrana je za pičke.

Mi i vi smo dva različita svijeta, s tim se možete pomirit. Vama ostaje kmečat i prosipat žuč ovdje, a nama smijat se.

Podrška Pa da me podržava netko poput vas, ja bih se zapitao za svoje ciljeve.

100% za Baskiju
Joyrider is offline  
Old 13.06.2015., 10:50   #675
Quote:
prof. Ivanković kaže: Pogledaj post
Dobro jel ti stvarno ne kužiš koja je poruka?
Hajdemo razlikovati ono sto su postavljatelji htjeli poruciti....i ono sto su doista porucili.
Old 13.06.2015., 10:50   #676
Quote:
Bask kaže: Pogledaj post
OK, hvala, poslušat ću tvoj savjet.
Što ćeš ti napraviti?
Što i do sad, guštati u bezmudosti i kmecanju 'normalnih'.
Cjeloživotna zabava, nit ih kad ponestane, nit kad skupe muda za riješit se guzitelja.
Theravada is offline  
Old 13.06.2015., 10:50   #677
Quote:
zagreb jug kaže: Pogledaj post
zbilja ovaj komunistički mentalitet pokazuje da je jako žilav i da ga se ne može tako lako iskorijeniti!!
Old 13.06.2015., 10:52   #678
Quote:
AS-AD kaže: Pogledaj post
Vidim moj je post je izazvao reakcije, poprilično kratke, sitne i infantilne ali doći će valjda i neki školovani splićo pa pokušat kolko tolko argumentirano nešto napisati. taj će valjda znati šta svastika predstvalja, šta je sam split doživio pod tom svastikom i koliko je zapravo taj događaj vjetar u leđa hnsovoj vrhuški u daljnoj demonizaciji splita i samopromociji sebe kao poslovnih ljudi koji žele sve najbolje.

možda neko i uspije iščitati šta želim reći ali prvo će se morati maknuti od moje slike. možete vi to
a kaj je točno svastika napravila splitu?
casqc is offline  
Old 13.06.2015., 10:53   #679
Quote:
dell12 kaže: Pogledaj post
onom ćosiću odmah dati otkaz,pola utakmice mu prošlo a nije ništa primjetio,a ni ja
Naravno da nisi primjetio kad je bila prikvena boja trave u neku krečavu florescentnu zelenu (imaš na početku ovog PDF bunu gledatelja za boju trave ), stvar na kamerama ili reportažnim kolima izvedena. Ćosić je imao najbolji pogled iz onih krletki ali je mudro šutio dok se nije priča zavitlala po talijanskim i našim portalima.
Old 13.06.2015., 10:54   #680
Quote:
Theravada kaže: Pogledaj post
Što i do sad, guštati u bezmudosti i kmecanju 'normalnih'.
Cjeloživotna zabava, nit ih kad ponestane, nit kad skupe muda za riješit se guzitelja.
OK, hvala na odgovoru, sad mi je jasnije.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:11.