Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.01.2022., 19:10   #6841
Quote:
starakrpa kaže: Pogledaj post
Ovo je tipičan primjerak ispranog mozga i jako žalosno za gledanje.
Pa ajmo polagano... Necjepljen ne znači bolestan, niti pozitivan na koronu.
To niti ne znači da ćeš dobiti koronu. Ne znači apsolutno ništa.

Nisam cjepljena, bila sam u kontaktu sa koronom i na poslu i u obitelji. Najbližem kontaktu (ljubila se s mužem, grlila s djetetom... ).
Baš sad sam bila u samoizolaciji prošli tjedan jer nisam cjepljena. Da jesam onda bi slobodno mogla šetat i širit virus (koja ironija).
A stalno negativna, pa negativna i nikako da dobijem više tu koronu i potvrdu. Nema odlaska u poštu za mene.

I ne znam zakaj cjepljeni zauzimaju krevete kad su cjepljeni.
Ja stvarno ne bi da vi zauzimate bolničke krevete jer ste cjepljeni i to vam ne treba.
Ispran mozak je danas objasnio ravnatelj Riječke bolnice.Od 100 kreveta 15 zauzeli cijepljeni.Sutra zbog 85 necijepljenih neće moći doći 1 cijepljeni
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 19:14   #6842
Zasto bi cijepljeni trebao biti hospitaliziran radi kovida?
Old 26.01.2022., 19:17   #6843
Quote:
pilif12 kaže: Pogledaj post
Ispran mozak je danas objasnio ravnatelj Riječke bolnice.Od 100 kreveta 15 zauzeli cijepljeni.Sutra zbog 85 necijepljenih neće moći doći 1 cijepljeni
Kaj cjepljeni opće rade u bolničkim krevetima?

I kad je to objasnio? Pa već danima ne govore koliko je cjepljenih i necjepljenih po bolnicama.
Možda je baš danas podatak igrom slučaja u korist necjepljenih, pa je brže bolje naglašeno. Ajde daj
starakrpa is offline  
Old 26.01.2022., 19:26   #6844
Quote:
mynameis... kaže: Pogledaj post
stiže nova vrsta virusa, također proizveden u wuhanu, kovid uskoro postaje passe

Nipah virus, čiji su prirodni domaćini voćni šišmiši, izaziva veliku zabrinutost znanstvenika zato što ima visoku stopu smrtnosti, a od njega se ne može izliječiti

Proširio se glas da postoji neka vrsta respiratorne bolesti od koje oboljevaju ljudi u Wuhanu, u Kini, a s bliženjem Lunarne nove godine, mnogi kineski turisti uputili su se na susjedni Tajland da je proslave.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...jeciti-1162605
Pa kaze "Smrtnost 40 do 75 posto", ovisno o procijepljenoscu
Valjda se zele cijepljenih prije rijesit, a ne prepustit nuspojavama cijepiva.
Bila bi previse jednostavna teorija. A i ko ce cekat 10-20 godina. Tad je klima vec u kur..
Ovako, ak poumiru od drugog virusa, dok im se tijelo bori sa proteinima koje proizvode.
To je vec filmski scenarij.
Old 26.01.2022., 19:32   #6845
Quote:
Ovo je tipičan primjerak ispranog mozga i jako žalosno za gledanje.
Pa ajmo polagano... Necjepljen ne znači bolestan, niti pozitivan na koronu.
To niti ne znači da ćeš dobiti koronu. Ne znači apsolutno ništa.

Nisam cjepljena, bila sam u kontaktu sa koronom i na poslu i u obitelji. Najbližem kontaktu (ljubila se s mužem, grlila s djetetom... ).
Baš sad sam bila u samoizolaciji prošli tjedan jer nisam cjepljena. Da jesam onda bi slobodno mogla šetat i širit virus (koja ironija).
A stalno negativna, pa negativna i nikako da dobijem više tu koronu i potvrdu. Nema odlaska u poštu za mene.

I ne znam zakaj cjepljeni zauzimaju krevete kad su cjepljeni.
Ja stvarno ne bi da vi zauzimate bolničke krevete jer ste cjepljeni i to vam ne treba.
To je tipičan primjer trola, koji je tu s razlogom da djeluje destruktivno na ikakvu ozbiljniju raspravu iznoseći nekoherentne i kontradiktorne gluposti a često ne pišu ništa osim 1-2 rečenice kao repliku u cilju ismijavanja, omalovažavanja i izrugivanja "našem" tobožnjem neznanju. Samo se osvrnite oko sebe i vidite u društvu tko je prošao gore u ovom cijelom kupusu. Mene je osobno iskustvo s ovim nagnalo da istražim dublje pozadinu cijele priče i nisam požalio što se nisam cjepio. Dok s druge strane sudeći po povećanoj agresivnosti i povećanoj paranoji ovih koji su već duboko u dozama, nebi rekao da je isti slučaj i kod njih
S.Plissken is offline  
Old 26.01.2022., 19:32   #6846
Quote:

I kad je to objasnio? Pa već danima ne govore koliko je cjepljenih i necjepljenih po bolnicama.
Možda je baš danas podatak igrom slučaja u korist necjepljenih, pa je brže bolje naglašeno. Ajde daj
Ravnatelj bolnice Rijeka
Mi smo sada ispod 15 posto cijepljenih bolesnika, sve ostalo su hospitaliziranih bolesnici koji nisu cijepljeni. To je jedan od elemenata koji pokazuje da ako se cjepivo primijeni na vrijeme, štiti od teških oblika bolesti", zaključio je.
On se javno blamira,nema pojma.A ovi anonimusi sa foruma bez fakultetskog obrazovanja sve znaju??Gdje je tu logika?
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 19:34   #6847
na twitteru poplava objava u kojima ljudi govore da zale za cijepljenjem..ali jednom kad ubrizgas spike protein, nema natrag..obratite paznju na ove stvari u 2022oj godini
maraschino199 is offline  
Old 26.01.2022., 19:35   #6848
JUST IN - Denmark no longer classifies COVID-19 as a "socially critical disease," all restrictions will be lifted from February 1 - PM Mette Frederiksen
maraschino199 is offline  
Old 26.01.2022., 19:37   #6849
Quote:
S.Plissken kaže: Pogledaj post
To je tipičan primjer trola, koji je tu s razlogom da djeluje destruktivno na ikakvu ozbiljniju raspravu iznoseći nekoherentne i kontradiktorne gluposti a često ne pišu ništa osim 1-2 rečenice kao repliku u cilju ismijavanja, omalovažavanja i izrugivanja "našem" tobožnjem neznanju. Samo se osvrnite oko sebe i vidite u društvu tko je prošao gore u ovom cijelom kupusu. Mene je osobno iskustvo s ovim nagnalo da istražim dublje pozadinu cijele priče i nisam požalio što se nisam cjepio. Dok s druge strane sudeći po povećanoj agresivnosti i povećanoj paranoji ovih koji su već duboko u dozama, nebi rekao da je isti slučaj i kod njih
Ti si bezveznjaković koji misli da zna bolje od ljudi kojima je to struka.Koji se školovali a ti bi bez škole iza tipkovnice na njihove plaće.E ne može.Više da si išao u školu a manje oko škole možda bi i ti bio danas ravnatelj.Ovako bolnicu vidiš samo kada si bolestan.I tko će te liječiti ako ne ovi cijepljeni doktori.Onda ti neće smetati,ha
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 19:41   #6850
PREDSEDNIK SLOBODARSKE PARTIJE AUSTRIJE PROGLASIO KRAJ PANDEMIJE

https://nultatacka.rs/predsednik-slo...raj-pandemije/

Vjerovatno nema glavnu riječ, ali lijepo je čuti nešto u tom smjeru, u toj zemlji
sanzibar is offline  
Old 26.01.2022., 19:48   #6851
Quote:
Ajde daj
Koliko čovjek mora biti ograničen kada ovo izjavi.Normalno da i cijepljeni može biti zaražen,cjepivo otežava virusu posao.Kod nekoga uspješno kod nekoga ne.Ali još uvijek bolje se razboliti sa cijepivom u sebi nego bez njega.Jer oslabi virus.Ali ne možeš ti to svakome objasniti.I zato ne mojte se cijepiti.Svijet možda bude bolji
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 19:51   #6852
Quote:
asrael kaže: Pogledaj post
Zasto bi cijepljeni trebao biti hospitaliziran radi kovida?
Zato jer je on cijepljenjem napravio nesto cime smanjuje sansu za hospitalizacijom a necijepljeni nije nista napravio. Zato jer on razumije da cjepivo nije 100%. Kao takav ima ogroman prioritet nad necijepljenim
Old 26.01.2022., 19:55   #6853
Quote:
woobie kaže: Pogledaj post
Zato jer je on cijepljenjem napravio nesto cime smanjuje sansu za hospitalizacijom a necijepljeni nije nista napravio. Zato jer on razumije da cjepivo nije 100%. Kao takav ima ogroman prioritet nad necijepljenim
Znaci, po tvojoj velebnoj pameti, da su se cijepili unatoc cinjenici da im ne gine hospitalizacija.
Puno, previse, ako je i od tebe.
Ocito ti je parizer oduzeo mozak
Jutro je is offline  
Old 26.01.2022., 19:57   #6854
Quote:
Jutro je kaže: Pogledaj post
Znaci, po tvojoj velebnoj pameti, da su se cijepili unatoc cinjenici da im ne gine hospitalizacija.
Puno, previse, ako je i od tebe.
Ocito ti je parizer oduzeo mozak
Tvoji roditelji su jako nesretni sa tobom jer ih nisi slušao kada je bilo vrijeme.Sada je kasno
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 19:57   #6855
Quote:
Daje, itekako daje, jer zivis u drustvu a ne sam. Drustvo ce te natjerati
Kao i ono drustvo 39te-45te. Drustvo cine pojedinci a ne gomila , ako je pojedinac ugrozen u drustvu, to vise nije drustvo. Pitaj si kolege LGBT
Zoranh is offline  
Old 26.01.2022., 20:01   #6856
Quote:
pilif12 kaže: Pogledaj post
Tvoji roditelji su jako nesretni sa tobom jer ih nisi slušao kada je bilo vrijeme.Sada je kasno
Zato su tvoji ponosni ! Zbrinut si duplom dnevnicom.
Jutro je is offline  
Old 26.01.2022., 20:02   #6857
Quote:
Cjepljenom koji je hospitaliziran je sansa da bude hospitaliziran 100%, a cijepljenom koji umre je sigurnost od cjepiva 0%, a smrtnost 100%. Sve u svemu lagano kurec u dupe.
Old 26.01.2022., 20:05   #6858
Quote:
mynameis... kaže: Pogledaj post
stiže nova vrsta virusa, također proizveden u wuhanu, kovid uskoro postaje passe

Nipah virus, čiji su prirodni domaćini voćni šišmiši, izaziva veliku zabrinutost znanstvenika zato što ima visoku stopu smrtnosti, a od njega se ne može izliječiti

Proširio se glas da postoji neka vrsta respiratorne bolesti od koje oboljevaju ljudi u Wuhanu, u Kini, a s bliženjem Lunarne nove godine, mnogi kineski turisti uputili su se na susjedni Tajland da je proslave.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti...jeciti-1162605
Kaže wikipedija stvar koju tumačim na dva moguća načina. Govori da je utvrđeno od (1998 do 2018) oko 700 slučajeva. Samo mi nije jasno jer sve ukupno ili svake godine od 1998 do 2018 je bilo prosječno oko 700 slučajeva
gareton is offline  
Old 26.01.2022., 20:15   #6859
Quote:
Jutro je kaže: Pogledaj post
Zato su tvoji ponosni ! Zbrinut si duplom dnevnicom.
Tri puta sam se cijepio
pilif12 is offline  
Old 26.01.2022., 20:22   #6860
Nema sada izvor ali nekakvo istraživanje u Americi je pokazalo da su necjepljeni ljudi manje zabrinuti sa svoje zdravlje nego cijepljeni. Logično, zar ne?

+ (Sa twittera)

Edouard Mathieu
@redouad
Most COVID-19 vaccinations in the last week:
🇹🇼 Taiwan 11.5% of the population
🇨🇺 Cuba 8.4%
🇦🇺 Australia 7.7%
🇷🇼 Rwanda 6.7%
🇧🇩 Bangladesh 6.7%
🇮🇹 Italy 6.4%
🇶🇦 Qatar 6.1%
🇵🇹 Portugal 5.8%
🇦🇷 Argentina 5.6%
🇳🇿 New Zealand 5.2%

Kako tumačite ove podatke? Ruanda?
gareton is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:56.