Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.02.2025., 09:25   #6841
Quote:
felga kaže: Pogledaj post
Ipak ti popij jednu, da te malo opusti.
Popij ti čaj
Od srca ti to želim
Borci za rat nam objašnjavaju kako je žrtva kriva za to što je napadnuta, da su ratni huškači oni koji pomažu žrtvi da se obrani od agresora, kako su svi oni koji su na strani žrtve u biti histeričari ispranog mozga a jedini mirotvorci su oni koji su i pokrenuli rat i ne misle stati.
mojneinen is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2025., 09:27   #6842
Quote:
mojneinen kaže: Pogledaj post
Popij ti čaj
Od srca ti to želim

Već jesam, ali hvala na željama. Pravi si čo'ek!
Old 23.02.2025., 11:14   #6843
Digni se Ameriko !

Quote:
Šta fali Trumpu?
Do sad mu je, evidentno, falio Elon Musk a sad ima i njega:
Quote:
Elon Musk, američki multimilijarder i šef Odjela za učinkovitost vlade (DOGE) Trumpove administracije, zaprijetio je da će otpustiti svakog saveznog zaposlenika koji ne objasni kakav je posao obavio tijekom prethodnog tjedna.

"Dosljedno uputama predsjednika Donalda Trumpa, svi savezni zaposlenici uskoro će primiti mail sa zahtjevom da objasne što su radili prošli tjedan. Izostanak odgovora smatrat će se ostavkom", objavio je Musk na društvenoj mreži X.
I, što kaže Trump na ovo?
Quote:
Elon radi sjajan posao, ali volio bih da je agresivniji.

Quote:
Ubrzo je stigla Muskova reakcija. "Učinit ću to, gospodine predsjedniče", najavio je Musk na X-u.
Hoću evo gospodine predsjedniče.
A što će oni koji nisu na X-u, kao recimo Mobil, ja ni ne idem tamo odavno, a ni ne klikam otkad to nije Twitter. Ne znam možda su me i banirali.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...m/2645033.aspx

Amerika je velika, predivna i pametna s nebrojeno umjetnika svih vrsta i krasnih ljudi.
Dignite se Amerikanci, kao što jeste i do sad, npr. onda za 1. Maj, jednom davno.
Old 23.02.2025., 11:46   #6844
@felga, zamisli da se Trumpu digne neka stvar i odluči uzeti Čitluk, Ljubuški i Mostar. Jel bi ti bilo drago?
A na slapovima Kravice napravi mini hidroelektranu.
Jebeš ljepote prirode.
Old 23.02.2025., 16:20   #6845
Quote:
Biljka kaže: Pogledaj post
felga, oli se zajebaješ? Pa Trump je glup k'o kurac.
Biljka, nedavno sam jednom beznačajnom tipu (kakav sam i ja) na ovom forumu napisao nešto slično i zasluženo dobio kaznu, a ti ovako pišeš o predsjedniku najmoćnije države na svijetu. Sad si zamisli što ti onda zaslužuješ, s obzirom da to što tvrdiš nije istina, jer čovjek ima IQ veći od 150 i mislim da niti jedan sadašnji predsjednik u svijetu nema IQ blizu njegovog. Svi imaju niži, neki poput našeg, čak znatno niži.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2025., 22:48   #6846
Quote:
Biljka kaže: Pogledaj post
felga, oli se zajebaješ? Pa Trump je glup k'o kurac.

Čovjek koji je očigledno iscenirao atentat na sebe i poslije toga lagano preagazio na izborima Kamalu, može biti svakakav, ali glup sigurno nije. Jebi ga, vratio im je sve sa kamatama za očiglednu krađu na izborima 2020.

Čudan svakako jeste, ali glup ne može biti nikako. Stari je to flegman.

Sve ovo što blebeće, zvuči čudno. Ali nemoj misliti da je sve glupost. Ispipava puls ostalih, kao i pas koji laje, jer pas ne laje zbog sela, nego zbog sebe.
Old 23.02.2025., 23:20   #6847
Quote:
vratio im je sve sa kamatama za očiglednu krađu na izborima 2020.
Čudan svakako jeste...
Meni je čudno i to da netko još pije to o krađi u Americi 2020, ako nije zaslijepljeni desničar i s američkog kontinenta. Ali, oba uvjeta moraju biti zadovoljeni.

To mi je čudno, a žao mi je što ga tada (Trumpa) nisu strpali u buvaru ili ludnicu nakon što je potaknuo onaj nezapamćeni napad na USA parlament gdje je čak bilo i smrtno stradalih.
A danas je taj lik opet predsjednik države, i to koje.
Old 24.02.2025., 03:42   #6848
Quote:
satir_ kaže: Pogledaj post
Baš tako, kloki, a dogodit će se nešto važno i 2025., 2026., vjerojatnoi 2029. Vidiš ova 2029. je baš nešto čudna, 2+2+9 =.......
A gle, možeš me sada izrugivati koliko god želiš, sama je činjenica da živimo u svijetu punom nepredvidivih događaja koji padaju na čudne godine, ak me kužiš, uglavnom, ponavljamo se stalno i vrtimo u krug, iz nekih neobičnih razloga. Samo ću ti reći da 2008. nije bila više nimalo ista kao 2007. poslije velikog potopa svjetskih burzi. A sve je počelo bankrotom Grčke. Vjerojatno će tako i sada biti sa 2028. godinom. Ona sigurno neće biti ista kao 2027. Sačuvaj moju izjavu ovdje za kasnije, pa da se uvjeriš sam u to da sam bio u pravu.

Eh da, a za 2032. pak, najavljuju nekakav udar asteroida. 2012. - 2032. = 20 godina. A možda se ipak varam, odnosno, oni se možda varaju. Možda se to dogodi 2033. godine. 2013. ako se netko sjeća asteroida, pao je na Rusiju. Opet 20 godina.
klokanovac is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2025., 09:13   #6849
Quote:
Biljka, nedavno sam jednom beznačajnom tipu (kakav sam i ja) na ovom forumu napisao nešto slično i zasluženo dobio kaznu, a ti ovako pišeš o predsjedniku najmoćnije države na svijetu. Sad si zamisli što ti onda zaslužuješ, s obzirom da to što tvrdiš nije istina, jer čovjek ima IQ veći od 150 i mislim da niti jedan sadašnji predsjednik u svijetu nema IQ blizu njegovog. Svi imaju niži, neki poput našeg, čak znatno niži.
Trump?!?! Tramp je i naspram prosječne osobe, izrazito potkapacitiran, kakav IQ

Isto tako, netom kruži teorija da ima IQ 73 (što je isto vjerojatno BS, ako i da ima 150). Ali je i bliže pravom stanju
Afrofeet is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2025., 11:26   #6850
Ne znate vi tko je Trump! ...

Quote:
Cosmic Wanderer kaže: Pogledaj post
(....) Ljudi ne znaju da je Trump šahovski majstor koji inače igra šah s pet protivnika odjednom, i sve ih pobjedi, (...)
...

Quote:
(...) JFK mlađi doći će vrlo skoro i bit će s Trumpom u Bijeloj kući.
A niti da uskoro slijede ekshumacije zombija Nisu alternativci shvatili čemu zaista služi Muskov Neuralink, sve im moram objašnjavat'...
Al dente is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2025., 14:17   #6851
Trump je naprosto samouvereni populista koji priča kao da se obraća deci od 12 godina...i to kod američkog birača dobro prolazi. Nije glup, ali nije ni genije. Takvih po svetu ima koliko hoćete. Sad je došao takav i u demokratskoj Americi. Pritom je i onaj najgori izdanak kapitalizma, odnosno najsurovija verzija. Podržavam etničko čišćenje da bih napravio hotele. To je ono...baš gas do daske. Nema foliranja, čisto zlo. I kod mnogih to prolazi.
Old 24.02.2025., 15:55   #6852
https://www.bug.hr/drustvene-mreze/m...ormacija-47776

Nemoguće...
davor335 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2025., 17:17   #6853
Quote:
Truman kaže: Pogledaj post
Trump je naprosto samouvereni populista koji priča kao da se obraća deci od 12 godina...i to kod američkog birača dobro prolazi. Nije glup, ali nije ni genije. Takvih po svetu ima koliko hoćete. Sad je došao takav i u demokratskoj Americi. Pritom je i onaj najgori izdanak kapitalizma, odnosno najsurovija verzija. Podržavam etničko čišćenje da bih napravio hotele. To je ono...baš gas do daske. Nema foliranja, čisto zlo. I kod mnogih to prolazi.
Trump je "provalio" matrix...jer biraci i jesu mentalno djeca od 12g. Odluke donose emocijama, a ne razumom.

Trump je u biti pobijedio demokrate njihovim oruzjem
amstel is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2025., 18:18   #6854
Quote:
klokanovac kaže: Pogledaj post
A gle, možeš me sada izrugivati koliko god želiš, sama je činjenica da živimo u svijetu punom nepredvidivih događaja koji padaju na čudne godine, ak me kužiš, uglavnom, ponavljamo se stalno i vrtimo u krug, iz nekih neobičnih razloga. Samo ću ti reći da 2008. nije bila više nimalo ista kao 2007. poslije velikog potopa svjetskih burzi. A sve je počelo bankrotom Grčke. Vjerojatno će tako i sada biti sa 2028. godinom. Ona sigurno neće biti ista kao 2027. Sačuvaj moju izjavu ovdje za kasnije, pa da se uvjeriš sam u to da sam bio u pravu.

Eh da, a za 2032. pak, najavljuju nekakav udar asteroida. 2012. - 2032. = 20 godina. A možda se ipak varam, odnosno, oni se možda varaju. Možda se to dogodi 2033. godine. 2013. ako se netko sjeća asteroida, pao je na Rusiju. Opet 20 godina.
Oprosti, nisam ti se mislio rugati. Mislim da je istina da znamo, da ništa ne znamo. Nadam se da se oko toga možemo složiti.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2025., 19:01   #6855
Quote:
Afrofeet kaže: Pogledaj post
Trump?!?! Tramp je i naspram prosječne osobe, izrazito potkapacitiran, kakav IQ

Isto tako, netom kruži teorija da ima IQ 73 (što je isto vjerojatno BS, ako i da ima 150). Ali je i bliže pravom stanju
U najnovijem video uratku (koji sam pronašao) pogledajte koliki je IQ svih predsjednika (naravno, ako koga zanima).

https://www.youtube.com/watch?v=mNiPRhEjX6U
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.02.2025., 19:52   #6856
Quote:
U najnovijem video uratku (koji sam pronašao) pogledajte koliki je IQ svih predsjednika (naravno, ako koga zanima).
To u videu je Estimated IQ, što znači predviđena, procijenjena vrijednost. Ostaje nama da procijenimo koliko je taj vlasnik kanala na sumnjivom engleskom kompetentan za takvo predviđanje.

No ne ulazim u to, ti si Satire to gledao vjerojatno, ja nemam 15 minuta viška, reci ima li koji naš političar tu? Koliki im je? (IQ.)

EDIT: Isprika, nisam vidio odmah da su zemlje po abecedi. Zoran Milanović po njemu ima 108.
Vidiš da nije pouzdan. Znamo da Zoka ima veći IQ.
Old 24.02.2025., 21:59   #6857
Quote:
Oprosti, nisam ti se mislio rugati. Mislim da je istina da znamo, da ništa ne znamo. Nadam se da se oko toga možemo složiti.
Upravo to. Ali fenomenalno je to što izgleda sve kao da je isprogramirano. Mi smo kao u nekakvoj igri, a netko iza, kao da kreira događaje i nas pokreće, paralelno sa time.

Sjećaš se kada sam ti spomenuo onaj film, Igre gladi? Ista priča kao i ovdje. Ekipa iza umjetnoga svijeta, pokreće događaje preko računala. Glavni likovi, koji se nalaze u tom natjecanju, nemaju pojma što će ih snaći tamo, a svi se nalaze kao u nekakvoj prirodi, šuma, jezera i slično, sve kao u pravom svijetu, samo s jednom razlikom, što je ovaj nepredvidiv i pun nevolja s umjetno kreiranim nebeskim svodom koji izgleda kao pravo nebo ali ustvari nije već se radi o kupoli. Jel ti poznato ovo možda od nekuda?

I da, kreator te igre, toga svijeta, je neki starac sa bijelom bradom, koji se bavi uzgojem biljaka. Naravno pričam sada o filmu ali možeš to povezati i sa nečime i kod nas u stvarnosti. U tom filmu ti leži jedna skrivena poruka koju mnogi od nas ne razumiju, a to je da smo vjerojatno sudionici nekakve igre, a ovaj svijet je kao nekakva igraonica gdje je sve programirano kada se što i kako mora dogoditi ali mi to ne smijemo znati. Tko je mogao recimo predvidjeti Coronu i što je uopće Corona? Mi to ni danas ne znamo, a igrali smo tu igru, koju su nam od nekuda uvalili. Palo je baš na 2020. godinu. I to baš u razdoblju kada su se neki od nas zakleli kako si nikada neće dozvoliti da im se dogode nevolje opasne po život. E pa nije išlo. Nevolje su se opet dogodile ali uzrok nismo bili mi, što jasno dokazuje, da mi uopće ne upravljamo vlastitom sudbinom. Naočigled misliš da imaš sve u vlastitim rukama, a zapravo nemaš. I dalje si figura koja je ovisna o okolnostima okolo sebe. I to je ono što i mene pomalo *ebe.
klokanovac is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 15:14   #6858
Quote:
klokanovac kaže: Pogledaj post
Upravo to. Ali fenomenalno je to što izgleda sve kao da je isprogramirano. Mi smo kao u nekakvoj igri, a netko iza, kao da kreira događaje i nas pokreće, paralelno sa time.

Sjećaš se kada sam ti spomenuo onaj film, Igre gladi? Ista priča kao i ovdje. Ekipa iza umjetnoga svijeta, pokreće događaje preko računala. Glavni likovi, koji se nalaze u tom natjecanju, nemaju pojma što će ih snaći tamo, a svi se nalaze kao u nekakvoj prirodi, šuma, jezera i slično, sve kao u pravom svijetu, samo s jednom razlikom, što je ovaj nepredvidiv i pun nevolja s umjetno kreiranim nebeskim svodom koji izgleda kao pravo nebo ali ustvari nije već se radi o kupoli. Jel ti poznato ovo možda od nekuda?

I da, kreator te igre, toga svijeta, je neki starac sa bijelom bradom, koji se bavi uzgojem biljaka. Naravno pričam sada o filmu ali možeš to povezati i sa nečime i kod nas u stvarnosti. U tom filmu ti leži jedna skrivena poruka koju mnogi od nas ne razumiju, a to je da smo vjerojatno sudionici nekakve igre, a ovaj svijet je kao nekakva igraonica gdje je sve programirano kada se što i kako mora dogoditi ali mi to ne smijemo znati. Tko je mogao recimo predvidjeti Coronu i što je uopće Corona? Mi to ni danas ne znamo, a igrali smo tu igru, koju su nam od nekuda uvalili. Palo je baš na 2020. godinu. I to baš u razdoblju kada su se neki od nas zakleli kako si nikada neće dozvoliti da im se dogode nevolje opasne po život. E pa nije išlo. Nevolje su se opet dogodile ali uzrok nismo bili mi, što jasno dokazuje, da mi uopće ne upravljamo vlastitom sudbinom. Naočigled misliš da imaš sve u vlastitim rukama, a zapravo nemaš. I dalje si figura koja je ovisna o okolnostima okolo sebe. I to je ono što i mene pomalo *ebe.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKpFFD7aX3c

Istina je voda duboka
amstel is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 16:17   #6859
Quote:
Mobil kaže: Pogledaj post
......No ne ulazim u to, ti si Satire to gledao vjerojatno, ja nemam 15 minuta viška, reci ima li koji naš političar tu? Koliki im je? (IQ.)

EDIT: Isprika, nisam vidio odmah da su zemlje po abecedi. Zoran Milanović po njemu ima 108.
Vidiš da nije pouzdan. Znamo da Zoka ima veći IQ.
Doista ne znam koliki IQ ima naš predsjednik. Pogledao sam više tih video uradaka, gdje su informacije o tom 108 do 116 ili 118, ne sjećam se točno. Ne znam ima li istine u tom.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2025., 16:31   #6860
Question

Možemo se smijat Trump ispadima, ali on iza sebe ima pogolemu ekipu koja sve promućurno analizira i tempira. Tako se u početku, ulaguje određenim zločincima tipa Putin ili Fat Kim, da bi ih poslije ispljuskao ko male debile što i jesu.

Ima i dobru inicijativu u Izraelu. Nitko od velikih moralista tobože ne bi dragovoljno selio narod odatle, ali nemaju nikakvoga drugog rješenja, doli, obnovi sve s našim novcima, pa ih pusti da opet gađaju izraelske građane i tako unedogled, dok ih ne bude toliko da preplave Izrael svojom djecom, koju planski i sistematski rađaju najviše na svijetu......

Ko tu koga?
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:03.