Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.12.2020., 00:47   #6861
Čitam po Faceu, jedna cura je napisala da su digli sve cijene i da je sutra mogao ići popust 20%. Pa kao savjet da svi koji planiraju kupiti čekaju kraj akcije kad vracaju cijene oko 9h idući dan, a kao popust i dalje vrijedi. Nije mi najjasnije jel to moguće zaista, no valjda ne piše gluposti nego zna šta priča, pa onda kao imaš i sniženu cijenu robe i tih 20% na sve
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2020., 03:51   #6862
Naručeno u petak ujutro, isti dan poslali, rok dostave 24.12., vidim na DHL-ovoj stranici da će danas bit dostavljeno. Ovo je rekord.
ingenious7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2020., 12:15   #6863
Wow! I meni poslano u petak, danas već stiglo! Extra brzo!
Old 22.12.2020., 00:19   #6864
Quote:
Doreen Mana kaže: Pogledaj post
Meni je povrat uplaćen, a po onom mailu od pošte nije još paket ni stigao na odredište.
Dakle, dobijem mail pred pet dana da je povrat izvršen ili on the way ili kako to ono već oni napišu, no do danas ništa.
Ukupna računica: vratila sam paket prije više od mjesec dana .
Doreen Mana is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2020., 12:05   #6865
Quote:
Doreen Mana kaže: Pogledaj post
Dakle, dobijem mail pred pet dana da je povrat izvršen ili on the way ili kako to ono već oni napišu, no do danas ništa.
Ukupna računica: vratila sam paket prije više od mjesec dana .
Možda nisu vratili novce na karticu već kao voucher na asos račun, provjeri, meni je tako zadnji put bilo. Provjeri pod Gift cards & vouchers.
Lucy013 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2020., 15:01   #6866
Ima neki kod za popust na već sniženo?
ingenious7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2020., 15:15   #6867
Hrvatska pošta obustavlja promet sa Velikom Britanijom.
https://www.posta.hr/obustavljen-pos...x02zfwV2g2lINE
A ja baš danas naručila, ne znam što da radim, nadam se da će doći iz Njemačke ili Švedske...
Old 22.12.2020., 15:24   #6868
Quote:
valyca kaže: Pogledaj post
Hrvatska pošta obustavlja promet sa Velikom Britanijom.
https://www.posta.hr/obustavljen-pos...x02zfwV2g2lINE
A ja baš danas naručila, ne znam što da radim, nadam se da će doći iz Njemačke ili Švedske...
Jesu li to neke restrikcije s obzirom na Brexit ili? Zna li netko?
ingenious7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2020., 15:34   #6869
Quote:
ingenious7 kaže: Pogledaj post
Jesu li to neke restrikcije s obzirom na Brexit ili? Zna li netko?

Novi soj korone.

Mislim da nema panike jer sve ide preko EU skladista, i slanje i povrati.
Old 22.12.2020., 15:35   #6870
Nema veze s Brexitom, nego novim sojem COVID-19 koji tamo hara. Sve članice EU su privremeno obustavile promet prema UK, osim cargo zrakoplova. A HP ne ide cargo zrakoplovima, nego putničkim zrakoplovima.
Mirella is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.12.2020., 17:22   #6871
Ja se ne sjećam više kad mi je zadnji put stigla Asos pošiljka iz UK, a stvarno dosta naručujem. Tako da ovo sa UK nema nikakvog doticaja sa Asos-om i nama...
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2020., 08:43   #6872
Quote:
soundvision kaže: Pogledaj post
Ja se ne sjećam više kad mi je zadnji put stigla Asos pošiljka iz UK, a stvarno dosta naručujem. Tako da ovo sa UK nema nikakvog doticaja sa Asos-om i nama...
Ista stvar. Kod mene uglavnom Njemacka/Svedska vec duuugo
Bibii is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2020., 10:57   #6873
Quote:
bibi:) kaže: Pogledaj post
Ista stvar. Kod mene uglavnom Njemacka/Svedska vec duuugo
ja sam u njemackoj i stalno mi dolaze iz uk posiljke, prvo jer nemaju svu istu robu na stanju, drugo jer narucujem sa uk sajta
poppy fairy is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2020., 17:15   #6874
Imam osjećaj da od Nove godine na Asosu svi idemo na eure i skuplje cijene jer funta više neće biti jedna od valuta EU-a i nema smisla da firma sa sjedištem u EU koristi funte kao valutu. Da ne govorim da je upitno i gdje se do sad vodi plaćanje poreza kad se izaberu funte kao valuta jer cijene u funtama su i do 20-25% manje nego u eurima, rekao bi da se sva ta roba oporezuje u UK kad se izabere GBP
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2020., 15:26   #6875
Quote:
Imam osjećaj da od Nove godine na Asosu svi idemo na eure i skuplje cijene jer funta više neće biti jedna od valuta EU-a i nema smisla da firma sa sjedištem u EU koristi funte kao valutu. Da ne govorim da je upitno i gdje se do sad vodi plaćanje poreza kad se izaberu funte kao valuta jer cijene u funtama su i do 20-25% manje nego u eurima, rekao bi da se sva ta roba oporezuje u UK kad se izabere GBP
Dragi svi, prvi put naručujem sa Asosa, pa me zanima ide li roba direktno iz UK-a ili iz možda nekih drugih zemalja EU?

Ako ide iz UK-a, od nove godine će vjerojatno roba ići na carinjenje i plaćanje poreza kao i kod robe iz ostalih zemalja koje nisu u EU.
Pretpostavljam.
Old 24.12.2020., 15:29   #6876
Quote:

Piše li na pošiljci ili već pri narudžbi se može vidjeti iz koje zemlje se šalje roba?
Old 24.12.2020., 16:09   #6877
Ne brini, dolazi iz EU. Uglavnom je to Njemačka, ponekad (rjeđe) Švedska. Iz UK nikada ne dolazi u HR. Jednom davno jest dolazilo, sad više ne. Tako da slobodno naručuj bez straha.
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2020., 00:08   #6878
Je li vama losa kvaliteta robe s Asosa?
Ja sam kupila 2 tajice, obe u kratkom vremenu pukle.
BlackGirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2020., 14:11   #6879
Quote:
Ne brini, dolazi iz EU. Uglavnom je to Njemačka, ponekad (rjeđe) Švedska. Iz UK nikada ne dolazi u HR. Jednom davno jest dolazilo, sad više ne. Tako da slobodno naručuj bez straha.
Thanks
Old 28.12.2020., 08:17   #6880
Naručila upravo, planirani datum dostave je 8.1., pa ako je nekome hitno, da zna.
Lorraine is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:40.