Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.03.2025., 12:04   #6901
Quote:
Nepoznati kaže: Pogledaj post
Da. Toga se kepec Imperator Putin najviše straši. Zato je napao Ukrajinu, jer je progledala. Napadom je želio ujedno zastrašiti slične, npr. Bjelorusiju, da se okrenu zapadnim vrijednostima. Svako primirje, čak i ako privremeno zadrži opljačkana područja, ne ide mu u prilog. Jedino potpuna okupacija Ukrajine, a to je sad vrlo slabo vjerojatno.

S Izraelom je obratno. Svako primirje, pa makar poslali svakog Hamasliju Allahu, neće uspjeti, jer se populacija umnožava najvećim tempom na svijetu - što je dio strategije Arapa da unište Izrael. Za par godina, eto još milijun "palestinaca". A indoktrinacija židovomržnjoim se održava među novim naraštajima i eto opet Hamasa još jačeg i brojnijeg.

Tu, stoga, ne smije biti primirja, jer onda Izrael po defaultu gubi igru.
Stoga je jedino Trumpov plan izlaz iz toga.
Postoji problem Krasnova, za sad rusi vode kolo.
Afrofeet is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2025., 18:05   #6902
Quote:
Ako si želio reći, da se s tobom ne slažem ni po čemu, to je istina.

Ne bih nagađao o tome koliko "vas" ima na forumu.
Oprosti, nisam to naveo, ali mislio sam samo na ovoj temi.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, naravno, ali kad ga svaki dan iznova iznosi, to dosadi, čak i kad je u pravu.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2025., 18:35   #6903
Quote:
Šmrc.

Rasturanje (samourušavanje) Ruske imperije je vrijedno svakog uloženog centa, a obranom Ukrajine, to će se i dogoditi.

Mark my words.
Sve se nekako čeka samourušavanje ruske imperije, a to nikako da se dogodi. Da budem objektivan ni SAD imperija se ne urušava, a isto mnogi očekuju njeno samourušavanje.

Koja je bolja imperija ako se pita male domicilne narode??? Koja je bila stopa preživljavanja američkih indijanaca pod engleskom čizmom, a koja je stopa preživljavanja malih domicilnih naroda pod ruskom čizmom?

Rusiju kao vanjski neprijatelj najviše moće ugroziti Kina. Prva ili druga država su po brojnosti, to što su sada saveznici može a i ne mora značiti ništa u nekoj doglednoj budućnosti.
Old 06.03.2025., 13:38   #6904
Quote:
LLSkylights kaže: Pogledaj post
To je pitanje stanja svijesti. Na nižim stanjima svijesti ljudi se ubijaju, na višim se vole i surađuju. Na nižim stanjima svijesti je moguće i događa se ono o čemu govoriš, na višim stanjima svijesti pazi se da robotika ide u korisne svrhe za sve. Roboti pomažu u povećanju proizvodnje i ostvarenju obilja za sve. Zato civilizacije na višim stanjima svijesti žive u obilju i brže napreduju.
Zemlja još nije postigla takvo stanje ali bi mogla za koje desetljeće. Pojedinci jesu, tako da ai koji razvija Musk već ide u tom smjeru, za razliku od trenutno svih ostalih za koje znamo.
Treba naglasiti slona u sobi. A to je da monstrume zanima spajanje stroja, AI-a, sa ljudskim bićem, kao i genetske manipulacije. Hibridi, mutanti. A uvijek se iz najgore stvari može izvući neki pozitivan detalj, i samo njega naglašavati, tom taktikom će se služiti, kao i do sad. Tako se sigurno nešto pozitivno može izvući čak i iz nuklearnog rata.

Uništavanje Čovjeka kakav je rođen i stvaranje umjetnog, poput hrane i svega ostalog umjetnog koje je sve masovnije i globalnije. Vrlo jednostavno.
Morat ćete gadno ucjenjivat da čovjek svojevoljno postane margarin na daljinski.
sanzibar is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2025., 16:30   #6905
Ponudi svemiru nešto bolje. Daj mu energiju iz koje to može manifestirati. Imaš li takvu viziju, viziju boljeg svijeta, onoga što želiš?
LLSkylights is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2025., 16:43   #6906
Quote:
Ponudi svemiru nešto bolje. Daj mu energiju iz koje to može manifestirati. Imaš li takvu viziju, viziju boljeg svijeta, onoga što želiš?
Svijet i daljnji život/put će se svakom pojedincu dogoditi po zasluzi/stanju iznutra, bez obzira imao li bujnu maštu ili ju uopće nemao.
sanzibar is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2025., 21:02   #6907
Sve su prilike da Hrvati opet idu na istočni front. Ovaj put nije za brkicu, nego za Ursulu von der Leyen.

Ujedinimo se svi za poglavnicu Ursulu!
Old 08.03.2025., 21:57   #6908
Quote:
Jel individualna ili kolektivna svest?

Inace lepo je zdravo.. zdravo razmisljati
iormas is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2025., 08:09   #6909
Quote:
iormas kaže: Pogledaj post
Jel individualna ili kolektivna svest?
Pa obje su prisutne istovremeno. Mi radimo na sebi, na svojoj svijesti, i te promjene u nama neizbježno utječu na kolektivnu svijest. S promjenama vibracija naše svijesti postajemo kompatibilni s takvim verzijama svijeta i kolektivne svijesti. Bolja razina naše svijesti utječe dobro na kolektivnu svijesti i otvara nam pristup boljoj verziji kolektivne svijesti i manifestiranog svijeta.
Odgovori s citatom
Old 09.03.2025., 09:37   #6910
Quote:
Pa obje su prisutne istovremeno. Mi radimo na sebi, na svojoj svijesti, i te promjene u nama neizbježno utječu na kolektivnu svijest. S promjenama vibracija naše svijesti postajemo kompatibilni s takvim verzijama svijeta i kolektivne svijesti. Bolja razina naše svijesti utječe dobro na kolektivnu svijesti i otvara nam pristup boljoj verziji kolektivne svijesti i manifestiranog svijeta.
Svidja mi se kako razmisljas i da je svet manifestiran , jeste..

no ti si sebi jedno manifestiras tj zelis molis radis tihujes a drugi za tebe manifestiraju a isto tako bez neke zelje cesto manifestiras i Ti drugom.. to se dogadja.

U svakom slucaju tu kolektivnu svest vec jako nacinje ai putem interneta a uskoro ce preuzeti potpunu kontrolu iako to ljudi nece ni primetiti..

kako kaze onaj gospodja harari.. nema vise slobodne volje, to je gotovo.

koliko cesto vec samo pomislis na nesto i pojaviti se na internetu, e sad pitanje jel te provalio ili je podmetnuo tu misao u tebe usadio? pa si se cudio kako te skontao a ustvari je sam namestao stvari tako kako bi ti pomislio na to i kad se dogodilo sa velikom verovatnocom onda ti pokaze pa se ti cudi i

iako bi to vec mogao raditi svaki dan svakom ipak ne radi!?? a sta onda radi , od toga sto ne kontamo ne znaci da ne radi.

Mislim da ako se uskoro ne odvojimo od svih tipova monitora, interneta generalno (frizider sa pristrupom, auto sa gpsom.....dalje od takvih stvarcica) i malo vise vremena pocet provoditi u prirodi , inace bar sto se kolektivne svesti tice ode cao zdravo uskoro.
iormas is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2025., 09:58   #6911
Quote:
..tu kolektivnu svest vec jako nacinje ai putem interneta a uskoro ce preuzeti potpunu kontrolu iako to ljudi nece ni primetiti..

Mislim da ako se uskoro ne odvojimo od svih tipova monitora, interneta generalno.....dalje od takvih stvarcica) i malo vise vremena pocet provoditi u prirodi....
Da, priroda je jedan od najlakših načina za podizanje svijesti. Vrlo preporučljivo.

Zašto se ja ne bojim ai? Zato jer sam već dugo prihvatio koncept da svijet postoji u mojoj svijesti, i pod mojom kontrolom. Što god da se događa vani i ima utjecaj na mene iz moje perspektive ne događa se vani i nema utjecaj jer je sve to unutar moje svijesti i proizvod moje svijesti. Ja imam punu kontrolu. Sve neprilike s ai i tamnom stranom su proizvod moje svijesti. A tu imam punu kontrolu.
Ono što je sada aktualno za učenje je da bolje naučimo biti svjesni stanja vlastite svijesti u svakom trenutku i da bolje naučimo kontrolirati ta stanja u smjeru kojem želimo ići. To je proces učenja i sada je ta faza jako naglašena. Učimo biti sve bolji svjesni kreatori svijeta. ai i tamna strana su samo jedna od mnogo predstava koje nam pomažu u učenju. Kad prestanu biti korisne, kulise se uklanjaju i postavljaju nove.
Odgovori s citatom
Old 09.03.2025., 11:01   #6912
Quote:
Da, priroda je jedan od najlakših načina za podizanje svijesti. Vrlo preporučljivo.

Zašto se ja ne bojim ai? Zato jer sam već dugo prihvatio koncept da svijet postoji u mojoj svijesti, i pod mojom kontrolom. Što god da se događa vani i ima utjecaj na mene iz moje perspektive ne događa se vani i nema utjecaj jer je sve to unutar moje svijesti i proizvod moje svijesti. Ja imam punu kontrolu. Sve neprilike s ai i tamnom stranom su proizvod moje svijesti. A tu imam punu kontrolu.
Ono što je sada aktualno za učenje je da bolje naučimo biti svjesni stanja vlastite svijesti u svakom trenutku i da bolje naučimo kontrolirati ta stanja u smjeru kojem želimo ići. To je proces učenja i sada je ta faza jako naglašena. Učimo biti sve bolji svjesni kreatori svijeta. ai i tamna strana su samo jedna od mnogo predstava koje nam pomažu u učenju. Kad prestanu biti korisne, kulise se uklanjaju i postavljaju nove.
Pa na neki nacin da, citav svemir je neminovno u balansu , kolko vidim kontas da se ne moze nikakvom kolektivnom svesti univerzum izbaciti iz tog balansa.

Znaci to sto ai napada izazvace vise svesti u pojedinim ljudima kako bi do balansa opet doslo.. i tako se izdvaja cistoca za novo seme buducnosti koje drukcije ne bi niklo sem ako nije zdravo a na kraju gde smo mozda sati onda vec truli jabuka.

I uvek novi izazovi i uvek nova budjenja, pasces sigurno i digni se samo...

dobar razgovor, Hvala!) iako mozda nismo skroz uz temu no uvek se moze naci neke poveznice..
Pozdrav!)
iormas is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2025., 19:04   #6913
Get a room !

Old 09.03.2025., 20:03   #6914
Di je nestao Satir? Možda ga je kindapovao NLO?
Old 10.03.2025., 13:44   #6915
Quote:
Casius kaže: Pogledaj post
Get a room !

Vec sam se primio..kad ono LLSkylights muski spol :/
iormas is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2025., 18:43   #6916
Quote:
Vec sam se primio..kad ono LLSkylights muski spol :/
I ja sam se vishe puta " skoro upecao" na muzda mushke . Skakao sam i na guske i na patke . Ipak .

Prije jako dugo vremena na drugom podforumu "kliknuo " sam tako sa jednom forumasicom

i nakon par privatnih poruka posjetio je i bio u vezi s njom par mjeseci ! Steta sto nije potrajalo .

Svejedno , nije mi zao . Ne treba klonuti duhom !

PS : Necu vishe shiriti temu , prozvace me neka budala zbog ovakvog pisanja da sam rusofil ili antisemit .
Old 10.03.2025., 20:06   #6917
Quote:

Onaj tko ima kontrolu nad informacijom(ili informacijama) taj ima kontrolu i nad nasom svijesti, i nad nasim svijetom.

Ako mi(svijet) postojimo unutar nase svijesti, onda jedino sto postoji je informacija. Mi onda kreiramo nas svijet prema informacijama koje dobivamo. Tako da stvari imaju utjecaj na nas koliko i informacija koju primimo.

Ljudi su u strahu ili u panici o stvarima ili dogadjajima jer ih se jednostavno hrani negativnim informacijama i time manipulira po potrebi. Kroz te negativne informacije oni(koji ih kontroliraju) u biti formiraju svijet i zapravo mi svi sudjelovanjem, i svjesno i nesvjesno dajemo legitimitet, a i legalnost svemu. Stvari u biti ne postoje i ne ostvaruju se sve dok mi ne znamo za njih, kroz informacije, tako da si tu prilicno u pravu kad kazes da je sve unutar nase svijesti, samo mnogi to ne razumiju.
Po meni informacija uopce nije problem, stovise, problem je njezina namjera i rezultat, krajnji cilj.
Ljudi ne bi isli u ratove, pljackanje, unistavanje, primili cjepivo, cipove i sl. da onaj tko kontrolira informaciju ih jednostavno nije izmanupulirao u svoju korist, obicno, uglavnom kroz strah.

E sad, ljudi misle da nemaju kontrolu nad nicim jer nas se tako jednostavno uci i time oblikuje svijest, od malena. Ne ucimo mi dakle sami sebe, nego nas drugi uce i naravno da ce rezultat biti uvjerenje da netko drugi ima kontrolu nad tvojim zivotom, a ne ti.

Ovo sve je blisko povezano sa necim i "nekim" drugim, ali o tome se ne smije, jer ce obrisati postove i dati kartone.
amstel is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.03.2025., 20:35   #6918
Quote:
felga kaže: Pogledaj post
Di je nestao Satir? Možda ga je kindapovao NLO?
Ma ovdje sam, prijatelju. Samo imam važnijeg posla u obiteljskom voćnjaku, od piskaranja ovdje, a što se tiče onog pitanja o kolovozu ove godine, ne mogu ti ništa reći. Vidovit nisam, a informaciju o godini "dana D", još nisam uspio naći iako za tom informacijom tragam godinama.
satir_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2025., 00:28   #6919
Quote:
Casius kaže: Pogledaj post
I ja sam se vishe puta " skoro upecao" na muzda mushke . Skakao sam i na guske i na patke . Ipak .

Prije jako dugo vremena na drugom podforumu "kliknuo " sam tako sa jednom forumasicom

i nakon par privatnih poruka posjetio je i bio u vezi s njom par mjeseci ! Steta sto nije potrajalo .

Svejedno , nije mi zao . Ne treba klonuti duhom !

PS : Necu vishe shiriti temu , prozvace me neka budala zbog ovakvog pisanja da sam rusofil ili antisemit .
Ma sto bi i krio da si rusofil i antisemist.. sta fali i sam volim ruse i bas i ne jevreje iako ne stavljam stvari u kalup..

pored dobrih rusa ima i siledzija rusa i pored siledzija jevreja ima i dobrih jevreja.

U svakom slucaju ko zna zasto je to dobro sto vam nije islo.. mozda mirisi nisu odgovarali...

svejedno idemo dalje

Svako dobro!)))
iormas is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2025., 13:04   #6920
Quote:
Pa ni jedan Kohov postulat nije ispunjen a sam koh je viruse (latinska rec za otrov) izmislio.

Znaci ako ih on izmislio , nikad ih nije nasao kamoli dokazao sam za vreme svog zivota iako su ga za to debelo placali da prica i siri tu pricu..... ali je ostavio postulate po kojiima se u buducnosti mogu naci virusi kako ih je on zamislio i opisao (4 Kohova postulata)

a od onda niko nije ispunio ni jedan postulat..

vojske ispitale i ne boje se virusa i tog tipa napada sem toxicnog ili psiholoskog, oruzanog...

Al dante )

prica o virusima je ravna prici kako su kao leteli na mesec.. it's a fishing story...
@iormas, sam sebe diskreditiraš ovakvim glupostima.
Kochov postulat naime govori o bakterijama.
Ne očekujem da ćeš razumjeti ali vrijedi pokušati.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:22.