Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Audio i video tehnika

Audio i video tehnika HiFi, TV, HD, satelitska, kamere i ostala potrošačka elektronika
Podforum: Sam svoj elektroničar

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.06.2025., 09:56   #6961
Quote:
The Best F1 Driver kaže: Pogledaj post
Pa kupi "oriđinale" panasonic od kineza...
ima ih na ebayu, ne vidim razloga zakaj se zajebavat sa univerzalcima kad su "oriđinale" ionako jeftiji, skoro pa potpuno isti i uredno rade...

Eno moji na moru kineski sad već rade duplo duže nego kaj je delal sony original
Budući je frend nabavio samo dvije pive dok mu sređujem problem a ja preuzimam odgovornost za sve ako bude natezanja, kaj ja znam kaj sve može biti s nabavkom preko ebaya, nek se jebe s tipkama na telkaču, ionak će gledat sve preko maxtv boxa pa će i kanale mijenjat preko njihovog daljinca...glavno da je mislio da je daljinac od maxtv-a daljinac od TV-a, a da mu je nestao maxtv daljinac pa je išao žicati daljinac u t-com i sad ima dva...

Drugog sam riješio tako da sam mu dao nove baterije jer je jedino u tome bio problem s postojećim zamjenskim daljincem, a njemu je bila tlaka "sad ić po baterije"

Ljudi su otišli u lijepi k....ne šalim se, frendovi mi sve se čudnije ponašaju kako su stariji do razine da ne želim više imati posla s njima...
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2025., 10:04   #6962

Ja sam isto takav, tlaka mi je ići van po bilo što pa makar bilo dolje odmah do ulaza u zgradu. Ali zato naručujem online sve u 16 pa nije problem. Ono, u mojoj zgradi imam bar 5-6 dućana, svi drže baterije, trebam se samo spustit. Ali ne! Baterije radije dovlačim s Amazona DE, a naručim i stvari iz dućana ili pekare udaljene samo 70 metara. Nauči ga na online shopping pa će te pustit na miru.
discoHR is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2025., 10:22   #6963
Ma ni meni se ne da ali opekao sam se naručujući stvari online za druge...što je još gore, obojica su antitalenti za razumijevanje online kupnje i onda će opet mene gnjaviti ako nešto pođe po krivu...
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2025., 13:02   #6964
Quote:
MytByte kaže: Pogledaj post
Ljudi su otišli u lijepi k....ne šalim se, frendovi mi sve se čudnije ponašaju kako su stariji do razine da ne želim više imati posla s njima...
To ti je zato jer imaju budalu koja će im sve riješiti Tako je i meni bilo
Tiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2025., 19:12   #6965
Quote:
Tiki kaže: Pogledaj post
To ti je zato jer imaju budalu koja će im sve riješiti Tako je i meni bilo
Ma da je samo to... sve čudnije se ponašaju općenito
MytByte is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:39.