Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli > Android mobiteli

Android mobiteli Mobiteli pokretani Android OS-om

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.08.2019., 19:13   #681
Da, to mislim. Hvala!
dalmatin is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.08.2019., 10:43   #682
Akcija u ovlaštenom servisu na zamjenu ekranu 30 do 50%. Promocija traje do 14.9.

https://consumer.huawei.com/hr/suppo...enreplacement/
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2019., 09:22   #683
Imam kontakte na google račun spremljene, kad odem u imenik u mobitel i hoću obrisati konakt - ne mogu, nego dobijem navedenu poruku:

"Kontakti s računa koji su samo za čitanje ne mogu se izbrisati, ali se mogu sakriti."

Šta je ovo?
Tislav is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2019., 09:56   #684
Znači google imenik ti je glavni. Na mobitelu u "Kontaktima" ti je odabrano da mobitel prikazuje google kontakte, a njih možeš editirat na https://contacts.google.com
DelmatST is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2019., 11:14   #685
Pa prije se to moglo preko imenika. Ne kužim čemu kemijaju, ako preko imenika unese kontakt - ne bitno kuda je sačuvan.
Tislav is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2019., 15:14   #686
Prije si spremao brojeve na mobitel, a sad očito na google account. Ni ja to nisan primjetia do jutros.
DelmatST is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.09.2019., 07:50   #687
Možda te tako tjeraju da koristiš Google Contacts aplikaciju.
U njoj se daju brisati.
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.09.2019., 13:34   #688
Problem sa punjenjem

Galaxy J7 normalno se punio. Nakon update-a na 8.1.0. punjenje traje 10 sati. Baterija drži 2-3 dana kao i prije update-a. Isprobao sam razne punjače, nema razlike. Star je manje od 2 godine. Jel problem u bateriji ili...
Old 08.09.2019., 08:21   #689
Isto je nakon restarta?
Jesi li radio reset na tvorničke postavke nakon updatea?
Nekad zna nešto krivo "sjesti" pa resetiranje to riješi.
Trebaš backupirati sve podatke, ali to ionako rade na servisu pa si uštediš vrijeme.
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2019., 18:10   #690
da, vraćen na tvorničke, restartan par puta. Nema logike. Nosit ću na servis, pa neka vide
Old 15.09.2019., 10:09   #691
Spajanje imenika sa više Google-accounta u jedan

Zanima me da li je moguće da se više backupova telefonskih imenika, koji su bedastoćom backupirani na razne Gmail-accounte, spoji u jedan??

Ono, imam u mobitelu imenik sa jednog e-mail, accounta gdje je napravljen backup sa jednog moba, sa drugog je napravljen na drugi account, sa trećeg na treći... ima li načina da se na postojeći imenik upuca i brojeve sa drugog i trećeg accounta da postane jedan jedini imenik na mom mobitelu (sve su Gmail-accounti za backup i mob je Samsung Note 8), i da upucavanje backupa sa jednog maila ne briše brojeve i osobe koje već jesu u mobu sa drugog accounta???

Obzirom je riječ o desetinama i stotinama dossiera sa brojevima, jasno je da bi mi to jako puno značilo...
Harmica is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 10:48   #692
Najjednostavnije: export svih u csv i onda importirati na jedan zajednički.

Komplicirano: razni address book sync/move app.

Sent from my GM1903 using Tapatalk
Kerefek is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2019., 10:51   #693
Da, eksportiraš sve u csv i onda importiraš u jedan, ali onda moraš biti spreman_na da ćeš ipak potrošiti neko vrijeme da to urediš, pobrišeš dupliće, ustanoviš koji su "pravi" brojevi i slično. Ovaj najveći dio posla možeš obaviti automatski, ali finese ćeš ipak morati ručno, bojim se.
Old 15.09.2019., 12:55   #694
Quote:
assassin kaže: Pogledaj post
Isto je nakon restarta?
Jesi li radio reset na tvorničke postavke nakon updatea?
Nekad zna nešto krivo "sjesti" pa resetiranje to riješi.
Trebaš backupirati sve podatke, ali to ionako rade na servisu pa si uštediš vrijeme.
riješen problem, isprobao neki stari punjač od moba na tipke i sad ga napuni za 3 sata
Old 19.09.2019., 09:41   #695
Pozdrav svima
Ovako, imam ZTE Android i imao bih jedno malo pitanje... Mreza mi je A1, i prije par dana slopio sam ugovor koji vazi 24 mjeseca, i po tome imam pravo na 1000 minuta razgovora unutar mjesec dana + 3 ili 4 giga interenta (nisam sad bas siguran) putem podatkovnog prometa.

Primjetio sam da mi se podatkovni promet trosi cak i onda dok odaberem opciju "Mobilni podaci iskljuceni" te se spojim na internet putem Wi-Fi-ja i . To jest, pise mi da mi je podatkovni promet 0 bajtova, ali da mi je "Podatkovni promet putem Wi-Fi-ja" 72.36 MB dok sam oko 20 minuta koristio Google Chrome.

Da li ima tu neko rijesenje za iskljucivanje podatkovnog prometa dok koristim Wi-Fi opciju za internet? Nekako sam laik u vezi toga ali mislim da je to cak mozda i nemoguce jer su to sve neke ugradjene aplikacije koje automatski trose podatkovni promet dok su ukljucene, hm.... Cak sam iskljuciti probao i one "pozadinske aplikacije"...
dorian99211 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2019., 13:04   #696
Ok, ali podatkovni promet putem WiFi-a ne ulazi u tih 3/4GB.

Da budeš siguran da se ne spaja na mobilne podatke, možeš pogledati u Settings> Network & internet> WiFi> Switch to mobile data (isključiš).
Tako je na mom mobitelu, ali vjerojatno je slično i kod tebe.
Doduše, ne znam aktivira li se to kad su podaci isključeni- ali ako hoćeš biti siguran...
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.09.2019., 14:12   #697
Ok hvala puno
Napravit cu tako. Da, to bi i meni bilo logicno da to ne ulazi u taj limit.
dorian99211 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2019., 16:33   #698
Sinkronizacija Android to Android mobitel ne ide

LG LION, star mob, želim preko Google accounta sve (slike, Whatsapp, Viber, Kontakti, SMS i slično) prebaciti na novi Samsung Galaxy A20E. Kako?
Idem u taj LG na Konto, Google, i dodao račun i na sinkronizacija. U Backups samo mogu aktivirati u Google Backup ON i to je to, ništa se ne događa... kada idem sa Samsungom i tamo dodam account, samo kaže da je dodao, ali nije pronađena nijedna sigurnosna kopija?
Old 28.09.2019., 16:41   #699
Napravi zasebno,

Znači WhatsApp napraviti backup u Whatsapp-u, uključivo slike i video. Za slike na uređaju skini Google Photos i napravi upload na cloud.

Za kontakte, SMS itd. bi trebao imati u opcijama slično kao o ova slika dolje (ovo je s kompletno drugog moba).

I to bi trebalo biti to.
NorthBlue is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.09.2019., 18:30   #700
Ma pokušat ću, ali mob je jako spor pa jedva da se pokreće... Ima li neki app za OSX? da samo prebacim na komp, i onda na Samsung?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:25.