Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2024

EURO 2024 Fußball im Herzen Europas

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.06.2024., 19:51   #681
Ovo je sa UEFA.com u ovom trenutku:

C. F. Gauss is offline  
Old 24.06.2024., 19:51   #682
Quote:
Iniestaa23 kaže: Pogledaj post
Da, to je sastav.
Vrti se sastav vec 3 dana
Zbunilo Kvinsa kaj Livaje nema u prvom sastavu valjda
Old 24.06.2024., 19:52   #683
Index sad potvrdio.
C. F. Gauss is offline  
Old 24.06.2024., 19:52   #684
Čita on vraga forum. Sastav skoro isti ko protiv Španjolske, a promjene koje je napravio nemaju nikakve logike - Sučić krilo?
Tomo1972 is offline  
Old 24.06.2024., 19:53   #685
sve je već napisano sto puta, ali neki su izgleda još u prvim fazama mirenja s gubitkom.

kako sam hrvatsku već otpisao, mirno dočekujem duel sa talijanima. ako se gospa ipak ukaže, nitko sretniji od mene. ako ne... daliću, modriću i ostalom društvu želim da ovu, vjerojatno za mnoge oproštajnu utakmicu odigraju što je moguće bolje.
antifan is offline  
Old 24.06.2024., 19:54   #686
Nadam se da ćemo saznat jednog dana što je točno skrivio Martin Erlić. Ne sjećam se neke njegove greške ili loše utakmice za reprezentaciju. Čime je to Pongračić zaslužio da bude ispred njega, to samo Dalić zna. Mrzi ga više od Oršića.
Crnocrveni is offline  
Old 24.06.2024., 19:55   #687
Quote:
antifan kaže: Pogledaj post
sve je već napisano sto puta, ali neki su izgleda još u prvim fazama mirenja s gubitkom.
Meni je čim sam vidio sastav protiv Albanije s rekreativcom i poluinvalidom u prvoj bilo jasno da to neće na dobro.
Elk Cloner is offline  
Old 24.06.2024., 19:56   #688
Quote:
Iniestaa23 kaže: Pogledaj post
Ma za Pjacu i nisam danas, ako se bude lovio neki rezultat na silu neka ga stavi, ali ovako sad da se oslanjam na njega nakon što nije utakmice na ovom nivou odigrao 2 godine, ne bi nikako.
Ne treba se oslanjati na njega, al za koji kuratz je zvao njega i drugog Pašalića ako ih ne misli koristit, i to u situaciji kad su jedina dva klasična krila koja imamo u roosteru (- Perišić koji je rekovalescent).

U prethodnom postu si lijepo raspisao o tome kako koji igrač napada prostor i koliko su kompatibilni, Što ne bi bar s jedne strane krilo koje može probiti do gol-auta stranu i ubaciti ili odigrati povratno bilo idealno komplementarno s ostatkom prednje linije
Old 24.06.2024., 19:56   #689
Quote:
Tomo1972 kaže: Pogledaj post
Čita on vraga forum. Sastav skoro isti ko protiv Španjolske, a promjene koje je napravio nemaju nikakve logike - Sučić krilo?

Nisam uopće htio to komentirat jer sam mislio da su glupa naklapanja, al eto, nisu ...

Talijani mijenjaju cijeli sustav, sa dva napadača su unutra.
Ovo mi kod njih sad izgleda kao 3-5-2
Iniestaa23 is offline  
Old 24.06.2024., 19:57   #690
Hrvatska: Livaković - Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol - Kovačić, Brozović, Modrić - Mario Pašalić, Kramarić, Sučić
Italija: Donnarumma - Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Darmian - Barella, Jorginho - Raspadori, Pellegrini, Dimarco - Retegui
mezzzzzo is offline  
Old 24.06.2024., 19:58   #691
Pa što nisu rekli da je taj DiMarco otpao?
Tomo1972 is offline  
Old 24.06.2024., 19:58   #692
Quote:
McVily kaže: Pogledaj post
Ne treba se oslanjati na njega, al za koji kuratz je zvao njega i drugog Pašalića ako ih ne misli koristit, i to u situaciji kad su jedina dva klasična krila koja imamo u roosteru (- Perišić koji je rekovalescent).

U prethodnom postu si lijepo raspisao o tome kako koji igrač napada prostor i koliko su kompatibilni, Što ne bi bar s jedne strane krilo koje može probiti do gol-auta stranu i ubaciti ili odigrati povratno bilo idealno komplementarno s ostatkom prednje linije

Ma znam, ali opet mislim da oni nisu na nivou da vode borbe sa DiMarcom, koliko god imaju smisla oni sigurno nisu na tom nivou, najjača utakmica im je bila protiv Dinama i Ristovskog ili Perkovica na bekovima ..
Iniestaa23 is offline  
Old 24.06.2024., 20:00   #693
Stvarno ne znam kako uopće zamislit Kramarica, Pasalica i Sucica na terenu, još iza njih ova trojica senatora.

Ali naravno uz naše smo, možda se opet provučemo ...
Iniestaa23 is offline  
Old 24.06.2024., 20:01   #694
Dalic se nada da ce ih zbuniti tamo gdje najmanje ocekuju. Sucic na lijevom krilu, Pasalic na desnom.
amstel is offline  
Old 24.06.2024., 20:02   #695
pa kaj je taj dalic vezan za brozovica pupcanom vrpcom???
dsvbo is offline  
Old 24.06.2024., 20:05   #696
Ovo ce biti bunker samo takav lol. S obje strane. Gledat ce se svaki s svoje polovice i cekati tko ce prvi preci da mogu protunapad izvesti.
Old 24.06.2024., 20:06   #697
Imaš 10-ku koja ti igra špica.
2 krila koja su oba vezni igrači, Sučić vjerojatno u karijeri nije igrao na krilu.
Imaš 3 vezna koji ti prema naprijed ne mogu nista ponudit.
Imas 2 beka od koja su obojica zapravo poceli kao stoperi i niti jedan nije igrac koji ce ti probijat stranu.

Da bar nešto dobijemo, ali ne znam zbilja koji je nama uopće cilj sa ovom taktikom, na 0 pa stisnut zadnjih 10 min.
Iniestaa23 is offline  
Old 24.06.2024., 20:06   #698
Tko je nabrijan, za koga znamo da može, da mu tijelo to može izdržati taj može igrati. Kakvo opterećivanje iskustvom, ko da mali Španjolac od 16g zna kaj je iskustvo. A da se krenuo opterećivati našima i iskustvom moglo mu se samo govno smrznuti. Pa je ipak istrčao i napravio haos.
odurni_gad is offline  
Old 24.06.2024., 20:07   #699
Mario Pašalić na centarforu.
Old 24.06.2024., 20:08   #700
Quote:
dsvbo kaže: Pogledaj post
pa kaj je taj dalic vezan za brozovica pupcanom vrpcom???
Samo zadužnicom.
Elk Cloner is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:02.