Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
18.04.2022., 20:50
|
|
einfach so
Registracija: Feb 2014.
|
A e. Ovdje ih odmah hakiralo i postalo na forum. 
|
|
|
22.04.2022., 15:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
Maxim84 kaže:
Jučer ja napravio profil na seeku, uplatio članarinu i upisao u google "seeking iskustva forum" što me dovelo do ovog topica. Može molba da mi netko da suma-sumarum ove priče, hoće li me seek učiniti sretnijim :-)
|
Teško. Valja sve probati pa sam suditi. Vjerojatno ima nekih koji su se tamo i oženili ali rijetko. 
|
|
|
23.04.2022., 12:11
|
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
|
PREBAČENI POSTOVI S INFLUENCERICA:
Quote:
Zuteruze kaže:
Ona šta je orgijala sa mađarskim političarima prije 2,3 godina
Dobila si zicer tu snimku 
|
Quote:
GreenEyedPea kaže:
A kaj to tocno dela u ValaCmaru (tak ga zovu nesretnici koji delaju tam)? Kao animatorica dedeki ili?
|
Quote:
Zuteruze kaže:
Po storyima izgleda ko da na recepciji radi
|
Quote:
Genesis kaže:
Auu, sjećam se!
Awww, moram javiti frendu. On će sigurno umočiti u prvih pola sata, for free 
|
Quote:
Zuteruze kaže:
Ma teško da se ta ostavila starih navika. Zbrisala je nazad poslije toga u Slavoniju, a vidim da u zadnje vrijeme opet pohodi po Sheratonu I sličnim hotelima.
Teško da netko ide u Sheraton jest ili u bar od svih mjesta u zagrebu.
|
Quote:
sanjita kaže:
ko je ta dronfulja koja se ne može riješiti strasti prema prostituciji? 
|
Quote:
Krafnaa123 kaže:
Da li je to provjereno? Jer ipak su to teške optužbe…
|
Quote:
GreenEyedPea kaže:
A onda sigurno dobro barata jezicima. Znamo sigurno da zna madarski.
|
Quote:
Zuteruze kaže:
|
Quote:
Genesis kaže:
Dobronamjeran savjet svima: tko god ide u Sheraton u teretanu, ne ide tamo zbog utega - ako me kužite
A jesi ga usrala sad bezveze. Znači na ovu temu više ni ne ulazim zbog vašeg drvljenja o takinaki. Tako da si ovo "svaki tjedan vam se govori isto" metni negdje gdje sunce ne sija
Pitala sam tko je ta o kojoj pričaju, razmijene se 2 posta i tebi je to ko da smo ispisale plahte o vrhnju i siru takinaki. Jebote koji PMS te oprao, to nisu istine 
|
|
|
|
28.04.2022., 19:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2014.
|
Quote:
fuj kaže:
PREBAČENI POSTOVI S INFLUENCERICA:
|
Tko je dotična dama? Čini mi se da je pisalo prije par mjeseci u influencericama, ali ne mogu se sjetit 
|
|
|
30.04.2022., 10:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2021.
|
Quote:
timothy88 kaže:
Teško. Valja sve probati pa sam suditi. Vjerojatno ima nekih koji su se tamo i oženili ali rijetko. 
|
možeš preporučiti neki nadimak da je stvarno fer i korektna?
|
|
|
30.04.2022., 16:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Quote:
Maxim84 kaže:
možeš preporučiti neki nadimak da je stvarno fer i korektna?
|
Idi pa vidi. Ja nisam ničiji makro niti propagator. Jedino svima savjetujem da ne uplaćuju unaprijed nikome nikakvu lovu tipa bonovi, aircash i sl. jer je sve to prevara i teški zajeb.
|
|
|
01.05.2022., 21:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
S kim se stelica vozi u ferariju? Vidim da ga taga na storijima
genesis, ti znas svakog vraga 
|
01.05.2022., 22:38
|
|
Basic b*tch#
Registracija: Jan 2022.
|
Quote:
Hazel Silk kaže:
|
Pa možda joj je prijatelj ili poznanik. Ne bi bila prva da zamoli lika u dobrom autu da je provoza krug 
|
|
|
01.05.2022., 22:45
|
|
Basic b*tch#
|
Što mislite o only fans djevojkama i gdje one pripadaju?
|
|
|
02.05.2022., 12:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2006.
|
Quote:
Hazel Silk kaže:
|
Daj malo više detalja, Stela who?
Quote:
Krafnaa123 kaže:
|
Ako imamo loše mišljenje o IG curama koje imaju katalošku prodaju, misliš da ćemo imati nešto ljepše o OF curama koje pokazuju sve bez cenzure?
Da, mislim da su materijal za ženit. Evo, primjer Kristina Mandarina koja stavlja filmiće kako se jebe sa tipovima, gura u sebe svašta, liže se tamo sa gonoreičnim ženama... Ma podržavam, apsolutno, vodi je mami na doručak 
|
|
|
02.05.2022., 12:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2014.
|
|
|
|
02.05.2022., 12:50
|
|
Victory Has Defeated You
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Genesis kaže:
Da, mislim da su materijal za ženit. Evo, primjer Kristina Mandarina koja stavlja filmiće kako se jebe sa tipovima, gura u sebe svašta, liže se tamo sa gonoreičnim ženama... Ma podržavam, apsolutno, vodi je mami na doručak 
|
Najbolje mi je kad se to odobrava. Kao, pa kaj sad, nek cura zaradjuje. Ispadas ljubomoran na takve. 
|
|
02.05.2022., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Genesis kaže:
Ako imamo loše mišljenje o IG curama koje imaju katalošku prodaju, misliš da ćemo imati nešto ljepše o OF curama koje pokazuju sve bez cenzure?
|
mala s mađarske jahte 
|
02.05.2022., 13:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2006.
|
Vozika se u Ferrariju? A gle, može biti bilo tko. Ili neki gastarbajter, ili netko tko je rentao auto na dnevni najam (a takvih je puno) ili neki crypto new money.
Ne pratim tu gospođicu inače, ali Žuta bi mogla znati nešto više informacija
|
|
|
02.05.2022., 13:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2019.
|
Nisam popratila storye pa ne znam na kojeg dotičnog misliš, al napiši koji mu je username na instagramu pa ćemo vidit da li imamo neke zajedničke poznanike.
Prolistala sam joj listu followera, ako misliš na onog kriptaša filipa to su rentani auti sve i tip je prevarant.
|
|
|
02.05.2022., 13:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Zuteruze kaže:
Nisam popratila storye pa ne znam na kojeg dotičnog misliš, al napiši koji mu je username na instagramu pa ćemo vidit da li imamo neke zajedničke poznanike.
Prolistala sam joj listu followera, ako misliš na onog kriptaša filipa to su rentani auti sve i tip je prevarant.
|
klemen nešto
iako i on po profilu izgleda kao neki muljator
|
02.05.2022., 14:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2019.
|
Quote:
Hazel Silk kaže:
klemen nešto
iako i on po profilu izgleda kao neki muljator
|
Znam ga, Janez koji je prije isto prodavao maglu sa tečajevima za crypto.
Jako ljigav tip i prevarant.
|
|
|
02.05.2022., 15:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2020.
|
Kaj se mene tiče, nek te žene (a i muškarci, ima ih) rade kaj oće.
Meni ni u džep ni iz džepa.
Ja sam jedno vrijeme ozbiljno planirala napraviti account i samo si stopala naslikavat.
Easy money. 
Nisam to nikada realizirala doduše.
|
|
|
02.05.2022., 15:40
|
|
Splitski zet
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
Krafnaa123 kaže:
|
Kada govorimo o seks industriji, mislim da je OF pomak na bolje. Obicno su osobe koje imaju OF vlasnici istoga i sami odreduju sto, kako i koliko rade. OF je sigurnija varijanta od one klasicne.
His arms flexed slightly as he felt something heavy, strangely warm, and smooth along its length. ''Oh, this is, hmm, familiar, okay, yes, I know that part - an enchanted sword!'' Raven released the glowing weapon from one hand, letting it swing in front of him. Marcus looked down and raised his eyebrows. ''Certainly not the first time you've held?'' ''Never one like this.''
|
|
|
02.05.2022., 16:56
|
|
Basic b*tch#
|
Quote:
Genesis kaže:
|
Razumijem da imamo loše mišljenje o katalog curama (namjerno sam napisala imamo!) ali ove sve rade sa sigurne udaljenosti online i ako snimaju filmiće snimaju sa svojim dečkima
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:26.
|
|
|
|