Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.04.2022., 20:50   #701
A e. Ovdje ih odmah hakiralo i postalo na forum.
royal blue is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2022., 15:38   #702
Quote:
Maxim84 kaže: Pogledaj post
Jučer ja napravio profil na seeku, uplatio članarinu i upisao u google "seeking iskustva forum" što me dovelo do ovog topica. Može molba da mi netko da suma-sumarum ove priče, hoće li me seek učiniti sretnijim :-)
Teško. Valja sve probati pa sam suditi. Vjerojatno ima nekih koji su se tamo i oženili ali rijetko.
timothy88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2022., 12:11   #703
PREBAČENI POSTOVI S INFLUENCERICA:

Quote:
Zuteruze kaže: Pogledaj post
Ona šta je orgijala sa mađarskim političarima prije 2,3 godina

Dobila si zicer tu snimku
Quote:
GreenEyedPea kaže: Pogledaj post
A kaj to tocno dela u ValaCmaru (tak ga zovu nesretnici koji delaju tam)? Kao animatorica dedeki ili?
Quote:
Po storyima izgleda ko da na recepciji radi
Quote:
Genesis kaže: Pogledaj post
Auu, sjećam se!
Awww, moram javiti frendu. On će sigurno umočiti u prvih pola sata, for free
Quote:
Ma teško da se ta ostavila starih navika. Zbrisala je nazad poslije toga u Slavoniju, a vidim da u zadnje vrijeme opet pohodi po Sheratonu I sličnim hotelima.
Teško da netko ide u Sheraton jest ili u bar od svih mjesta u zagrebu.
Quote:
sanjita kaže: Pogledaj post
ko je ta dronfulja koja se ne može riješiti strasti prema prostituciji?
Quote:
Krafnaa123 kaže: Pogledaj post
Da li je to provjereno? Jer ipak su to teške optužbe…
Quote:
GreenEyedPea kaže: Pogledaj post
A onda sigurno dobro barata jezicima. Znamo sigurno da zna madarski.
Quote:
Quote:
Dobronamjeran savjet svima: tko god ide u Sheraton u teretanu, ne ide tamo zbog utega - ako me kužite

A jesi ga usrala sad bezveze. Znači na ovu temu više ni ne ulazim zbog vašeg drvljenja o takinaki. Tako da si ovo "svaki tjedan vam se govori isto" metni negdje gdje sunce ne sija

Pitala sam tko je ta o kojoj pričaju, razmijene se 2 posta i tebi je to ko da smo ispisale plahte o vrhnju i siru takinaki. Jebote koji PMS te oprao, to nisu istine
fuj is online now  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2022., 19:22   #704
Quote:
fuj kaže: Pogledaj post
PREBAČENI POSTOVI S INFLUENCERICA:
Tko je dotična dama? Čini mi se da je pisalo prije par mjeseci u influencericama, ali ne mogu se sjetit
jedna94 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2022., 10:09   #705
Quote:
timothy88 kaže: Pogledaj post
Teško. Valja sve probati pa sam suditi. Vjerojatno ima nekih koji su se tamo i oženili ali rijetko.
možeš preporučiti neki nadimak da je stvarno fer i korektna?
Maxim84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2022., 16:55   #706
Quote:
Maxim84 kaže: Pogledaj post
možeš preporučiti neki nadimak da je stvarno fer i korektna?
Idi pa vidi. Ja nisam ničiji makro niti propagator. Jedino svima savjetujem da ne uplaćuju unaprijed nikome nikakvu lovu tipa bonovi, aircash i sl. jer je sve to prevara i teški zajeb.
timothy88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2022., 21:37   #707
S kim se stelica vozi u ferariju? Vidim da ga taga na storijima
genesis, ti znas svakog vraga
Old 01.05.2022., 22:38   #708
Quote:
Hazel Silk kaže: Pogledaj post
Pa možda joj je prijatelj ili poznanik. Ne bi bila prva da zamoli lika u dobrom autu da je provoza krug
Krafnaa123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2022., 22:45   #709
Što mislite o only fans djevojkama i gdje one pripadaju?
Krafnaa123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2022., 12:11   #710
Quote:
Daj malo više detalja, Stela who?

Quote:
Ako imamo loše mišljenje o IG curama koje imaju katalošku prodaju, misliš da ćemo imati nešto ljepše o OF curama koje pokazuju sve bez cenzure?

Da, mislim da su materijal za ženit. Evo, primjer Kristina Mandarina koja stavlja filmiće kako se jebe sa tipovima, gura u sebe svašta, liže se tamo sa gonoreičnim ženama... Ma podržavam, apsolutno, vodi je mami na doručak
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2022., 12:22   #711
Quote:

liže se tamo sa gonoreičnim ženama... Ma podržavam, apsolutno, vodi je mami na doručak
jedna94 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2022., 12:50   #712
Quote:

Da, mislim da su materijal za ženit. Evo, primjer Kristina Mandarina koja stavlja filmiće kako se jebe sa tipovima, gura u sebe svašta, liže se tamo sa gonoreičnim ženama... Ma podržavam, apsolutno, vodi je mami na doručak
Najbolje mi je kad se to odobrava. Kao, pa kaj sad, nek cura zaradjuje. Ispadas ljubomoran na takve.
Old 02.05.2022., 13:36   #713
Quote:

Ako imamo loše mišljenje o IG curama koje imaju katalošku prodaju, misliš da ćemo imati nešto ljepše o OF curama koje pokazuju sve bez cenzure?

mala s mađarske jahte
Old 02.05.2022., 13:41   #714
Vozika se u Ferrariju? A gle, može biti bilo tko. Ili neki gastarbajter, ili netko tko je rentao auto na dnevni najam (a takvih je puno) ili neki crypto new money.

Ne pratim tu gospođicu inače, ali Žuta bi mogla znati nešto više informacija
Genesis is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2022., 13:51   #715
Nisam popratila storye pa ne znam na kojeg dotičnog misliš, al napiši koji mu je username na instagramu pa ćemo vidit da li imamo neke zajedničke poznanike.

Prolistala sam joj listu followera, ako misliš na onog kriptaša filipa to su rentani auti sve i tip je prevarant.
Zuteruze is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2022., 13:56   #716
Quote:
Nisam popratila storye pa ne znam na kojeg dotičnog misliš, al napiši koji mu je username na instagramu pa ćemo vidit da li imamo neke zajedničke poznanike.

Prolistala sam joj listu followera, ako misliš na onog kriptaša filipa to su rentani auti sve i tip je prevarant.
klemen nešto
iako i on po profilu izgleda kao neki muljator
Old 02.05.2022., 14:12   #717
Quote:
klemen nešto
iako i on po profilu izgleda kao neki muljator
Znam ga, Janez koji je prije isto prodavao maglu sa tečajevima za crypto.
Jako ljigav tip i prevarant.
Zuteruze is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2022., 15:17   #718
Kaj se mene tiče, nek te žene (a i muškarci, ima ih) rade kaj oće.
Meni ni u džep ni iz džepa.

Ja sam jedno vrijeme ozbiljno planirala napraviti account i samo si stopala naslikavat.
Easy money.
Nisam to nikada realizirala doduše.
nothanks is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2022., 15:40   #719
Quote:
Kada govorimo o seks industriji, mislim da je OF pomak na bolje. Obicno su osobe koje imaju OF vlasnici istoga i sami odreduju sto, kako i koliko rade. OF je sigurnija varijanta od one klasicne.
His arms flexed slightly as he felt something heavy, strangely warm, and smooth along its length. ''Oh, this is, hmm, familiar, okay, yes, I know that part - an enchanted sword!'' Raven released the glowing weapon from one hand, letting it swing in front of him. Marcus looked down and raised his eyebrows. ''Certainly not the first time you've held?'' ''Never one like this.''
Eugen C is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2022., 16:56   #720
Quote:

Razumijem da imamo loše mišljenje o katalog curama (namjerno sam napisala imamo!) ali ove sve rade sa sigurne udaljenosti online i ako snimaju filmiće snimaju sa svojim dečkima
Krafnaa123 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:26.