Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje

Stanovanje Gdje i kako stanujete, i kako uopće doći do vlastita stana
Podforumi: Vrt, Sam svoj majstor, Interijeri

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.06.2021., 17:26   #701
Tražim nekoga da mi izvadi stare i stavi nove cijevi za oborinske vode i asfaltira 15 m x 2,5 dvorišta
Old 01.07.2021., 22:20   #702
Pozdrav ! Da li netko vrši uslugu CNC rezanja šperploče ? Ako da,neka se javi pa se možemo sve lijepo dogovoriti !

Hvala !
retko28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2021., 12:08   #703
Možeš u Elgradu to dogovoriti kao uslugu prekrajanja ploče.
kerbi is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2021., 19:00   #704
Ukoliko ima pouzdan i kvalitetan majstor ili znate istoga za pvc stolariju (treba riješiti zaglavljen prozor) na podrucju novog ZG nek se javi na pm. Hvala.
Stran is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2021., 21:51   #705
Pozdrav,

tražim majstora ili preporuku za istog za postavljanje vanjske kanalizacije koju je prethodni izvođač tako divno stavio da sve mora van i ponovno se postaviti.

Radi se samo o vanjskoj kanalizaciji za obiteljsku kuću, hvala bogu da je unutrašnjost kuće netko drugi radio.

Ako imate preporuku ili ste zainteresirani za posao PM please, što prije to bolje jer će se fasada dovršavati u 9.mj.

Lokacija Kustošija, Zagreb.
pitapat is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2021., 22:42   #706
Izvedba temelja za montažnu kuću

Pozdrav,

tražim preporuku za izvedbu temelja površine oko 280m2, za montažnu kuću, s drenažom, betoniranjem šahtova i zemljanim radovima za izradu prilaza gradilištu.

Lokacija je Donji Stupnik kod Zagreba (ZG županija).
Predviđeni početak radova je zima/proljeće 2022.

Za sve dodatne info dostupan na PM.
ivanpoliticar is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2021., 00:01   #707
Quote:
kanjar kaže: Pogledaj post
Buraz je za preporuku
Također, ukoliko su prozori u pitanju. Prva liga
Stran is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2021., 23:43   #708
Bok. Trebam nekoga za pregradit balkon - siporexom 10cm, cc 1.5m * 3m, + neka izolacija i fasada. Trebalo bi napraviti u sljedecih dva tjedna (do kraja mjeseca), ako je ikako moguce.
Lokacija Split.
Ima ko voljan, ili neki kontakt...

Hvala!
balbazor is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.08.2021., 22:42   #709
Vanjska stolarija kuće

Pozdrav! Trebao bih preporuku za farbanje vanjske stolarije kuće (krov i vanjski dio greda) u Zagorju, okolica Zlatara. Kuća je dimenzija 8x9m, a ukupna površina za farbanje cca 40-50m2.
Floor is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.08.2021., 16:18   #710
Ima li netko preporuku za dobrog, ali stvarno dobrog majstora koji zna izravnati zidove i koji to ne radi od oka nego se po mogućnosti koristi alatom.

Priče da netko ima ravnu ruku, radi po iskustvu i slično stvarno ne želim slušati, takvih majstora mi je zaista dosta.

Također, želim da radi s mojim materijalom i s dnevnom isplatom ili po etapama završenog posla.

Ne mislim da tražim nemoguće jer i dalje vjerujem ima korektnih majstora, za neke druge stvari smo ih uspjeli pronaći pa vjerujem da postoji neki i za ovo.

Ništa nam nije hitno, jasno mi je da svi bolji majstori imaju popunjen raspored i ok sam s tim, čekat ćemo koliko god samo da ne mora nitko iza njega raditi i popravljati.

Zg je u pitanju.

Poslano sa mog STK-L21 koristeći Tapatalk
arsan is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2021., 17:05   #711
Dragi moji, zna neko uspjesnu metodu kako majstora koji je vec uzeo novac natjerati da uradi posao? Majstor za kamen uzeo kaparu, zapoceo posao i ne dolazi vise. Izgovori su da je imao smrtni slucaj, nakon daljih sedam dana nedolaska da je zavrsio u hitnoj, od drugih sam cula da ima velike poslove u Dalmaciji i da radi negdje drugo. Novac ne moze da vrati jer nema novca.
Chiara2019 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.08.2021., 17:08   #712
Ako neko trazi majstora za kamen, mogu mu u pn poslati od koga da bjezi glavom bez obzira. Po prici izgleda da operise po cijeloj Hrvatskoj.
Chiara2019 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.08.2021., 10:38   #713
tražim majstora u osječko-baranjskoj za ugradnju izradu gradnju sve sto treba po pitanju ugrabenog plinskog kamina...

trazim savjete gdje to kupiti, kako sto napraviti bilo što. okrenio sam cijeli internet tu kod nas u okolici nisam nasao nikog tko ima ideju kako sto gdje po pitanju toga..
Old 27.08.2021., 10:45   #714
Tražim majstora za žbukanje prostorije 3,5 puta 3,5 na području Lekenika, okolica Siska
billy walsh is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2021., 15:26   #715
ima li tko kakav info ..koliko je trenutna cijena postavljanja limene imitacije crijepa na krov..sa materijalom....(bez letvanja jer ide na šindru koja već ima letve ispod sebe)
Ako je netko radio nešto slično u zadnje vrijeme..hvala
Old 12.09.2021., 23:56   #716
Ja sam nedugo radila ali ne taj trapezasti nego falcani(nešto skuplji). Za cca 100m2 krova cijena je bila blizu 30k kn
scarletlemur is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2021., 18:35   #717
Trazim majstora za busenje rupe za ventilaciju, fi 160mm. Mislim da je zid debljine 30cm + 10cm fasada. Podrucje Velike Gorice.
Lp
Hater Deluxe is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2021., 14:07   #718
Pozdrav, ima li tko preporuku za firmu ili covjeka koji se bavi rusenjem starih objekata i odvozom kamena i sute? Lokacija Marcana, okolica Pule.
Alfa KT is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2021., 11:47   #719
Montaža kuhinje

Pozdrav !

uskoro mi dolazi kuhinja i tražim majstora za montažu. Kuhinja nije velika 2,85 m.
Majstor prvi po preporuci traži 750 kn za metar dužni kuhinje

Imam montažu za 850 kn ( monteri kuće gdje sam kupila ) ali nakon što kuhinja stigne kod njih na skladište, još se čeka cca 20-30 dana za montažu.
Zbog toga sam krenula u potragu za majstorom i ostala šokirana cijenom...

Molim tko zna kako se kreću cijene montaže?

Hvala unaprijed
Unicorn777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.09.2021., 10:51   #720
Ima li tko preporuku za servisera cenralnog grijanja na drva u okolici slavonskog broda?
Sheshirdzhija is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:54.