Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.03.2021., 00:37   #7181
Quote:
°bubamara° kaže: Pogledaj post
Jel se netko sjeća voditeljice/novinarke iz sredine 2000-tih, imala je kratku smeđu kosu i bila je popularna u doba Nensi? Ne sjećam se na kojoj tv je bila.
Branka Slavica je imala kratku kosu.
I Blaženka Leib.
Daria Knez.
Old 27.03.2021., 00:40   #7182
Quote:
kukuriku kaže: Pogledaj post
ja se sjećam lorene nosić jer mi je bila prelijepa, ali mislim da ona nije bila novinarka i da je to bilo kasnije.
lorena
Joooj Lorena.

Ona je vodila Večeru za 5 i glumila u Zabranjenoj ljubavi.

Znam samo da se jedno vrijeme pisalo da je trudna, onda je valjda i mama sad.

Jebote, kad je to bilo! Zabranjena ljubav skoro prije 20 godina. Ti bokca, osjećam se staro.
marichuyy is offline  
Old 27.03.2021., 06:57   #7183
Lorena je dva puta rodila. Valjda se povukla s tevea.

https://www.24sata.hr/show/razvedeni...ka-lovi-753128

I bogati placu....dakle ovaj balvan fakat nema veze s djecom?? Jer opet pise da je samohrana majka....
My Name Is... is offline  
Old 27.03.2021., 08:32   #7184
Iva je super mama i zaista je ok ženska.
Boško je idiot.
BondWannabe is online now  
Old 27.03.2021., 08:55   #7185
kako su se iva i boško upoznali?

ja sam čula grozan trač, a možda nije istina...
Royal Red is offline  
Old 27.03.2021., 09:11   #7186
svi smo ga čuli

kad se samo sjetim da je Branka Slavica bila s Norcem a inače nije loša ženska. zbog toga je i pobigla u Amerike.
OscarPamuk is offline  
Old 27.03.2021., 09:23   #7187
ja nisam cula
Simpsolina is offline  
Old 27.03.2021., 09:29   #7188
je li ono maminjo za ivu rekao "ja im dovodim kurve, a oni ih žene?"
Old 27.03.2021., 09:29   #7189
camely is offline  
Old 27.03.2021., 09:31   #7190
Quote:
poison.Ivy kaže: Pogledaj post
je li ono maminjo za ivu rekao "ja im dovodim kurve, a oni ih žene?"
Mislim da je to bilo za Nives i Drpića.
Old 27.03.2021., 09:33   #7191
Quote:
Cikola kaže: Pogledaj post
Mislim da je to bilo za Nives i Drpića.
nije ziher za nives jer su se nives i dino oženili iznenada u vegasu

ovo je rekao za nekog tko je spremao velike svatove, točno se sjećam
Old 27.03.2021., 09:44   #7192
Quote:
°bubamara° kaže: Pogledaj post
Jel se netko sjeća voditeljice/novinarke iz sredine 2000-tih, imala je kratku smeđu kosu i bila je popularna u doba Nensi? Ne sjećam se na kojoj tv je bila.
Mislis li na novinarku koja se druzila s Nensi B.?
Ne mogu se sjetiti kako se zvala. Uglavnom, cesto su zajedno dolazile kod p.Linica na duhovnu obnovu.
Jednom je kompletna TV ekipa imala duhovnu obnovu zatvorenog tipa kod vlc. Z.Sudca.
Dinka_777 is offline  
Old 27.03.2021., 09:45   #7193
znači ovak je bilo…prije x god pričam sa poznanikom o srni i njegovoj ženi…velim da su se upoznali u klubu, ona manekenka i on nogometaš…na to će kolega, da sigurno je spavala sa njim za novce…ja to kategorički odbijam, ona tako nježna, krasna…on meni da sam naivna, da je on vidio kako je to išlo inače sa nogometašima i manekenkama, da su se prostituirale i tak to…

iznervirala me ta rečenica da sam naivna…pa, normalno da znam da ima prostitucije i normalno da znam da nogometaši koriste usluge prostituki, nisam s marsa opala, ali zar bi ih nakon toga ženili? to mi je bio argument, da onoj kojoj je seks platio, tu nije ženio.

sutradan, prepričavam taj razgvor drugom poznaniku, da ne bi valjda ženili onu kojoj su seks plaćali…na to će poznanik “tako se balaban oženio”
Royal Red is offline  
Old 27.03.2021., 09:46   #7194
je l ima neka manekenka da nije prostitutka
Simpsolina is offline  
Old 27.03.2021., 09:47   #7195
Quote:
BondWannabe kaže: Pogledaj post
Iva je super mama i zaista je ok ženska.
Boško je idiot.
Pričalo se u cepelinu da Bole voli mršave crne dečke. Ali bio je jak vjetar pa sam možda KRIVO ČULA .
rozamunda is offline  
Old 27.03.2021., 09:51   #7196
Quote:
Royal Red kaže: Pogledaj post
znači ovak je bilo…prije x god pričam sa poznanikom o srni i njegovoj ženi…velim da su se upoznali u klubu, ona manekenka i on nogometaš…na to će kolega, da sigurno je spavala sa njim za novce…ja to kategorički odbijam, ona tako nježna, krasna…on meni da sam naivna, da je on vidio kako je to išlo inače sa nogometašima i manekenkama, da su se prostituirale i tak to…

iznervirala me ta rečenica da sam naivna…pa, normalno da znam da ima prostitucije i normalno da znam da nogometaši koriste usluge prostituki, nisam s marsa opala, ali zar bi ih nakon toga ženili? to mi je bio argument, da onoj kojoj je seks platio, tu nije ženio.

sutradan, prepričavam taj razgvor drugom poznaniku, da ne bi valjda ženili onu kojoj su seks plaćali…na to će poznanik “tako se balaban oženio”
Iva je davala za pare?? Ali zasto bi, ona je radila po vani, nije kruha gladna bila
My Name Is... is offline  
Old 27.03.2021., 09:52   #7197
Quote:
My Name Is... kaže: Pogledaj post
Iva je davala za pare?? Ali zasto bi, ona je radila po vani, nije kruha gladna bila
velim, ne znam je li to istina

taj moj poznanik je to kasnije često ponavljao kao neupitnu istinu, a opet ima glupih ljudi koji u svaki trač povjeruju i prenose ga dalje kao neupitnu istinu

a taj poznanik se svojevremeno dosta družio sa zlatnom mladeži (ali ne sa nogometašima) i inače imao dosta takvih insajderskih tračeva
Royal Red is offline  
Old 27.03.2021., 09:56   #7198
Quote:
My Name Is... kaže: Pogledaj post
Pričalo se u trajvanu da Mamić ima cure za dizanje morala igračima, spominjalo se i nju
Old 27.03.2021., 09:59   #7199
Za Ivu se svašta pričalo al nekako mi je to nebitno sada. Žena se udala, rodila 3 djece, posvetila se obitelji, radila.
Brak pukao, ni prvi, ni zadnji al ne baviti se djecom i ne brinuti za njih je najgore kaj možeš napraviti.
Zato za Boška nemam niti jednu lijepu riječ.
Čula sam i ja više puta da voli i žene i mlade dečke i da mu zadnjih godina bijelo nije strano. Navodno je puno u Bg.

Mirela Srna se nije kurvala za lovu.
I Darijo ima više sreće nego pameti da je oženio nju nego neku manekenku/sponzorušu. Super je prošao.
BondWannabe is online now  
Old 27.03.2021., 10:01   #7200
https://www.24sata.hr/show/razvedeni...84759/komentar

komentator blaza pravedna upravo priča o tom detalju (o onome što su navodno štimac i mamić rekli za nju)

Quote:
BondWannabe kaže: Pogledaj post
Mirela Srna se nije kurvala za lovu.
i ja u to isto vjerujem

nisam ni čula nikakav trač za nju, nego ovo kaj sam spomenula je bilo samo kako je kolega reagirao jer brije na stereotipe
Royal Red is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:02.