Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.05.2015., 10:19   #7201
ne znam zbilja, mazala skoro svaki dan ruke i noge s njim, noge često 2x i potrošilo se možda sam u predebelom sloju mazala, pa sam si zato bila ljepljiva
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2015., 10:23   #7202
vjerojatno je u tome problem
ja sve koristim minimalno, kao da nemam dovoljno zaliha pa da ne ostanem bez kremica

the most wonderfully weird moment in the series
*tearsinheaven is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2015., 10:25   #7203
Quote:
*tearsinheaven kaže: Pogledaj post
ja sve koristim minimalno, kao da nemam dovoljno zaliha pa da ne ostanem bez kremica

ja sve to obilno mažem, kao, bit će bolji učinak
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2015., 10:36   #7204
Meni se i ljesnjak i kakao isto brzo trose, upijanje mi je brze kod ljesnjaka iako im je sastav prakticki identican
Imam jos jedan ljesnjak u zalihi i njega cu za zimu ostaviti
Miris ljesnjaka brze ishlapi s mene u odnosu na kakao.
I zivo me zanima koji maslac poslasticu je balea spremila kao zamjene za ove...
Old 23.05.2015., 11:18   #7205
Quote:
scarfs kaže: Pogledaj post
Na favoritima mjeseca je post
Ha! Znam da sam ga vidjela, ali gdje
Hoće to s godinama pa čovjek počne zaboravljati
Doreen is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2015., 13:11   #7206

Super smeće, cure!
ljubii is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2015., 14:22   #7207
Quote:
Yves rocher kakao-naranča krema za ruke jako lagana krema koja se brzo upija, njega 0 bodova ali predivno miriši
meni je isto miris ove kreme predobar, miriši mi identično kao jaffa keksi, ali osjetim ga ravno pola minute nakon mazanja i onda poslije ništa.
njega je stvarno nikakva, čak su mi po pitanju njege od ove kreme bolji i oni baleini losioni na pumpicu, a oni su mi generalno također nikakvi...

Quote:
LPM balzam za tijelo s karite maslacem, uljem slatkog badema i arganovim uljem predivan miris, brzo upijanje, koža mekana odnosno sve šta ja tražim kod mazalica za tijelo imam u ovom proizvodu, definitivno ponavljam kupovinu jer me dugo nije ništa tako oduševilo kao ova žuta teglica
ja sam žutu teglicu jedno vrijeme intenzivno koristila, pa ju malo zapostavila, i neki dan opet aktivirala, i ono što mene fascinira najviše kod nje je brzina upijanja
ne znam posjedujem li i jedanu mazalicu koja se tako brzo upija
a miris je
fluffy chicken is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2015., 16:41   #7208
Quote:
forzaMILAN kaže: Pogledaj post
ne znam zbilja, mazala skoro svaki dan ruke i noge s njim, noge često 2x i potrošilo se možda sam u predebelom sloju mazala, pa sam si zato bila ljepljiva
ja baš svaki put pomislim kako se prebrzo upija
nemam ljepljiv osjećaj
Old 23.05.2015., 18:37   #7209
Quote:
LPM balzam za tijelo s karite maslacem, uljem slatkog badema i arganovim uljem predivan miris, brzo upijanje, koža mekana odnosno sve šta ja tražim kod mazalica za tijelo imam u ovom proizvodu, definitivno ponavljam kupovinu jer me dugo nije ništa tako oduševilo kao ova žuta teglica
Ja baš privodim kraju losion iz te linije, onaj na pumpicu i super mi je u svim segmentima.

Za zimu definitivno kupujem i maslac!
Old 23.05.2015., 19:26   #7210
Baš mi je zanimljivo vlastito smeće ovaj mjesec pa ću vam pustiti link na video. Žao mi je samo da nemam bolju sliku (di su više razvrstani proizvodi.. )

Old 23.05.2015., 20:27   #7211
volim pogledati tvoje videe na yt, imas bas umirujc i ugodan glas
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2015., 21:37   #7212
Hvala draga
Old 24.05.2015., 11:01   #7213

aveo kruška gel za ruke - jako me isušivao, potrošili su ga moji. kupila sam ga zbog mirisa kruške kojeg obožavam i u tih par pranja što sam ga probala se miris jako osjetio
violeta toaletni papir - bio mi je dobar u svrhu vlažnih maramica, čak bi ga kupila ponovno, a pakiranje je
Avene Cleanance gel za umivanje i tonik - svakako 1 od mojih Top3 proizvoda za lice obožavam ih i potrošila sam ih oko 5-6 pakiranja prije nekoliko godina. sada sam imala putna pakiranja i baš sam ih sa veseljem koristila. nevjerojatno dobro smire situacije na koži, efikasnost čišćenja je zavidna, gust gel koji se sporo troši, tonika treba mala količina da napravi što treba (+vidljivo sužava pore), ma stvarno zakon proizvodi!
testeri: EL re-nutritiv krema za oko očiju - nije mi bila dobra, stvarala mi je vodene prištiće.
Apivita radiance serum sa vitaminom C - odličan! prvo sam mislila da mi ne treba jer imam dovoljna sjaja kože, a sada je jedan od kandidata za buduću kupnju. lijepo osvježi kožu, kao da blista iznutra, pomaže da prođu prištići i ujednačava ten. vrlo sam zadovoljna.
ebelin blazinice - standardno super.

Afrodita hidratantna krema/koncentrat - hidratantna krema vulgaris. puder super sjeda na nju, ne radi nikakve probleme, super vlaži kožu, i to je to. ne namjeravam ju više kupovati (iako sam ovu uzela na nekom brutalnom sniženju) jer ima boljih za moje potrebe kože (npr. mad hippie)
Vichy hidratantna krema - slična Afroditi, sa više sjaja kože
Bioderma photoderm akn mat spf30 - moja "the" spf krema zadnjih godinu dana koja me je super štitila i trajala jako dugo, te bila dobra podloga za puder. neću više kupiti samo iz razloga jer sam našla još bolju koja ne ostavlja nimalo bijelog traga i brže se upija od ove.
crvenkapica5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2015., 12:07   #7214
Quote:
crvenkapica5 kaže: Pogledaj post
aveo kruška gel za ruke - jako me isušivao, potrošili su ga moji. kupila sam ga zbog mirisa kruške kojeg obožavam i u tih par pranja što sam ga probala se miris jako osjetio
mene ne isušuje, miris mi je predivan voljela bi naći gel za tuširanje s mirisom kruške
scarfs is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2015., 13:15   #7215
Super su vam smeća
Lorren is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2015., 13:59   #7216
Quote:
crvenkapica5 kaže: Pogledaj post

neću više kupiti samo iz razloga jer sam našla još bolju koja ne ostavlja nimalo bijelog traga i brže se upija od ove.
koju
bubley is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2015., 21:20   #7217
Eucerin Sun gel-creme oil control spf50 za mjesovitu i masnu kozu
Avene Cleanance Solaire spf30 mattifying water resistant koja je mrvicu teza od prethodne ali za nju pouzdano znam da mi ne izaziva pristice dok to kod Eucerina jos testiram. Eucerin se upije kroz 5min, Avene u potpunosti za oko10-15min i dobre su podloge za puder a u dobrim danima mogu i bez njega, sa dreamskinom povrh i to mi je super da se ne moram tlaciti s puderima preko ljeta. Bas su me iznenadili sa novim spf proizvodima

@scarfs - joj, da, sad si me podsjetila! ima jedan super miris kruske, a ima i gel, tj.kupka i sapun itd. Legni di Fruttati (tako nesto se zove) od L'Erbolaria. jako se osjeti kruska, premda ima i drugih nota, bas je mmm...
crvenkapica5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2015., 21:46   #7218

balea maslac lešnikovac - poklon drage scarfs moram priznati kako sam bila vrlo skeptična kad sam prvi put otvorila ovaj maslac jer tekstura nije izgledala baš obećavajuće, a i nekako sam digla ruke od baleinih mazalica jer svakoj nešto fali. kad ono totalno iznenađenje! zapravo je scarfs zaslužna što je ovo dospjelo meni jer sam se nećkala treba li mi ili ne još u vrijeme kad maslac nije bio dostupan kod nas i nitko o njemu nije pisao. sviđaju mi se i miris i tekstura i brzina upijanja. ne bi škodilo i da je ovo malo hidratantnije, ali prolazi i ovako. eto sad mogu reći kako mi je ovaj maslac najdraža baleina mazalica koju sam isprobala i već sam kupila novu za jesensku zalihu!
numis med urea roll-on - nisam baš vidjela neku svrhu ovog proizvoda jer ne radi baš ništa osim što trenutno malo omekša kožu. ostalo je još malo, ali nemam živaca više kotrljati to po licu kad ne radi ništa.
freeman nar šećerni piling - zapravo je sasvim solidan po pitanju pilingiranja jer je gust i kompaktan, ali taj umjetni slatkasti miris me ubijao i zato se i dugo provlačio po kupaoni. miris me podsjeća na ušećerene voćne sirupe koji se razmućuju sa vodom, a to je nešto što nikad nisam podnosila i svaki put sam imala osjećaj kako se pilingiram nekim goznim sokom na razmućivanje
alba botanica slani piling - ovaj piling definitivno ulazi u kategoriju jedan od boljih ikad isprobanih nema neku manu jer ima dobar miris, zrnca koja stvarno pošteno pilngiraju a nisu pregruba, nije mi premasnjikav pa ostavlja lagani uljni film na koži. zapravo je jedina mana to što moram ribati kadu nakon korištenja zaista se nadam kako ću pronaći još jedan primjerak prije nego zauvijek nestane s polica.
adria spa sol za kupanje limunska trava/naranča - takav fail da spada u kategoriju jedna od najgorih soli ikad! miris je bezvezan i čak lagano smrducka na vlagu i vlažno bilje, a sama sol baš nikakav efekt u vodi ne daje osim što plutaju neke grančice, pretpostavljam limunske trave. srećom, kupila sam sol u sklopu seta na nekom popustu, ali i dalje ne mogu vjerovati kako ovo inače prodaju za nekih tridesetak kuna po meni ne vrijedi ni kunu ako uzmemo u obzir količinu, miris i baš nikakav efekt.
Old 24.05.2015., 21:51   #7219
miss upravo si mi uštedjela 30 kn. već neko vrijeme škicam neku sol koju bih koristila u kupkama za stopala, a ova mi je bila među kandidatima i čak sam je i mislila ubosti na nekoj akciji, ali sad si me spasila razočarenja
Old 24.05.2015., 21:56   #7220
^^ joj stvarno nemoj ovu sol kupovati jer je zaista preloša i ne bi ju više ni besplatno. sve sam odjednom sasula u kadu samo da ju više ne gledam. možda je ona sa smiljem bolja i općenito mi je taj miris najbolji iz te adria spa kolekcija, ali jednostavno je premala količina u pitanju pa neću ni isprobavati. pogledaj u nekom većem konzumu oleine soli za kupanje. one su jeftine i čak bolje od nekih višestruko skupljih. imali su i verziju sa eukaliptusom koja lagano hladi i dobra je za umorne noge. trebala bi i ja takvo nešto kupiti, al ti veliki konzumi mi nisu baš usput.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:57.