Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja

Putovanja Gdje ljetujete, zimujete, idete na izlete? I kako vam je bilo?
Podforum: Hrvatska i turizam, Destinacije i putopisi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.10.2024., 14:44   #7321
Quote:
croat1991 kaže: Pogledaj post
Imam vizu koja mi traje do 2029 pa ću nju koristiti, a za kasnije jbg, vaditi ću novu

nažalost, da :/
ovo s kubom je zapravo problem koji ne bi trebao biti problem jer su se demokrati protivili svrstavanja kube pod “sponzore terorizma”, ali je trump to ipak probio. ako dođe harris na vlast, možda opet maknu kubu s te liste pa neće vise biti problema s estom

Sent from my iPhone using Tapatalk
kkxx92 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2024., 21:35   #7322
Quote:
susannah kaže: Pogledaj post
esta.hr?

ovo je jedina stranica za esta-u: https://esta.cbp.dhs.gov/, a sto se aplikacija tice mislim da je esta mobile - iako ne znam sto ce ti aplikacija kad sve moras samo jednom popuniti online
nakon ispunjenog obrasca i plaćanja ne treba nikakav razgovor u ambasadi, dobijes odobrenu esta-u na mail (ako ti je odobre, naravno)
Da, instalirao sam estu na mobitel, al đabe, ne vrijedi ništa. Nakon toga sam otvorio gore navedenu stranicu

Ima li kakav email veleposlanstva, trebao bi ih kontaktirati, gledam na njihovim stranicama, ali ga ne vidim

Hvala unaprijed
Rocky Balbo is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 11:52   #7323
Quote:
Rocky Balbo kaže: Pogledaj post
Da, instalirao sam estu na mobitel, al đabe, ne vrijedi ništa. Nakon toga sam otvorio gore navedenu stranicu

Ima li kakav email veleposlanstva, trebao bi ih kontaktirati, gledam na njihovim stranicama, ali ga ne vidim

Hvala unaprijed

jesi li već ispunio formular i platio a nije ti se updateo status? moraš ručno provjeriti jel odobreno. konzulat također nema nikakve veze s estom, moraš zvati njihovu korisničku podršku u americi.

kkxx92 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.10.2024., 15:35   #7324
Quote:
kkxx92 kaže: Pogledaj post
nažalost, da :/
ovo s kubom je zapravo problem koji ne bi trebao biti problem jer su se demokrati protivili svrstavanja kube pod “sponzore terorizma”, ali je trump to ipak probio. ako dođe harris na vlast, možda opet maknu kubu s te liste pa neće vise biti problema s estom

maah, debilana, gnjave narod... mislim imala je i bidenova administracija vremena 4 godine da maknu kubu sa liste, pa ništa... tako da sumnjam da će i ako harris pobjedi biti razlike
croat1991 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2024., 11:10   #7325
Ide li zastara na odbijenu vizu iz 2020. godine??
Rocky Balbo is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2024., 12:48   #7326
Ako misliš na US i možes li odmah ESTA tražit, onda je odgovor NE. Uvijek možeš vizu tražit, ako su se promijenili uvjeti zbog koje ti je viza odbijena ... kad je dobiješ, možda ćeš sljedeći put moći ici na ESTA, to najbolje da odmah pitaš tamo na razgovoru.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 18:28   #7327
Pitanje vezano za Kinu. Imam layover od cca 12-14 sati u Pekingu pa sam mislila izaći sa aerodroma. Koliko znam, viza ne treba do 48 ili 72 sata boravka? Je li itko imao situaciju da ga unatoč tome nisu pustili sa aerodroma?
LeaLeic is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.10.2024., 23:56   #7328
Quote:
LeaLeic kaže: Pogledaj post
Pitanje vezano za Kinu. Imam layover od cca 12-14 sati u Pekingu pa sam mislila izaći sa aerodroma. Koliko znam, viza ne treba do 48 ili 72 sata boravka? Je li itko imao situaciju da ga unatoč tome nisu pustili sa aerodroma?

imaš zapravo 144 sati vremena, tj. 6 punih dana.

piše ti sve ovdje: https://english.beijing.gov.cn/trave...ransit/mobile/

kkxx92 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 13:30   #7329
Quote:
imaš zapravo 144 sati vremena, tj. 6 punih dana.

piše ti sve ovdje: https://english.beijing.gov.cn/trave...ransit/mobile/

Hvala ti na ovome
LeaLeic is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2024., 21:46   #7330
Nas dvoje odraslih ima važeću vizu za SAD - jel ispunjavamo i mi ESTA - ili samo našim klincima? Hvala
blebletalo is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2024., 09:07   #7331
ako imate vizu ne treba vam esta
Old 31.10.2024., 10:18   #7332
Quote:
blebletalo kaže: Pogledaj post
Nas dvoje odraslih ima važeću vizu za SAD - jel ispunjavamo i mi ESTA - ili samo našim klincima? Hvala

Cak i ne bi smio jer imas vizu.

Nedavno sam cula da je netko ispunjavao Estu jer je zaboravio da ima vizu u staroj putovnicu, pa je uslijedila provjera u sobici. Stara putovnica bila doma.

Sve je dobro proslo osim gubitka vremena i laganog srama.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.11.2024., 17:26   #7333
Quote:
Bezveze kaže: Pogledaj post
Cak i ne bi smio jer imas vizu.

Nedavno sam cula da je netko ispunjavao Estu jer je zaboravio da ima vizu u staroj putovnicu, pa je uslijedila provjera u sobici. Stara putovnica bila doma.

Sve je dobro proslo osim gubitka vremena i laganog srama.

zar su ga stvarno zvali u ambasadu na razgovor? inače daju dojam da nisu toliko umreženi…

kkxx92 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2024., 01:55   #7334
Quote:
zar su ga stvarno zvali u ambasadu na razgovor? inače daju dojam da nisu toliko umreženi…

Nisu ga zvali u ambasadu, nego na aerodromu, u sobicu sa strane.
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2024., 23:18   #7335
Quote:
Bezveze kaže: Pogledaj post
Nisu ga zvali u ambasadu, nego na aerodromu, u sobicu sa strane.

a to da, to je normalna procedura s takvim stvarima

kkxx92 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2024., 17:57   #7336
Koliko unaprijed ste radili ESTA-u za USA? Put nam je 11.1 sljedeće godine.
croat1991 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2024., 08:29   #7337
Uglavnom ga dobiješ kroz dan-dva, ja sam dobio nakon sat vremena, ali ja bih napravio već sad, za slučaj da nešto pođe po zlu, da ipak stigneš reagirati. Ionako vrijedi 2 godine.
kiselo tijesto is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2024., 21:13   #7338
Quote:
croat1991 kaže: Pogledaj post
Koliko unaprijed ste radili ESTA-u za USA? Put nam je 11.1 sljedeće godine.

također sam dobio potvrdu nakon sat vremena otprilike. al kao sto je netko iznad već rekao, slobodno već ispuniš zahtjev da budeš na sigurnom.

kkxx92 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 00:14   #7339
Quote:
Rocky Balbo kaže: Pogledaj post
Ide li zastara na odbijenu vizu iz 2020. godine??
Meni je viza bila odbijena 2019 dok sam živio na Filipinima, ESTU sam normalno dobio prošle godine unatoč odgovoru sa mi je viza bila odbijena prije
qwert79 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2024., 21:51   #7340
Kineska viza - par pitanja, ako netko zna:

1) Može li se u ambasadi u Zagrebu dobiti u jedan dan, tipa da se kroz jutro predaju dokumenti i da već popodne bude gotova?
2) Mora li se aplikacija u ambasadu donijeti osobno?
3) Postoji li neka agencija koja nudi uslugu preuzimanja putovnice i dostave na adresu u drugom gradu?
4) Mora li se bookirati termin na razgovor (na linku za online aplikaciju, ambasada u zagrebu je zasivljena i ne može se kliknuti)?
MasterFlo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:49.