Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2015., 11:26   #721
kako smo mi sjebana drzava
Old 13.06.2015., 11:27   #722
Quote:
retypo kaže: Pogledaj post
Sramotno losa organizacija utakmice od strane HNS-a. Kompletno vodstvo bi trebalo podnijeti ostavke!

POTPIS !!!
JamraŠesternel is offline  
Old 13.06.2015., 11:28   #723
Stvarno mi je smiješna ova ekipa koja Mamića stavlja u kategoriju borca protiv vladajuće partije. Kad bi to stvarno bilo istina onda bi već ostao bez pozicije dolaskom te iste partije na vlast. On im zapravo dobro dođe, kad treba ocrniti desnicu njega izvlače kao primjer, a u isto vrijeme njegove izjave i postupci stvaraju mržnju unutar Hrvatske. Ne može bolje.
WeberI is offline  
Old 13.06.2015., 11:28   #724
kakobilo, ljudi generalno već godinama imaju ugasle emocije prema repki i uopće se ne uzbuđuju kad ista ima srazove s drugim reprezentacijama pa bile one ''neki'' Gibraltar ili pak velika Italija. da se ne shvati krivo, ima i dalje ljudi kojima je repka ono best of života no općenito nas boli kurac. imam pametnijeg posla od cmizdrenjem za tom negativno nacionaliziranom nekolicinom a ni ne igraju bogzna kakav nogomet. više nekakav šrot s lokalne livade.
Tore is offline  
Old 13.06.2015., 11:29   #725
sammir nije damir!
papirlova is offline  
Old 13.06.2015., 11:30   #726
Quote:
nero kaže: Pogledaj post
Čime je rezultiralo prekidanje utakmice u Italiji? Nakon početnog zgražanja i kukanja o ugledu u svijetu idućih mjesec dana su se na sve strane rasčlanjivali mogući uzroci takvog stanja.
Mdahmmmm.....

Taj nagli zaokret (započet na, gle čuda, državnom HRT-u) bio je, naravno, spontan i nije bio diktiran s Iblerovog trga ....

Quote:
di stefano kaže: Pogledaj post
Moram te razočarati, ali Split odavno nije neki faktor HNS-u.

Čak i da je, u situaciji pred isključenje sa spoznajom da nam prijeti gubitak sredstava plasmanom na EP apsolutno nikome u HNS-u ne bi palo napamet sabotirati (i to na ovaj način) same sebe. Neodlaskom na EP gube se milijuni i milijuni eura. I to počinitelji jako dobro znaju zato i igraju na kartu izbacivanja Hrvatske s EP.

Ovaj infantilni potez je sigurno djelo nekog pripadnika Torcide u sprezi s vodstvom Hajduka jer Poljud osiguravaju 84 kamere 24 sata dnevno, a ovo sredstvo se nanosi 24-48 sati prije da bi postiglo željeni učinak.

Ono što je još tragikomično u čitavoj ovoj priči jest spoznaja da u Hajduku sjedi mafijaški odvjetnik LJPV i da se takav Hajduk tobože bori protiv mafije.

Ako su i imali simpatije, nakon ovoga večeras od mene više nemaju niti podršku niti simpatije jer ovo seže van granica nogometa, ovo sramoti čitavu Hrvatsku.

Imaju na vlasti svoju opciju, pa je pravo pitanje zašto oni nisu riješili pitanje nogometne močvare? I u Splitu i u Zagrebu i na čelu države su im esdepejci koji jedva dočekaju ovakve situacije pa da mogu potencirati mržnju prema Hrvatskoj, što su toliko nesposobni pa ne mogu svrnut jednog Mamića?

Onda drugo nisu ni zaslužili.
Sve točno, osim dijela o sprezi s Hajdukom i kamerama.

Ne vjerujem u spregu s Hajdukom, barem ne izravnu i barem ne na nekoj višoj, "službenijoj" razini (iznad razine kakvog domara ili sl.).

A kamere su sve uperene ne tribine, navodno ni jedna na teren.

Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Tipa koji je najstariji igrač, kapetan, oprosti mu se drugi žuti, i onda za pola minute napravi istu takvu pizdariju

Srni i Oliću se zahvaliti, Rebića više ne stavljati
Svaka čast, ti si ovdje došao o nogometu raspravljat.

Quote:
divizija kaže: Pogledaj post
dabog da šuker i mamić poživili 70 godina, sve vas nadživili i vodili HNS i oni i njihovo potomstvo još 30 generacija. od jučer imaju sve moje simpatije.
Sad kad na HRT-u opet krene ko nakon Milana ("spontano" ) ... Ostat ćeš izoliran, sam i žigosan kao plaćenik.

Quote:
MaxBiaggi11 kaže: Pogledaj post
Genijalna logika, nema što. Ako ne podržavaš retardirane i iznimno štetne postupke koji će sa svojim posljedicama višestruko nadići nogometnu komponentu, odmah si Mamićevac i headbeanger na Jasenovac.
Kiselinom iscrtati svastitku na tkz. svetom travnjaku???
Koliko glup, ignorant i kratkovidan moraš biti da ti na ukiseljeno govno umjesto mozga padne takva pomisao?
Iskreno što se mene tiče neka izbace reprezentaciju na deset godina, neka nas narednih pedeset godina etiketiraju kao naciste, neka kojekakve pizdice skupljaju bodove i sponzorsku lovu na denunciranju Hrvata kao ustaških gmizavaca. Boli me uho. Smaknite Šukera i Mamića, instalirajte sebe, zaboli me. Ali u suštini stvari vi ste mnogo sličniji njima nego što to želite priznati.
Quote:
wasp x kaže: Pogledaj post
Sinoćnja svastika na Poljudu je u biti tako malouman i idiotski čin da to nisu istine. Onaj tko misli da na ovaj način nije nanio štetu i sramotu i gradu Splitu, Poljudu i Hajduku je isto teški debil. Na ovaj način ste zbilja izgubili ikakve simpatije i podršku i postajete teško ruglo i sprd. Povraća mi se od vas i vaše borbe. Mislim da UEFA ne bi trebala sad nakon ovoga kaznit hrvatsku reprezentaciju nego Hajduk, kojeg tobože volite. I to teško. Pa onda razmislite malo o kontraefektima onoga što radite i podržavate.
Ma nemate vi pojma, obojica.

Nisu bitna sredstva, nego uzvišeni sveti cilj.

Jednog će dana vitezove koji su ovo učinili slaviti ko Francuzi Robespierrea.

Quote:
williamszd kaže: Pogledaj post
Iako podrzavam ovaj cin,malo je degutantno gledat kako svastika veseli neke orjunase
Neke?

Kaj ih ima i koje ne veseli?

Quote:
wasp x kaže: Pogledaj post
Kao da mafija ne vodi i nogometne saveze i u Španjolskoj, Engleskoj, Italiji i i svugdi di se vrti toliko para. Sad ste vi otkrili toplu vodu s Mamićem i Šukerom. Ma bravo
I opet nemaš pojma.

Nogomet je bio čist ko suza prije Mamića.

Periklu se u Hadu zasuze oči kad se sjeti demokratskog procesa kojim su likovi poput Tita Kirigina ili Ive Vrhovca bili birani na nogometne funkcije, a Ghandi se srami svog nepoštenja kad se sjeti Canjuge.

Quote:
PowerLock kaže: Pogledaj post
Prijatelju, ne piši stvari zbog kojih ćeš zažaliti. Radije se upitaj koja bi "sorta" Hrvata netko morao biti pa da zbog njegovog rasporeda i obaveza RTS mijenja svoj TV program kako bi ga ugostila uživo na prvom programu večer uoči utakmice Srbija-Hrvatska u Beogradu? Dok ga se u Hrvatskoj tretiralo sa prezirom zbog vulgarnog vrijeđanja Jovanovića, RTS mu daje 30 minuta slobodnog medijskog prostora za promociju poslovnih interesa i da detaljno objasni uvrede protiv Jovanovića
Koga?

Mamića?

Njega da se po hrvatskim medijima ikad "tretrialo s prezirom"?

Ma ni ti nemaš pojma.

Vitezovi koji crtaju kukaste križeve i na tekmama repke iniciraju "Za dom" (na što ovce s druge tribine odgovaraju "spremni"), ti usamljeni borci za univerzalnu pravdu, "sami protiv svih", nikad nisu imali podršku ni medija ni politike.

Mamić je uvijek bio gazda svih medija, oni su oduvijek svi do jednog bili na njegovoj strani.
nvnk is offline  
Old 13.06.2015., 11:30   #727
Samo da ne zaboravim kak je sve zabavno.

Index čiji gazda na hrvatsku zastavu stavlja svastiku grmi o sramotnom činu.

Ono "ljevičari" guštaju jer će možda izbacit Hrvatsku, "Desničari" kukaju i plaču zbog svastike, ekipica koja se polomila objašnjavat da je ZDS iz opere kukmače i suze briše zbog fašizma.

Ali ne, ovi koji su koristili kemikaliju nisu normalni.

Old 13.06.2015., 11:31   #728
Quote:
Tore kaže: Pogledaj post
kakobilo, ljudi generalno već godinama imaju ugasle emocije prema repki i uopće se ne uzbuđuju kad ista ima srazove s drugim reprezentacijama pa bile one Gibraltar ili pak velika Italija. da se ne shvati krivo, ima i dalje ljudi kojima je repka ono best of života no općenito nas boli kurac. imam pametnijeg posla od cmizdrenjem za to negativno nacionaliziranom nekolicinom a ni ne igraju bogzna kakav nogomet. više nekakav šrot s lokalne livade.
Ma dobro, reprezentacija je ok....i igraju dobar nogomet. I uvijek su privlacili siroke mase ukljucujuci i zene. ( sto je cudo )

Jedini je problem sto se u nju mijesaju ovi klupski navijaci...kojima tu uopce nije ni mjesto.
Old 13.06.2015., 11:31   #729
Quote:
Dr.Phil kaže: Pogledaj post
Iskreno jebe me se za svastiku ili koji god kurac je bio nacrtan na terenu jer utakmicu uopće nisam gledao. Osobno me ni najmanje ne zanima ova Mamićeva prčija poznatija pod nadimkom repka. Jednim dijelom mogu razumijeti ljude koji su ovo napravili jer im je dosta kriminala u nogometu te bi htijeli skinut glavatog i napokon imat pošten nogomet no ovim će to teško napravit. Nemojte ovo shvatiti kao kritiku jer ovo to nije ali napisi nekih forumaša u stilu koga briga šta konjušari i ovce misle o borbi protiv mafije su u startu pogrešni jer ta ekipa tzv. ovaca je 99% populacije ove države i bez njihove potpore možete se jebat. Mamić ostaje na vlasti baš zbog toga što je javnost okrenuo kontra navijača, a ovakve stvari samo pospješuju već uvaženo mišljenje među ruljom da su navijači narkomani, propalice, luzeri itd. Svaka čast navijačima što su progurali sve u sabor ali strah me da to nije dosta naime glavata narkomančina je nenormalno umrežena i samo mora biti strpljiv, a ako hdz osvoji izbore što bi se moglo dogoditi onda će Mamić barem četri godine prskat po facama neprijateljima kao Ron Jeremy u najboljim danima. Iznimno je bitno da se pridobije javnost jer kad bi i 30-40% ljudi bilo na strani navijača nitko živ se ne bi usudio stati iza Mamića, a kamo li ga podupirati to jest u prijevodu odjebali bi brže nego peder ponudu za seks sa kakvom dobrom ženskom.
Oprosti,ali koja tocno javnost i kako si to zakljucio?
Da li je tebi 30 000 ljudi na prosvjedu protiv hns-a u splitu mali broj i pokazatelj da splitska i dalmatinska javnost nije protiv hns-a i ne podrzava borbu navijaca,da li su ti peticije zajedno za dinamo od ako me sjecanje dobro sluzi preko 50 000 potpisa pokazatelj da navijaci dinama podrzavaju ili ne podrzavaju ovakvo vodjenje svog kluba? Koje brojke bi te zadovoljile ako mogu znat?

To sta ti,a i ne samo ti,upijas razno razne placenicke medije,to sta smo okruzeni ljudima beskicmenjacima,to ne znaci apsolutno nista,jer ti ljudi nece mrdnut kurcem,pa makar bila u pitanju i njihova koza,nego im je domet laprdat po birtijama ili pisat na forumu.

A ekipa i dalje neka misli da je stav javnosti debelo protiv,mogli bi se svi zajebat. Brojke govore nama u prilog.
tadija tadić is offline  
Old 13.06.2015., 11:32   #730
Quote:
prof. Ivanković kaže: Pogledaj post
Samo da ne zaboravim kak je sve zabavno.

Index čiji gazda na hrvatsku zastavu stavlja svastiku grmi o sramotnom činu.

Ono "ljevičari" guštaju jer će možda izbacit Hrvatsku, "Desničari" kukaju i plaču zbog svastike, ekipica koja se polomila objašnjavat da je ZDS iz opere kukmače i suze briše zbog fašizma.

Ali ne, ovi koji su koristili kemikaliju nisu normalni.

samo necural bajo moj. nista hemija.
papirlova is offline  
Old 13.06.2015., 11:33   #731
Ako Engleska može sve domaće utakmice igrati u Londonu, onda može i Hrvatska sve utakmice igrati u Zagrebu. Sad je svima očito da iz ovih provincijskih mjesta, tipa Split, nikad ništa dobro neće doći za hrvatsku reprezentaciju i nogomet općenito.
knick is offline  
Received Infraction
Old 13.06.2015., 11:33   #732
Hoce li HNS platiti Hajduku nastalu stetu?
illyrians is offline  
Old 13.06.2015., 11:34   #733
Quote:
knick kaže: Pogledaj post
Ako Engleska može sve domaće utakmice igrati u Londonu, onda može i Hrvatska sve utakmice igrati u Zagrebu. Sad je svima očito da iz ovih provincijskih mjesta, tipa Split, nikad ništa dobro neće doći za hrvatsku reprezentaciju i nogomet općenito.
Srećom pa je zadnja u Zagrebu prošla bez najmanjeg incidenta.
Obitelji s djecom, i te fore
Theravada is offline  
Old 13.06.2015., 11:34   #734
Quote:
the edge kaže: Pogledaj post
Oko ničega? Dokle god ima ovakvih komentara, treba raspaliti po medijima još jače. Crtajte si ljudi svastike u svojim dvorištima, urlajte u četiri zida koji god kurac hoćete, ali dok se god ne shvati da se ne treba promovirati i opravdavati idiotizam, imbecilizam i degutantnost, treba pisati još više i kažnjavati jače. Ali ne tako da se reprezentacija izbaci s Eura (što se uostalom neće dogoditi jer oni u Uefi nisu debili da ne bi znali da bi to zapravo bila voda na mlin) nego izravne prekršitelje.
Ma koliko oni kužili stvari, neće moći dovijeka izbjegavati ono neminovno, jer će ih mediji (koji ili stvarno ne kuže ili se, vjerojatnije, prave da ne kuže) sasjeći.

Prije ili kasnije stvar će doći do granice kada se više neće moći "gledat kroz prste" i kada će postat upitna UEFA-ina vjerodostojnost.
nvnk is offline  
Old 13.06.2015., 11:35   #735
Quote:
u prolazu kaže: Pogledaj post
Ma dobro, reprezentacija je ok....i igraju dobar nogomet. I uvijek su privlacili siroke mase ukljucujuci i zene. ( sto je cudo )

Jedini je problem sto se u nju mijesaju ovi klupski navijaci...kojima tu uopce nije ni mjesto.
reprezentacija je privatna prčija
Tore is offline  
Old 13.06.2015., 11:35   #736
Quote:
illyrians kaže: Pogledaj post
Hoce li HNS platiti Hajduku nastalu stetu?
Da su iz HNS.a pametni oni bi zatrazili racun za tu travu, platili bi tih par stotina eura i dovidzorno splite za sljedecih 20 godina.
Old 13.06.2015., 11:36   #737
Quote:
knick kaže: Pogledaj post
dijete drago isfrustrirano
QeH is offline  
Old 13.06.2015., 11:36   #738
Quote:
nvnk kaže: Pogledaj post
Ma koliko oni kužili stvari, neće moći dovijeka izbjegavati ono neminovno, jer će ih mediji (koji ili stvarno ne kuže ili se, vjerojatnije, prave da ne kuže) sasjeći.

Prije ili kasnije stvar će doći do granice kada se više neće moći "gledat kroz prste" i kada će postat upitna UEFA-ina vjerodostojnost.
Koka je inače neupitna, nakon izbora nacističkog štovatelja u izvršni odbor?
Theravada is offline  
Old 13.06.2015., 11:37   #739
Quote:
QeH kaže: Pogledaj post
dijete drago isfrustrirano
Napisa mi čovjek da sam frustriran, pa onda ode crtati svastike.
:klap:
knick is offline  
Old 13.06.2015., 11:38   #740
Quote:
Theravada kaže: Pogledaj post
Nvnk, nije ti zdravo gubitak živce tolko...ima još poslova, but već nekaj našel i kad Zdravko ode.
Jel' me primate kod sebe?

Proslijedi šefu koji te postavio u ovako glupu smjenu.

Svi ostali aktivisti su ili na vikendu, ili se, evo pripremaju za paradu, a ti moraš tipkat 8 sati.

Tsk-tsk-tsk- ....
nvnk is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:27.