Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.05.2023., 20:50   #7401
Ovo za kraj nije SadGul i Busenaz, nego tata i sin.

A kako ne kuže da je to sporedno za sve što još gledaju.

Ma da ih je još jako malo. Samo najčvršći su ostali.
Odgovori s citatom
Old 16.05.2023., 20:53   #7402
minci gro turskih serija tako zavrsava.pocec od seherezade
do evo nase serije.klasika zesca.
vecinom najbolje secene su u pocetku serija.fanovi se navuku
i onda trpe.
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2023., 21:48   #7403
Fragi nije ni za sta.

Old 17.05.2023., 06:10   #7404
Glupo da i dalje mora bježati

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 08:42   #7405
Prevedena najava

https://ok.ru/video/6533757733393

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 14:50   #7406
ljubav

TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 15:39   #7407
Ljubav do 41 epizode a onda smrt za Songul.
Skapirala sam da ce se ona upokojiti. Zrtvuje se sve vrijeme za Sadija, evo i otkaz dala, nema sta, zrtvovace se i u konacnici.

Ili eventualno htjeti a Sadi je preduprijediti pa on skoncati.
Old 17.05.2023., 15:46   #7408
mislim da ce oboje prezivjeti. jer toliko nam kidaju zivce s Mertom da ce to barem dati.

ozet kaze da je ovaj cijeli bijeg da Sadi spasi Mertov zivot :zbljuv:
ko jebe trudnu zenicu i njenu bebu, ona je i onako sposobna za sve, ne treba njima Sadi. Samo ovim metiljima i krvopijama. Mert koda ima 4 godine pa je sav needy :zbljuvX10 :

ako Songul ne nadje dokaze, Sadi moze istrunuti u zatvoru zbog ovog. a fino su bili rekli u prosloj da se operacija mogla napraviti legalno, sudac bi dozvolio. ali, fol, Sadi je mogao biti ubijen u zatvoru svaki cas, pa zato. Derya je sve pripremila, zaklace ga u podrumu gdje je sve sterilno jel oni uposte znaju sta je i kako se radi bone marrow presadjivanje?

i jebenog Serveta ce vukljati do apsolutno zadnje minute.
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 16:17   #7409
jebate led u asi smo imali sve one procedure pripreme za transplantaciju pa transplantacija pa poslije postupno
dolazenje pa staklo pa dodiri preko stakla.
a ovi u podrumu rade transplantaciju....ma daj tobe jarabi tobe estafirula.....
znate sta posto sam prezivjela bodrum masali i hirzis polis vala sve sto bude nece me iznenadit.bice sta bude.
a samo da znate ko mi je na crnoj listi novi od glumaca i scenarista gani tabiki zmija i ovaj decko sto glumi merta.e sad ne znam zasto je u hirzis polis sve onak zbrckano mada je timucin za tu seriju dobio leptira.a bodrum masali se zavrsila jer je timucin morao da ide da se priprema za musluma.al ovo su imali itekako vremena da fino sve pripreme i snime al nes ti budala debilnih.
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 16:30   #7410
true story, hamileyiz

Necip, jedan od scenarista, rekao da su ostavili "otvoren kraj" i da je sve moguce, tako da se moze nastaviti ako allah dadne

ovo je odgovorio na pitanje da zasto se ne najavljuje, kao obicno, ono "zadnje 2 epke" ili final i te fore. kao da nije nikom jasno je li finale sezone ili serije.
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 16:55   #7411
Songul je trudna a Sadi odgaja stomak

Ja ne znam sto si, witch, pozitivna oko kraja, njih nista ne sprecava da ovakav scenarij pisu do kraja, bar bi bili dosljedni.

Ovo "otvoren kraj" moze biti i da nastavi sa Deryom bice mu "otvoren" put ako Songul umre
Old 17.05.2023., 16:58   #7412
a gledali bi ih Deryini fanovi poslije?
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 17:08   #7413
ok witch onda ako je tako kako kazes znaci da postoji umut hep var.

mili a ko bi to gledao draga...da li si vidjela i jednog fana da je dosao na set da se slika s ozge ili ovim glumcem sto glumi merta.svi se naslikavaju grle ljube s ertanom devrim i pokoji se zaleti i s sercanom
tako da ....mislim da toliko glupi nisu .mislim na produkciju da bi takav razvoj scenarija podporili.a mozda bude nesto na digitalnoj platformi kao sto je eto nejat odradio
a bome i ebru je s timucinom nesto snimila za dizni platformu ako se ne varam...
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 20:31   #7414
Gledali bi Sadijevi fanovi, neki tamo, ne znam ko su..skroz nebitni likovi

I njega Mert smorio nakon 3 dana ocinstva
Old 17.05.2023., 21:29   #7415
Nek se hebu s nesretnim krajem. Za SadGul.

Niti su djecu čemu naučili, niti su im sredili živote, niti je Sadi očistio svoju prošlost u novom životu, opet ga ganja policija, još i Songul uvukao u svoja
sranja, da baš su kako što im naslov govori : Neka život bude kakav jeste.

Tako nas muče zadnje epizode... svim SadGul fanovima su ostavili ovakav scenarij za i sada se smiju.. jer je po njihovom...mama i sin trebaju pažnju jer su je zaslužili......Ono ipak vidite što je najvažnije, nije Sadgul.

-
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 21:59   #7416
spojler: duplo vjencanje na kraju, zajedno idu SadGul i DerKiv

falim te dragi bogo da se ovo sranje od serije zavrsava, zapisacu ove scenariste i sacuvati sebi u kompu, nece me vidjeti taman da moja mater glumi tamo gdje oni pisu, a kamo li nekakav Ertan.

TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 22:31   #7417
Jesu li Derya i Kivo ili Yaver i Meltem?

Kivo treba na terapiju, sto covjeka kaznjavaju mucenjem, pa nije toliko zgrijesio
Old 17.05.2023., 22:34   #7418
Ako su uz SadGul još i DerKiv, onda će barem Mert moći reći imam dvije tate i dvije mame. Sretni smo zbog Merta.
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 22:37   #7419
ko god da su, nek ostave SadGul na miru. nek se svak vjencava za sebe. idioti

vise volim da nema vjencanja uopste za SadGul nego da imaju s idiotima duplo.
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2023., 22:41   #7420
ljudi kako ne shvatate da ti scenaristi jos uvijek nisu svjesni toga da publici su jedino interesantni ertan i devrim. sve ostalo je samo pozadina. jednostavno ertan i devrim su deset svjetlosnih godina ispred svih ostalih kako u glumi hemiji suradnji kooridnaciji improvizaciji ma svemu.
ovi ostali samo statiraju u kukuruzu . meni to tako djeluje. znate kako oni meni djeluju ko neki paravan.
kao u pozoristu kad izadju glumci pa imaju onaj paravan.e to .
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:08.