Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.05.2015., 01:09   #7401
Quote:
NikiVr1993 kaže: Pogledaj post
Guardiola je odlaskom iz barcelone zavrsio i onako svoju kratku karijeru! U barceloni je uzeo sve sto se uzeti moze, napravio velike stvari i to je sve, vise od toga nikad neca napraviti i to je to. Moze jos osvajati bundesligu zato sto je bajern igracki pre mocan i nema konkurenciju, LP Guardiola vise nece uzeti.
ne slazem se i bayern je dobar klub moze i ovdje dosta toga napraviti,
vec je i napravio dosta u bayernu a volio bi da barcelona ispadne a
bayern ode u finale.
josip2000 is offline  
Old 07.05.2015., 01:10   #7402
Quote:
Ndreca kaže: Pogledaj post
@LeGriffio, pa ciji je molim te? Daj mi reci ko je kriv da se bayern drugu godinu sramoti???
Jebote led, kada smo imali Lella i ekipa u prvoj nismo si ovo dopustili. Obrana neuigrana, nikako. Benatia 10 puta sjebe ofsajd zamku, Svajni nespreman, Rafinha los, Lahm na krivoj poziciji, bernata nigdje, Lewa katastrofa, Muller isto nije znao sto radi. Mislim o cemu pricamo. Frajer je sve izokrenuo, sto se gradilo zadnjih 5-6 godina. Slobodno neka ode di ga srce vuce (kesa para)
Vise sam ciljao na to da ih je jednostavno Messi pobijedio, a ne sami sebe
LeGriffio is offline  
Old 07.05.2015., 01:10   #7403
Quote:
Guardiola je odlaskom iz barcelone zavrsio i onako svoju kratku karijeru! U barceloni je uzeo sve sto se uzeti moze, napravio velike stvari i to je sve, vise od toga nikad neca napraviti i to je to. Moze jos osvajati bundesligu zato sto je bajern igracki pre mocan i nema konkurenciju, LP Guardiola vise nece uzeti.
Hvala Nostradamuse
Old 07.05.2015., 01:11   #7404
Quote:
Ndreca kaže: Pogledaj post
Pricao sam ja o tome, o jebenoj mucki iz barcelone. Bolesni spijun poslan u bavarsku kako bi sjebala konkurenta. Jeben potez

Ti mater, lik unistava klub, a ljudi mu se klanjaju, ma mrs #PepRaus
Konacno neko misli kao i ja... i danas thiago alcantara sve sto je dobio na 20 ak metara sjebo je, zaista kao i on da je namjerno igrao kontra bajerna!!!
Niki Vr is offline  
Old 07.05.2015., 01:11   #7405
Pustio sam si fino cijelu tekmu uz Dragu, kakvo gustanje
LeGriffio is offline  
Old 07.05.2015., 01:13   #7406
Quote:
LeGriffio kaže: Pogledaj post
Ne radi se o Messiu, recimo prvi gol je rofl da ne moze biti vec, to se tocno vidi Pepova ruka u tom potezu.
Eric Delko is offline  
Old 07.05.2015., 01:13   #7407
Quote:
Naravno da nemoze uzeo je sve, ali kazem nece ponoviti ni pola od toga vise nikad!
A ti to znaš jer imaš kristalnu kuglu i vidiš do kraja njegove trenerske karijere?

Ajde prestani više baljezgat.
Old 07.05.2015., 01:13   #7408
Quote:
Drago i njegove greske, danas jedna sjajna Lusi enrike izbija loptu u korner??
Niki Vr is offline  
Old 07.05.2015., 01:13   #7409
Quote:
Naravno da nemoze uzeo je sve, ali kazem nece ponoviti ni pola od toga vise nikad!
ode on u katar i tamo će gaziti sve
Crveni is offline  
Old 07.05.2015., 01:14   #7410
Quote:
di si to nasao? )) daj! gledao sam na skysportsu, nemam ovdje tv-a
ubu is offline  
Old 07.05.2015., 01:16   #7411
Predviđam kako ce Pep otici stopama Mourinha, preuzimanje Citya i uno-zero-basta taktika protiv jacih klubova. Hendikepi ti promjene zivot, a Pep ih je dozivio dovoljno vec
Eric Delko is offline  
Old 07.05.2015., 01:17   #7412
Quote:
josip2000 kaže: Pogledaj post
ne slazem se i bayern je dobar klub moze i ovdje dosta toga napraviti,
vec je i napravio dosta u bayernu a volio bi da barcelona ispadne a
bayern ode u finale.
nece ispasti, ali u finalu ako Real prodje tamo bi mogla pasti... Nije on nista posebno uradio u bajernu, osvojio je ligu i ja bi je osvojio sa takvom ekipom...
u lp do polufinala dodje dobije jakog protivnik i onda ga demoliraju... Bez veze je rasturio sustav bajerna koji se igrao godinama... Nema mu spasa na kraju ove sezone mislim da on odlazi!
Niki Vr is offline  
Old 07.05.2015., 01:19   #7413
Quote:
Crveni kaže: Pogledaj post
ode on u katar i tamo će gaziti sve
Ma da hahaha uzece brdo love i uvijek ce imati fanove koji ce vikati da je najveci.
Niki Vr is offline  
Old 07.05.2015., 01:19   #7414

nar.kO is offline  
Old 07.05.2015., 01:27   #7415
Quote:
Jao molim se da u finalu bude REAL... da vam zacepimo ta usta..... I ovako oslabljeni bez Modrica!!!
Old 07.05.2015., 01:27   #7416
Quote:
A necu o sudcu, no crvendac za Danija je trebalo biti. Iako svejedno, kako su igrali, jos bi veca sramota bila.

0 udaraca u jebeni okvir, pa to je sramota
0 motivacije
0 udaraca iz daljine (ajd onaj jedan jadni svajnija), ekipa u strahu puknuti, ako nisu na 22 mm od gola, jebem ti takav nogomet

BTW. Nekuzim sprdavanje sa boatengom, ajd kao smijesno je ispo kod gola, ali nije njegova krivica i uz Neura, nas najbolji igrac, a dugo je vec jebeno igra, na WC razini. Jebiga ocekivao je Messia da ide na svoju lijevu, no ispalo je kako je ispalo.
Old 07.05.2015., 01:31   #7417
Ko bi rekao da je prije 2 godine bilo 7-0.
Ovo je valjda najveći obrat ikad, a u tako malo vremena.

Još samo fali 0-4 u uzvratu, a ni to ne izgleda nemoguće

Edit: 8-0 udarci u okvir.
lik_vž is offline  
Old 07.05.2015., 01:31   #7418
Čiji je klon ovaj Niki?
Cleary is offline  
Old 07.05.2015., 01:33   #7419
Ma,nevjerojatno s kojom lakoćom ,koja zapanjuje ...Messi u tri minute riješava tekmu s hendijem,milina za gledati ,praznik za oči.. treći gol je ka rezultata raspada sistema,... teško bi to Bajern u uzvratu stigao , neznam što bi im se sve trebalo poklopiti , pa da i teoretski imaju ikake šanse. Barcin napad u čitavoj povijesti ,po imenima nikada jači.(Suarez,Mesi i Brazilac Neimar..). Pa sjetimo se i prvoga poluvremena koje je sve zicere njem. golman branio (pa da je sluč. ostalo 0-0 ,..bio bi on igrač utakmice,ali eto ,meteorski bljesak Messija od par minuta i dostatno za nedostižnu prevagu,pogot. nakon trečega gola -nedostižno , hajde da je to neka manje ili slabije rangirana momčad ,ali Barca ovaka razigrana , predviđam finale Barcelona -Real ,.. što samo govori o snazi Španjolske nog. lige). poz.
žaccko is offline  
Old 07.05.2015., 01:34   #7420
Quote:
Cleary kaže: Pogledaj post
Čiji je klon ovaj Niki?
Bojim se da nije klon

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:50.