Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.01.2021., 12:29   #7541
Ima li neko prijedlog za ovakav Toupe tuš? Ja nisam ljubitelj olovaka jer nikad ne mogu izvući wing lijepo sa njjma.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 13.01.2021., 20:37   #7542
Quote:
Sarah Walker kaže: Pogledaj post
ajde probam ja ovu trend it up doma staviti u waterline pa javim kakva je
Ne moze nazalost u waterline, slabo ostaje boja
Evo swatchevi ako koga zanima, i krivo sam napisala, moja taupe je ova u sredini br. 35
Ova zadnja br. 30 je uzivo dosta sjajnija, ima neke zlatne čestice
Sarah Walker is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2021., 00:25   #7543
Quote:
Sarah Walker kaže: Pogledaj post
Ne moze nazalost u waterline, slabo ostaje boja
Evo swatchevi ako koga zanima, i krivo sam napisala, moja taupe je ova u sredini br. 35
Ova zadnja br. 30 je uzivo dosta sjajnija, ima neke zlatne čestice
Hvala ti!
Old 14.02.2021., 14:30   #7544
Pohvala za Olival professional proizvode! Svi su izvrsni, a posebno Hijaluron hidrator 4h!

Prvo sam krenula s Vitaminskim C serumom u kombinaciji s Vitaminskom C kremom. Serum ima i hijalurona u sebi i ide na vlažnu kožu lica. Prvo me jako zatezao koliko god lice bilo vlažno i naknadno zalijevano i to baš pošteno zatezalo. Nije od pomoći bila ni krema koja ide povrh seruma. Čekala da se serum posuši ili ne, jednako je zatezalo i kada bi se krema sasvim upila. Prorijedila sam korištenje na minimum i vrlo bih vjerojatno sasvim prestala da nisam nakon 3-4 tjedna uvela i Hijaluron hidrator 4h.

Također ide na vlažnu kožu. Lagano je sluzav, ali ga koža lijepo apsorbira i ne ostaje ljepljiva. Iza njega dođe krema koju koristim za noć i/ili skvalan po želji.

U početku sam imala dojam da se trackam običnom vodicom koja i nije najjeftinija, ali svi to rade pa ajde da imam bar privid da i ja nešto radim. Koristim Olival beta glukan tonik ne zato što je neki vrh, nego je bio u paketu s hidratorom, ali mislim da bi i Balea MED odrađivala isti posao. Nakon nekih tjedan dana učinilo mi se da je koža svježija, elastičnija, jedrija, bez suhih gluparija iako hajcamo na entu, a vani zimulja. Eto kad se tekući puder nije hvatao ni za ono područje iza nosnica. Wooow, dakle ipak ima nekog smisla ta vodica! Koristim trenutno nekih mjesec dana i oduševljena sam. Imala sam periode dobrog tena, ali meni je dobar ten bio kada nema prištića. Sada sam prezadovoljna svojom facom.
Počela sam ponovno učestalije koristiti i onaj C serum i ne zateže više. Svako do svako drugo jutro ga stavljam u kombinaciji s kremom i nakon njega faca ima neki prirodan, zdravi glow, a krema se da iskombinirati sa SPFom i makeupom.

Ovakav razvoj situacije me naveo da isprobam i Omega skvalan. Dobila sam tester Novaexpert Omega seruma koji je predivan, ali nema teorije da dajem tu lovu. Možda da je u pola cijene, ali i to bih odvagnula pa sam probala Olivalov. Inače imam mješovitu kožu lica, a čim ugrije naginjem i tepsiji. Još ne vidim neki ekstra doprinos skvalana. Dodam ga malo na kremu nakon hidratora. Ne izaziva shit, a čini mi se da daje svoj obol za mekoću baby butt kožu lica, no moram još malo vagati kako bih bila sigurna. Ja sam osobno zadovoljna i nastavljam ga koristiti.

Imam još i Mikroeksfoliant. Njega koristim već nekoliko mjeseci i nemam neki dojam. Katkad mi se čini da radi izvrstan posao, a katkad kao da ništa nisam napravila. Ne sviđa mi se taj prah i miješanje s vodom jer svaki put dobijem drugačiju konzistenciju pa kao da ovisno o tome bude i djelovanje izvrsno ili blah.

Evo! Malo je reći da sam ugodno iznenađena. Jedno hrvatsko ime rastura. Kada se Professional linija pojavila, mislila sam da su samo našli način kako naplatit maglu, međutim evo, ugrist ću se za jezik.

Bravo, Olival!
mirtochka is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2021., 19:28   #7545
Sand&Sky Dreamy Glow Drops, savrseno!
Lady Sylvanas is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2021., 20:29   #7546
Ne znam koji mi se kuki događaja s kožom pod zadnje, ali nije više suha, kapci pogotovo. Kupila sam Wet n wild bazu za sjenila iako ste tu često pisale da je strašno suha. Dakle, meni je ovo mrak! Stavila sam stvarno malo, nije mi ništa suho, ništa me ne zateže, a make up mi izgleda kao da sam ga sad stavila, a 12 h već stoji. Bolja mi je stoput od Urban decay primer potion koji stvarno je suh i zna sjenilo zapinjati na njemu, s ovim ništa! Vrh!
Old 19.02.2021., 20:32   #7547
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
Ne znam koji mi se kuki događaja s kožom pod zadnje, ali nije više suha, kapci pogotovo. Kupila sam Wet n wild bazu za sjenila iako ste tu često pisale da je strašno suha. Dakle, meni je ovo mrak! Stavila sam stvarno malo, nije mi ništa suho, ništa me ne zateže, a make up mi izgleda kao da sam ga sad stavila, a 12 h već stoji. Bolja mi je stoput od Urban decay primer potion koji stvarno je suh i zna sjenilo zapinjati na njemu, s ovim ništa! Vrh!

Meni je on zbrčkao kapke da su bili kao suha šljiva. Probala 5-6 puta i bacila u smeće.

Old 19.02.2021., 20:40   #7548
Quote:
Nikita Durango kaže: Pogledaj post
Meni je on zbrčkao kapke da su bili kao suha šljiva. Probala 5-6 puta i bacila u smeće.

Ja ga nosim samo danas, ali nije mi nimalo suh. Ali nimalo. Taman kako treba. Javim još kroz par dana korištenja ako će se što dogoditi, ali ovako na prvu

S tim da se meni koža nekako počela mastiti zadnjih mjesec dana, što da ti kažem kad mi se Freshwear setiran otopi do kraja dana. Krivim Tret.

Gledaj ovo, nema filtera nikakvih.

https://i.postimg.cc/HsnNZqqB/IMG-20210219-194426.jpg
Old 19.02.2021., 20:43   #7549
Ja sam ga koristila 3-4 puta i stvarno je izvrstan primer. U tih par nošenja nisam primijetila isušivanje kapaka, ali ja to valjda ne znam stavit. Nisam dovoljno pažljiva ili nešto, međutim na vanjskom kutu kapka gdje dolazi u doticaj s korektorom, skroz ga zgruda i izgleda suho i patchy.
mirtochka is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2021., 20:47   #7550
Quote:
mirtochka kaže: Pogledaj post
Ja sam ga koristila 3-4 puta i stvarno je izvrstan primer. U tih par nošenja nisam primijetila isušivanje kapaka, ali ja to valjda ne znam stavit. Nisam dovoljno pažljiva ili nešto, međutim na vanjskom kutu kapka gdje dolazi u doticaj s korektorom, skroz ga zgruda i izgleda suho i patchy.
Mislim da stavljate previše. Ja sam stavila baš jako malo. Veličinu zrna basmati riže na oba oka.
Old 19.02.2021., 21:00   #7551
Ma nisam ni ja više. Pogotovo nakon prvog faila.
mirtochka is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2021., 22:20   #7552
Quote:
jel to onaj photofocus?
sweetkiss is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2021., 00:25   #7553
Quote:
Ja ga nosim samo danas, ali nije mi nimalo suh. Ali nimalo. Taman kako treba. Javim još kroz par dana korištenja ako će se što dogoditi, ali ovako na prvu

S tim da se meni koža nekako počela mastiti zadnjih mjesec dana, što da ti kažem kad mi se Freshwear setiran otopi do kraja dana. Krivim Tret.

Gledaj ovo, nema filtera nikakvih.

https://i.postimg.cc/HsnNZqqB/IMG-20210219-194426.jpg

A super ti je to. Manje suha -manje bora
Mene je tret samo još više isušio. Fresh wear koristim pomješan sa glowy primerom.

Old 20.02.2021., 02:50   #7554
Quote:
Nikita Durango kaže: Pogledaj post

Ista stvar se i meni desila. Na prvu je bilo oduševljenje,a na duže staze horor, a imam masne kapke
metalka64 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2021., 08:20   #7555
Quote:
sweetkiss kaže: Pogledaj post
jel to onaj photofocus?
Da, samo jedan imaju, ne možeš fulati.
Old 20.02.2021., 09:15   #7556
Ja potpisujem Hell Blonde za wnw bazu za sjenila.
Prva dva nanošenja je bilo totalno razočaranje i mislila sam je se riješiti i googlala Too faced.
3.dan sam probala sa gotovo zanemarivom količinom primera i dogodilo se čudo! Ljubav, savršena baza na kojoj se sjenila blendaju i nanose bez poteškoća, a razlika nakon par sati sa primerom i bez njega je nebo i zemlja.
Hell kaže zrno basmati riže na oba kapka... ja bi se usudila reći da ja stavim i manje... Toooliko malo da skoro i nemam što utapkavati. Čim se malo pretjera, onda se na rubovima oka stvaraju te kao "naslage" koje djeluju patchy i miješaju se s ostalim proizvodima (korektor, puder).
Tko ima bazu, svakako bih joj dala još jednu šansu. Tajna je u količini.
elly is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2021., 09:41   #7557
Hajde, probam se praviti da sam istisla nešto!

Šalim se! Svakako ju neću bacati.
mirtochka is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2021., 09:45   #7558
Quote:
elly kaže: Pogledaj post
Ja potpisujem Hell Blonde za wnw bazu za sjenila.
Prva dva nanošenja je bilo totalno razočaranje i mislila sam je se riješiti i googlala Too faced.
3.dan sam probala sa gotovo zanemarivom količinom primera i dogodilo se čudo! Ljubav, savršena baza na kojoj se sjenila blendaju i nanose bez poteškoća, a razlika nakon par sati sa primerom i bez njega je nebo i zemlja.
Hell kaže zrno basmati riže na oba kapka... ja bi se usudila reći da ja stavim i manje... Toooliko malo da skoro i nemam što utapkavati. Čim se malo pretjera, onda se na rubovima oka stvaraju te kao "naslage" koje djeluju patchy i miješaju se s ostalim proizvodima (korektor, puder).
Tko ima bazu, svakako bih joj dala još jednu šansu. Tajna je u količini.
Ja sam isto stavila i manje, ali ne znam s čim bih usporedila, ovo mi je bilo možda najpribliznije.

E, da, i stavila sam okoloočnu kremu prije primera. Na kapak baš.
Old 20.02.2021., 11:08   #7559
A di uzmete tu wnw bazu? Na notinu ima samo za lice, ako sam dobro vidila
Old 20.02.2021., 11:11   #7560
Bipa
mirtochka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:13.