Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.09.2021., 17:29   #7721
Quote:
Blu11 kaže: Pogledaj post
Moja je jako suha baza, jedva je razmažem. Je li to normalno ili je moja stara?
Je ona čvrsta ali nije suha
Ja ju noktom nagrebem, između kažiprsta dva razmrljam i onda kaziprstima na kapke
LingerMaggie is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2021., 15:39   #7722
Thanks, Wendy & Maggie . Mislila sam da je otvarana pa se osušila.
Osim toga, baza drži dobro, neparfumiranost mi je dobrodošla nakon one njihove crne baze. Još je trebam testirati kad zahladi i počnu mi suziti oči od vjetra.
Blu11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2021., 17:16   #7723
Quote:
Blu11 kaže: Pogledaj post
Thanks, Wendy & Maggie . Mislila sam da je otvarana pa se osušila.
Osim toga, baza drži dobro, neparfumiranost mi je dobrodošla nakon one njihove crne baze. Još je trebam testirati kad zahladi i počnu mi suziti oči od vjetra.
Sad ste mi dale ideju...ne bih se u sto godina dosjetila provjerit.
Moguce da i meni suze oci od baza za sjenilo, ali samo ujutro
Naime, ujutro mi znaju suzit oci, ali ne uvijek. A uvijek stavljam istu maskaru mjesecima dok ne potrosim. Ja sam to pripisivala alegrijama s kojima se isto mucim ili vjetru, medjutim, moguce da je baza za sjenilo jer nekad stavim sjenilo, a nekad ne.
Navecer uvijek ide baza, ali nisam primjetila problem. Iskljucivo ujutro prije posla.

Sad cu obratit paznju pa javim.

Btw. Meni se artdeco posusila na zadnjoj trecini teglice tako da sam ju morala baciti. Samo prva polovica mi je bila fino maziva, a trosila sam ju redovno svaki dan, nije stajala godinama kod mene otvorena. Da li su ju u Mulleru otvarali, tko zna.
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.09.2021., 18:36   #7724
Quote:
maryah1 kaže: Pogledaj post
Sad cu obratit paznju pa javim.
najlakše provjeriš po tome da li ti počnu suzit prije šminkanja ili poslije šminkanja

kod poremećaja suhog oka, oči znaju suziti ujutro nakon buđenja.

vjetar pogoršava stanje također. kad je stabilnost suznog filma na granici, onda od vjetra krenu suzit.

naravno i od nekih proizvoda za šminkanje očiju, isto suze
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.09.2021., 05:53   #7725
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post
najlakše provjeriš po tome da li ti počnu suzit prije šminkanja ili poslije šminkanja

kod poremećaja suhog oka, oči znaju suziti ujutro nakon buđenja.

vjetar pogoršava stanje također. kad je stabilnost suznog filma na granici, onda od vjetra krenu suzit.

naravno i od nekih proizvoda za šminkanje očiju, isto suze
opisala si mene
sad tek shvaćam šta mi je
ujutro mi obavezno suze, kad puše vjetar, kad je hladnije vrijeme, kad sam ispod klime
i kad se šminkam )obavezno nakon tapkam i pokušavam sanirati štetu od suza)
Old 13.09.2021., 12:17   #7726
nisam liječnik. dijagnozu bi trebao dati oftamolog.

ali da, to su klasični simptomi kad suzi od sindroma suhog oka. meni je suzenje bilo jedini simptom suhog oka. pomagalo mi je jedino staviti vazelin u kut oka.

navodno su ovlaživači zraka isto od pomoći.

svi dr su mi prepisali samo tople obloge i umjetne suze. to mi ništa nije pomagalo. thealoz duo kapi doduše jesu bile efikasne neko jako kratko vrijeme, ako nije bila slučajnost.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.09.2021., 05:51   #7727
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post
nisam liječnik. dijagnozu bi trebao dati oftamolog.

ali da, to su klasični simptomi kad suzi od sindroma suhog oka. meni je suzenje bilo jedini simptom suhog oka. pomagalo mi je jedino staviti vazelin u kut oka.

navodno su ovlaživači zraka isto od pomoći.

svi dr su mi prepisali samo tople obloge i umjetne suze. to mi ništa nije pomagalo. thealoz duo kapi doduše jesu bile efikasne neko jako kratko vrijeme, ako nije bila slučajnost.
ma jasno da je oftamolog glavni
kažeš ''bilo'' - znači riješila si problem?
Old 14.09.2021., 17:31   #7728
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
ma jasno da je oftamolog glavni
kažeš ''bilo'' - znači riješila si problem?
ma, znam da si pametna. to za oftića sam napisala samo općenito kao disclaimer da ne ispadne da se pravim da liječim po forumima.

nisam baš riješila, ali ove godine mi je puuno bolje nego prošle

možda mi je bio trigger što sam 15 mjeseci radila u zgradi koja preko cijele god ima uključenu klimu.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2021., 10:27   #7729
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
opisala si mene
sad tek shvaćam šta mi je
ujutro mi obavezno suze, kad puše vjetar, kad je hladnije vrijeme, kad sam ispod klime
i kad se šminkam )obavezno nakon tapkam i pokušavam sanirati štetu od suza)
isto
plus - kašljem kad sam ispod klime,

jučer sam išla po covid potvrde i bilo me sram u ljekarni - imaju klimu koja radi i otvorena vrata, trebam 4 potvrde i zaštekao im komp

meni su najbolje kapi za suhoću očiju - Bepanthen, jer uz hijaluron sadrže i B5 vit koji je isto hidrator plus umiri na neki svoj način
i primjetila sam da mi nakon nekog vremena koža oko očiju bude bolja

edit:
Bephantol - vidim da su sad neka pojedinačna pakovanja, ja imam meku bočicu koja se stisne, klasika

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2021., 11:32   #7730
Quote:
wendy01 kaže: Pogledaj post
meni su najbolje kapi za suhoću očiju - Bepanthen, jer uz hijaluron sadrže i B5 vit koji je isto hidrator plus umiri na neki svoj način
i primjetila sam da mi nakon nekog vremena koža oko očiju bude bolja

edit:
Bephantol - vidim da su sad neka pojedinačna pakovanja, ja imam meku bočicu koja se stisne, klasika
super info
te nisam probala

btw, ne mogu pronaći temu na kojoj se hvalio wnw tinted hydrator. bila sam uvjerena da je bilo na ovoj temi. jučer ga kupila, navečer isprobalava na razne načine. bilo mi je žao i tih 35 kn koliko mi nije sjeo. (još je danas na akciji u bipi za 35 kn)

meni pari puder kao svaki drugi. još me jednom podsjetio zašto ne volim pudere i zašto ih skoro nikad ne nosim. mislila sam da je proizvod neki hibrid.

i ulazi mi u nešto (ne u pore, nego kao u neke linije) - to sam već vidjela kad sam testirala na ruci u bipi. izgledam kao pustinjski kamen sa njim.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.09.2021., 12:42   #7731
meni su proculin kapi za oči pomogle kad su me nažuljale umjetne trepavice prvi put
Mouchette is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2021., 20:18   #7732
Jel netko primijetio da od bepanthen masti posvijetli koza? Ili se to meni cini..
*Queen* is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.10.2021., 20:48   #7733
Mislim da pantenol u njemu posvjetljuje diskoloracije, znam da vitamin E i C definitivno djeluju tako, za B nisam sigurna.
Old 07.10.2021., 19:07   #7734
Najdražem Lanolips 101 Ointment Minty balmu pridružujem i Laneige Lip Sleeping mask, mamicu joj skupu. Zaista jest tako dobra, kako svi kažu.
Cosmic Lady is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2021., 10:47   #7735
Nije baš totalno fantastičan proizvod, ali je odličan! proizvod za nikakve novce!
https://www.dm.hr/balea-aqua-hidrata...172275104.html
Stoji mi u vikendici, kao nek je nešto tek toliko za na brzinu dolaske, ona i squalan ulje, trenutno Naro. Miksam ih za dnevnu ili/ i noćnu njegu. I opet me podsjetilo kako mi paše ta kombinacija, samo ulje mi je premasno, a s ovom kremom koja je lagana, vodenasta odlično se upija. Baš mi paše, mislim da je nepravedno zapostavljena. Imam suhu kožu...
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2021., 01:56   #7736
KONAČNO mi se koža ljušti, od PC Exfoliate 2% BHA gela!
To je već glasoviti totalno fantastičan proizvod.
Dolphin skin efekt i blago ljuštenje, koje nemam ni s tretinoinom, a želim da taj sav gunk, zajedno s ožiljcima, ode.
Tek sam jednom koristila ovu sivu bebicu, ali već sam presretna. Tekstura i feeling na koži također odlični.
Baš sam htjela gel jer blazinice ne koristim i da mi bude leave-on.
Fantazija
Mouchette is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2021., 17:35   #7737
Quote:
supergirl1 kaže: Pogledaj post
Nije baš totalno fantastičan proizvod, ali je odličan! proizvod za nikakve novce!
https://www.dm.hr/balea-aqua-hidrata...172275104.html
Stoji mi u vikendici, kao nek je nešto tek toliko za na brzinu dolaske, ona i squalan ulje, trenutno Naro. Miksam ih za dnevnu ili/ i noćnu njegu. I opet me podsjetilo kako mi paše ta kombinacija, samo ulje mi je premasno, a s ovom kremom koja je lagana, vodenasta odlično se upija. Baš mi paše, mislim da je nepravedno zapostavljena. Imam suhu kožu...

Meni je isto HG kao i roll-on okoločna, a imam mješovitu kožu

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
wannaiphone4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2021., 18:10   #7738
Probat cu i taj okoloocni, ali mislim da ce mi biti preslab. Serum sam probala, on mi je bezveze
supergirl1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2021., 15:18   #7739
DM je dobio neki LE Ebelin stalak s priborom za šminkanje. Ako ga vidite i koristite spužvicu jaje za puder zgrabite je i ne mislite. Nisam mekšu spužvicu imala pod rukama, milina za šminkanje i pranje, turbo mekana. Piše da je napravljena od 50% zelenog čaja (kaj god to značilo). To je razina original BB, ako ne i mekša. Cijena je smiješna za takav dobar proizvod - 20kn. P.s. Nemojte ju tražiti u City centar was (Zg) jer sam ja pokupila sve što je bilo.

https://ibb.co/MBv54WK

Geek&Gorgeous, Stress less serum s beta glukanom. Ovaj proizvod mi je u kategoriji "ne znam koliko mi je dobar dok ga ne prestanem koristiti". Odličan lagani serum za hidrataciju i lice mi je jako mekano i glatko kad ga koristim. Bila sam nekim pola mjeseca bez njega i točno sam vidjela kako mi je licu falilo ono nešto. Moje lice jako voli beta glukan. Nekada sam koristila Iunikov serum koji mi je isto bio odličan.
https://geekandgorgeous.com/collecti...ts/stress-less
Old 17.11.2021., 11:31   #7740
Delia vitamin C. Kupila na Notinu za manje od 20kn (na akciji). Moj prvi susret sa vitaminom C jer zahvaljujući višku kila nemam bore, a niti neki drugi "problem" sa kožom (što sigurno nije zbog viška kila, valjda genetika, ajde da je dobra bar za nešto)...uglavnom, koristila do sad samo hidratantne kreme sa SPFom za dan i povremeno Bepanthen mast preko noći (preža preporuci dermatologa, meni odlično, pogotovo oko očiju, radim to već godinama).

Uglavnom, nakon tog seruma koji sam stavila ispod kreme - koža sjajna kao sa blagim highlighterom, a nimalo masna. Izgleda lice svježe, predobro nešto!

https://www.notino.hr/delia-cosmetic...a-lice-i-vrat/
Doreen Mana is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:38.