Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba

Glazba Rock around the clock
Podforumi: Play liste, Stvaranje glazbe, Zabavna glazba, Gitaristički kutak

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.07.2016., 12:57   #761
A dobro sad to, ilegalno se svašta unosilo, čak i ljudi
Brick Top is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2016., 16:02   #762
Veseli me Resistance i ove godine lijep lajnap je tamo sve dane sudeci prema prosloj godini tamo ce bit ono najbolje sto Ultra nudi, radi toga sam i odlucio otic i ove godine na UMF.
Za mene osobno najveci promasaj sto su opet A&B na glavoj pozornici te Markus Schulz, a posebno Gouryella, sve me je strah takvog "trensa" sa glavnog stagea. Bilo bi lijepo da se varam, no mislim da ce to biti, blago receno, daleko od trensa.
Njih cu eventualno poslusat na glavnoj pozornici cisto da cujem i vidim na sta ce to licit, a onda pravac Resistance.

Tko od vas pozna muziku ovih koji nastupaju na Ultra Worldwideu, ima li sto malo ozbiljnije tamo za poslusat? Meni to ovako ugrubo izgleda kao main stage u malom ako uzmem u obzir ova imena koja su mi doneke poznata.

Old 14.07.2016., 03:20   #763
Quote:
Aeternus kaže: Pogledaj post
Za mene osobno najveci promasaj sto su opet A&B na glavoj pozornici te Markus Schulz, a posebno Gouryella, sve me je strah takvog "trensa" sa glavnog stagea. Bilo bi lijepo da se varam, no mislim da ce to biti, blago receno, daleko od trensa.
To će biti trance ala Armin van Buuren s main stagea, dakle trance na mahove.

A što se tiče tlocrta, koliko vidim ove godine će resistance biti u biti prošlogodišnji worldwide, a ovogodišnji worldwide će biti prošlogodišnji radio stage ili kako se već zvao (uglavnom nebitan stage)?

Koliko vidim po izvođačima, arcadia afterburner je ove godine svaki dan druge tematike (petak - drum 'n' bass, subota - trance, nedjelja - techno) i ne znam što da mislim o tome. Nekako mi taj štimung arcadijinog stagea najbolje sjeda uz techno.
Brick Top is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2016., 13:41   #764
Quote:
Brick Top kaže: Pogledaj post
To će biti trance ala Armin van Buuren s main stagea, dakle trance na mahove.

A što se tiče tlocrta, koliko vidim ove godine će resistance biti u biti prošlogodišnji worldwide, a ovogodišnji worldwide će biti prošlogodišnji radio stage ili kako se već zvao (uglavnom nebitan stage)?

Koliko vidim po izvođačima, arcadia afterburner je ove godine svaki dan druge tematike (petak - drum 'n' bass, subota - trance, nedjelja - techno) i ne znam što da mislim o tome. Nekako mi taj štimung arcadijinog stagea najbolje sjeda uz techno.
Ovo je dobra usporedba s AvB, to je vec dobro poznato da se to sta on pusta tamo se ne moze nazvat tranceom, to ce vjerojatno bit neki cudni prizvuci trancea koji ubiti nemaju veze s tranceom, onome tko malo dublje i bolje pozna ovaj zanr je to sasvim jasno. Dash Berlina da i ne spominjem. Totalno se to izokrenulo.

Da, nesto su Arcadiu osarenili, ima svega i svacega, treci dan tamo mi se cini nesto zanimljivijim i to je to.
Moguce da ce cak tamo bit ona proslogodisnja konstrukcija sa Resistancea (koja je bila u svakom pogledu ), a Resistance bi mogao dobiti novi izgled, no vidjet cemo, nisam nesto previse upucen oko toga.

Koliko vidim po mapi ove godine je Resistance dobio velik prostor
Nadam se da ce i kvaliteta zvuka bit na vrhunskoj razini :klap: to je i vazno, ostalo moze u drugi plan.
Old 14.07.2016., 14:37   #765
Pa ako ja dobro shvaćam, Arcadia afterburner i je Resistance od prošle godine, dakle stage bi trebao biti identičan, samo naravno na drugoj lokaciji.
Ja ga pamtim po najboljoj kvaliteti zvuka od svih stageova, a i sam koncept je bio zaista nesvakidašnji i unikatan (barem meni). Ok, main stage je zbog svoje veličine i tehnologije zaista impresivan i nenadmašan vizualno, ali nekako mi je afterburner ostao u najboljem sjećanju.
Prošlogodišnji worldwide je izgledao najnemaštovitije sa osrednjim zvukom. Još kad se sjetim i smrada pišala tamo okolo

Nego, nekako sam se potajno nadao da će dovući Arcadia Spider, međutim ipak ništa od toga. Da jesu, vjerojatno bih i ove godine išao na Ultru. Ovako me zanima kakva će ove godine biti situacija sa švercanjem bez ulaznice i maloljetnicima (ma šta maloljetnicima, djecom) pred main stageom... To su bile nekako stvari koje su me najviše smetale i odvlačile od ponovne kupnje ulaznice.
Brick Top is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2016., 22:00   #766
Zna li itko razlikuje li se jednodnevna narukvica od one za tri dana?
SepI is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.07.2016., 22:57   #767
Quote:
SepI kaže: Pogledaj post
Zna li itko razlikuje li se jednodnevna narukvica od one za tri dana?
Izgledom vjerovatno ne ali ne vrijedi osim za jedan dan tj ne mozes opet sutra uc ako to mislis, nece proc...

Mene zanima kad se karta zamjeni za narukvicu, jel je oni stave na ruku meni ili mogu uzet narukvicu onako pa je sama stavit?
Lake is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2016., 00:22   #768
Quote:
Lake kaže: Pogledaj post
Izgledom vjerovatno ne ali ne vrijedi osim za jedan dan tj ne mozes opet sutra uc ako to mislis, nece proc...

Mene zanima kad se karta zamjeni za narukvicu, jel je oni stave na ruku meni ili mogu uzet narukvicu onako pa je sama stavit?
Šteta što se ne razlikuju izgledom jer dosta ljudi prodaje narukvicu bez karte i govore kako je za tri dana pa je riskantno..
Obično je oni stave jer većina ispruži ruku ali možeš slobodno uzet samo narukvicu bez da ti oni stave
SepI is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2016., 01:37   #769
jel se još uvik može kupiti trodnevna karta po 899 kn u tisak media centru?
paella is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2016., 10:44   #770
Quote:
SepI kaže: Pogledaj post
Šteta što se ne razlikuju izgledom jer dosta ljudi prodaje narukvicu bez karte i govore kako je za tri dana pa je riskantno..
Obično je oni stave jer većina ispruži ruku ali možeš slobodno uzet samo narukvicu bez da ti oni stave
Da, istina...kako nekom dokazat da je za tri dana...to su bice namjerno napravili radi preprodaje
koliko je uopce sad cijena karte za 3 dana?
Lake is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2016., 11:01   #771
Quote:
Lake kaže: Pogledaj post
Da, istina...kako nekom dokazat da je za tri dana...to su bice namjerno napravili radi preprodaje
koliko je uopce sad cijena karte za 3 dana?
Ako je ostalo u tiska onda je 900kn, al moze se naci lako za 100 eura
SepI is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2016., 12:36   #772
A jel sene može provjeriti na nekom od info pultova koje je vrste narukvica tj za koliko dana vrijedi?
Brick Top is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2016., 13:24   #773
Quote:
A jel sene može provjeriti na nekom od info pultova koje je vrste narukvica tj za koliko dana vrijedi?
Moze da, odes bilo gdje na one kucice i skeniras narukvicu i zenska ti kaze koliko dana i koliko novca imas na njoj (ako imas)

Ako netko trazi imam jednu trodnevnu narukvicu za 900 kn.
Lake is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.07.2016., 17:48   #774
http://i.imgur.com/ZwcsJjX.jpg
Ovo je bilo oko 15.30
Meni to izgleda ko da nece bit na vrime montirano
A sad pada kisa i puse pa kao odgadjaju pocetak navodno. Prije ce bit zbog ovog kasnjenja...
Lake is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2016., 00:16   #775
nakon ovog današnjeg debakla sa burom ovo je vjerojatno i zadnja Ultra kod nas

zapravo čudim se kaj im je uopće to kod nas isplativo kad bi na Ibizi bi komotno mogli puknuti cijene Miamija
pattie_boyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2016., 10:19   #776
Ne znam kako bih ovo komentirao...
Zar je stvarno toliko jaka bura bila pa je prijetila sigurnosti nazočnih?
Ne znam kakva je bura u Miamiu, ali znam da se tamo i po najvećem prolomu oblaka Ultra održavala bez da bi itko i trepnuo.

Ali okej, ako se uplela viša sila i ako zaista nije bilo moguće održati prvi dan festivala, to ne opravdava trenutnu pomutnju koja vlada.
Naime, koliko čitam na fejsu, još uvijek se ne zna kakva je sudbina onih koji su kupili trodnevne karte (a pretpostavljam da je takvih i najviše). Kažu da će neki dj-i nastupiti danas (npr. Armin) samo iskreno ne znam kada. Iovako već ultra svaki dan traje 12 sati (a malo ljudi i dođe baš odmah drito u 17h) pa zaista ne znam gdje njega misle utrpati.
Osim toga, vidim da su se i neki dj-i javno pobunili zbog tretmana, tj. što i oni nemaju priliku nastupiti danas što mi djeluje ekstra neprofesionalno. Ne mogu vjerovati da to oni i organizatori nisu mogli riješiti u četiri oka, nego se ovako javno po fejsu mora piskarati

Sve u svemu, za sada organizaciji jedan veliki minus. Podsjećaju me na komunalne službe u mom gradu koje svake godine iznova i iznova iznenadi snijeg u zimu (pa ne čiste na vrijeme grad) ili na jesen lišće (pa opet ne čiste grad). Ne mogu vjerovati da oni nisu imali razrađenu situaciju što u slučaju lošeg vremena i odgađanja festivalskih dana...
Brick Top is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2016., 10:24   #777
Quote:
pattie_boyd kaže: Pogledaj post
nakon ovog današnjeg debakla sa burom ovo je vjerojatno i zadnja Ultra kod nas
Nadam se da je.

We're the litter on the breeze
Fantasma is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2016., 10:32   #778
Quote:
Ne znam kako bih ovo komentirao...
Zar je stvarno toliko jaka bura bila pa je prijetila sigurnosti nazočnih?
Ne znam kakva je bura u Miamiu, ali znam da se tamo i po najvećem prolomu oblaka Ultra održavala bez da bi itko i trepnuo.

Ali okej, ako se uplela viša sila i ako zaista nije bilo moguće održati prvi dan festivala, to ne opravdava trenutnu pomutnju koja vlada.
Naime, koliko čitam na fejsu, još uvijek se ne zna kakva je sudbina onih koji su kupili trodnevne karte (a pretpostavljam da je takvih i najviše). Kažu da će neki dj-i nastupiti danas (npr. Armin) samo iskreno ne znam kada. Iovako već ultra svaki dan traje 12 sati (a malo ljudi i dođe baš odmah drito u 17h) pa zaista ne znam gdje njega misle utrpati.
Osim toga, vidim da su se i neki dj-i javno pobunili zbog tretmana, tj. što i oni nemaju priliku nastupiti danas što mi djeluje ekstra neprofesionalno. Ne mogu vjerovati da to oni i organizatori nisu mogli riješiti u četiri oka, nego se ovako javno po fejsu mora piskarati

Sve u svemu, za sada organizaciji jedan veliki minus. Podsjećaju me na komunalne službe u mom gradu koje svake godine iznova i iznova iznenadi snijeg u zimu (pa ne čiste na vrijeme grad) ili na jesen lišće (pa opet ne čiste grad). Ne mogu vjerovati da oni nisu imali razrađenu situaciju što u slučaju lošeg vremena i odgađanja festivalskih dana...
U Miami nema bure ,i skroz drugaciji je set up i Ultra je uvijek u March , kada je i najstabilnije vrijeme na Floridi ,sezona Tropical Storms je August -Septrember .

Bura je puhala 75Km/h dosta jako i kisa je padala ,bilo je straha da neke konstrukcije nece izdrzat ,gomila reklama ....,greska i propust organizatora je bila ta sta nisu na vrijeme otkazali nego su promzli ,mokri mladi ljudi besciljno lutali cekajuci informacije .
Novac za petak ce im se refundirat ( ako zele ),ulaznicu koju su imali samo za petak mogu ici u subotu ili nedjelju .Nocas je bilo fenomenalno ,nije bilo guzve vise nego prethodnih godina ,Van Buuren je bio rano u 4 pm ,Dash je rasturio ,Cox odlican kao i uvijek ,atmosfera odlicna pozitivna vibra ,nadam se istom i veceras .
Odgovori s citatom
Old 17.07.2016., 13:54   #779
Quote:
spalatina-nyc kaže: Pogledaj post
U Miami nema bure ,i skroz drugaciji je set up i Ultra je uvijek u March , kada je i najstabilnije vrijeme na Floridi ,sezona Tropical Storms je August -Septrember .
Nema veze što je Ultra tamo u "March" , ja ti kažem da je tamo i po najvećem prolomu oblaka bila održavana, pogledaj malo snimke po youtubeu, a možda si i bila tamo osobno (sudeći po nicku i "Marchu").

Ali okej, znam da je organizatorima zadnje na pameti otkazivati nešto pa vjerujem da zaista nisu imali izbora nego otkazati petak.

Quote:
spalatina-nyc kaže: Pogledaj post
Novac za petak ce im se refundirat ( ako zele ),ulaznicu koju su imali samo za petak mogu ici u subotu ili nedjelju.
Koliko ja pratim, ovi koji su kupili trodnevne karte, za njih još nema nikakve obavijesti kako će im se nadoknaditi taj petak. Ako im se nadoknadio s jednosatnim setom van Buurena jučer u 4 popodne, onda stvarno ne znam tko je tu lud.

Nego, kolike su cijene cuge ove godine unutra? Nekako sam načuo da je skuplje nego prošle?
Brick Top is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2016., 17:36   #780
Quote:
Fantasma kaže: Pogledaj post
Nadam se da je.
ne želim ispasti hejter, Ultra je super stvar ali Splićanima je Hajduk sve, a znamo da Poljud trpi zbog Ultre

a Poljud je i naš stadion u najboljem stanju, tako da kako god okreneš vrijedna državna imovina

druga stvar bi bila recimo Barcelona koja ima onaj Olimpijski stadion koji uglavnom zjapi prazan koji k tome nije ni nogometni, tako da bi se eventualne štete puno lakše sanirale i ne bi bile toliko velike

mi smo država sa ravno dva poštena stadiona i kao takvima luksuz nam je organizirati jedan tako velik event
pattie_boyd is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:12.