08.08.2012., 22:03
|
|
Moje sunce
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
enfant terrible kaže:
Gle, odjebi mi s tim patničkim dociranjem kojim pokušavaš dokazat kako si ti jako skroman i "realan"  . Da, bilo bi razočarenje sve ispod zlata za ekipu koja ovako dominira i koja je ovako jebački nadmoćna svima na turniru. Apsolutno svima. Klasa iznad.
|
Isto kao i u Njemačkoj 2007me pa budemo 5. 
Ako nemaš sreće moš se j...t
|
08.08.2012., 22:07
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2010.
|
Sreća?
Ekipi s duplom klupom ne treba. Dominiramo i nikad nismo bili jači i spremniji. Nama sreća ne treba jer nam apsolutno nitko nije ravan na ovom turniru.
Vrijeme francuske dominacije je prošlo. Mene danas bilo sramota gledat to mučenje. Danas bi dobili i Francusku i Španjolsku zajedno. To su fakti.
Trebalo bi se pola prve postave ozlijedit ili propast s onog balkona da bismo popljugali zlato.
|
|
|
08.08.2012., 22:09
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Artois kaže:
Isto kao i u Njemačkoj 2007me pa budemo 5. 
Ako nemaš sreće moš se j...t
|
Tako je, a još onaj Omeyer "nenormalno" brani protiv nas!
Čovjek već na pamet zna tko će u koji kut pucati, ali uvijek protiv nas ima oko 20 obrana
Jedini egal sa njima možemo održati ako Alilović/Losert budu na visokom nivou!
|
|
|
08.08.2012., 22:11
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
enfant terrible kaže:
Gle, odjebi mi s tim patničkim dociranjem kojim pokušavaš dokazat kako si ti jako skroman i "realan"  . Da, bilo bi razočarenje sve ispod zlata za ekipu koja ovako dominira i koja je ovako jebački nadmoćna svima na turniru. Apsolutno svima. Klasa iznad.
|
Nisan ja ni skroman ni realan, nego si ti jednostavno budala. Sve osin zlata bi bilo teško razočaranje, a sve osin +10 u finalu bi bilo "obično" ratočaranje?!?! Budaletino...
|
|
|
08.08.2012., 22:14
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
MEP kaže:
Nisan ja ni skroman ni realan, nego si ti jednostavno budala. Sve osin zlata bi bilo teško razočaranje, a sve osin +10 u finalu bi bilo "obično" ratočaranje?!?! Budaletino...
|
A ti si frustrirani idiot 
Odjebaus od mene jer nisam voljna liječit komplekse nedojebanim seronjama  .
|
|
|
08.08.2012., 22:18
|
|
CS
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
enfant terrible kaže:
|
Quote:
enfant terrible kaže:
A ti si frustrirani idiot 
Odjebaus od mene jer nisam voljna liječit komplekse nedojebanim seronjama  .
|
Netko se ne slaze s tobom i tvojim stavovima i odmah je idiot i jos pri tome zacinis sa osnovnoskolskom uvredom da sigurno ne jebes kad razmisljas tako. Hahahaha koga sve pustaju danas na net 
|
|
|
08.08.2012., 22:19
|
|
chillin
Registracija: Feb 2011.
|
s obzirom na ono što sam danas vidjela od francuza, našima je dovoljno pola dosadašnje snage da ih dobiju. za ovaj njihov prolaz mogu španjolskoj zahvalit na milijun prokockanih lopti.
|
|
|
08.08.2012., 22:26
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Hildegard kaže:
Netko se ne slaze s tobom i tvojim stavovima i odmah je idiot i jos pri tome zacinis sa osnovnoskolskom uvredom da sigurno ne jebes kad razmisljas tako. Hahahaha koga sve pustaju danas na net 
|
A dečko ti se ne zna sam branit nego je tebe poslao u advokaturu?
Momci, skinite mi se obojica. Jesam muškobanjasta, ali ne dajem u guzu 
|
|
|
08.08.2012., 22:37
|
|
CS
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
enfant terrible kaže:
|
Ne branim ja nikoga, samo mi je tvoj sklop razmisljanja i izjava onako iritantan, vidim da si to jos zacinila sa infantilnom floskulom 'sigurno ti je decko'  Rekao bi ti da odes spavat jer je skola ujutro, ali praznici su pa samo ti uzivaj i pocasti nas jos sa svojim mudrostima 
|
|
|
08.08.2012., 22:53
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
enfant terrible kaže:
|
Quote:
enfant terrible kaže:
Uff, što bih dala da ponizimo Crnogorce 
|

|
|
|
08.08.2012., 22:59
|
|
Moje sunce
|
Pa jel ja jedini vidim da ovaj Kopljar nema pooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooojma o rukometu!
Igrača manje u napadu imamo sa njim!
Balić neka igra na toj poziciji ili Buntić i zdravo.
Ovo sa njim(odnosno bez njega) protiv Francuza sa 5 igrača nikako neće proći.
|
09.08.2012., 00:19
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
|
U obrani je igrač više 
A u Srbiji je sam dobija Francuze, ako mu uđe prvi šut, dalje bi moga bit opasan
Inače ja isto ne razumin zašto Goluža češće ne mijenja njega i Buntića u obrana/napad, čak i kad nam je klupa bliže, rijetko mijenja, a Buntić je uglavnon svaku priliku jako dobro iskoristio.
|
|
|
09.08.2012., 00:28
|
|
Moje sunce
|
Ovo što je Buntić večeras odigrao u 15ak minuta, to ovaj stup Kopljar nije odigrao u 250 minuta cijelog Olimijskog turnira!!!
Mislim da bi to pametnom bilo dovoljno...
Vidjet ćemo Slavka što će odlučiti.
|
09.08.2012., 00:41
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
Trina Moe kaže:
s obzirom na ono što sam danas vidjela od francuza, našima je dovoljno pola dosadašnje snage da ih dobiju. za ovaj njihov prolaz mogu španjolskoj zahvalit na milijun prokockanih lopti.
|
Francuzi će igrat nešto slično kao Tunižani,ne tako grubo i pod vrat,ali to im je vodilja...a suci im inače izlaze u susret.
Za Karabatića faul u napadu ne postoji,taj se može zabijat do mile volje.
|
09.08.2012., 00:59
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
|
Quote:
Artois kaže:
Ovo što je Buntić večeras odigrao u 15ak minuta, to ovaj stup Kopljar nije odigrao u 250 minuta cijelog Olimijskog turnira!!!
Mislim da bi to pametnom bilo dovoljno...
Vidjet ćemo Slavka što će odlučiti.
|
Ono što Kopljar igra u obrani rijetko tko može odigrat, a mi smo baš obranom ubijali protivnike, do ove čudne utakmice s Tunisom. Čak i Španjolce s kojima smo odigrali kriminalno i u poluzajebancije smo na kraju ostavili na ispod 25 golova. Da ne govorin koliko smo se laganih golova nadavali zahvaljujući obrani, samo protiv Danske smo imali 10 kontri...
Pravo pitanje je zašto Goluža češće ne koristi Buntića u napadačkom dijelu? Jasno mi je da ne možemo UVIJEK mijenjat 2 ili 3 igrača, ali nije mi jasno kako nikad ne možemo  Momak u Zagreba igra ok, a više manje LP igra protiv svih ovih igrača s kojima sad igramo ovaj olimpijski turnir, ali očito ima neku mentalnu blokadu, pa bi ja osobno češće probao s Buntićem u napadu, a s Kopljarom u obrani...
Goluža odlično vodi turnir, a sudeći po spremi su i pripreme očito bile odlične, samo ovo forsiranje Kopljara ne kužim, Buntiću daje mrvice, a kad mu god ukaže povjerenje ovaj uglavnon vrati to. Samo problem kod ukazivanja povjerenja Buntiću je da mu tada Kopljar ne igra uopće, pa ni obranu, šta opet ne valja
Suma sumarum ne možemo baš do zlata bez desnog vanjskog, Španjolci su to bili nanjušili dublje izlazeći na lijevu stranu napada, ostavljajući Kopljara skoro 1 na 1 i u tom periodu igre smo jako loše izgledali...
|
|
|
09.08.2012., 01:33
|
|
infantry
Registracija: Jun 2012.
|
|
|
|
09.08.2012., 01:36
|
|
Moje sunce
|
Quote:
fillip kaže:
|
Vlasnik je sadržaja ovog videozapisa International Olympic Committee, a on ga je na temelju autorskog prava blokirao.
 wtf
|
09.08.2012., 01:38
|
|
infantry
Registracija: Jun 2012.
|
Quote:
Artois kaže:
Vlasnik je sadržaja ovog videozapisa International Olympic Committee, a on ga je na temelju autorskog prava blokirao.
 wtf
|
 pa kud vec..mislio sam da ce bar malo izdrzat ..nek se nose u k....
|
|
|
09.08.2012., 01:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
hrvatska-švedska u finalu i mi potvrđujemo zlato iz atlante 
|
09.08.2012., 01:43
|
|
Moje sunce
|
Quote:
fillip kaže:
 pa kud vec..mislio sam da ce bar malo izdrzat ..nek se nose u k....
|
Daj zaljepi negdje drugdje 
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:21.
|
|
|
|