Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.12.2021., 10:42   #7801
Quote:
Mad_Hatter kaže: Pogledaj post
sad ga držim pod povećalom sljedećih dana. znači, moj puder je nakon skoro 14 sati još bio na licu, a ne u masnim potočićima, t-zona mi nije izgledala mokro i malo sebuma sam osjetila samo tamo gdje mi naočale sjede na nosu.
sutra ga isprobavam bez šminke, znači, samo preparativa da vidimo koliko ću ostati posna.
javljat ću se još periodično, pa vidimo kakav će biti strašni sud za desetak dana.
Mislim da je ovo otkrice zivota ako radi

Poslano sa mog SM-P605 koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2021., 18:45   #7802
Quote:
orange000 kaže: Pogledaj post
Mene je ovo oduševilo:

https://www.notino.hr/delia-cosmetic...t_list-product

Upravo naručila još 5 bočica
Najbolji hijaluron koji sam ikad probala, bolji i od onog Eucerin koncentrata, i od Lorealovih ampula, a cijena smiješna
Probala i ovaj i vit c serum i oba su mi dobra. Hijaluron bas lijepo hidratizira
Delia Keratin sprej ako netko ima kako ga koristite?
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2021., 14:12   #7803
Quote:
XenaRatnica kaže: Pogledaj post
Mislim da je ovo otkrice zivota ako radi

bome! cekam daljnje dojmove i narucujem odmah ako zaista radi!
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2021., 15:05   #7804
Quote:
forzaMILAN kaže: Pogledaj post
bome! cekam daljnje dojmove i narucujem odmah ako zaista radi!
I ja

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2021., 22:32   #7805
Quote:
sad ga držim pod povećalom sljedećih dana. znači, moj puder je nakon skoro 14 sati još bio na licu, a ne u masnim potočićima, t-zona mi nije izgledala mokro i malo sebuma sam osjetila samo tamo gdje mi naočale sjede na nosu.
sutra ga isprobavam bez šminke, znači, samo preparativa da vidimo koliko ću ostati posna.
javljat ću se još periodično, pa vidimo kakav će biti strašni sud za desetak dana.
Iiiiiiii? Jos uvijek je super?

XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2021., 23:08   #7806
pojavilo se par prištića, svaki dan po jedan, maleni, ali ne mogu biti sigurna je li od menge ili od čarobnog seruma za pore.
spalio me nije, nema isušivanja ili zatezanja (ali moja jutarnja rutina je hidratacija, hidratacija i još malo hidratacije) i posna sam preko 8 sati, a nakon toga zdravo sjajna, ne zalivena litrom suncokretovog.
pratim i dalje.
Old 14.12.2021., 07:05   #7807
Quote:
pojavilo se par prištića, svaki dan po jedan, maleni, ali ne mogu biti sigurna je li od menge ili od čarobnog seruma za pore.
spalio me nije, nema isušivanja ili zatezanja (ali moja jutarnja rutina je hidratacija, hidratacija i još malo hidratacije) i posna sam preko 8 sati, a nakon toga zdravo sjajna, ne zalivena litrom suncokretovog.
pratim i dalje.
Uh, tako bih voljela da su od menge. I zbog tebe i zbog sebe . Javljaj pliz, sve masne smo ustreptale otkako si napisala prvi post

XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.12.2021., 09:15   #7808
nadam se da su pristici zbog menge
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.12.2021., 09:51   #7809
Delia Cometics

Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Probala i ovaj i vit c serum i oba su mi dobra. Hijaluron bas lijepo hidratizira
Delia Keratin sprej ako netko ima kako ga koristite?
prije par godina sam na blef kupila njihovu BB, iznenadilo me kako je ugodna na koži, na žalost, bila mi je malo pretamna pa je nakon ljeta odletjela

primjetila sam da Poljaci u zadnjih par godina imaju krasnu kozmetiku

mad hatter - obožavam tvoje opise (i Mirtochkine, samo se ona uljenila)

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2021., 19:37   #7810
Paula's Choice BHA kiselina-jedini BHA priizvod s kojim su se miteseri stvarno smanjili. Imam suhu kozu i ne isusuje. Kupila sam putnu verziju u 7-om mjesecu i jos nije prazna (koristim 5x tjedno na podrucju nosa i brade)
gamer314 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2021., 20:23   #7811
sedam dana kasnije,ostali smo na sporadičnom prištiću poneki dan. ako je i od njega, mogu mu oprostiti. službeno ima moj

uz ogradu da ako ste reaktivni, pripazite.
Old 16.12.2021., 21:29   #7812
Ou jea bejbe

XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2021., 22:05   #7813
Narucila

XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2021., 15:51   #7814
Caudalie Gentle Buffing Cream piling za lice. Jedna riječ - wow! The brush stash je ovdje pisala o njemu i zato sam ga i odlučila kupiti. Iako ga koristim tek 2 tjedna, zaista mogu reći da je savšen. Od svakog pilinga za lice bi mi lice reagiralo u smislu crvenila jer je jako osjetljivo, ali od ovoga nema ni naznake crvenilu. Nježno, radi posao, nenapadan miris, ne ostavlja masni trag, lako se ispire... Pošteno zasluženo mjesto u stalnoj postavi moje preparative.
Cosmic Lady is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2021., 21:24   #7815
Tu sam pročitala preporuku za kremu za ruke Afrodita calendula i mogu potvrditi da je odlična, fino nahrani ruke, moje su u zimskom periodu uvijek ispucale, pogotovo još više od dezinfekcijskih sredstava.

Ja sam uzela Hydra jer Nutri nije bilo u Mulleru.
Hydra nije nimalo masna, ne ostavlja nikakav film na rukama i koristim ju i tokom dana i prije spavanja.
Old 29.12.2021., 15:06   #7816
Quote:
HAJPHAJPHAJP! HAJP! HAJP!

naručila sam na Deciemovoj akciji vrlo impulzivno Hylamide Pore control serum.
https://deciem.com/en-hr/hylamide/ma...e-control.html
Stigaoooooo, veceras ga isprobavam

XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.12.2021., 15:29   #7817
hajde, baš me zanimaju dojmovi.
makar sam ga ja prestala koristiti navečer, treba mi kontrola sebuma ustvari samo preko dana.
i nikako da ga optužim ili oslobodim krivnje za brejkanje. opet mi izbilo nešto, ali vjerujem da je do toga što sam bila kreten koji je nakremao ruke i onda se nalaktio, jer mi je samo s lijeve strane breakout, i to vrlo sumnjivo nalik na otisak šake
Old 30.12.2021., 11:23   #7818
Zasad njet zadovoljna, masna sam... isprobavam dalje.

XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2021., 11:29   #7819
jao, pa baš mi je žao meni taj dio posla odradi bez greške, ako ga stavim po 4 sata budem nemasna, tek nakon toga počinje probijati, a onog ekstremnog otapanja ne bude ni nakon 8+
tako mi je krivo što sam te navukla i nahajpala, a ne radi ti posao.
Old 30.12.2021., 11:42   #7820
Ma daj, pa ja ti padam na svaki hajp
Ne sekiraj se, mozda nakon vise dana bude bolje

XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:03.