Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic |
|
|
25.09.2018., 09:15
|
|
na vrhovima prstiju
Registracija: Jan 2011.
|
Aj @chiarli koliko informacija!!!
Ovo za Caglarov način komunikacije , prezentacije "Kizim.." je sasvim da kažem, prikladan. To je ono što znamo ipak "ozbiljan" film i koliko vidimo nema aška (A MOŽDA NAS IZNENADE  ). On je to odradio baš da mjerom. Čak imam dojam da je prepustio Clamence .
A što je da najavom za Yanimda??
|
|
|
25.09.2018., 16:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2018.
|
Ah novosti sto volim novosti 
|
|
|
25.09.2018., 18:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2018.
|
Quote:
eMarina13 kaže:
A što je da najavom za Yanimda??
|
Govorilo se da će u 9. mjesecu izaći, tako da valjda bi trebala uskoro ili bar početkom oktobra ako već film izlazi u 12. mjesecu.
|
|
|
25.09.2018., 19:34
|
|
Nemoguće je odustati..
Registracija: Mar 2018.
|
@Chiarlili, hvala na komplimentu i tebi na iscrpnim infosima sa lica mesta..
Tvoje insajderske pričice su za novi serijal, legendarne..
Ne znam da li se zna šta Čaga planira dalje u karijeri?
|
26.09.2018., 08:36
|
|
You may call me tag
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
11sati kaže:
@Chiarili
" Objavila je sliku Alpa i partnerice i zaljubljeni smajlic i napisala da uziva u novom Alpovom diziju i lajkala komentar: „ Kad je bilo vrijeme niste mu znali vrijednost , Senay hanim. Tako lijep lik je potrosen. Nasa srca su jos uvijek slomljena. Ali svidja mi se ova objava.“

Puno ti hvala Chiarlil na svim informacijama  , uvijek je zanimljivo procitati o ostalim glumcima, a pogotovo Cagi (ja ih, otkad nema backstage spojlera, ne pratim, pa mi je sve novo).
Jedva cekam da nam javis da Caga krece u novi dizic. 
|
Moram ovaj gifić ponoviti
Senay je plićak ili oduvijek ili su je zrele godine načele.
@Chiarili do neba hvala što nas ne napuštaš i što nam sve tako minuciozno i zanimljivo izložiš
Deniz je jadna sva kontradiktorna, šteta.
Dok Kayla smije samo srčekima i dvosmislenim navođenjem zapišavati teritoriji, za to vrijeme Bariš i Deniz nedostaje još samo kućna snimka sexa Tješiti ću se da to nije samo zbog razlike u karakterima CagDena i odnosu prema intimi, već i zato što Kayla nije Ta
Tolgu sam dobro procijenila, odmah nakon Mesut Yar showa, a trešnja na kraju je bilo pozivanje Alpa na ženin rođendan i njeno tepanje da joj je on sin 
|
26.09.2018., 12:04
|
|
You may call me tag
Registracija: Jan 2013.
|
Quote:
Chiarili kaže:
Sa zeljom za tajnovitoscu je ispala urnebesna.
Live show „ She said yes“ je mislim nadmasio svacija ocekivanja. Kahroo sad ima DenBar materijala za minimalno iducih godinu dana do iduce ljetne sezone vjencanja. Jedini je misterij ostao jel show od prosudbe izreziran uz Deniz prethodno znanje o istom ili bez. Stvarno se nadam da su DenBar barem taj intimni trenutak prozivili u dvoje pa naknadno napravili ovu neukusnu PR komediju.
@Hasret fanovi su cesto znali komentirat da Deniz otkad je s Barisem, iskljucivo se druzi s prijateljicama koje su u ozbiljnim ili ozakonjenim vezama. Ostaje jos jedino Tugba koja je solo, ali ona ima brata koji je u ulozi njene pratnje kad nisu samo girls. Ko ne zna, bi po njenim objavama komotno mogao zakljucit da joj je to partner, a ne brat.
|
Sad ne znam jel Denis toliko dobra glumica ili se stvarno iznenadila javnom prosidbom pred 20ak "najbližih prijatelja" + menadžer.... 
https://twitter.com/kamerayikpthsyn/...56803371241472
Bilo je tu i konfeta  samokažem
via Imgflip Meme Generator
Slika u trenutku kad je Bariš izvadio prsten (on kleči dolje lijevo)
|
26.09.2018., 16:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Helouuu Mazdomeee , citam vas kad stignem, morala sam na rehabilitaciju posto mi je ova serija, dok je trajala, zaokupirala dobar deo vremena.. dok se Caga opet ne vrati serijama, turske serije su mi na off-u, taj covek me je prosto kupio svojom pojavom i fantasticnom glumom, nisam ni verovala da ce mi omiljeni glumac biti neki turski glumac posto vise preferiram domace glumce, ali eto, sve je moguce
Dok citam pricice ovde , mislim se sta bi bilo kad bi bilo, al nema veze, sad cekam Cagu u novim projektima, volela bih da ga vidim u nekom holivudskom izdanju 
|
|
|
26.09.2018., 21:12
|
|
Rukopisi ne gore.
Registracija: Feb 2018.
|
Quote:
Jelena425 kaže:
Helouuu Mazdomeee , citam vas kad stignem, morala sam na rehabilitaciju posto mi je ova serija, dok je trajala, zaokupirala dobar deo vremena.. dok se Caga opet ne vrati serijama, turske serije su mi na off-u, taj covek me je prosto kupio svojom pojavom i fantasticnom glumom, nisam ni verovala da ce mi omiljeni glumac biti neki turski glumac posto vise preferiram domace glumce, ali eto, sve je moguce
Dok citam pricice ovde , mislim se sta bi bilo kad bi bilo, al nema veze, sad cekam Cagu u novim projektima, volela bih da ga vidim u nekom holivudskom izdanju 
|
Imamo jednu seriju koju bismo ponudile. 🤷🏻♀️
Poslato iz jame.
|
|
26.09.2018., 22:30
|
|
#mojčovik
Registracija: Sep 2017.
|
Quote:
Da Sam Sejn kaže:
Poslato iz jame.
|
Vidi nje
Naber, mazdome, kako život? Denizka se zaruči, eto ona ipak nije Sizif  jako lijepa promocija, ovaj, prosidba, sa šljaštećim dijamantom i još šljaštećavijom (ili kako god ide komparativ od ovog tzv pridjeva) kutijom, tuga jok, trošak čok. Hayirli im olsun bilo.
Čaga trola kao i obično, pokazujući svoje master skills u photoshopu  fragi za YK najavljen za rujan, rujan skoro odrujnio
@Chiarili kız, hvala ti na iscrpnim infosima 
|
|
|
27.09.2018., 15:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Da Sam Sejn kaže:
Poslato iz jame.
|
Ponudi slobodno, mada sada iscekujem Vikinge, na tu seriju sam bila odlepila, jedino sto me nervira jeste sto se ceka godinu dana na sezonu, ko voli istorijsku tematiku predlazem ovo, serija je odlicna.. 
|
|
|
28.09.2018., 09:57
|
|
Rukopisi ne gore.
Registracija: Feb 2018.
|
Fazilet Hanım ve Kızları: Patnje jednog Mazdoma
Quote:
Jelena425 kaže:
Ponudi slobodno, mada sada iscekujem Vikinge, na tu seriju sam bila odlepila, jedino sto me nervira jeste sto se ceka godinu dana na sezonu, ko voli istorijsku tematiku predlazem ovo, serija je odlicna.. 
|
Čukur iliti Jama  
Šta je, Minola?
Poslato iz jame.
|
|
28.09.2018., 10:00
|
|
#mojčovik
Registracija: Sep 2017.
|
Quote:
Da Sam Sejn kaže:
Čukur iliti Jama  
Šta je, Minola?
Poslato iz jame.
|
Ništa, ništa  na nekoga si me podsjetila 
|
|
|
28.09.2018., 12:39
|
|
Nemoguće je odustati..
|
Par očiju punih ljubavi je posmatrao ovaj dirljivi izliv ljubavi.. Zver-aga, koji to nikada u duši nije mogao biti, a naterale su ga duge borbe beskompromisnosti protiv pravih mafioza u svilenim rukavicama, tipa Hazima Egemana..
Đžemal Yildaz je bio iz njegovog sela..
Od malena su se pazili i voleli, braća po krvi postali..Kleli se jedno-drugom da će se uvek štiti i voleti, a kada vreme dodje, jedno drugom decu paziti.. Presrećan je bio kada mu se njegov pobratim pohvalio da mu žena čeka prvo dete.. I od prvog dana su govorili u muškom rodu, kao da su znali da će Kerime roditi sina.. I dogovarali se o obostranoj brizi dece jedno drugom u slučaju smrti jednog od njih..
Džemal je prvi otišao iz zavičaja, pozivajući ga da mu se pridruži kad god to poželi, a njih dvojica su ljubav prema postojbini prelili u svoju bratsku ljubav..
Emin Zeki Čamkiran nikada pre nije upoznao poštenijeg i časnijeg čoveka od Đžemala Yildiza.. Njegova reč je vredela više od svih izgovorenih mnogih ljudi.. Bio je tih, zatvoren, naizgled hladan, a u duši mu je gorela vatra kojom je izgarao za svoje najbliže.. Kao stariji brat, Džemal je u svemu bio uzor Zekiju.. Savetovali su se oko svega, jedno drugo podržavali i voleli, znali sve tajne srca jedno-drugog.. I dok je Kerime bila sva ustreptalo zaljubljena i privila se uz svog muža Džemala, njegova Fazilet je od prvog dana bila divlja i nepoverljiva..
Zapazio ju je u selu, dok je stasavala, otac joj je bio svirep i koristoljubiv, braća nalik ocu.. Nikome nije govorio o svojoj ljubavi, a pogotovo ne starijem bratu Ahmetu koji je bio sklon opijanju i nasilju.. Rasla je Fazileta bez majke i borila se za svoje mesto u porodici.. Ogrubela od silnih poniženja i teških poslova, pogled je krila i često je bila modra od batina i u pocepanoj odeći..Gledao ju je najpre izdaleka, a zatim ju je presretao i pratio, dok se ona sramežljivo bunila i bežala.. I onda jedne noći je čuo od svog brata Ahmeta groznu istinu: on je sa svojim drugom iz susednog sela, jedne noći presreo Fazilet i u mrkloj noći uvukao Fazilet u njihovu kuću i tu ju je taj pobratim njegovog Ahmeta-silovao.. Nije časio ni časa nego se dao u potragu za pobratimom svog brata Ahmeta, ali je ovaj nestao bez traga..
Nikada mu neće zaboraviti ime: Hazim Egeman..
Da, taj koji je upropastio mnoge devojke, taj koji je uništio njegovu ljubav, njegovu jedinu Faziletu, koji se predstavio njegovim imenom i na silu je obljubio, ulivajući u nju nepreglednu mržnju koju je gajila prema njemu do poslednjeg dana svađe, kada je shvatio da mu nikada neće oprostiti, ma šta joj rekao i ma šta uradio.. Sebi je obećao da neće mirovati sve dok ga ne nađe i ne osveti se..
Nakon što je shvatio da joj je Hazim uništio svaku šansu za bolju budućnost, a znajući da se predstavio njegovim imenom u mrklom mraku, otišao je do njenog oca i braće i isprosio je.. Njen otac, dosledan do kraja, tražio je za nju neku beznačajnu sumu, izjednačavajući njenu vrednost sa živinom iz dvorišta, bez srama je uzeo pružene pare i Zeki je uze za ruku i ode sa njom zauvek iz zavičaja..
Znao je da je pobratim Džemal u Istanbulu i najpre je njega potražio u velikom gradu..
Džemal je bio taj koji mu je dao prve pare, našao prvi posao i smestio ga u kući svojih poznanika.. Savetovao ga je kada mu je bilo najteže, smirivao ga kada je shvatio da mu se Fazileta sveti za nešto što nije počinio..I onda mu je Fazileta, sva u suzama rekla strašnu istinu: bila je trudna i to od noći silovanja..
On nije hteo sve to vreme da joj priđe kao muž, želeo je da ga zavoli, da mu sama priđe i želi ga zbog njega samog.. Ali između njih je bila strašna tajna, koja je njega u ženinim očima napravila pravim monstrumom, što nikada nije bio..
Oboje su bili očajni, ona sve više puna besa prema njemu, on- nemoćan da joj saopšti pravu istinu.. Fazileta ga je mrzela svom dušom, omalovažavala svaki njegov napor da im obezbedi bolji život..Koliko puta ju je zaticao kako pokušava da pobaci dižući teške stvari u kući, bacajući se niz stepenice, ali, detence u njoj se držalo tanane niti života uz majku, ne odustajući da vidi svetlost života van majčine tople unutrašnjosti..
Deca su anđeli, bebe pogotovo.. Duša mu je plakala nad nesrećnom sudbinom nerođenog deteta koje nije bilo željeno od svoje majke.. Pravi otac nikada neće saznati za njeno postojanje, a on, kako da ne voli novi život, ma od koga nastao, ma u kakvim okolnostima začet.. Ona nije tražila svoju sudbinu, svako dobije-šta dobije.. I roditelje, rodbinu i životni put..
I zakleo se sebi: biće joj pravi otac, voleće je i za majku koja je ne želi..
Nastaviće se...
|
30.09.2018., 00:32
|
|
na vrhovima prstiju
|
ovo je ugledalo svjetlo dana nedavno, prije 2 dana ... razbibriga na snimanju 24 epizode
https://www.instagram.com/p/BoOl_jmC...larertugrul_ir
neznam kako sa insta skinuti video pa moram link
@romantična ... čekam nastavak 
|
|
|
03.10.2018., 14:22
|
|
Staring at the sun :)
Registracija: Oct 2017.
|
Jah, nostalagija je čudna stvar ...
Sve vas  poželio svega mi, kako se bliže hladni dani tako mi se film vraća na naše morbantike ..eh srna li srna
|
|
|
03.10.2018., 17:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2018.
|
|
|
|
03.10.2018., 20:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2018.
|
Joj sto je sladak dusa moja 
|
|
|
03.10.2018., 21:44
|
|
na vrhovima prstiju
|
Quote:
demelza kaže:
|
Slažem se  lin:
Kamo ide ovako sriktan????
A zna da je plavo njegova boja  .. meni najdraža
Btw.
evo njega izrezanog sa postera za Yanimda kal
Druže @masheru znam da ti ne fali da vidiš osobu koja ga grli, pa je maknuta 
|
|
|
06.10.2018., 11:33
|
|
Nemoguće je odustati..
|
Džemal..
Srce mu se stegne, kada na njega pomisli..
Nije zasluživao onakvu sudbinu.. Ali, ljudi ne dobijaju život po zasluzi, već dobiju-šta dobiju i snalaze se u tami događaja koje čine život, kako znaju i umeju..A on je uvek išao putem poštenja, srcem i ponesen čašću i zadatim obećanjima..
Njegov uzor..
Veliki, požrtvovan čovek ogromnog srca..
Koliko su se samo radovali kada je saznao da mu žena očekuje bebu.. Pili su i veselili se i jedno drugom davali obećanja prekrštenih ruku sa čašama u bratskom obećanju štićenja i poštovanja koje će preneti i na svoju decu..
Dan porođaja Kerime se bližio, a Džemal je bio sve ćutljiviji.. Napokon mu se otvorio i izlio brigu duše.. Na gradilištu gde je bio nadzornik, radile su se kriminalne stvari i to sve pod odobrenjem glavnog gazde, da oštete osiguranja i državu, a njemu su pokušavali da poture na potpis kao nadzorniku..
Čak je pomišljao i da lažira svoju smrt, ne bi li prestali sa proganjanjem njega i ucenama i pretnjama za živote njegove male porodice..
On tako pošten i častan, nije imao kao oni poštenjem neograničene metode postojanja i nikako nije znao kako da im parira..
Kada je neko dobar mogao da se suprotstavi zlu?
Postulati postojanja zlih ljudi su nazamislivi poštenom čoveku poput Džemala i on nije imao nikakve šanse da preživi u takvom okruženju, osim da se distancira ili čak-nestane iz njihovih života..
Njegova Kerime je sve znala i stalno je govorila da će ona ići kod gazde Hazima da mu skreše sve u lice i zapreti.. Nejaka, trudna, nežna Kerime, koja je postajala lavica kada bi neko krenuo na njenog voljenog, oličenje zaljubljene žene koja ne preza ni pred kim pa bio to i sam gazda firme njenog muža..
Kada je Džemal rekao ime svog gazde, svet se okrenuo oko Zekija..
Opet on- Hazim Egeman..
Nikada ga ne bi zaboravio..
Nenaplaćeni dugovi čine mržnju i osvetu besmrtnom do njene naplate..
Mislio je da se svet oko njega okrenuo.. Ustao je tako naglo, da se i Džemal sav uznemirio i zagrlio ga uz reči tešilice da će sve biti u redu, da će on sa tim već nekako izaći na kraj..
Sutradan mu je nadzornik gradilišta dao Džemalovo pismo u kojem kaže da odlazi sa Kerime.. Njoj se bližio porođaj i želeo je da u miru dočeka svoju prvu radost produžetka postojanja i da će mu se javiti čim se skrasi negde..Rukopis je na momente bio nečitak, ali je to pripisao njegovoj emotivnosti i strahu..
Nastaviće se.. 
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:09.
|
|
|
|