Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
29.03.2025., 14:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
|
|
|
29.03.2025., 14:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Nabrzaka sam vas pročitala, ako je netko pojasnio, oprostite, ma svejedno nek ostane za zapisnik.
Toliko su nam se smučile nebuloze, vidim da su neke od nas za to uspjele uzgojiti blokadu u mozgu.
Vragbabu je Akin samo ranio.
Ubio, zadavio čnms ju je muž. Pohvalio se Esmi dok je nju davio.
Leš je našla policija i bar ona je mrtva skroz naskroz.
Još ćemo u zadnjoj dobiti neprijatelja, treba "nečim" popuniti ep.
Ajmo sad i mi na oproštajku.
Zaslužile smo. 
|
29.03.2025., 15:04
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cobanica kaže:
Nabrzaka sam vas pročitala, ako je netko pojasnio, oprostite, ma svejedno nek ostane za zapisnik.
Toliko su nam se smučile nebuloze, vidim da su neke od nas za to uspjele uzgojiti blokadu u mozgu.
Vragbabu je Akin samo ranio.
Ubio, zadavio čnms ju je muž. Pohvalio se Esmi dok je nju davio.
Leš je našla policija i bar ona je mrtva skroz naskroz.
Još ćemo u zadnjoj dobiti neprijatelja, treba "nečim" popuniti ep.
Ajmo sad i mi na oproštajku.
Zaslužile smo. 
|
Pa dobro,bar sam nešto upamtila,nemoj tako  ..eto upamtila sam da je policija pronašla njen leš ali,ostalo mi u sjećanju da ju je Akin ubio kad je ono pucao u nju pa u sebe a ne samo ranio,eto nije pa ju muž dokrajčio,uglavnom,mrtva je.. 
|
|
|
29.03.2025., 15:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2023.
|
Yalı Çapkını (Vodomar, Ženskaroš iz vile) Vol 7
|
|
|
29.03.2025., 16:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
Zapravo, ako ćemo iskreno, proslava je dostojna prikazane nam sezone....
jad i bijeda...
Prva sezona bila je nešto posebno - imali smo proslavu gdje su Afra i Mert jedva čekali da odrade službeno i odu...
Druga sezona... pred kraj su ipak dosta toga, nakon nebuloza i cirkusa nam i dali, pa je proslava bila lijepa i u stilu cirkusa...
Treća sezona, jad i bijeda... s mrvom ili nikako gla nog para... glavna tema nam nije bila serija nego OG i
B.urcu... zato ovaj jad... kojeg vode njih dvoje... Afra se reda radi pojavila.. Mert... možda i nije...
Sažetak svega
|
29.03.2025., 16:05
|
|
Registrirani korisnik
|
Afra i mali Mert..
Jedan lijep AfRam kolaž..
U svakom slučaju,čudan je ovaj oproštaj..
Gifovim će nas Looty počastiti...
Hahaha mora da se šale..da u braku ali ovdje,,oni su se jučer vjenčali..
https://x.com/yalicapkinidizi/status...01761321558392
|
|
|
29.03.2025., 17:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2023.
|
Meni je ovo tako bezlicno, sumorno…
Ne znam nemam neki osecaj, kao da to vise nije ta serije, nije odavno, ali mogli su pisati bat kraj. Ovo oko dece je bezveze i sad skok na 20 godina jos veca glupost.
Nije mi prirodno. Seyran za zavrsila faks, onda Kazim sav srecan, a niko od njih nije odgovarao za svoja zlodela. Ifka, Kazim, Abidin koji ih skoro ubio, pa i Orhi koji je klepio ocu pare….
Samo au Seyfer ispastali za tudje grehe.
Ovo je izgubilo prirodnost i nekako je sve vestacko, GMO, bar su u poslednje 2 epizode mogli da nam daju trudnocu i sve sta ide oko nje, ali ne oni nam dali duhove proslosti, i to zle.
Jos kad sam procitala da im Peljo cestitala rodjenje cerkice, ono fuj nzm koji nivo gadosti.
Buce javila Onuru da je se seti u lepom kontekstu. 
Ma haos.
Sto se tice gadjanja jajima ja sam za. Samo sto su kod mene ogranicili kupovinu jaja samo na porodicnu potrosnju, jer od nedavno smo smisli sport jajokratiju.
|
|
|
29.03.2025., 17:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Navlače,Seyro i Gulka u crnome,suznih očiju,dolazi deda,sreća..
https://pbs.twimg.com/media/GnOJSvHW...g&name=900x900
https://pbs.twimg.com/media/GnOJSwgX...g&name=900x900
Pa vidjeli smo da je Fero živ,da se pozdravlja i odlazi negdje,rekoše po dedu pa evo,doveo Fero dedu,tu je on negdje iza njega..pa snimao je u bolnici rekoše..može Fero umrijeti ili nekuda otići nekad poslije ali sad se nije smrznuo,živ je pa..
https://x.com/hercaihelin/status/1906019055993049379
Točno..
Šta mislite u koga ovdje Seyro ovako gleda?  ..u Halisa?
https://x.com/khadidjata71/status/1906022414187696611

|
|
|
29.03.2025., 17:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
femir1 kaže:
|
Halis aga govori o priči ("hikaye") , potom o "našim pričama" ("hikayelerimiz"), o krovu, gnijezdu/domu, a na kraju idu i ove njegove riječi:
"Čak i ako vam izrastu krila i poletite, naša bajka (bizim masalımız) nastavit će se ovdje." Moramo se podsjetiti da se serija reklamirala kao ona koja se temelji na "istinitoj priči" ("gerçek hikaye"), a u uvodnoj špici stoji:
Hikaye
Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu
|
|
|
29.03.2025., 17:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kedi18 kaže:
Halis aga govori o priči ("hikaye") , potom o "našim pričama" ("hikayelerimiz"), o krovu, gnijezdu/domu, a na kraju idu i ove njegove riječi:
"Čak i ako vam izrastu krila i poletite, naša bajka (bizim masalımız) nastavit će se ovdje." Moramo se podsjetiti da je leitmotiv serije bio slogan da se serija temelji na "istinitoj priči" ("gerçek hikaye"), a u uvodnoj špici stoji:
Hikaye
Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu
|
Hvala..
Jel i ti aludiraš na 4 sez.?
Nastavit će se Gulsina priča-bajka?
************************************************** *
Oh..
Teško..
https://x.com/binlerceyildiz/status/1906030854566035766
Evo,taman mi iskoč na X-ru,snimak od neki dan kad Fero ide negdje,živ i zdrav..
https://x.com/darkparadis70/status/1906031844635648312
|
|
|
29.03.2025., 18:20
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
Quote:
Tiffany1 kaže:
Meni je ovo tako bezlicno, sumorno…
Ne znam nemam neki osecaj, kao da to vise nije ta serije, nije odavno, ali mogli su pisati bat kraj. Ovo oko dece je bezveze i sad skok na 20 godina jos veca glupost.
Nije mi prirodno. Seyran za zavrsila faks, onda Kazim sav srecan, a niko od njih nije odgovarao za svoja zlodela. Ifka, Kazim, Abidin koji ih skoro ubio, pa i Orhi koji je klepio ocu pare….
Samo au Seyfer ispastali za tudje grehe.
Ovo je izgubilo prirodnost i nekako je sve vestacko, GMO, bar su u poslednje 2 epizode mogli da nam daju trudnocu i sve sta ide oko nje, ali ne oni nam dali duhove proslosti, i to zle.
Jos kad sam procitala da im Peljo cestitala rodjenje cerkice, ono fuj nzm koji nivo gadosti.
Buce javila Onuru da je se seti u lepom kontekstu.
Ma haos.
Sto se tice gadjanja jajima ja sam za. Samo sto su kod mene ogranicili kupovinu jaja samo na porodicnu potrosnju, jer od nedavno smo smisli sport jajokratiju.
|
A jesi me nasmijala mada nije za smijanje. Ima jaja kod mene, merak etme...
Quote:
femir1 kaže:
|
Ode i on studirat...opet... 
|
|
|
29.03.2025., 18:25
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
femir1 kaže:
Hvala..
Jel i ti aludiraš na 4 sez.? : lol:
Nastavit će se Gulsina priča-bajka? : rofl:
|
bold 1: Ma kakvi.
To Halisovo "hikaye" - kao da aludira na cijelu svaštaru čije je polazište bila "priča" gđe psihijatrice.
Morali smo shvatiti da priča znači fikcija, izmišljeno i da se time proturječi "istini" (ako su to činjenice).
A "masal" (= bajka) - još gore po istinu.
Možda je vic u tome što evropska (narodna) bajka ima sretan završetak pa da se aludira na to da su glavni nesretnici u ovoj "priči" bili mučeni i iskušavani kao junaci u bajci, ali su kraju dočekali da budu sretni.
|
|
|
29.03.2025., 18:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Bit će da je Halis dobivao eliksir mladosti, po povratku udahnuo i ostalima.
U zadnjoj sceni mladi nekamo odlaze, a on i Hata ko viti jablani sa ostatkom ekipe. 
|
29.03.2025., 18:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cobanica kaže:
Bit će da je Halis dobivao eliksir mladosti, po povratku udahnuo i ostalima.
U zadnjoj sceni mladi nekamo odlaze, a on i Hata ko viti jablani sa ostatkom ekipe. 
|
Suze mi idu...
|
|
29.03.2025., 18:33
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
Quote:
kedi18 kaže:
Gledala sam Afru sinoć, dok nisam prekinula gledanje live - nakon što su krenuli u potragu za kćerima.
Imala sam dojam da joj je svega dosta (govorenje, plakanje, sve moguće emocije), da se i muči glumeći, da je i njoj i Mertu svega preko glave.
Onda sam noćas vidjela i "recenziju" by Cobanica:
Eto, još jedna epizoda pa fajront.
A ja ću seriju pamtiti po 1. epizodi i Feritovom: "Pardon... Antep fıstığı var mı?" ("Pardon.... Držite li pistacije? (ili: Ima li ovdje djevojaka/ljepotica iz Antepa?")
Drago mi je da sam na samom početku 1. vol. "objašnjavala" te gornje riječi plus çapkın i yalı, a i prva sam stavila Mertovu sliku i komentirala njegove obrve.  Sve ću to staviti u svoj C.V., ili u Supplement diplomi, pod izvannastavne aktivnosti (gledanje i analiziranje turskih serija).
Evo FISTIK-ice iz Antepa: https://x.com/huyde12/status/1780536481129410767
A ti, lukavice, u potpis stavila Orhana Velija! ("Beyaz bir ay doğuyor fıstıkların arkasından / Kalbinin vurusundan anlıyorum; / İstanbul'u dinliyorum.") 
|
Prvo Asaf, sad malo Veli.
Umorni su umorni i vidi se to, narafski!
Samo sam mislila reći da nas ono čime su nas zadužili drži ovdje, dali su puno od sebe njih dvoje, a rekla bih i većina ostalih glumaca i samo to nas je koliko-toliko ili kako-koga držalo tu do kraja. Scenarij sigurno nije.
Od zadnjih trinaest epizoda odgledala sam jednu ali pratim ih do kraja.
Sama se sebi rugam zbog toga jer to nije način za uživati u bilo kojem djelu, ni seriji, ni filmu, ni čitanju knjige. Površno ali kako sam se lako nekada u potpunosti micala od serija koje me više nisu zanimale (prestala gledati i komentirati na temi, npr Icerde, Yargi) tako se od ove nisam uspjela tako odmaknuti. Budem uskoro.
Quote:
femir1 kaže:
Afra i mali Mert..
https://i.postimg.cc/MZ0gPRzL/Gn-N3-V4-TWg-AAR70-F.jpg[/IMG]
Jedan lijep AfRam kolaž..
https://i.postimg.cc/MKb358mJ/Gn-Nz-Oz-CXo-AAVGSe.jpg[/IMG]
U svakom slučaju,čudan je ovaj oproštaj..
Gifovim će nas Looty počastiti...
Hahaha mora da se šale..da u braku ali ovdje,,oni su se jučer vjenčali..
https://x.com/yalicapkinidizi/status...01761321558392
|
Hoću, moram samo nešto još napraviti pa idem pogledati šta je bilo i šta je vrijedno (i moguće) izgifati.
https://x.com/i/status/1905992272904093971

|
|
|
29.03.2025., 18:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Tuga, cemer i jad, kakva treca sezona, takav i oprostajni party. Celavac treba da se srami.
Posljednje dvije epizode, umjesto da se maksimalno potrude da koliko toliko spase "obraz", oni sklepali sa najklise rjesenjem, vremenskim skokom, i to ne jednim nego dva.
Zali Boze glumaca, prvenstveno Afre i Merta pa ostatka ekipe za ulozeni trud da udahnu dusu likovima koje su jahaci na kraju srozali do daske.
Pussy materina celavcu, curcu i jahacima po milijarditi put.
Serija u kojoj nijedan zloca nije dobio adekvatnu kaznu, i gdje je poruka, porodica smo pa radimo jedni drugima svasta, ali svejedno mi se volimo i bla bla i bitno je da sve ostane u porodici i zataskano.
Mi smo bili losi prema vama zato sto bolje nismo naucili? To je poruka ove gluposti od serije. A mogli su i morali puno bolje.
|
|
|
29.03.2025., 19:21
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Looty kaže:
Prvo Asaf, sad malo Veli. 
|
S vremena na vrijeme treba i te "ljubavnike" promijeniti.
Quote:
Umorni su umorni i vidi se to, narafski!
Samo sam mislila reći da nas ono čime su nas zadužili drži ovdje, dali su puno od sebe njih dvoje, a rekla bih i većina ostalih glumaca i samo to nas je koliko-toliko ili kako-koga držalo tu do kraja. Scenarij sigurno nije.
Od zadnjih trinaest epizoda odgledala sam jednu ali pratim ih do kraja.
Sama se sebi rugam zbog toga jer to nije način za uživati u bilo kojem djelu, ni seriji, ni filmu, ni čitanju knjige. Površno ali kako sam se lako nekada u potpunosti micala od serija koje me više nisu zanimale (prestala gledati i komentirati na temi, npr Icerde, Yargi) tako se od ove nisam uspjela tako odmaknuti. Budem uskoro.
|
Na ovaj zadnji bold Turci bi ti rekli: Geçmiş olsun! - A i svima nama.
Mislim da sam seriju redovno dogledala do kraja 2. sezone.
Otada, jako malo, ponekad malo live, ponekad na turkish123. Osim 1. epizode 3. sezone, s 36 zemalja, s "aškm" by Suna&Abi plus Seyran i onaj nesretnik (zaboravih mu ime), naknadno. (Malo sam gledala "Zlatni kavez", prije svega prijevod! Vidno su se popravili.)
Ali, ti se nisi dala i ostala si aktivna na temi, otvarala nove volumes, patila i veselila se zajedno s mnogim drugim patnicama i (s)pisateljicama. 
Ponekad bih došla na temu i čitala vas. To postane zaraza (znam iz iskustva), bio na poslu, na kavi, kod kuće, trčiš na temu, čitaš napisano, smiješ se, diviš se lijepo napisanom postu, želiš i ti napisati nešto novo, postaviti tvitove, spojlere, sličice itd. Zaraza... opsesija...
Quote:
Hoću, moram samo nešto još napraviti pa idem pogledati šta je bilo i šta je vrijedno (i moguće) izgifati.
|
Svaka ti čast što si naučila napraviti gifove na ovaj način. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:59.
|
|
|
|