Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom.
Podforum: Konzole |
|
|
22.06.2025., 20:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2017.
|
Quote:
SolidSnakeHR kaže:
O, da. Ali odigrati obje verzije, i staru i remake. Najprije staru (postoji HD Remaster verzija), pa onda remake. Tako ćeš bolje primijetiti razlike.
|
Vidjet ćemo, krenula bi od te originalne.
Quote:
mika76 kaže:
šteta što ne želiš probati RE Zero,RE,RE2,RE3 pa da vidiš kako se nekad preživljavap horor. puno zagonetki,mračna atmosfera, municija na kapaljku...
ovo danas je čisti Rambo pristup.(napucaj ga sad,napucaj ga sad....).
Evo neki dan sam ponovno odigrao Tormented Souls. to je onaj pravi horor klasik. Silent Hill 2 Remake isto odličan. psihološki horor sa dobrom dozom straha,mozganja i preživljavanje.
|
Ma nije da ne želim ali kako je već prošlo vremena, to me neće preplašiti a i neće mi biti nešto specijalno napeto. Gledala sma kratko prohode pa mi nije baš da me izrazito vuče. Pa sam ocijenila da bi mi 4 kao prva bila onako ok.
|
22.06.2025., 20:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2023.
|
Quote:
LostGirl kaže:
Vidjet ćemo, krenula bi od te originalne.
Ma nije da ne želim ali kako je već prošlo vremena, to me neće preplašiti a i neće mi biti nešto specijalno napeto. Gledala sma kratko prohode pa mi nije baš da me izrazito vuče. Pa sam ocijenila da bi mi 4 kao prva bila onako ok.
|
a gle. ako očekuješ od RE 4 da će te preplašiti i da će biti super napeto, e moram ti reći da to nije to. to više ide pod akcijski horor(debeli naglasak na akciju). resident evil se vratio starim korijenima sa sedmicom. e za to se može reći da je horor preživljavanja.
a i nakraju ako ikoga zanima kako je nastao "kaos i pakao" od T virusa onda se igra od RE zero. ali ok. svatko ima pravo na svoje odluke. bitno da se dobro zabaviš.
|
|
|
22.06.2025., 22:38
|
|
soul in search of answers
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
LostGirl kaže:
Koji Resident Evil bi mi preporučili ali nemojte od početka. One koje su već malo modernije. Koliko sam ja vidjela, krenula bi recimo od Resident Evil 4. Jesam dobro rekla?
|
Ovako, kod RE stvarno ima puno izbora. Glede ovih modernijih s naglaskom na akciju bih rekao da su najbolji Remakeovi RE2 i RE4. Ako hoćeš igru iz prvog lica s malo manje akcije, onda RE7 i RE8 (village). Još je svakako za preporučit onaj remake/remaster RE1 - tu se najbolje vidi taj old school gameplay, a opet sa modernom grafikom.
|
|
|
23.06.2025., 04:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2023.
|
Quote:
Chuky1 kaže:
Ovako, kod RE stvarno ima puno izbora. Glede ovih modernijih s naglaskom na akciju bih rekao da su najbolji Remakeovi RE2 i RE4. Ako hoćeš igru iz prvog lica s malo manje akcije, onda RE7 i RE8 (village). Još je svakako za preporučit onaj remake/remaster RE1 - tu se najbolje vidi taj old school gameplay, a opet sa modernom grafikom.
|
Resident evil Zero je početak svih problema sa T virusom.grafika je ista kao i na
RE1remake/remaster,old school gameplay.
tako da preporuka je tko želi odigrati kompletni serijal neka ne zaobilazi RE Zero.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:33.
|
|
|
|