Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Posao i karijera

Posao i karijera Od vratara do direktora u tri tjedna
Podforum: Informacije o poslodavcima, Iza katedre

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.05.2022., 15:38   #7861
Pozdrav!
jel netko radio kao floorman u Shelfu?
pozvan sam na intervju pa me zanimaju iskustva
Duub is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2022., 12:37   #7862
Quote:
Duub kaže: Pogledaj post
Pozdrav!
jel netko radio kao floorman u Shelfu?
pozvan sam na intervju pa me zanimaju iskustva
Manuala na najjače.
bricki is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2023., 16:27   #7863
Pozdrav svima! Ako kompanija nudi rotaciju 28/28, a istovremeno traži obaveznu karantenu u hotelu tjedan dana prije odlaska na platformu, jel to znači da se onda de facto "radi" 35/21 i jesu li ti dani izolacije plaćeni po istoj dnevnici? Ima li tu netko iskustva s tim i jel mi zna reć imaju li sve kompanije istu politiku po tom pitanju? Hvala na svakom dobronamjernom odgovoru!
Deni100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2023., 16:50   #7864
Na ROV poslovima su plaćali 50% dnevnice u karanteni za freelancere.

Poslano golubom pismonošom na Tapatalk
Old 17.08.2023., 07:32   #7865
Pozdrav ljudi,

ETO/elektricar 12 god iskustva, 9 u dredgingu. Trazim priliku u offshore sektoru.
Ima netko mozda neki kontakt za shelf ili neku drugu kompaniju.
Hvala vam lijepa

Marko
Maka0709 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2023., 18:35   #7866
Pozdrav, zanima me rad na naftnoj platformi ali tražim nekog tko je već tamo ili je bio da mi da malo vise informacija
Gdje šta kako kome se javiti
Koju firmu preporucujete za početnika koji nikad nije bio na takvom poslu
Koje certifikate trebam imati završene
Zbrko is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.10.2023., 23:17   #7867
a da pročitaš temu prvo?
Odgovori s citatom
Old 31.10.2023., 20:49   #7868
Quote:
Zbrko kaže: Pogledaj post
Pozdrav, zanima me rad na naftnoj platformi ali tražim nekog tko je već tamo ili je bio da mi da malo vise informacija
Gdje šta kako kome se javiti
Koju firmu preporucujete za početnika koji nikad nije bio na takvom poslu
Koje certifikate trebam imati završene
Pozdrav, za pocetak moras napravit CV na engleskom jeziku i onda se probat javit agencijama, dobro je napravit i linkedin pa tamo probat takodjer. Bez certifikata nije lako upast to ti mogu odmah rec. Lakse bi bilo kad bi napravio BOSIET ( osnovni certifikat ), onda postoji veca mogucnost da negdje upadnes ali ti nitko ne moze garantirat.
Trenutno je dosta dobra situacija na offshoreu, trazi se dosta ljudi.
davidrijeka is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 00:31   #7869
Pozdrav, zanima me zna li netko kakva je situacija na Shelf Drilling Italy trenutno, odnosno traže li još uvijek ljude pošto vidim da se zapošljavalo masu ljudi bez ikakvog iskustva?
chesDom is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2024., 15:54   #7870
Quote:
chesDom kaže: Pogledaj post
Pozdrav, zanima me zna li netko kakva je situacija na Shelf Drilling Italy trenutno, odnosno traže li još uvijek ljude pošto vidim da se zapošljavalo masu ljudi bez ikakvog iskustva?
Tamo je velika fluktacija ljudi (bas se pitam zasto) tako da nije problem upast. Upast ces kad tad, skupit iskustva i nadam se otic u bolju firmu (di su normalniji ljudski odnosi).
V8Motor is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2024., 16:34   #7871
Quote:
V8Motor kaže: Pogledaj post
Tamo je velika fluktacija ljudi (bas se pitam zasto) tako da nije problem upast. Upast ces kad tad, skupit iskustva i nadam se otic u bolju firmu (di su normalniji ljudski odnosi).
Nisam baš upoznat ni sa firmom ni sa međuljudskim odnosima pa ako ti nije problem malo više u detalje, šta je baš toliko loše?

Poslano sa mog 2210129SG koristeći Tapatalk
chesDom is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2024., 12:40   #7872
Quote:
chesDom kaže: Pogledaj post
Nisam baš upoznat ni sa firmom ni sa međuljudskim odnosima pa ako ti nije problem malo više u detalje, šta je baš toliko loše?

Poslano sa mog 2210129SG koristeći Tapatalk
Dovoljno je da je firma talijanska i to ti govori manje vise sve neovisno o bilo cemu drugom. Ili da su sefovi Talijani sto ti dodje na isto. Tu odmah znas da je cirkus i da se neces zadrzati dugo ako imas izbora do prve slijedece prilike. Isti su gdje god dosao.
T-3000 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2024., 18:44   #7873
Quote:
T-3000 kaže: Pogledaj post
Dovoljno je da je firma talijanska i to ti govori manje vise sve neovisno o bilo cemu drugom. Ili da su sefovi Talijani sto ti dodje na isto. Tu odmah znas da je cirkus i da se neces zadrzati dugo ako imas izbora do prve slijedece prilike. Isti su gdje god dosao.
Poslo sam covjeku poruku. Ugl. cak i da su talijani vlasnici, nije neki bed...ali to kakvi su kocijasi radili na platformi je drugi par rukava.
V8Motor is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2024., 14:14   #7874
Pozdrav svima. Zanima me kakve financijske uvjete očekivati od Saipema za mjesto Vessel field junior engineer? Rad 56/28 + polaganje svih potrebnih pomorskih certifikata. Magistar naftnog rudarstva s 1 godinom iskustva u struci na bušotinama u HR. Hvala unaprijed na odgovoru.
nina0305 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:25.