Moda Za one koji žele biti u trendu. |
|
|
08.10.2023., 10:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
malasjuga kaže:
Ja nisam muško pa ne nosim muške čizme, ali ti mogu reći da za nas Asos šalje iz skladišta u Njemačkoj pa je ništa carine i poreza. Ali su uveli naplatu dostave (2,89£) do iznosa od 160 funti.
Povrat ti se također plaća i to 2,95 eura tako da ti oduzmu od vraćenog iznosa.
Što se tiče kvalitete Asos i Topshop/man cipela jako varira. Znaju biti nepoderive i imam ih x godina, a neke onako…
Gledaj da je koža i sretno!
|
Hvalaaa. 3E je super io za povrat i za poštarinu. a niš, ću se zakockat s jednim parom ahahhaha. Pikiram suede kožu (brušenu) pošto je ta ok i kada se malo uništi  I čak mi i bolje izgleda kada se malo uništi  . Vjerovatno se neću kockat , gledat ću dalje ako nešto normalno mogu nać a da nije to. Čitam komentare s reddita malo.
Hvala lijepa.
Edit:
Dok se ja smislim, dođe out of stock 
|
|
|
08.10.2023., 11:38
|
|
King of my castle
Registracija: Jun 2021.
|
Stavi si reminder na app, netko ih drži u košarici 
|
|
|
08.10.2023., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
buje3000 kaže:
Hvalaaa. 3E je super io za povrat i za poštarinu. a niš, ću se zakockat s jednim parom ahahhaha. Pikiram suede kožu (brušenu) pošto je ta ok i kada se malo uništi  I čak mi i bolje izgleda kada se malo uništi  . Vjerovatno se neću kockat , gledat ću dalje ako nešto normalno mogu nać a da nije to. Čitam komentare s reddita malo.
Hvala lijepa.
Edit:
Dok se ja smislim, dođe out of stock 
|
Kad sam tako u dilemi kao ti, obično naručim više različitih pari i, kad probam, vratim ostale koje mi ne odgovaraju.
Sustav povrata je siguran, pouzdan i relativno brz, stoga zašto ne.
|
|
|
15.10.2023., 13:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
IxFx kaže:
Kad sam tako u dilemi kao ti, obično naručim više različitih pari i, kad probam, vratim ostale koje mi ne odgovaraju.
Sustav povrata je siguran, pouzdan i relativno brz, stoga zašto ne.
|
lijen sam za to se drndat, i vraćat, u životu nisam ništa vratio
Zapravo nije trebalo, išao sam na sigurno ali mi nije primamnjivo da moram vraćat. Preko neta, uvijek iste brandove uzimam, baš zato. Znam kako mi stoji i da ne moram vraćat
Edit: jesam jednom, ali prije kupnje sam pitao u shopu u Ri dal mogu u shop vratit 
|
|
|
20.10.2023., 15:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
jel se meni to samo čini ili je povrat do prije cca 10ak dana za Hrvatsku bio besplatan, a sada vidim kad sam kreirala povratnicu da je 2,95 funti. Jer prije 2 tjedna sam isto nešto vraćala i pored povratnice mi je uvijek do sad pisalo 'besplatno', a sad vidim da piše ovih 2,95 pa ne znam je li to neka novina?
|
20.10.2023., 16:55
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
Quote:
rosavitta kaže:
jel se meni to samo čini ili je povrat do prije cca 10ak dana za Hrvatsku bio besplatan, a sada vidim kad sam kreirala povratnicu da je 2,95 funti. Jer prije 2 tjedna sam isto nešto vraćala i pored povratnice mi je uvijek do sad pisalo 'besplatno', a sad vidim da piše ovih 2,95 pa ne znam je li to neka novina?
|
Još u svibnju smo pričali o promjenama cijene dostave i troška povrata. E sad, jel samo pisalo i nije se primjenjivalo, to ne znam 
|
|
|
23.10.2023., 16:56
|
|
reasonably deranged
Registracija: Nov 2006.
|
Više nema 45 dana za povrat na voucher? 
|
|
|
01.11.2023., 12:42
|
|
King of my castle
|
Ajde ako netko nađe neki artikl danas koji ima 30% na app, nek stavi link? Meni sve daje 20%....
|
|
|
17.11.2023., 15:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2018.
|
Quote:
makyca kaže:
BESPLATNI POVRATI U HRVATSKIM POŠTAMA:
-28 dana od dana primitka robe imate rok za vratiti stvari ukoliko vam ne odgovaraju ili ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljne.
-uzmite robu, uzmite papir koji je došao u paketu, na njega navedite razlog vraćanja.
-U pošti kupite kutiju/ veliku omotnicu s mjehurićima, spremite u nju robu, stavite unutra papir, a na kutiju zalijepite naljepnicu sa papira (na kojoj je adresa od Asosa).
- Ako ste izgubile taj papir = http://asos.custhelp.com/ci/fattach/...turns+Note.pdf.
Možete ga same popuniti. Sve potrebne info su na Asos stranici pod "My account", pogledajte narudžbe
|
Naravno da sam ga izgubila. A kada kliknem na link ne može web lokaciju.  Imate nekih ideja kako doći do tog obrasca?
|
|
|
24.11.2023., 12:30
|
|
lady
Registracija: Mar 2006.
|
Ocekivala sam vise od njih. Svih dosadašnjih godina je bilo super ulova. Sad bas slabo.
Uz to samo 10% dodatno na snižene cijene...
Sent from my 2109119DG using Tapatalk
|
|
|
01.12.2023., 14:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
kad se vraća roba na Asos jel moram do pošte vratiti paket ili mogu oni doći do mene napraviti prikup? #lijenastoka
|
|
|
02.12.2023., 12:02
|
|
King of my castle
|
Moraš do pošte i još ti naplate 
|
|
|
04.12.2023., 18:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Ekipa, kako napraviti povrat, znam kako to treba izgledati u aplikaciji, ali ja kod narudžbi imam samo da je dostavljeno i piše view. Uopće mi ne nudi opciju za povrat, a radi se o odjeći, dakle nije nešto što se ne može vraćati. Hvala na pomoći
|
|
|
04.12.2023., 23:00
|
|
Dende.
Registracija: Aug 2023.
|
Probaj ovako:
Kliknes na ovo zadnje, HOW DO I MAKE A RETURN, pa ti se otvori ovo:
Stisnes CREATE RETURN.
E sad, mozda ce tebi mrvicu drugacije drugi screen izgledati jer ja sam narucila u Sloveniju na postu, tamo mi je free postarina i povrat, a blizu mi je, ali vjerujem i da preko Hr poste ide isto ovako.
|
|
|
22.12.2023., 01:33
|
|
Inimitable.
Registracija: Oct 2010.
|
U nedjelju sam naručila jedan paket zimske odjeće misleći da je to najveći popust koji ću uspjeti ubosti ove godine  , ali onda su oni prekjučer izbacili onu akciju od 25% na sve sniženo, tako da sam ponovila narudžbu od nedjelje i uzela još neke stvari računajući na to da ću nedjeljnu narudžbu svakako vratiti cijelu i ako bude trebalo, mogu vratiti i nešto iz nove narudžbe (već sam kombinirala povrate jer mi tako uzmu samo tri funte umjesto šest  ).
Uglavnom, preusmjerila sam paket u poštanski ured jer ga neće imati tko dočekati ovih dana. Zna li netko koliko paket stoji u poštanskom uredu prije nego što mi počnu obračunavati ležarinu ili ga ne pošalju natrag pošiljatelju? 
|
|
|
23.12.2023., 14:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Obično je to 5 radnih dana.
|
|
|
23.12.2023., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Ima li šanse da mi ne naplate povrat ako su mi poslali nešto oštećeno? Čisto da znam dal da istjerujem pravdu preko chata ili ne
Artikl je vidno krivo zašivan, glupo mi je da ja snosim troškove povrata jer nebi vraćala da nije krivo zašivano.
|
|
|
11.01.2024., 14:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
povrat oštećenog
Quote:
metalka64 kaže:
Ima li šanse da mi ne naplate povrat ako su mi poslali nešto oštećeno? Čisto da znam dal da istjerujem pravdu preko chata ili ne
Artikl je vidno krivo zašivan, glupo mi je da ja snosim troškove povrata jer nebi vraćala da nije krivo zašivano.
|
Može update jer mi se isto dogodilo
|
|
|
11.01.2024., 23:35
|
|
...
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
dian kaže:
Može update jer mi se isto dogodilo
|
Ja sam imala oštećen artikl i isto nisam htjela plaćati poštarinu za vraćanje manjkave robe.
Javila sam im se na chat i s jednim agentom mi je razgovor naprasno prekinut, pa sam dobila normalnijeg agenta.
Prva agentica je tvrdila da ja njima moram vratiti predmet klasičnim putem, uz plaćanje poštarine, da bi oni proveli vještačenje o ozbiljnosti oštećenja, pa ćemo onda raspravljati o povratu novca ili zamjeni. 
Poslala sam im i fotke i sve (kapuljača na hudici mi je bila poderana, imala je vidljivu rupu).
I taman kad mi je ta agentica išla kreirati povrat, razgovor je prekinut i dobila sam drugog agenta koji me vrlo jednostavno pitao želim li povrat novca ili zamjenu.
Rekla sam da želim zamjenu i poslali su mi novi artikl, a za taj oštećeni su mi rekli da ga ne moram vraćati, nego da ga "odložim na ekološki najprihvatljiviji način".  Mačak spava na njemu trenutno. Smatram da sam postupila u skladu s uputama.
Uglavnom, u zadnje vrijeme primjećujem dosta nedosljednosti s Asosovom korisničkom službom i sve mi ovisi o tome na koga ću naići.
Npr. u zadnjem povratu su mi vratili previše novca, ja sam ih obavijestila o tome i oni su bili baš jako zbunjeni i pola sata smo se objašnjavali. Na kraju su mi rekli - nema veze. 
|
12.01.2024., 00:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Quote:
Wulpes kaže:
Ja sam imala oštećen artikl i isto nisam htjela plaćati poštarinu za vraćanje manjkave robe.
Javila sam im se na chat i s jednim agentom mi je razgovor naprasno prekinut, pa sam dobila normalnijeg agenta.
Prva agentica je tvrdila da ja njima moram vratiti predmet klasičnim putem, uz plaćanje poštarine, da bi oni proveli vještačenje o ozbiljnosti oštećenja, pa ćemo onda raspravljati o povratu novca ili zamjeni. 
Poslala sam im i fotke i sve (kapuljača na hudici mi je bila poderana, imala je vidljivu rupu).
I taman kad mi je ta agentica išla kreirati povrat, razgovor je prekinut i dobila sam drugog agenta koji me vrlo jednostavno pitao želim li povrat novca ili zamjenu.
Rekla sam da želim zamjenu i poslali su mi novi artikl, a za taj oštećeni su mi rekli da ga ne moram vraćati, nego da ga "odložim na ekološki najprihvatljiviji način".  Mačak spava na njemu trenutno. Smatram da sam postupila u skladu s uputama.
Uglavnom, u zadnje vrijeme primjećujem dosta nedosljednosti s Asosovom korisničkom službom i sve mi ovisi o tome na koga ću naići.
Npr. u zadnjem povratu su mi vratili previše novca, ja sam ih obavijestila o tome i oni su bili baš jako zbunjeni i pola sata smo se objašnjavali. Na kraju su mi rekli - nema veze. 
|
I u mojem slučaju je bilo slično. Prvi agent je nakon što sam poslala masu slika i objasnila mi ponudio povrat ili zamjenu, kad sam rekla povrat razgovor je prekinut. Onda sam isto ponovila s drugim agentom i taj mi je uredno napravio povrat.
Moj zaključak je da moraš imat puno živaca, vremena i dokaza da istjeraš povrat ili zamjenu kada je artikl oštećen.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:30.
|
|
|
|