Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.01.2023., 14:22   #7881
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post
ja na žalost znam samo za notino.

prvo sam je i ja tražila u dm-u, tamo nema, u ostalim drogerijama nisam tražila. bilo bi super ako netko zna gdje bi bilo za kupiti u fizičkom dućanu.
Ok., tnx! Da, bilo bi dobro da netko napiše, ako zna.. Nisam baš fan online naručivanja, pa iščekivanja paketa, pogotovo kad je ovako nešto sitno u pitanju...
MeliPeli is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2023., 14:27   #7882
Quote:
forzaMILAN kaže: Pogledaj post
meni urea ne ostavlja bijeli trag, ali ostavlja mi ona njihova q10.
tek sam sad procitala ove postove da ureine vise nema online, moram se zaletit do dm-a vidjet jel ostala jos koja.
Tako isto i meni, Q ostavlja, a Urea ne.. Samo ta Urea skoro ništa da i ne radi.. Ako ne stavim preko nje plavu Niveu, koža mi i dalje bude skoro pa suha..
Očito mi je preslaba, pa sam zato i htjela isprobati tu Ziaju sa kozjim mlijekom, koja nadam se ne izaziva nikakav osip po licu, jer imam osjetljivu kožu?!...
MeliPeli is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2023., 15:01   #7883
Quote:
ti si negdje u varaždinu? ne vidim da tamo ima.

u zg u pola prodavaonica ima, u pola nema. vidi se na netu.
ja sam kupila neki dan, jer i nju volim nekad stavit.
jes, varazdin. upravo i ja pogledala na webu, isto pise da nema. al zaletit cu se i fizicki pogledat
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2023., 15:20   #7884
Quote:
MeliPeli kaže: Pogledaj post
zato i htjela isprobati tu Ziaju sa kozjim mlijekom, koja nadam se ne izaziva nikakav osip po licu, jer imam osjetljivu kožu?!...
ne bi trebala ništa izazivati. imam i ja osjetljivu kožu.

a za notino, da, glupo naručivat samo jednu stvar. ja u notino favoritima imam dosta proizvoda, pa je uzmem usput kad naručujem nešto drugo.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2023., 19:25   #7885
i mene zivcira sto ziaja nema u trgovinama
ali ima na trgu u nami u zg
bar je bilo prije par godina
coconutmilk is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2023., 19:36   #7886
Quote:
coconutmilk kaže: Pogledaj post
ali ima na trgu u nami u zg
bar je bilo prije par godina
baš ću pogledati
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2023., 21:04   #7887
evo, bila sam danas. nama na trgu u zg ima ziaja okoloočnu kozje mlijeko. košta 35 kn (4,69 €).

stoji na zidu na kojem piše "njega kože".

sad sam pogledala na notinu i trenutno je tamo 33 kn, a uvijek sam je kupovala za 20-22 kn.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.01.2023., 13:31   #7888
Quote:
evo, bila sam danas. nama na trgu u zg ima ziaja okoloočnu kozje mlijeko. košta 35 kn (4,69 €).

stoji na zidu na kojem piše "njega kože".

sad sam pogledala na notinu i trenutno je tamo 33 kn, a uvijek sam je kupovala za 20-22 kn.
mozda bude neka akcija, pricekaj ako ti nije hitno
ja sam jesenas uzela 2, bilo oko 20 kn
trajat ce mi godinama, jer koristim samo za ispod sminke

mozda bude opet u nami...
coconutmilk is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2023., 12:56   #7889
nije mi hitno. imam 2 u rezervi.
htjela sam samo vidjet jel imaju.
dobro je znati da su dostupne i u nami.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2023., 20:28   #7890
Je li bobbi brown extra repair prebogata za masnu kozu? Koliko vam traje otprilike? Moze preporuka i za nesto drugo, azijska dobrodosla. Kakva je estee lauder advanced night repair?
voldie is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2023., 15:55   #7891
Quote:
voldie kaže: Pogledaj post
Je li bobbi brown extra repair prebogata za masnu kozu? Koliko vam traje otprilike? Moze preporuka i za nesto drugo, azijska dobrodosla. Kakva je estee lauder advanced night repair?
Imam suhu kožu, pa je poprilično stavljam i mažem dosta široko područje i imam ju cca 10 mj. Stavljam ju samo navečer, za dan imam druge kreme.
Odgovori s citatom
Old 11.02.2023., 18:28   #7892
Molila bih preporuku za kremu za extra osjetljive oci
Znam da vjerojatno svatko reagira na nesto drugo, ali mozda postoji neka univerzalna krema koja ne iritira oci.

Kod mene postaje sve gore, sve me pece i stalno trepcem. Koristila sam dugo Khiels awokaido i bila mi je ok ali sam htjela nesto jace ali sve me smeta. Probala sam i BB extra repair ali i ona me iritira.

Blizim se 50.-oj, dosta bora, podrucje oko ociju suho kao barut, platit cu bilo koju cijenu samo da djeluje i ne pece za oci
Utamirka is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2023., 18:44   #7893
Utamirka, a da probas da kremama koje nisu nuzno namjenjene za to podrucje? znam da zvuci kontraprodukivno ali mislim prije svega na "obicne" kreme poput pantenol masti isl.
Carobna is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2023., 19:06   #7894
Quote:
Utamirka kaže: Pogledaj post
Molila bih preporuku za kremu za extra osjetljive oci
Znam da vjerojatno svatko reagira na nesto drugo, ali mozda postoji neka univerzalna krema koja ne iritira oci.

Kod mene postaje sve gore, sve me pece i stalno trepcem. Koristila sam dugo Khiels awokaido i bila mi je ok ali sam htjela nesto jace ali sve me smeta. Probala sam i BB extra repair ali i ona me iritira.

Blizim se 50.-oj, dosta bora, podrucje oko ociju suho kao barut, platit cu bilo koju cijenu samo da djeluje i ne pece za oci
Pada mi na pamer Bepanthen koja je bas za oci mini tubica ne za okoloocno, puno su je cure hvalile. Bilo je nedavno o njemu rijeci na nekoj temi.

https://alittlemakeupobsessed.blogsp...-krema-za.html

Drugo sto bih ja probala je cisti karite maslac povremeno navecer isto sam suha ili prirodnu kremu da narucis npr od Greengirl ako jos radi.
Princez Krafna is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2023., 19:24   #7895
Hvala, ova Bepanthen zvuci obecavajuce
Utamirka is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.02.2023., 21:02   #7896
Vidjela sam da Uriage ima kremu baš za problematično i osjetljivo okoloočno područje
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/...u-15-ml-25873/
pa možda postoje testeri u ljekarni..? Ovako na opis zvuči obećavajuće ali ako se može probati prije kupnje zašto ne
bubley is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.02.2023., 21:23   #7897
bepanthen? nisam probala, nek proba, ali sve te masne i bogate tek uđu u oko i peku.
treba nešto lagano.

balea urea ne uđe, ali je toliko lagana za kožu, skoro kao da nisi ništa stavio.
možda za toplije dane.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2023., 07:19   #7898
bepanthen za oci nije toliko mastan i tezak kao obicni bepanthen

Ali to je bas mala tubica namjenjena podrucju ociju i nosa u slucaju povreda, iritacija isl. (ja ga uvijek koristim za nos kad sam prehladjena, da obnovim kozu izgrebanu maramicama)

edit: sad citam, zapravo je za oci i nos (dakle, ide slobodno u oci i na sluznicu nosa), tako da barem sigurno nece peci
Carobna is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2023., 10:40   #7899
Quote:
Carobna kaže: Pogledaj post
edit: sad citam, zapravo je za oci i nos (dakle, ide slobodno u oci i na sluznicu nosa), tako da barem sigurno nece peci
onda super.

tak je meni s vazelinom.
sve masno me smeta za oči, a on ne.
znam iz perioda kad sam ga stavljala u kut oka protiv suzenja.

btw. okoloočna ziaja o kojoj smo ovdje pisali bila je prije 4-5 dana u nami na akciji (cijeli ziaja asortiman je bio na akciji). tad je bila 21 kn. a trenutno je na notinu 37 kn.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.02.2023., 15:35   #7900
ako koga zanima, ponestalo balea urea okoloočne i u zg.
nema je više na web shopu, sinoć sam preko gugla ipak nekako ušla na njezinu stranicu na web shopu, ali danas više ne nalazi ni preko gugla.

bile su ostale 3 na iblerovom, ja sam uzela dvije.
i mislim da je još bilo zeleno božidara magovca i baštijanova.

vjerojatno će se pojaviti nova verzija.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:37.