|
|
30.09.2023., 11:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Da, al cijena....
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
|
|
|
30.09.2023., 11:24
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Meni je ta krema isto bila najbolja od svih. Idem na botox, pa se uvjeravam da mi ne treba, ali kad opet budem kupovala neku ozbiljnu okoloočnu uzet ću tu.
|
30.09.2023., 15:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2023.
|
Koja je to okoločna, jel' ova?
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream Krema za područje oko očiju
68 ojro 15 ml?
|
|
|
30.09.2023., 15:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Postoji nova verzija samo nema jos kod nas planiram ju vani probati. Ova kod nas koja ima nije ona prva hvaljena, slabija je.
Cijenu ne komentiram kao ni nicega na forumu.
Skupa je bila i prije skupa je i sad. Meni traje 6 mjeseci minimalno.
|
|
|
30.09.2023., 19:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Da to je ta nova.
|
|
|
04.10.2023., 13:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2017.
|
Koja je krema jača od B.Brown?
Jucer sam ju stavila i jos u dva sloja koza mi sve popije 
Ako stavim neku drugu bojim se da ce mi izazvat milije
Mozda na nju gore stavit neki okulziv?
|
05.10.2023., 06:05
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
SunyMy kaže:
Koja je krema jača od B.Brown?
Jucer sam ju stavila i jos u dva sloja koza mi sve popije 
Ako stavim neku drugu bojim se da ce mi izazvat milije
Mozda na nju gore stavit neki okulziv?
|
a koja ti je njega osim BB?
ja sam grozno dehidrirana i suha pa mi BB jedva i treba nakon par slojeva May Coop, propolisa, emulzije....
|
05.10.2023., 09:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bug_lady kaže:
a koja ti je njega osim BB?
ja sam grozno dehidrirana i suha pa mi BB jedva i treba nakon par slojeva May Coop, propolisa, emulzije....
|
Na licu mi ne pasu slojevi, jel mi je koza mješovita i sve me cepi.
Znam staviti toner i HA serum, opet nista jos mi hijaluron vise osusi i isuši kozu a pazim da ga zalijem.
Znaci trebala bi nesto posebno kupit za to podrucje. Jel za lice mi ne odgovaraju serumi, emulzije i ampule.
Sta bi bilo dobro ispod BB a da je za oko oci? 
I kojim redom stavljati?
Imam Nectar, termalnu i neke bezvezne tonike.
Azijski kremasti su mi too much za kozu lica.
|
05.10.2023., 09:22
|
|
Shoeholic
|
Quote:
SunyMy kaže:
Na licu mi ne pasu slojevi, jel mi je koza mješovita i sve me cepi.
Znam staviti toner i HA serum, opet nista jos mi hijaluron vise osusi i isuši kozu a pazim da ga zalijem.
Znaci trebala bi nesto posebno kupit za to podrucje. Jel za lice mi ne odgovaraju serumi, emulzije i ampule.
Sta bi bilo dobro ispod BB a da je za oko oci? 
I kojim redom stavljati?
Imam Nectar, termalnu i neke bezvezne tonike.
Azijski kremasti su mi too much za kozu lica.
|
Nemam ti pametan savjet jer je moja koža drugacija - ja ne mogu bez par slojeva hranjivih / uljnih emulzija, tonera itd...
|
05.10.2023., 11:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bug_lady kaže:
Nemam ti pametan savjet jer je moja koža drugacija - ja ne mogu bez par slojeva hranjivih / uljnih emulzija, tonera itd...
|
Kuzim, problem mi je sta je to podrucje oko ociju kompletno drugacije od cijelog lica, neznam kako to opisati.
I pojma nemam kako i s cim njegovati kad rekoh za lice problema nemam, stavim laganu kremu i ok.
Ali ispod ociju niti ta BB nije dovoljna. Pa si ga znaj 
|
06.10.2023., 06:23
|
|
Shoeholic
|
Quote:
SunyMy kaže:
Kuzim, problem mi je sta je to podrucje oko ociju kompletno drugacije od cijelog lica, neznam kako to opisati.
I pojma nemam kako i s cim njegovati kad rekoh za lice problema nemam, stavim laganu kremu i ok.
|
a jel bi funkcioniralo ulje pa krema? (ako je koža drugačija)
https://uk.iherb.com/pr/aura-cacia-o...oz-30-ml/38541
ili ovo, maybe - https://uk.iherb.com/pr/iunik-propol...ece-set/125146
|
12.10.2023., 09:25
|
|
miss complain
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
SunyMy kaže:
|
Iman isti problem s okolocnim vec sigurno 2 godine,ja ne znan kako vama traju te kremice misecima,meni su bb trajale misec jedva,iz razloga sta bi ju stavljala par puta dnevno i to lipi sloj,i sve potone.
Onda san provala khiels avocado i takodjer nije bila neka srica. Jednostavno nema sanse da to ostane mekano bar po dana,a ne sminkan se,koristin EL ANR ima par godina,znaci serum uvik isti.
Sad san uzela ulje od smilja,provala to kapnit u kremu (dermalogica skin smoothing cream), opet corak. Bas za izludit,i ne virujen ni da bi mi ta od shiseida bila bolja sta je najtuznije.
|
12.10.2023., 20:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2023.
|
Quote:
alexamona kaže:
Iman isti problem s okolocnim vec sigurno 2 godine,ja ne znan kako vama traju te kremice misecima,meni su bb trajale misec jedva,iz razloga sta bi ju stavljala par puta dnevno i to lipi sloj,i sve potone.
Onda san provala khiels avocado i takodjer nije bila neka srica. Jednostavno nema sanse da to ostane mekano bar po dana,a ne sminkan se,koristin EL ANR ima par godina,znaci serum uvik isti.
Sad san uzela ulje od smilja,provala to kapnit u kremu (dermalogica skin smoothing cream), opet corak. Bas za izludit,i ne virujen ni da bi mi ta od shiseida bila bolja sta je najtuznije.
|
Ja izbjegavam stavljanje specijalnih preparata oko očiju, u smislu da stavljam sto slojeva ili sl. Držim da će to na duže staze samo izmaltretirati ionako previše osjetljivo okoloočno područje.
Meni se dobrom pokazala Natu Collagen Boost od Annemarie Borlind. A moja koža je stvarno prenježna i osjetljiva...
|
|
|
09.11.2023., 23:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Da, da, to je ta krema.
Ako ti je okoloočno područje suho, caffeine solution nikako nije za tebe, on je za smanjivanje podbuhlosti. Neće ti biti dobar ni peptidni serum sam, on je baš vodenast. Kombinacija tog seruma i kreme bi bila ok.
Ima tu dosta cura sa suhim okoloočnim područjem koje ti mogu možda bolje preporuke dati.
Nisam probala novu formulaciju BB, ali stara mi je vrijedila svaku lipu. Kupovala sam više puta. I naravno da je unisex
A ako ćeš kupovati BB Extra repair eye cream, pogledaj koliko je na Asosu. Sigurno je jeftinije nego na Notinu.
|
|
|
10.11.2023., 12:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Hvala na informaciji, na asosu s poštarinom je 43 eur!
Caffein koristim upravo zbog te podbuhlosti i dobro radi pa bi pokušao s kombinacijom caffeina i te bb kreme..
|
|
|
14.11.2023., 14:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Jel ok cijena 41 € za BB repair kremicu ili se moze naci jeftinije?
|
|
|
16.11.2023., 09:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Na asosu je trenutno najjeftinija. Refill je 31 funtu, a stalno budu kodovi za bar 20%.
Refill je dugo bio oos, a cijelo pakiranje je 41 funtu. S kodom opet ispadne jeftinije nego na drugim stranicama.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:45.
|
|
|
|