Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša

Lijepa naša Gradovi i sela Hrvatske - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Babina Greda...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 20.02.2013., 07:16   #61
Zaprešić

ne znam dal je već netko otvorio Zaprešić temu, a obzirom da forum na stranicama od grada ne radi već duže vrijeme, mislim da bi ovo bilo potrebno, obzirom da je Zaprešić prešao 30000 stanovnika
hektordog is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2013., 00:02   #62
Bilo je u prošlosti više tema di se pričalo o Zaprešiću ali je to nekak s vremenom zamrlo, zakaj, ne znam. Sad im nekoliko stranica kao Moj Zaprešić, Glas Zaprešića, Zaprešić kak imam te rad ili tak nekak. Tam uglavnom ekipa iz Zaprešiće vrti stare uspomene i komentra svakodnevno nove događaje u gradu. I sam često posjećujem te stranice. Eto, toliko ak sam ti kaj pomogao.

pozz
chevy11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2013., 15:18   #63
ja to ne razumijem! Toliko problema u gradu i niko ništa. Zaprešić je uvijek bio podjeljeni grad i takav će ostati.
hektordog is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2013., 08:09   #64
samo pozdravljam sve. i ja sam u zaprešiću, no budući da sam se tek nedavno ovdje registrirala, tek sad se i javljam.
ako je netko za kavu, vrlo rado
daria9372 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.10.2015., 22:36   #65
Da li vrijedi ići u posjet dvorcu Lužnica?
Anita2507 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2016., 12:10   #66
Nisam bio tamo.
U Zaprešiću su mi najbolje slastičarne u Hrvatskoj, i tamo stalno visim na kolačima i cugi.
neuspješan is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2019., 10:42   #67
Ima nekog?
Old 24.06.2020., 14:02   #68
Komunalci i košenje nasipa

Živim u Zaprešiću i imamo nasip oko jezera po kojem ljudi često hodaju, trče, šeću pse, koji komunalci prilično redovito kose, međutim sad već ima oko mjesec dana da je narasla trava do lakta i ništa od košenja. Pokosili su dio pored nasipa, ali ne nasip.

Imaju li oni neki raspored košenja, može li se njima javiti i moliti ih da pokose, kako to funkcionira?
Laki001 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2020., 15:21   #69
To se i ja pitam za nasip u Trnju. Čini se da uopće nemaju namjeru pokositi.
Salammbo is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.06.2020., 21:30   #70
Pa zar je to neka odluka na široj razini, zaboga? Kome mi možemo slati mailove i žalit se? Ja bi išao trčati!
Laki001 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2020., 22:48   #71
Quote:
Laki001 kaže: Pogledaj post
Živim u Zaprešiću i imamo nasip oko jezera po kojem ljudi često hodaju, trče, šeću pse, koji komunalci prilično redovito kose, međutim sad već ima oko mjesec dana da je narasla trava do lakta i ništa od košenja. Pokosili su dio pored nasipa, ali ne nasip.

Imaju li oni neki raspored košenja, može li se njima javiti i moliti ih da pokose, kako to funkcionira?
Nazovo ih pa pitaj. Ja u zagrebu uvijek nekome pisem / zovem kada me nesto muci (najcesce vezano uz kvart ili cistocu), pa se vecinom rijesi ili barem dobijem odgovor i objasnjenje.

https://komunalno.vio-zapresic.hr/ja...lene-povrsine/
Cepin40 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.06.2020., 12:44   #72
Hvala, pitat ću.
Laki001 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2021., 19:05   #73
Sad je vrijeme da se ekipa iz puknute zgrade javi za kontenjere!
zacky is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2021., 20:39   #74
Grijanje na toplanu u Zaprešiću

Pozdrav,

Zanima me ako netko zna, koliki račun mogu očekivati za grijanje na toplanu u Zaprešiću? Stan je veličine 37m2.

Hvala
casillas1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2021., 00:41   #75
Sestra čula od nekog da postoji neki sajt zaprešić potresi na kojem se nalaze informacije o potresima i na kojem se može naručiti pregled kuće od strane statičara ili nekog, međutim ja na googlu ne nalazim nikakve zaprešić potrese.

Zna li neko o čemu se radi?
Laki001 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2021., 06:39   #76
Quote:
Laki001 kaže: Pogledaj post
Sestra čula od nekog da postoji neki sajt zaprešić potresi na kojem se nalaze informacije o potresima i na kojem se može naručiti pregled kuće od strane statičara ili nekog, međutim ja na googlu ne nalazim nikakve zaprešić potrese.

Zna li neko o čemu se radi?
Imaš tu obrazac i broj moba.

http://www.zapresic.hr/vijesti/ostal..._prijave/2937/
They were five total strangers, with nothing in common, meeting for the first time. A brain, a beauty, a jock, a rebel and a recluse. Before the day was over, they broke the rules. Bared their souls. And touched each other in a way they never dreamed possible.
Five strangers with nothing in common, except each other.
mr.c4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2021., 21:25   #77
Hvala!
Laki001 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2021., 12:28   #78
Marles kuća

Pozdrav svima,

ima li netko od vas iskustva s Marles kućama? Muči me godina izgradnje i stanje nakon potresa. Ne želim mačka u vreći radi lijepog interijera. Poznaje li netko od vas vlasnika kuće u oglasu niže da ga izravno kontaktiram za razgled. Svaka informacija je dobro došla. Unaprijed hvala

https://www.index.hr/oglasi/zapresic...ca/oid/2763993
Majoli88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2021., 14:38   #79
Inače trčim po nasipu oko Bagera, al sad je zarasao i već ga dugo nisu pokosili i izgleda da ni neće pa ima li neko neku alternativu? Izbjegavam trčati po tvrdim podlogama, tražim travu pa mi je zato teško naći alternativu. Zna li neko neku?
Phil Marlowe is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.07.2021., 18:48   #80
Postao sam na Stanovanju isti upit pa ću probati i ovdje.

Nedavno sam doselio u Obrubiće, jugozapadni dio Zaprešića blizu nove obilaznice i od tad na autu primjećujem nekakve žute mrlje za koje mi se čini da bi mogao biti izmet nekih insekata ali ne znam kojih. Također primjećujem te mrlje i na vešu koji sušim vani. Jel ikome poznato od čega bi to moglo biti?

https://ibb.co/1ZHtjp9
https://ibb.co/c8wCVpC
Samoprolaznik is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:36.