Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Zabavna glazba

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.03.2018., 00:08   #61
svakako pozitivna pojava na estradi, cini se pozitivna i prirodna cura
volio bi samo da malo izade iz kalupa tipicnog Huljicevog proizvoda, da jos radi na vlastitom imidzu kako se ne bi pamtila kao pokusaj nove Rozge

nova stvar je super, svida mi se nanana dio
Vidi se iz aviona mi je malo iritantna i pretresasta, ali najuspjesnija

ova mi je najbolja, spot isto fantastican, ona preslatka, zaljubio sam se
sebastianpgptvk is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.03.2018., 11:01   #62
Ja sam se evo natjerao to poslušati jer u par navrata je bila spomenuta na nekim drugim threadovima i ona je fakat dobar laksativ! Naprosto - instantni proljev!
Old 28.03.2018., 12:02   #63
Vidi se iz aviona > Ljubavna limunada > Kad sam s tobom ja imho

Poslano sa mog 4047X koristeći Tapatalk
Old 28.03.2018., 19:12   #64
Korčulanka Žuvela 'napada': Biži Rozga ća, ide Domenica

Svatko je poseban na svoj način, a čar svakog čovjeka je upravo u njegovoj različitosti, rekla nam je Domenica Žuvela (24), nova uzdanica Tončija Huljića (56), koji priprema album za plavokosu pjevačicu. Glazbeni producent i kompozitor pohvalio se kako je njegova nova mezimica trenutačno najbrže razvijajuće ime na sceni. Iza nje su dvije pjesme, a sad je nedavno izašla i treća.

- Ona napreduje brzo što govore brojke i interesi sponzora, ljudi koji je zovu za nastupe - objasnio je Huljić, koji planira izdati album mlade Domenice do kraja godine, a najvjerojatnije će ga publika dočekati već najesen. Tonči dodaje kako ne vjeruje da će ga stići završiti do nadolazećeg Splitskog festivala, gdje se pjevačica prošle godine predstavila publici.

- Ona je više nego primijećena i za njom postoji ozbiljna potražnja. Imamo pametnu poslovnu strategiju koja se zove ne žuriti - rekao je Huljić.

- S obzirom na to da sam tek na početku, ljudi još možda ne znaju što očekivati od mene i ne znaju gdje bi me svrstali, nadam se da ću napraviti nešto da me mogu povezivati s Domenicom - istakla je pjevačica. Mlada Korčulanka smatra kako je konačno stiglo njezino vrijeme da se dokaže samostalnom karijerom.
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2018., 04:13   #65
Simpa curičak ali glazba fakat zaudara na Huljića, dakle nakon minutu-dvije bude dovoljno, mijenjaj ploču. Bezvezne su mi pjesme.
Old 01.04.2018., 15:37   #66
zna li netko možda je li ona u vezi, ima li momka?
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2018., 23:23   #67
5 milijuna
https://www.youtube.com/watch?v=3-I8dqWJ6QA

Ljubavna limunada čini se flopira.
ANDY_1212 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2018., 16:47   #68
MIA & DOMENICA feat. ANTE GELO - Nebo boje moje ljubavi - Live @ Lisinski

Akustična obrada pjesme grupe Magazin "Nebo boje moje ljubavi" (T. Huljić - V. Huljić) izvedena 3.12.2017. u KD "Vatroslav Lisinski".

predivne obje
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2018., 09:06   #69
evo je već prešla granice lijepe naše, gostovala je na radio aktual slovenija

http://radioaktual.si/clanek/utrinki...delila-z-mitjo
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.04.2018., 15:38   #70
prvi samostalni koncert sa 3 singla, brzo se probija

Vanilla Club Split
2 min ·
Ovog petka, 20.04. u VANILLI ne propustite premijerni koncert najvećeg osvježenja na domaćoj glazbenoj sceni, sve popularnije DOMENICE.����������❤️
Uz hitove "Vidi se iz aviona", "Kad sam s tobom" i "Ljubavna limunada" s kojima je u rekordnom roku zarazila publiku, lijepa Velolučanka sa splitskom adresom pripremila je bogat repertoar za vrhunsku zabavu. Info/rezervacije na ��099 8313 050.
Ulaz je slobodan.��
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.04.2018., 19:02   #71
DOMENICA & MIA O GLAZBENIM USPJESIMA (DALIBOR PETKO SHOW CMC TV)

DOMENICA - VIDI SE IZ AVIONA (DALIBOR PETKO SHOW CMC TV)

sad u 19:30 će biti na HRT, u emisiji popcorn.hr
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2018., 13:56   #72
Domy vec puni klubove. Sinoc gorila Vanilla.
Old 21.04.2018., 13:58   #73
Quote:
Masha19 kaže: Pogledaj post
Domy vec puni klubove. Sinoc gorila Vanilla.
vanilla je uglavnom uvijek puna, i još je bio besplatan upad, i još je sigurno većina nakon joksimovićevog koncerta u spaladium poslije išla u vanille

čije pjesme je još pjevala? koliko je trajao nastup?
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2018., 14:13   #74
Quote:
svjpromatrac kaže: Pogledaj post
vanilla je uglavnom uvijek puna, i još je bio besplatan upad, i još je sigurno većina nakon joksimovićevog koncerta u spaladium poslije išla u vanille

čije pjesme je još pjevala? koliko je trajao nastup?
Evo vidi na storiju od Vanille, ja nisam prisustovala. Ne pokušavaj obezvrijediti njezin uspjeh! Splitska publika voli lokalne pjevače/zabavljače.

Svi su išli u Kaurija na Mayu iza Spaladiuma
Old 21.04.2018., 14:29   #75
vidi se iz a a a a avijona hit
Odgovori s citatom
Old 21.04.2018., 23:14   #76
https://www.instagram.com/p/Bh1o5H6F...n-by=dome.nica kratki video iz Vanille
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2018., 09:20   #77
Quote:
svjpromatrac kaže: Pogledaj post

DOMENICA - VIDI SE IZ AVIONA (DALIBOR PETKO SHOW CMC TV)
Zar ne treba, vidi se iz zrakoplova? 😁
Median is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2018., 18:28   #78
Ni Seve ni Rozga: Splitski menadžer tvrdi da je ova pjevačica "najbolja investicija u Hrvatskoj"

SPLITSKI menadžer Ivan Bubalo često na svom Facebook profilu komentira događanja i osobe na hrvatskoj estradi, a sad je otkrio koja je pjevačica, prema njegovom mišljenju, "najbolja investicija u Hrvatskoj".

"Kad bi me se pitalo uložio bi danas sve novce u Domenicu... Najisplativija investicija u Hrvatskoj (bolje nego u turizam i građevinarstvo) 100 % sigurna investicija. Ima, zasad, tri pjesme i kad bi radila svoj koncert (uz gošću Miju Dimšić) nema dvorane koju ne bi prepunili... E vidite... Ona ima svih pet preduvjeta koje mora imat zvijezda... (Zato Vanna, Nina, Lana, Mana, Pana itd. nisu zvijezde... Jer nemaju svih pet karatkeristika). Jedna od njih, i to ključna, su Huljići", napisao je Bubalo o mladoj pjevačici iz Vele Luke.

budno ću pratit uspon njene karijere i da vidim dokle će doći i šta će postići
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2018., 20:41   #79
Vidi se iz aviona u konkurenciji za nagradu hit godine, za mjesec travanj, idemo glasajte

http://cesarica.org/#pjesme
svjpromatrac is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2018., 20:49   #80
Domenica djeluje kao tako usrdno, plaho i dobro biće.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:02.