Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kupovanje na internetu

Kupovanje na internetu Shopping iz fotelje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.12.2020., 07:51   #61
Kakva su vam iskustva s rokovima dostave? Kod predmeta koji sam naručio je pisalo 3-5 dana, kad sam dobio mail da je poslano pisalo je 3 dana, a ovdje piše da je za veće gradove (ja sam u Zagrebu) jedan (!) radni dan. Ovo zadnje mi se čini nevjerojatno, i naravno da se nije ostvarilo.
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.12.2020., 13:37   #62
Evo, danas je već petak, izgleda da ni danas neće biti pomaka. Još uvijek je status "prijam pošiljke" od ponedjeljka, 4 dana nije ni mrdnula. Ne razumijem zašto pišu te nebuloza s rokom dostave od jednog dana nakon prijema, nitko ih ne tjera na to. Neka napišu tjedan ili dva i mirna Bosna. Ovako samo opterećuju korisničku službu s upitima.
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2020., 20:16   #63
Quote:
haymaker kaže: Pogledaj post
"Žuti Klik" saga - dio 4.
07.12.2020. Odgovaraju:
Poštovani,
obavještavamo Vas kako je u cijelosti izvršen povrat novčanih sredstava za narudžbu.
S poštovanjem,
Vaša Hrvatska pošta
HP - Hrvatska pošta d.d. | Služba za korisnike
www.posta.hr | www.zutiklik.hr | www.eposta.hr

08.12.2020. Provjeravam stanje na računu:
Uplata:
550,39 kn ŽUTI KLIK - ZAGREB - JURIŠIĆEVA 13
Odobrenje:
-241,99 kn ŽUTI KLIK - ZAGREB - JURIŠIĆEVA 13

Dakle, nisu vratili 308,40 kn

Mogu jedino nastaviti pisati.
"Žuti Klik" saga - dio 5. (zadnji, nema više).
Malo kasnim, ali ne vjerujem da itko napeto čeka.
08.12.2020. pišem mail banci te opisujem situaciju otprilike kao ovdje.
09.12.2020. iz banke javljaju da će odmah provjeriti
11.12.2020. na računu je barem deset transakcija žutog klika prema meni, neke u iznosu od 10 kuna, neke u iznosu od 12,40
Zbrajam po svom računu sve iznose.
Sav novac je vraćen.

12.12.2020. plaćam račun za ovaj mjesec i iskreno se nadam kako s Poštom više neću imati posla, a posebice ne sa Žuti klik trgovinom.
haymaker is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2021., 21:57   #64
Totalno nepoštivanje dogovora i ignoriranje kupca. Nikad više kod njih.
Walter01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.07.2021., 13:57   #65
Quote:
Walter01 kaže: Pogledaj post
Totalno nepoštivanje dogovora i ignoriranje kupca. Nikad više kod njih.
Objasni malo
Alfa KT is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.09.2021., 14:41   #66
Ma prevaranti totalni. Jucer kod njih kupim televizor a danas stiže mail da ga nemaju kod dobavljaca a 20tak sati nakon moje kupnje se mogao naruciti. Isti takav televizor imaju na stanju samo je razlika u jednom slovu (znacenje tog slova je trziste modela) i kostao je jucer kao i moj naručeni. Danas su digli cijene i tvrde da ih nemaju, te nude u zamjenu modele slabije za dvije klase. Naravno da na poruke odgovaraju do 16h ��. Toliko o njima i njihovoj kvaliteti. Dali bi im se to događalo da su privatna firma? Aha ��
Bježte ljudi od tog sranja!
ZeljkoCro11 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2021., 07:58   #67
Je li imao netko iskustvo sa Žutim klikom da narudžbu šalju u više pošiljki. Jučer sam naručio, sinoć je poslan paket, gledam otkupnina samo cijena najjeftinijeg proizvoda. Provjeravam na njihovim stranicama, u pošiljci piše sam taj jedan proizvod. Ostalo je označeno kao dostupno, ali nije poslano.
MrBlc is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2021., 09:19   #68
Quote:
MrBlc kaže: Pogledaj post
Je li imao netko iskustvo sa Žutim klikom da narudžbu šalju u više pošiljki. Jučer sam naručio, sinoć je poslan paket, gledam otkupnina samo cijena najjeftinijeg proizvoda. Provjeravam na njihovim stranicama, u pošiljci piše sam taj jedan proizvod. Ostalo je označeno kao dostupno, ali nije poslano.
Vjerojatno su različiti rokovi isporuke, a još vjerojatnije je da nije sve s njihovog skladišta (ako ga i imaju, nemam pojma) pa svaki dobavljač šalje sa svoje adrese. Ja sam jednom imao u dva paketa, ali došla na isti dan samo s dvije različite lokacije.

Ps. Da te ne zbuni, na tom računu što je na putu, bit će sve što si naručio..
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2021., 12:01   #69
Hvala, mislio sam da će ispasti nešto u stilu da druge proizvode uopće nemaju...

Dobio sam i drugu poruku da je poslan (po trackingu tek u najavi) i drugi paket, on sadrži ono zbog čega sam i naručio. Treći proizvod će izgleda u trećem paketu. Ne vjerujem da će stići sve isti dan jer jedan je već jučer pokupljen, drugi tek najavljen, a treći još ni u najavi. Ovaj prvi bi trebao doći u petak, drugi moguće, ali teško, treći još teže. Da sam znao, ne bih se ni mrčio za ova dva usputna...
MrBlc is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2021., 10:12   #70
Kako ostvariti 10% dodatnog HPB popusta na webshopu?
Tko kupovao u zadnje vrijeme, jesu se šta popravili?
emixman is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.11.2021., 00:33   #71
I mene zanima kako iskoristiti tih HPB10, uzeo bi nešto za cca. 2000kn, a imam HBP karticu.
Frank Knight is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2021., 18:14   #72
Ja sam naručeni proizvod dobio poluispravan pa sam ga isti dan vratio. Prošlo je 10 dana ali povrat novca još nisam dobio. Kada sam ih nazvao rekose mi da to nede tako jednostavno i da moram biti strpljiv. Ne znam koliko mora biti to strpljenje ali znam da je to moja zadnja kupovina kod njih.
keos is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2021., 22:09   #73
Quote:
keos kaže: Pogledaj post
Ja sam naručeni proizvod dobio poluispravan pa sam ga isti dan vratio. Prošlo je 10 dana ali povrat novca još nisam dobio. Kada sam ih nazvao rekose mi da to nede tako jednostavno i da moram biti strpljiv. Ne znam koliko mora biti to strpljenje ali znam da je to moja zadnja kupovina kod njih.
Kužim nezadovoljstvo, ali gle, kao i svugdje - rok za povrat para je 14 dana. To je najčešće od primitka proizvoda, a oni u svojem obrascu navode "od zaprimanja obavijesti o raskidu".

U slučaju jednostranog raskida ugovora na ovdje opisani način, Prodavatelj će izvršiti povrat novca isključivo na tekući račun, najkasnije u roku od 14 dana od dana zaprimanja obavijesti o raskidu. Povrat novca bit će izvršen tek nakon što proizvod bude vraćen ili nakon što Prodavatelju bude dostavljen dokaz da je proizvod poslan nazad. Link
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.12.2021., 15:36   #74
28.11. napravljena narudzba deterdzenata na akciji, nakon 10 dana jos nista, nakon 12 dana zovem i dobijem info da jos nije poslano, ali bi trebalo unutar tjedan dana, paket stigao 19.12., znaci nakon 3 tjedna. Jos mi 18.12. dodje sms od njih i reko taman me nema doma, pise da ce dostava biti 20.12., super.... kad zove susjeda u subotu 19.12. i kaze preuzela sam ti paket, drago mi je sto je preuzela paket, ali cemu onda obavijesti da ce dostaviti u dogovoreno vrijeme ako to ne postuju. Takodjer ne postuju ni svoje uvjete gdje bi trebala biti dostava unutar 3-4 radna dana, eventualno 7 dana uslijed izvanrednih okolnosti.
creatin is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2021., 19:41   #75
Evo jedno pozitivno iskustvo.

Doduše, ja tek kad sam napravila narudžbu (20.12.2021 u 22h) sam se sjetila ići provjeriti iskustva ovdje na forumu 🤦🏽♀ i sve me bilo strah.. al stiglo je rekordno! Poklon je već zapakiran! Tak da sam fakat zadovoljna. Provjerila sam cijene od njihovog dobavljača (Tehno-mag) i ispalo me nekih 20kn skuplje nego da sam sama išla tamo ali uzevši u obzir da se nisam morala gužvati na cesti (sad je fakat koma u Zgb bilo Kam krenuti), ja zadovoljna.
FlyingAlpha is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2022., 21:48   #76
Webshop im je brz kao i njihov vlasnik.
U istoj narudžbi kupujem dva proizvoda: prvi uz naznaku "Očekivani rok dostave: Dostupno odmah" i to je artikl iz supermarket ponude, a drugi je mali kućanski aparat s naznakom "Očekivani rok dostave: 3-5 radnih dana". Naručeno u ponedjeljak, do danas niti ovaj "odmah" nije pripremljen barem za slanje, a bome ni ovaj koji ima rok 3 do 5 radnih dana. Javio im se na chat i ovo "dostupno odmah" znači da imaju na stanju i da je isporuka za Zagreb 3-5 radnih dana, a ne da će korisniku biti odmah dostupno. Smiješni su.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2022., 07:30   #77
Kupil salamoreznicu preko njih. Dobil traking link, za tri dana postar donesal na adresu , sve proslo ok.
Cak i poruku o dostavi dobil na VIBER. platil sam pouzecem po preporici na ovom podforumu. Biće se popravili.
Old 09.08.2022., 21:19   #78
Roba naručena prije 11dana (6 radnih dana) još nije stigla. Narudžba je i obradi?!
Moja prva i posljednja narudžba od žutog klika...
mgolubi4 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2022., 11:52   #79
Kako naručiti dostavu na paketomat? Nudi mi samo dostavu na adresu ili osobno preuzimanje u poštanskom uredu.
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 08.09.2022., 12:03   #80
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Kako naručiti dostavu na paketomat? Nudi mi samo dostavu na adresu ili osobno preuzimanje u poštanskom uredu.
Nikako ako nema ikone paketomata u gornjem desnom kutu, kao primjerice ovdje: https://www.zutiklik.hr/home-cetka-z...200-c-hg-hv-60

Ja obično pakete od drugih preusmjerim kad dođe sms da je izvagano i dobije se potvrda da je veličina ok i stane u paketomat. Vjerojatno tako dođe i od Žutog klika. Samo što to obično produlji dostavu za 2-3 dana.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:24.