Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Fotografija > Video

Video Slike u pokretu

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.07.2021., 20:41   #61
Žetva pšenice u Slavoniji:

https://youtu.be/ci7vVLl5mSI

Javite dojmove!
block74 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2021., 13:01   #62
Quote:
block74 kaže: Pogledaj post
Žetva pšenice u Slavoniji:

https://youtu.be/ci7vVLl5mSI

Javite dojmove!
Profesionalan rad. Iznad očekivanja.
Dikober is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2021., 10:38   #63
Quote:
alki9969 kaže: Pogledaj post
OK l to onda radiš za sebe pa ne vidim potrebe izdvajanja tek 5% nekog događaja i stavljanja na YT.
i meni je komplicirano svako malo vadit mavic 2 pro i spajat mobitel (to mi je i najveća muka u svemu) da bi snimio 20 sekundi...pa sve spremi i dalje hike...al eto , to bi mavic mini bio praktičniji.
Zapravo da. Treba ih kombinirati. Ako već ima Mavica 2 PRO, lijepo kupi i Minija 2 i njega ima stalno spremnog. Može ga nositi i u džepu i pustiti kad zatreba. Tako bar ja radim. Mini 2 ima u idealnim svjetlosnim uvjetima odličnu sliku, koja se uvijek može i dodatno popraviti u postprodukciji (Mini 2 snima u 4K, i to u 24, 25 i 30 fps). A kad zaista treba WOW! efekt i snimiti neki zadivljujući prizor, onda pokrene Mavica. Tako bi to svaki profesionalac radio.
Dikober is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.07.2022., 16:22   #64
Nedavno sam nabavio drona pa se sad igram malo s tim snimanjem i montažom.
Stavljam ovdje prva dva klipa koja sam napravio.
1. Zagorje 'z zraka
2. Trški Vrh - Krapina

Napominjem da sam nov u svijetu videa, u samom snimanju i u obradi/montaži. Tko ima volje nek napiše neki komentar, da li je to k čemu, kaj promijenit i na čemu poradit dalje?

Snimano je sa DJI Mini 2, montirano sa Premiere Pro.

Fala!
Old 19.09.2022., 22:37   #65
Može li mi netko savjetovati, kako se u Adobe Premiere Rush-u korigira trajanje više fotografija odjednom, i kako se unaprijed određuje koliko će trajati novo uvezene fotografije?
akarnovs is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.09.2022., 22:30   #66
Da li znate nešto o Adobe Premiere Pro? Znate li nekoga tko može pomoći?
akarnovs is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.09.2022., 15:39   #67
Quote:
akarnovs kaže: Pogledaj post
Da li znate nešto o Adobe Premiere Pro? Znate li nekoga tko može pomoći?
Imaš stotine tutoriala na youtube i forumima ...
maks_hr is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.09.2022., 16:42   #68
Quote:
Da li znate nešto o Adobe Premiere Pro?
Znamo. Moj ti je savjet - zaobiđi Premiere. Radio sam s njim prije dosta godina i mogu reć' da je jako kompliciran program uz još cijeli niz opaski kao opterećenje računala i ne samo to... Vidim po ostatku tvog pitanja da si početnik, pa ti savjetujem neki drugi program za video editiranje.

Osobno koristim Vegas Pro (prije se zvao Sony Vegas) i to je divan program, za svaku preporuku i profesionalcima. Ni on nije jednostavan, treba'će ti vremena i za njega, nije mačji kašalj, ali treba tako i ne može drugačije, isplati'će ti se, garant.
Mobil is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2022., 20:17   #69
Zna li netko kako u Adobe Premiere Pro postaviti tranziciju jednim potezom na 150 isječaka?
akarnovs is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.10.2022., 19:55   #70
Quote:
Zna li netko kako u Adobe Premiere Pro postaviti tranziciju jednim potezom na 150 isječaka?
Hmmmm .. koja vezilja ??
CS6 ... Project ....Automate To Sequence
CC 2022 ... Clip ...utomate To Sequence ... naravno prije toga označiš klipove u binu ..lp
LojZek13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.12.2022., 09:40   #71
Pozrdav, ima li nekog da je blizu mora (Dalmacija, otoci) sa gopro ili sličnom 4K kamerom? Može i poruka, hvala!
kamikaza777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2024., 00:05   #72
Ako neko planira poseti Audi muzeju u Ingolstadu, evo mog videa.

https://youtu.be/BmDVUY9IrsU?si=vRv4E9GV61IoMmOK
Kruzer2013 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:03.