Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
21.05.2023., 17:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2006.
|
Ovu sam seriju gledala kao dijete negdje 90. na talijanima. Sjecam se Ridgea i Caroline kao glavnog para ali sjecam se i te neke ludjakinje sa oziljcima na licu koja je bila opsjednuta sa Thorneom. Danas sam ostala u soku kad sam vidjela da se ta serija i dalje snima.
|
|
24.05.2023., 09:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Pa američke sapunice su uglavnom dugovječne,ova je još i najmlađa za sda.Sestrinska serija ove "Young and restless" je nedavno obilježila 50 godina.
Ovo što Altair prepričćava,točno se siječam tih epizoda,iako sam imao možda 6 godina kad su to prikazivali taljani,neznam.Ali u obitelji je bila tradicija gledati B&B,Santu Barbaru i Loving.
Poslje je B&B prešao na Mediaste pa zbog lošeg rasporeda i lošeg signala smo prstali gledati.
I danas pratim seriju,iako odavno nema više tako zanimljivih zapleta kao nekada.
|
|
|
28.05.2023., 14:45
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2016.
|
Modna revija.  Koji kaos nakon što su Kristen i Donna izašle u istoj haljini.
Eric želi ovome doći do dna i saznati tko je Beau Rivage i čini mi se da hoće.Odbrojani su Clarkeovi dani u Forresteru,a sigurno i u braku.
Stephanie pak želi uplesti Brooke u špijuniranje.  Koja vještica.
Mislim da je i veza Ridgea i Brooke uskoro gotova, sve ide k tome da Ridge bude ponovno sa Caroline.
Fake Angela ipak nije prosula istinu na reviji, nego sprema da Thorne ponovno upuca Ridgea i da se Thorne svega prisjeti.
Baš me zanima da li će Thorne 2x napraviti istu stvar pod utjecajem alkohola i tableta.Sigurno neće upucati Ridgea,ali bit će nešto.
Pri svemu tome pomaže i povratak Burkea koji će očito spasiti Ridgea.Imam neki feeling, nije bezveze opet lik tu.Na kraju će Angeli prišiti pokušaj ubojstva i sve zataškati.
Večera Thornea i Fake Angele je uvod u te događaje. Ne sjećam se što se je točno dogodilo,ali vidjet ću uskoro.
|
|
12.06.2023., 18:28
|
|
Moderator
|
Fake Angela se je zaljubila u Thornea i počela je biti opsjednuta njime,a mislim da si je Thorne sam kriv što joj pomaže da vrati prijašnji izgled.
Sad je Thorne nakon raspada braka sa Caroline počeo izlaziti sa Donnom,a ova ih je vidjela. Tko zna što sad smjera,jer ima neki psiho pogled. 
Jadna Donna. I sama u onoj kući.Sad su mislim prvi put spomenuli da ni Storm, ni Katie više ne žive tamo mada ih nisu pokazali već podosta mjeseci.
Veza Ridgea i Brooke je gotova, samo se čeka da se Brooke odseli.Ridge je potpuno nezainteresiran više.Caroline pak sanja da se Ridge odmah oženi za nju nakon razvoda od Thornea.
Sad se je administrativno preselila u Nevadu da bi tamo dobila razvod.Jer u Nevadi se nakon razvoda može odmah oženiti,dok u Kalifornijii treba čekati 6 mjeseci.
I brak Kristen i Clarkea je gotov.
Eric je sve više nezanteresiran za Stephanie...
Sve sami propali brakovi.
|
|
18.06.2023., 14:33
|
|
Moderator
|
I nakon svega Ridge je dao nogu i Caroline i Brooke.  I ode Brooke konačno iz kuće Forresterovih,ali najbolje od svega je bilo kad je Stephanie došla u sobu i vdijela kako se pakira.
Izraz lica Stephanie
Brooke i njezina slavna rečenica da će joj se osvetiti jednom.  I možda je već počelo, Eric je počeo hodati k Brooke u laboratorij + brak na klimavim nogama.
Doktori će s pomoću kompjuterske tehonologije napraviti kako je izgledalo lice od Fake Angele prije požara.
Stephanie se je naravno odmah predbilježila doktoru da prva vidi,jer joj je naravno ova sva čudna.
Jedva čekam da je Stephanie prepozna.
A ova je sva nabrijana na Thornea, počela je biti sve opsjednuta njime.Da li će Thorne konačno saznati istinu o pucnjavi, vidjet ćemo.
|
|
25.06.2023., 13:49
|
|
Moderator
|
Došao do 690 epizode.
Stephanie saznala tko je Deveney,ali naravno da nije rekla nikome u obitelji.
Konačno je Thorne saznao za Caroline i Ridgea i za pucnjavu.
Preodlične scene Thornea, Ridgea i Stephanie. 
Ali Fake Angeli su propali svi planovi, nije bilo ponavljanja pucnjave, samo narušeni bratski odnosi.
Ajde sad smo ovo konačno pospremili i skinuli sa popisa.
Evo i Božića 1989 godine. 
Vratili su se na par epizoda Katie, Beth i baka Logan.
|
|
09.07.2023., 13:20
|
|
Moderator
|
Ridge je odabrao Caroline i uslijedilo je ekspres vjenčanje.U samo 10-ak epizoda od prosidbe do vjenčanja. 
Brooke je naravno u depresiji,a Stephanie gazi po njoj i kada je na tlu,ali sad slijedi velika osveta u režiji Brooke i Donne.
Donna će čini se reći istinu Thorneu, A Brooke Ericu što je Stephanie učinila njihovoj obitelji.
Napokon je došla.
Colleen Dion kao Felicia Forrester se prvi put pojavljuje u 703 epizodi.
Veliko vjenčanje Ridgea i Caroline je bilo u 707 i 708 epizodi.
Sally je u planovima da spoji Macy i Thornea.
I tako...
|
|
16.07.2023., 11:56
|
|
Moderator
|
Pao i prvi poljubac Erica i Brooke u 717 epizodi. 
Ok, ide to dosta brzo.
Brooke je Ericu rekla sve o Stephanie,a Stephanie se je opet izvukla.Strefilo ju je. 
Naravno sad će morati živjeti mirno i bez nikakvih šokova i Eric će morati opet šutjeti.
Felicia je unijela malo sveži zrak, lik baš odiše nekom svježinom,ali prije svega buntovnošću.Totalna suprotnost Kristen.
Sally se preobukla u doktora i otišla u posjet Stephanie.  Ništa manje nismo ni očekivali.
|
|
18.07.2023., 18:36
|
|
O Silêncio Das Estrelas
Registracija: May 2007.
|
Evo provjerila sam na Wiki, Lesley-Anne Down (Olivia @ "SB") pojavljuje se tek od 4014. epizode (2003.)  Vidjela par scena na YT, čini se kao interesantan lik. Ali ima još do tih epizoda, Altairfan.

|
|
|
18.07.2023., 18:44
|
|
Moderator
|
Ja više čekam na ovu.
https://www.imdb.com/name/nm0005533/
Kao što je poznato danas glumi u filmovima za odrasle.
Pojavljuje se u epizodama od 1994 godine.
|
|
23.07.2023., 14:50
|
|
Moderator
|
Evo ga.
Eric je počeo slati cvijeće, pa večera, pa poljupci.A onda je na red došao i zahtjev za razvod. 
Stephanie je naravno šokirana i sad će sigurno početi istraživati tko je žena zbog koje se Eric razvodi.
Budući da Thorne zna sve mislim da je to naravno Beth.
Ludilo sa mlađima nije obišlo ni Sally.Zagrijala se je za Clarkea i čak mu je ponudila i brak. 
Sally i vježbanje na biciklu.
Kristen otišla sa Mickom u NY. I tako se opraštamo od nje mislim za jedno vrijeme. Jedna sestra došla natrag, sad druga ide bye.
|
|
24.07.2023., 10:52
|
|
Sky is the limit
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
Altairfan kaže:
|
Rachel iz boy meets world
|
|
|
30.07.2023., 13:22
|
|
Moderator
|
Već je pao i prvi sex.
A tek su počeli zajedno.
Beth se je pošteno osramotila kad je rekla Ericu da još misli na njega i da je sad nova šansa za njih,jer se razvodi.
Kad ono hladan tuš,a još veći kad joj je sama Brooke rekla tko je ta druga žena.
Jadna Beth.
S druge strane Stephanie ne miruje i sad jadna počela moliti Erica da joj da još jednu šansu.
Čini se da će Clarke uskoro napustiti Forrestera i ići ka Sally.To je i normalno,jer nema više Kristen,pa a ništa više ne drži tamo.
Sad mu je Eric dao Feliciu da kod njega usavrši dizajn i da ju podučava. 
|
|
06.08.2023., 13:33
|
|
Moderator
|
Već je trudna.
Jedan sex i odmah pogodak.Eric je pravi pastuh.
Naravno, Brooke je čula da je Eric pružio još jednu šansu Stephanie i ona odlučila otići u Paris, da se makne.
Sad se ne sjećam točno kako se je vratila, ali mislim da će saznati gdje je i otići tamo.
Ljubavni trokut Thorne-Macy-Donna je dosadan.Niti s jednom nema pravu vezu,a sa obje se druži.
Clarke je konačno Sallyinu ponudu i otići će iz Forrestera.
Jedva čekam da se ovo dvoje vjenča. 
|
|
13.08.2023., 13:07
|
|
Moderator
|
Imamo novog glumca u ulozi Storma Logana (Brian Patrick Clarke) koji se prvi put pojavljuje u 762 ep.
U 772 ep. po prvi put se pojavljuje Todd McKee kao Jake Maclaine. Todda se oni stariji sjećaju iz Santa Barbare gdje je glumio prvog Teda Capwella.
Eric došao u zadnji čas prije negoli je Brooke htjela pobaciti.Klasika, baš sam nešto takvoga očekivao.
Odmah pale zaruke i Eric želi express razvod.
Opet idu sa razvodom preko Nevade, kao i Caroline sa Thorneom.  Bolje da se svi presele tamo kad se već toliko razvode.
Clarke dao konačno otkaz. 
Toliko je bio uzbuđen da je prvo otkantao Sally,jer je dobio promaknuće,a onda ipak dao otkaz Forresteru u navali bijesa,jer ga je Ridge ponizio.
A sad i Sally ne želi čuti za njega,jer je uvrijeđena.
Sad je nigdje.
Uh, jedva čekam da Stephanie sazna tko je nova Ericova.Frcat će iskre.
Felicia je počela koketirati prvo sa Stormom,a sad i sa ovim Jakeom.
Čini se da je Caroline jako bolesna.  Da, znam da će glumica izaći iz sapunice, samo se nisam sjetio kako.Uh baš zanimljivo.
|
|
13.08.2023., 16:00
|
|
fan svega i svačega
|
Quote:
Altairfan kaže:
Uh, jedva čekam da Stephanie sazna tko je nova Ericova.Frcat će iskre. 
|
Jedan od najdražih momenata u B&B
i onaj oko prava na BeLieF formulu   
|
15.08.2023., 10:24
|
|
Moderator
|
Stephanie otišla ka Brooke da ispusti još zadnji otvor prije negoli valjda konačno dozna.
Ridge je skužio za Brooke i Erica i naravno da se sve poklapa, nije on tako glup.
Caroline će naravno svoju bolest (koja je to već jest) skrivati pred svima dok naravno svi ne doznaju na drugi način.Nisam uopće iznenađen.
Sally i Clarke su se ipak pomirili.I tako je Clarke postao njezin novi dizajner i zaručnik.  Isusati kombinacije.
Ali čekamo vjenčanje i prvu modnu reviju da vidimo da li je uspio.
|
|
20.08.2023., 14:57
|
|
Moderator
|
Koja ludnica kad je Stephanie doznala.
Da Brooke nije trudna vjerojatno bi je zadavila.Susan u ovim epizodama rasturila.  BTW, kraj 788 ep. i epizode 789 i 790.
A Thorne je postao glavni oponent od Brooke, čak je nagovorio i Ridgea da Brooke smjesti zamku u koju Brooke nije pala.
A tek onda put u Reno da zaustavi razvod.
Fenomenalne epizode.Stephanie će ionako ovo biti kratkog vijeka kad će Eric ionako dobiti razvod. Ali ovo je bila uživancija za gledati, vjerojatno najboljih desetak epizoda cijele sapunice do sada.
Caroline usitinu izgleda kao da ja bolesna, čak i sama glumica izgleda tako, kao da je smršavjela i u licu ima jake promjene.Izgleda jako drugačije.Stvarno odlično.
Sally pripremila zamku za Clarkea.  Šteta što Darla nije tako glupa kao što izgleda,pa ga je spasila.
Clarke se već osjeća kao Kralj,a još nije oženio Kraljicu.
|
|
20.08.2023., 23:18
|
|
fan svega i svačega
|
Quote:
Altairfan kaže:
Koja ludnica kad je Stephanie doznala.
Da Brooke nije trudna vjerojatno bi je zadavila.Susan u ovim epizodama rasturila.  BTW, kraj 788 ep. i epizode 789 i 790.
A Thorne je postao glavni oponent od Brooke, čak je nagovorio i Ridgea da Brooke smjesti zamku u koju Brooke nije pala.
A tek onda put u Reno da zaustavi razvod.
Fenomenalne epizode.Stephanie će ionako ovo biti kratkog vijeka kad će Eric ionako dobiti razvod. Ali ovo je bila uživancija za gledati, vjerojatno najboljih desetak epizoda cijele sapunice do sada.
|
yup.. predobre epizode .. nisam treptao kad sam ih gledao .. Susan Flannery 
|
27.08.2023., 14:30
|
|
Moderator
|
U 804 epizodi po prvi put se pojavljuje Hunter Tylo kao Taylor Hayes.Glumi doktoricu od Caroline,a uskoro će dobiti njezinog supruga.
Jedva čekam prvi susret Ridgea i Taylor.
Caroline još nije nikome rekla za bolest,ali Brooke je ipak saznala kad je obrađivala njezinu krv u laboratoriju.
I prema reakcijama čini se da je kraj blizu.Caroline i stvarno izgleda kao da je na samrti,ali nikome ne pada na pamet da je bolesna.Pa neće valjda umrijeti navrat i svi će biti šokirani.
Još ništa od Ericovog razvoda, Stephanie se ne da.
A Margo ima neku prošlost sa ovim likom, Jakeom koji se je nedavno pojavio.
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:22.
|
|
|
|